PaFmAn Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (27 Αύγ. 2004 , 20:29) Μr Jones λεγεται, αλλα δεν θυμαμαι το συγκροτημα αυτη την στιγμη! ;) counting crowes legete to sygrotima :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PaFmAn (27 Αύγ. 2004 , 23:48) counting crowes legete to sygrotima :) Counting Crows - Mr. Jones mpravo paides pou to brhkate :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος How_U_Doin (27 Αύγ. 2004 , 02:11) Ξέρεις κανείς πώς λέγεται το τραγούδι που παίζει από τα μεγάφωνα του Ολυμπιακού Σταδίου πολύ συχνά κατά την παρουσίαση του (όποιου) επόμενου αγωνίσματος (π.χ. χθες έπαιξε πολλές φορές και σίγουρα ακούστηκε στην παρουσίαση των ημιτελικών των 800μ των ανδρών). Ξεκινάει με μία επαναλαμβανόμενη μελωδία από ένα μόνο όργανο και στη συνέχεια μπαίνουν και τα υπόλοιπα. Άμα το ακούσεις 2-3 φορές σου κολλάει standard :) Αν ήταν κάποιος από εσάς στο στάδιο σίγουρα θα το άκουσε! Περιμένω τα φώτα σας. Ακούστε κι ένα δείγμα του τραγουδιού (αν και κακής ποιότητας) μήπως και σας "πει" κάτι... Λογικά αν κάποιος το έχει ξανακούσει το αναγνωρίζει... Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Να ευχαριστήσω τα παιδαρέλια: nikossnet, PaFmAn, How_U_Doin για την πολύτιμη συμβολή τους στην εύρεση του τραγουδιού!:) http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 lediaquaan είναι καλό αυτό? Counting Crows - Mr. Jones ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasosgreece (28 Αύγ. 2004 , 12:19) lediaquaan είναι καλό αυτό? Counting Crows - Mr. Jones Ρυθμικό και ωραίο!Εμένα μου αρέσει πολύ! :happy: Γιατί δεν το κατεβάζεις ?? :wacko: http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Ψάχνω ένα τραγουδάκι του andriano celentano το οποίο έλεγε αν θυμάμαι καλά salvation ή κάτι τέτοιο..Είναι χτυπητό και ρυθμικό...anyone?:wacko: http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lediaquaan (28 Αύγ. 2004 , 15:16) Ψάχνω ένα τραγουδάκι του andriano celentano το οποίο έλεγε αν θυμάμαι καλά salvation ή κάτι τέτοιο..Είναι χτυπητό και ρυθμικό...anyone?:wacko: Υποθέτω ότι λες το Αndriano Celentano - Svalutation . :o Pm me your e-mail! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bant Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Παιδιά το τραγούδι της Πρωτοψάλτη - Ολε Ολε το έχετε;;; :o :worry: :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z0diac7650 Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 3 τραγουδάκια για αναγνώριση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/music.gif song 1 song 2 song 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 kserei kanenas pws legetai to tragoudi pou epekse sto telos tis teletis enarksis tin wra pou ektokseyontan ta pirotexnimata? itan se remix egw psaxnw to kanoniko kati kapos apo arvanitaki mou fanike-8imize.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 evripidi, τσαλιγοπούλου - έλα πάρε μου τη λύπη http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 Παιδία βοήθειαααααα!! Ψαχνω απεγνωσμένα το "Ζεϊμπεκικο" του Ξαρχάκου (αυτό δεν έπαιζε με τα μπουζούκια και τα τύμπανα; ) στην αρχή της τελετης Εναρξης tv-rip στο σημείο εκεινο που λέει "Citizens of the World: Welcome to Athens" για να το κόψω και να φτιάξω ενα ringtone! Έχω φάει τον κοσμο, πουθενα. Και δεν εχω γρηγορη γραμμη να κατεβάσω όλη την εναρξη και να κανω μετα το rip... Κανείς βοήθεια;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (28 Αύγ. 2004 , 15:58) Υποθέτω ότι λες το Αndriano Celentano - Svalutation . :o Pm me your e-mail! :) Ευχαριστώ bill_viper!Το κατεβάζω..! :happy: http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 kserei kaneis apo poy tha katebaso i kapoios ean exei na moy steilei to tragoydi ton imiz to pirame to ga*****meno/??? greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 Ρε παιδιά ξέρει κανείς που θα βρω το "Μίλα μου" του Δάκη με την Χριστιάνα σε mp3; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. August 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2004 filipe se eyxaristw ('',) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος konv (29 Αύγ. 2004 , 22:49) Ρε παιδιά ξέρει κανείς που θα βρω το "Μίλα μου" του Δάκη με την Χριστιάνα σε mp3; Ευχαριστώ Στο dc++ :) Έχει κανείς το Be Original από Gary Tarn ολόκληρο??Το ακούω συνέχεια όποτε πάω για καφέ και έχω την εντύπωση ότι είναι ρεμιξαρισμένο... :wacko: http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 lediaquaan to exw egw ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Lathos...konv to exw egw ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctony_a Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Θα ήθελα να γράψω το σχολιασμό μου σε σχέση με το thread Μπικάκης ή Σφακιανάκης - Γενεθλια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=38527 το οποίο έτσι κι αλλιώς νομίζω δεν χρειαζόταν να κλειδωθεί καθώς δεν αφορά αναζήτηση μουσικής αλλά μία δημοσκόπηση για το ποιός λέει καλύτερα ένα τραγούδι. Φυσικά αν είχα τη δυνατότητα να ψηφίσω θα επέλεγα Μπικάκη χωρις συζήτηση αλλά θα εξηγήσω και τους λόγους μου. Καταρχάς να πω πως το τραγούδι το έγραψε και το πρωτοτραγούδισε ο Μπικάκης. Ο Σφακιανάκης με την ωραία του φωνούλα και με την εμπορικότητα του το έβγαλε στην επιφάνεια. Δεν είμαι απο αυτούς που λένε κάτω ο ένας και ο άλλος ίσα ισα που νομίζω οτι ο σφακιανάκης το ερμήνευσε πολύ καλά το τραγούδι αλλά... Επειδή σπούδαζα στο Ρέθυμνο είχα την τιμή νανγνωρίσω το Μπικάκη και να τον ακούσω να τραγουδάει στο σπίτι του σαν μικρή παρεούλα. Παιδιά το τραγούδι αυτό το έγραψε για το παιδί του που πέθανε και αν κάποιος συγκεντρωθεί στους στίχους τότε θα καταλάβει το παράπονο και τον πόνο που κρύβουν. Πραγματικιά δεν συγκινούμαι εύκολα απο τραγούδια αλλά αν δεις τον τρόπο που το έλεγε αυτός ο άνθρωπος, μέσα από τη καρδιά του και τα δάκρυα που έριχνε ακόμη και τώρα κάποια χρόνια μετά όταν ακούει αυτούς τους στίχους θα καταλάβει κανείς πως δεν είναι όλα εμπορεύσιμα και κανένας μα κανένας με μια γλυκιά φωνούλα και ένα στυλάκι που μου βγαίνει στα club και πουλάει διασκέδαση δεν θα μπορέσει ποτέ να πιάσει, να καταλάβει την ουσία του τραγουδιού. Πιστέψτε με δεν συγκρίνεται το συναίσθημα του ενός με του άλλου όσο ωραία φωνή και αν έχει (και όντως πιστεύω πως φωνητικά ο σφακιανάκης είναι καλύτερος) αλλά το τραγούδι δεν θέλει (ευτυχώς) μόνο φωνή αλλά και κάτι που (πάλι ευτυχώς) ο αληθινος κρητικός Μπικάκης ξέρει πολύ καλά και αυτό είναι καρδιά. Δεν τίθεται λοιπόν μέτρο σύγκρισης (για μένα τουλάχιστον). Ο ένας πονάει και ο άλλος πουλάει και εκεί είναι η διαφορά τους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Ρε παιδιά ξέρει κανείς που θα βρω το "Μίλα μου" του Δάκη με την Χριστιάνα σε mp3; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος konv (30 Αύγ. 2004 , 15:51) Ρε παιδιά ξέρει κανείς που θα βρω το "Μίλα μου" του Δάκη με την Χριστιάνα σε mp3; Ευχαριστώ Μια φορά είναι αρκετή. :) Θα σου πρότεινα κι εγώ να το ψάξεις στο DC++. Θα το βρεις σίγουρα! ;) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lediaquaan (30 Αύγ. 2004 , 11:37) Στο dc++ :) Έχει κανείς το Be Original από Gary Tarn ολόκληρο??Το ακούω συνέχεια όποτε πάω για καφέ και έχω την εντύπωση ότι είναι ρεμιξαρισμένο... :wacko: 'Nova - All This Love' Ξέρεις που θα με βρεις. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Έχω να προτείνω κάποια κομματάκια: Jamelia feat. Tiziano Ferro - Universal Prayer Nina Sky feat. Jabba - Move Ya Body Sugar Daddy - Ring My Bell Paises Unidos - Ven Besame Maria Ana Johnson - We Are Havana Funk - Bakiri ban Guru's Boy feat. Salvo Riolo - Global jazz Avril Lavigne - My Happy Ending Inspiro - Magic Nature Deep Dish - Flashdance Royal Gigolos - No milk today Spankox - To The Club Alcazar - This Is The World We Live In Juanes feat. Taboo - La Paga Saradis - Sax on the move (vocal mix) Tragedie Vs Mary J Blige - Hey Ho! Dante Thomas - Get It On Sucker DJ's - A Lotta Lovin' Anastacia - Sick And Tired Marques Houston feat. JD - Pop that Booty Kevin Lyttle - I got it Noferini & Dj Guy ft Hilary - Pra Sonhar J-Five feat. Charlie Chaplin - Modern Times Dimension X - Peerless Raghav feat. Jahaziel - Lets Work It Out Baby H - Mere Naseeb Mein Raptile feat. Valezka - Da unbeatables Janet Jackson - All Nite (Don'T Stop) Speedy VS Lumidee - Sientelo Kylie Minogue - Chocolate Flower Power - Flower Power (side a1) Cicada - Cut right through Monica - Get It Off (remix) Mylo - Drop The Pressure Tagada - Get down David Guetta feat. Chris Willis - Stay Αυτά... Αρχίστε το κατέβασμα υπάρχουν όλα σχεδόν σε kazaa, e-mule & DC++ ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 paidia ena tragoudi pou leei "tajmahal" pos akrivos legete? Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts