ezio_ioannis Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 κυριες κ κυριοι θελω να ρωτησω αν εχει αντιμετωπισει καποιος μεχρι στιγμης το προβλημα που μ εχει εμφανισει το αγαπημενο μου S4!!!???? εχω τρελαθει τελευταια απ τη στεναχωρια!το εχω 1.5 μηνα περιπου αγορασει απο birdphone!ολα πολυ καλα κανενα προβλημα υπερθερμανσης κ τα σχετικα...πολυ ικανοποιημενος ειμαι μεχρι χτες που χωρις λογο κ αιτια αρχικα η μιση οθονη μ μαυρισε κ εντελει σ ολοκληρη την οθονη εμφανιζονται γραμμες λεπτες κ δν φαινεται τπτ καθαρα στην οθονη!υποθετω οτι ειναι τα πιξελ της οθονης....αλλα για ποιο λογο αφου δν εχει χτυπηθει το τηλεφωνο ουτε εχει αποροφησει υγρασια απο νερο κ τα σχετικα!αυτο ειναι το γμτ...οποιος γνωριζει κτ ας βοηθησει!ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Φίλε μου ότι και να είναι δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα...πας σμαρτεκ και μέσα σε μια ωρίτσα είσαι με ολοκαίνουρια οθόνη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Φίλε μου ότι και να είναι δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα...πας σμαρτεκ και μέσα σε μια ωρίτσα είσαι με ολοκαίνουρια οθόνη. σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου κατ αρχην!!!!μολις γυρισα απο σμαρτεκ!με πιανεις απ τη μυτη κ βγαζω καπνους αυτην τη στιγμη!μ λεει εχουμε κοστολογιο λογω ραγισματος της οθονης...του λεω δν υπαρχει περιπτωση γτ το κινητο το προσεχω σαν τα ματια μου κ δν το εχω ριξει ουτε χτυπησει κ φαινεται κιολας γτ ολο το κινητο γυαλιζει κ δν εχει ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ...του λεω ας μ τ αποδειξει ο τεχνικος...μα μου σου του μου μασαει!δν ζηταω να με πιστεψετε ζηταω να μ τ αποδειξει ο τεχνικος κ μετα απο λιγο επιστρεφει ο ιδιος μ φακο κ καλα μ δειχνει ραγισμα ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ...κ κοστολογιο 159 ΕΥΡΩ!!!εχω τρελαθει ασχημα διοτι χωρις να κανω κατι μου βγαινουν γαμ@@@σιατικα!κ βεβαια το πηρα πισω διοτι πριν 1 μηνα εδωσα 480 να το παρω κ τωρα μ βγαινουν αλλα 160???δν ξερω τι να κανω...αλλα κ δν εχω επιλογες πιστευω!παντως για επισημη αντιπροσωπεια για service της samsung στην ελλαδα ξενερωσα π δν μπορει να ερθει ο ιδιος τεχνικος να μου το μιλησει.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
explorer1 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου κατ αρχην!!!!μολις γυρισα απο σμαρτεκ!με πιανεις απ τη μυτη κ βγαζω καπνους αυτην τη στιγμη!μ λεει εχουμε κοστολογιο λογω ραγισματος της οθονης...του λεω δν υπαρχει περιπτωση γτ το κινητο το προσεχω σαν τα ματια μου κ δν το εχω ριξει ουτε χτυπησει κ φαινεται κιολας γτ ολο το κινητο γυαλιζει κ δν εχει ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ...του λεω ας μ τ αποδειξει ο τεχνικος...μα μου σου του μου μασαει!δν ζηταω να με πιστεψετε ζηταω να μ τ αποδειξει ο τεχνικος κ μετα απο λιγο επιστρεφει ο ιδιος μ φακο κ καλα μ δειχνει ραγισμα ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ...κ κοστολογιο 159 ΕΥΡΩ!!!εχω τρελαθει ασχημα διοτι χωρις να κανω κατι μου βγαινουν γαμ@@@σιατικα!κ βεβαια το πηρα πισω διοτι πριν 1 μηνα εδωσα 480 να το παρω κ τωρα μ βγαινουν αλλα 160???δν ξερω τι να κανω...αλλα κ δν εχω επιλογες πιστευω!παντως για επισημη αντιπροσωπεια για service της samsung στην ελλαδα ξενερωσα π δν μπορει να ερθει ο ιδιος τεχνικος να μου το μιλησει.......... Υπήρχε όντως ράγισμα εσωτερικο??το ειδες με τα ματια σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Υπήρχε όντως ράγισμα εσωτερικο??το ειδες με τα ματια σου? Όταν υπάρχει πρόβλημα,που και καλά ευθύνεται ο χρήστης, σου βγάζουν φώτο με μεγενθυμενο το σημειο που υπαρχει θεμα για το οποιο αντιδρούν σαν servis.Σου εδωσαν κατι τετοιο? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
explorer1 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Όταν υπάρχει πρόβλημα,που και καλά ευθύνεται ο χρήστης, σου βγάζουν φώτο με μεγενθυμενο το σημειο που υπαρχει θεμα για το οποιο αντιδρούν σαν servis.Σου εδωσαν κατι τετοιο? Αυτό ομως πόσο αξιόπιστο μπορει να ειναι?? Δεν μπορουν να σε κοροιδεψουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Αυτό ομως πόσο αξιόπιστο μπορει να ειναι?? Δεν μπορουν να σε κοροιδεψουν?? Δεν εχουν να κερδίσουν κατι απο αυτο, αυτοι θα πληρωθουν την εργασια απο την αντιπροσωπεια οπως και να'χει, τα ανταλακτικα δεν ειναι δικα τους, τα χρεωνεται η samsung.Μηπως στο εριξε καποιος αλλος? Μηπως σου ανεβαζε θερμοκρασια? Απο το θεμα της υπερβολικης θερμοκρασιας παντως (οσοι το εχουν), θα προκυψουν διαφορα στην πορεια, δυστυχως... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου κατ αρχην!!!!μολις γυρισα απο σμαρτεκ!με πιανεις απ τη μυτη κ βγαζω καπνους αυτην τη στιγμη!μ λεει εχουμε κοστολογιο λογω ραγισματος της οθονης...του λεω δν υπαρχει περιπτωση γτ το κινητο το προσεχω σαν τα ματια μου κ δν το εχω ριξει ουτε χτυπησει κ φαινεται κιολας γτ ολο το κινητο γυαλιζει κ δν εχει ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ...του λεω ας μ τ αποδειξει ο τεχνικος...μα μου σου του μου μασαει!δν ζηταω να με πιστεψετε ζηταω να μ τ αποδειξει ο τεχνικος κ μετα απο λιγο επιστρεφει ο ιδιος μ φακο κ καλα μ δειχνει ραγισμα ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ...κ κοστολογιο 159 ΕΥΡΩ!!!εχω τρελαθει ασχημα διοτι χωρις να κανω κατι μου βγαινουν γαμ@@@σιατικα!κ βεβαια το πηρα πισω διοτι πριν 1 μηνα εδωσα 480 να το παρω κ τωρα μ βγαινουν αλλα 160???δν ξερω τι να κανω...αλλα κ δν εχω επιλογες πιστευω!παντως για επισημη αντιπροσωπεια για service της samsung στην ελλαδα ξενερωσα π δν μπορει να ερθει ο ιδιος τεχνικος να μου το μιλησει.......... Για να γινει ράγισμα ακόμα και εσωτερικό,πρέπει να προηγηθεί πτώση...Αν το κινητό δεν εχει σημάδια πτώσεις,ίσως είναι καλύτερα να επιμένεις σε αστοχία υλικού,για να στο καλυψη η εγγύηση.Αλλιώς πες να σου εξηγήσουν πως γίνετε να ραγίσει χωρίς πτώση...Εαν δεν μπορέσουν θα πρέπει να σε καλύψουν..Ολα αυτά,εφόσον το κινητό είναι αψεγάδιαστο χωρις το παραμικρό σημάδι,που να δίνει πάτημα να μιλήσουν για πτώση.. Edited August 16, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Καλησπέρα, γιατί όταν πατάω *#0228# βλέπω μόνο τα στατιστικά της μπαταρίας κ όχι την θερμοκρασία? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Όταν το σερβις αλλάζει κάποιο εξάρτημα, το επιστρέφει για έλεγχο. Αν λοιπον αποδειχθεί οτι κακώς δέχθηκαν επισκευή με εγγύηση θα έχουν πρόβλημα. Πάντως το ράγισμα εσωτερικά μπορεί να γίνει από πτώση χωρίς εξωτερικά σημάδια αν φορά θήκη, απο τον κραδασμό που προκαλείται. Δεν λέω οτι συνέβη κάτι τέτοιο στην περίπτωση του συμφορουμιτη, απλά επισημενω οτι μπορεί να συμβεί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
explorer1 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Δεν εχουν να κερδίσουν κατι απο αυτο, αυτοι θα πληρωθουν την εργασια απο την αντιπροσωπεια οπως και να'χει, τα ανταλακτικα δεν ειναι δικα τους, τα χρεωνεται η samsung.Μηπως στο εριξε καποιος αλλος? Μηπως σου ανεβαζε θερμοκρασια? Απο το θεμα της υπερβολικης θερμοκρασιας παντως (οσοι το εχουν), θα προκυψουν διαφορα στην πορεια, δυστυχως... Ποτε δε με επεισε το servise κανενος. Παντα μα παντα, χρονια τωρα, οποιος γνωστος μου ειχε παει κινητο για καποιο προβλημα, βρισκανε υγρασια(χωρις να εχει πεσει νερο ποτε και σε περιοχες χωρις ιδιαιτερη υγρασια) και εβγαινε εκτος εγγυησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Εγώ πάντως από smartec έχω μόνο καλά σχόλια. Μια φορά τους χρειάστηκα και ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Και μου το φέρανε και σπίτι με κούριερ χωρίς χρέωση. Εννοειται ότι δεν πλήρωσα για την επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Καλησπέρα, γιατί όταν πατάω *#0228# βλέπω μόνο τα στατιστικά της μπαταρίας κ όχι την θερμοκρασία? :( Διάβασε το FAQ . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Όταν υπάρχει πρόβλημα,που και καλά ευθύνεται ο χρήστης, σου βγάζουν φώτο με μεγενθυμενο το σημειο που υπαρχει θεμα για το οποιο αντιδρούν σαν servis.Σου εδωσαν κατι τετοιο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!δεν μου βγαλανε καμια φωτογραφια,δεν το ζητησα,δν το γνωριζα!το μονο π ζητησα ηταν να ερθει ο τεχνικος να μου το αποδειξει...πηγε το παλικαρι απ τα ταμεια στον τεχνιτη μεσα κ επεστρεψε με φακο για να μου υποδειξει το ραγισμα...οντως στα ματια μου υπηρχε μικρο ραγισμα κ εκει κολλησε το μυαλο μου...κ δεν ειχα κτ αλλο να τους αντικρουσω με επιχειρηματα...απλα εμεινα αναυδος γτ το κινητο ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α....! Για να γινει ράγισμα ακόμα και εσωτερικό,πρέπει να προηγηθεί πτώση...Αν το κινητό δεν εχει σημάδια πτώσεις,ίσως είναι καλύτερα να επιμένεις σε αστοχία υλικού,για να στο καλυψη η εγγύηση.Αλλιώς πες να σου εξηγήσουν πως γίνετε να ραγίσει χωρίς πτώση...Εαν δεν μπορέσουν θα πρέπει να σε καλύψουν..Ολα αυτά,εφόσον το κινητό είναι αψεγάδιαστο χωρις το παραμικρό σημάδι,που να δίνει πάτημα να μιλήσουν για πτώση.. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ! επειδη δν εβγαζα ακρη τους ζητησα οχι να με πιστεψουν αλλα να ερθει ο τεχνικος να μου το αποδειξει...ο τεχνικος δεν ηρθε κ καλα για λογους φορου εργασιας παρα μονο το παιδι απ τα ταμεια με φακο για να μ δειξει το ραγισμα!τους ειπα οτι για να το εχω ριξει θα πρεπει λογικα να υπαρχει ενδειξει πτωσης απο σημαδι η απο οπουδηποτε αλλου πανω στο κινητο!μου εβγαλε κ τη μεμβρανη που ειχα κ το κινητο ΓΥΑΛΙΖΕΙ σαν καινουριο!μ υποστηριξαν οτι μπορει να πιεστηκε το κινητο μεσα στη τσεπη κ αλλες διαφορες αρλουμπες...κ πως εγω μπορω να το αποδειξω οτι δεν το εκανα τπτ αφου ειναι ραγισμενο???δν το πληρωσα...επικοινωνησα μετα με την επισημη samsung κ το μονο π μ ειπαν ειναι οτι μπορουμε να κανουμε μια αναφορα προς το σερβις για να τους πει ο τεχνικος ακριβως τη φθορα!τους ειπα οτι ειναι το ιδιο πραμα αφου ο τεχνικος θα υποδειξει οτι ειναι η δικη μου φθορα κτλ. Δεν εχουν να κερδίσουν κατι απο αυτο, αυτοι θα πληρωθουν την εργασια απο την αντιπροσωπεια οπως και να'χει, τα ανταλακτικα δεν ειναι δικα τους, τα χρεωνεται η samsung.Μηπως στο εριξε καποιος αλλος? Μηπως σου ανεβαζε θερμοκρασια? Απο το θεμα της υπερβολικης θερμοκρασιας παντως (οσοι το εχουν), θα προκυψουν διαφορα στην πορεια, δυστυχως... δεν μου το εριξε κανεις αλλος γτ απλα δεν το εμπιστευομαι στα χερια κανενος αλλου!υπερθερμανση καποιες φορες ειχα...αλλα οχι τραγικες καταστασεις οπως εχουν προαναφερθει προηγουμενως στο φορουμ...σε νορμαλ λογικες καταστασεις!εγω αυτο π κτλβα μαλλον ειναι οτι προσπαθουν να βγαλουν κερδος απο της αντικατασταση οθονης(160 ευρω) παρα να με εξυπηρετησουν αφου ολοφανερα το κινητο δεν εχει ΚΑΜΙΑ εξωτερικη φθορα παρα μονο το εσωτερικα ραγισμα... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Επίσης από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Edited August 16, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Πολυ πιθανο να προϋπήρχε προβλημα απο κατασκευης στην οθονη αφου λες οτι δεν εχει πεσει.Πιεσε την αντιπροσωπεια οσο μπορεις για αντικατάσταση της οθονης αφου οπως λες δεν προκειται να βρουν σημαδια πτωσης η πιεσης.Εχεις μπλεξει τωρα και με το δικιο σου να εισαι αγανακτισμενος Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Πολυ πιθανο να προϋπήρχε προβλημα απο κατασκευης στην οθονη αφου λες οτι δεν εχει πεσει.Πιεσε την αντιπροσωπεια οσο μπορεις για αντικατάσταση της οθονης αφου οπως λες δεν προκειται να βρουν σημαδια πτωσης η πιεσης.Εχεις μπλεξει τωρα και με το δικιο σου να εισαι αγανακτισμενος δεν ξερω τον τροπο για να πιεσω παραπανω φιλε μου...δεν εχω αλλα επιχειρηματα για να υποστηριξω...τι να αρχιζω να λεω οτι θα απευθυνθω στην υπηρεσια υποστηριξης του καταναλωτη κ οτι θα τρεχουμε στα δικαστηρια???δεν εχω κ την δυνατοτητα οχι τπτ αλλο!εχω πνιγει στο δικιο μου χωρις να εχω φταιξει σε τπτ...αυτο ειναι το γμτ! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Edited August 16, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 γνωριζει καποιος να μου πει αν και εφοσον αλλαχτει καποιο ανταλλακτικο απο το σερβις (π.χ. οθονη) πως μπορω να καταλαβω-γνωριζω εαν αυτο ειναι αυθεντικο η κατι απλο του εμποριου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 γνωριζει καποιος να μου πει αν και εφοσον αλλαχτει καποιο ανταλλακτικο απο το σερβις (π.χ. οθονη) πως μπορω να καταλαβω-γνωριζω εαν αυτο ειναι αυθεντικο η κατι απλο του εμποριου?? Στην σμαρτεκ δεν κάνουν μαιμουδιες δεν ειναι το σέρβις τις γειτονιας...τα ανταλλακτικα τα παίρνουν από την αντιπροσωπεία.Μια και είναι το επισημο σερβις.Αρα κάτι τέτοιο είναι παντελώς απίθανο να συμβεί. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Και το δικο μου ζεματαει....και ειναι παρα πολυ ενοχλητικο....τι να κανω? Επισης οταν αναβει αρχιζει τα κολληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου εκ των προτερων!μπορει οντως να μην ειναι το σερβις της γειτονιας...αλλα εμενα αυτο μου εδειξαν απο τη συμπεριφορα τους και το χειρισμο της υποθεσης μου οπως ειχα προαναφερει πιο πανω(και αν υποθεσει καποιος οτι ισως ειμαι υπερβολικος,τουλαχιστον με βαλανε σε σκεψεις για να τους αμφισβητησω αν και εφοσον υπαρξει καποια αλλη φορα παρομοιου προβληματος!)...να παρακαλας για να ερθει καποιος να σου αποδειξει τη φθορα της οθονης και απο τι προκληθηκε!τελος παντων,ευχαριστω ολους για τις συμβουλες και τη βοηθεια σας...παμε για αντικατασταση οθονης με τη 1η ευκαιρια που θα βρω χρημα...χεεχεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Θα με τρελανει αυτο κινητο.η συλλογη μια δουλευει μια κολλαει και παρατηρησα οταν το κινητο φτανει πανω απο τους 50 βαθμους τοτε αρχιζουν τα τρελα.τι να κανω? Εχω προβλημα και με υπερθερμανση? Πως θα το λυσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Θα με τρελανει αυτο κινητο.η συλλογη μια δουλευει μια κολλαει και παρατηρησα οταν το κινητο φτανει πανω απο τους 50 βαθμους τοτε αρχιζουν τα τρελα.τι να κανω? Εχω προβλημα και με υπερθερμανση? Πως θα το λυσω? Ρε συ Ντίνο πολύ ανεβάζει! Θερμοκρασία μπαταρίας είναι αυτή?? Ποιο fw φοράς, MGA?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Ρε συ Ντίνο πολύ ανεβάζει! Θερμοκρασία μπαταρίας είναι αυτή?? Ποιο fw φοράς, MGA??Ευθυμη της cpu ειναι, εχω δει και 60 βαθμους.μπαταρια ειναι 36, 6. Ναι MGA φοραω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Ευθυμη της cpu ειναι, εχω δει και 60 βαθμους.μπαταρια ειναι 36, 6. Ναι MGA φοραω. Κι εγώ σε αυτά τα νούμερα παίζω.. Πως και σου φαίνεται τόσο ζεστό? Μήπως έχεις καμιά μεταλλική θήκη που ενισχύει το φαινόμενο? Εγώ το έχω γυμνό, τι νιώθω ζεστό στον ήλιο και με 3G ειδικά αλλά όχι ενοχλητικά.. Πρέπει να μεταφερθούμε και στο σωστό νήμα :p Edited August 20, 2013 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Τι να σου πω ρε Ευθυμη αυτο ειναι τρελο. Οταν ζεστενεται κολλαει στην συλλογη αλλα οχι στην συλλογη του nexus (εχω omega). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts