Jump to content

Mp3 Προτάσεις και Αναζητήσεις! {2}

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lediaquaan (30 Οκτ. 2004 , 13:00)

Αχ αυτό το dc++...Είναι μέχρι να το μάθεις.. ;) Έχεις pm με τις ρυθμίσεις :rolleyes:

Και εγώ έτσι ψαχνόμουνα πρίν απο λίγες μέρες μέχρι που τα κατάφερα να συνδεθώ!! Καταπληκτικό!! Θα σε ενθουσιάσει το πρόγραμμα αυτό!! Το λίν αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις τα πρώτα βήματα!! http://www.dcplusplus.com/

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ψαχνω κατι ΠΟΛυ εκειδικευμενο που ξερω πως πολυ δυσκολα θα βρω...

Απο ενα συγκροτημα απο τη θεσσαλονικη τα "Βορεια Αστερια"

Ενα κομματι που λεει "Writers , BBoys , DJs

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (30 Οκτ. 2004 , 15:13)

Thelw opwsdhpote to Ligh zoi akomi twn Domenica.

Parakalw opoios mporei na mou toi steilei sto:

nji@in.gr

Einai anagkh. Thanx!!!

Σε λιγακι θα το εχεις ;)
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος adis (30 Οκτ. 2004 , 16:25)

bel exeis mipos tis olympiou to thymamai osa eixes pei?

please an to exeis steilto mou sto nikoslg@yahoo.gr

Eισαι ετοιμος :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (30 Οκτ. 2004 , 15:13)

Thelw opwsdhpote to Ligh zoi akomi twn Domenica.

Parakalw opoios mporei na mou toi steilei sto:

nji@in.gr

Einai anagkh. Thanx!!!

Στο είχα στείλει αρκετές μέρες πριν και :

------Transcript of session follows -------

nji@in.gr

The intended recipient's mailbox is full.

Sorry , εγώ προσπάθησα! Ελπίζω να το έχεις φτιάξει τώρα :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly (30 Οκτ. 2004 , 17:30)

Στο είχα στείλει αρκετές μέρες πριν και :

------Transcript of session follows -------

nji@in.gr

The intended recipient's mailbox is full.

Sorry , εγώ προσπάθησα! Ελπίζω να το έχεις φτιάξει τώρα :)

Se euxaristw bel alla pali den hrthe :mad: :eek: . Adeio einai. Tespa mia allh dieuthinsi tou yahoo pou pairnei mexri 6 MB kai einai kai auth adeia: aerasrhoaegean@yahoo.gr. Pisteuw na to parei twra. Prospathiste ksana parakalw. Thanx :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (30 Οκτ. 2004 , 21:36)

Se euxaristw bel alla pali den hrthe :mad: :eek: . Adeio einai. Tespa mia allh dieuthinsi tou yahoo pou pairnei mexri 6 MB kai einai kai auth adeia: aerasrhoaegean@yahoo.gr. Pisteuw na to parei twra. Prospathiste ksana parakalw. Thanx :)

Δεν ξερω αν εχεις προβλημα με το μαιλ σου αλλα εμενα μου δειχνει οτι πηγε κανονικα.

Θα σου στειλω τωρα ενα link με το τραγουδι, στο νεο μαιλ που εδωσες ωστε να το κατεβασεις απο εκει.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (30 Οκτ. 2004 , 21:49)

Δεν ξερω αν εχεις προβλημα με το μαιλ σου αλλα εμενα μου δειχνει οτι πηγε κανονικα.

Θα σου στειλω τωρα ενα link με το τραγουδι, στο νεο μαιλ που εδωσες ωστε να το κατεβασεις απο εκει.

OK. To perimenw. Thanx again :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (30 Οκτ. 2004 , 21:49)

Ok bel mou hrthe sthn alli :) . Tha to katevasw omws aurio giati prepei na paw exw.. :whistle:

ξερει κανεις εαν υπαρχει το soundtrack απο το Deerhunter ειτε στο DC++ η πουθενα αλου?
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tele-phonic (29 Οκτ. 2004 , 23:46)

psaxno ena tragoudi ton saxon apo live tous kai thelo na vro apo poio live einai. to tragoudi legetai wheels of steel kai mesa o tragoudistis leei oti iparxoun polles oraies kopelles edo mesa kai kati tetoia kai leei se mia sigmi you ve been smokin and ****in and drinkin kai akomi leeei "otan po auto tha traviksete ta arx**** tou diplanou sas, kopeles"

kserei kaneis apo pio live tha mporouse na einai?

Kaneis???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tele-phonic (30 Οκτ. 2004 , 23:51)

Kaneis???

Γιατί δεν κάνεις ένα Search στο Google να δεις τη δισκογραφία τους; :rolleyes: :) ;) :o

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (31 Οκτ. 2004 , 17:54)

Bel to katevasa. Paizei mia xara. Thanx!

Παίδες, συγγνώμη κιόλας, αλλά τέτοιες συζητήσεις δε θα ήταν καλύτερο να τις κάνατε μέσω PM και όχι με posting? Χωρίς παρεξήγηση...

Και τώρα η ερώτηση: ξέρει κανείς ένα τραγούδι με τους στίχους "i'm looking for a girl with a washing machine" ? Έψαξα στο google και μου έβγαλε μόνο 2 αποτελέσματα. Λέει ότι το τραγούδι λέγεται ακριβώς έτσι!! Και το συγκρότημα Big Sleep. Νομίζω ότι είναι ελληνικό! (Και δη θεσσαλονικιώτικο).

Μήπως το έχει κανείς; Πρώτη φορά που το άκουσα ήταν πριν 5 χρόνια (πρωτοετής) και θα ήθελα πολύ να το βρω... θα μου θυμίσει τα παλιά :o Ευχαριστώ πολύ.

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος How_U_Doin (31 Οκτ. 2004 , 18:16)

Παίδες, συγγνώμη κιόλας, αλλά τέτοιες συζητήσεις δε θα ήταν καλύτερο να τις κάνατε μέσω PM και όχι με posting? Χωρίς παρεξήγηση...

[...]

Από το στόμα μου το πήρες βρε! :D

Καλλίτερα οι συνεννοήσεις για την αποστολή και λήψη των τραγουδιών να γίνονται μέσω PM. :)

Και τώρα η ερώτηση: ξέρει κανείς ένα τραγούδι με τους στίχους "i'm looking for a girl with a washing machine" ? Έψαξα στο google και μου έβγαλε μόνο 2 αποτελέσματα. Λέει ότι το τραγούδι λέγεται ακριβώς έτσι!! Και το συγκρότημα Big Sleep. Νομίζω ότι είναι ελληνικό! (Και δη θεσσαλονικιώτικο).

Μήπως το έχει κανείς; Πρώτη φορά που το άκουσα ήταν πριν 5 χρόνια (πρωτοετής) και θα ήθελα πολύ να το βρω... θα μου θυμίσει τα παλιά :o Ευχαριστώ πολύ.

Ok Sorry :) :alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brandon (16 Σεπ. 2004 , 16:15)

Εγώ σ'αγάπησα εδώ - Ελένη Τσαλιγοπούλου...

Μήπως έχει κανείς το remix αυτού του κομματιού ;

Έχω φάει τον κόσμο να το βρω αλλά χωρίς αποτέλεσμα...

Αν το έχει κανείς , τον παρακαλώ να το στείλει στο Streamload Account : lion75

Ευχαριστώ :)

Για οσους εχουν δει το COLLATERAL με τον Tom crouz ξερετε ποιο ειναι το κομματι που παιζεται στο club στην τεταρτη δολοφονια?

.....

Big Sleep - looking for the girl with a washing machine

:)

Ο τραγουδιστής είναι γερμανός που μένει χρόνια στη Θεσ/κη. Το υπόλοιπο συγκρότημα νομίζω ότι είναι έλληνες (ας μας διορθώσεις κανένας φίλος από Θεσ/κη).

Εμπνευση του κομματιού ήταν η πολύωρη αναζήτηση ενός μαγαζιού που έπλενε ρούχα σε ένα ερημονήσι που είχαν πάει διακοπές.

(btw στο σιγκλάκι υπάρχουν και τρια κομμάτια live -νομίζω από το μπαρ των αμαν- όπου τραγουδάει και στα ελληνικά!)

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

~Looking for a girl with a washing machine~

Καλή σου ακρόαση! :)

http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif

But I miss you most of all, my darling

When autumn leaves start to fall...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lion ( 1 Νοέ. 2004 , 03:36)

Μήπως έχει κανείς το remix αυτού του κομματιού ;

Έχω φάει τον κόσμο να το βρω αλλά χωρίς αποτέλεσμα...

Αν το έχει κανείς , τον παρακαλώ να το στείλει στο Streamload Account : lion75

Ευχαριστώ :)

Και εγω θα το ηθελα αν το εχει καποιος στο alexxdj :)

Thanks!

Καλησπέρα και απο εμένα. Έχει μήπως κάποιος το Γενέθλια του Nότη Σφακιανάκη? Είτε link να το κατεβάσω ή να μου το στείλει στο avgoustoz@yahoo.co.uk

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υ.Γ Έχω κάνει αναζήτηση αλλά μου έβγαλε μόνο το thread οπότε είναι λίγο δύσκολο να ψάξω όλες τις σελίδες του.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...