Xourxoulitsos Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Ρε παιδια,ψαχνω ενα τραγουδι που το παιζει μονο στον Banana Fm εδω στην Θεσσαλονικη.Τα τραγουδαει μια γυναικα,και ειναι oriental με αγγλικους στιχους,σε στυλ Ishtar(αλλα δεν ειναι αυτη) To παιζει πολυ συχνα,ξερει κανεις πως λεγεται? http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_on_V_ic_T Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 paidia to tragoudi p epeze stis enniamisi evdomades pos legetai KAI ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ ΑΕΛΙΣΤΑΣ ΘΑ `ΜΟΥΝΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος C_on_V_ic_T (16 Σεπ. 2004 , 19:11) paidia to tragoudi p epeze stis enniamisi evdomades pos legetai Joe Cocker - You can leave your hat on :) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasosgreece (16 Σεπ. 2004 , 16:19) Μήπως λες το: Mighty Dub Katz - Let the Drums Speak Για τον Γιώργο Ελευθέρα μιλάω! Τον μεταλλά από το BAR ;) Σε ευχαριστώ πάντως :D Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Αναγνωριζεται τους παρακατω στιχους?Αγγλικο ποπ-ροκ φετινο i will never know how you feel about the things i think about will i take the chance to make up to you all that i kept from you you know i wonna to i can never change danger makes me wonna say at the same things i saw before thinking at something moregod is a lonely place to to to say the same things you said before wanted in living more god is a lonely place to to to Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (16 Σεπ. 2004 , 17:51) Ρε παιδια,ψαχνω ενα τραγουδι που το παιζει μονο στον Banana Fm εδω στην Θεσσαλονικη.Τα τραγουδαει μια γυναικα,και ειναι oriental με αγγλικους στιχους,σε στυλ Ishtar(αλλα δεν ειναι αυτη) To παιζει πολυ συχνα,ξερει κανεις πως λεγεται? Φίλε το ψάχνουμε πολύ καιρό αυτό το τραγουδάκι... Αυτό που στο ρεφραίν λέει "νόα νόααααοααααα νόα νόααααοαααααααα"... αυτό δε λες; Κανείς δεν το ξέρει πάντως... Ένας φίλος μου είχε πάρει και τηλέφωνο στο σταθμό αλλά αρνήθηκαν να του απαντήσουν. Αν το βρείς πάντως πες το και σε μας :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος How_U_Doin (17 Σεπ. 2004 , 21:19) Φίλε το ψάχνουμε πολύ καιρό αυτό το τραγουδάκι... Αυτό που στο ρεφραίν λέει "νόα νόααααοααααα νόα νόααααοαααααααα"... αυτό δε λες; Κανείς δεν το ξέρει πάντως... Ένας φίλος μου είχε πάρει και τηλέφωνο στο σταθμό αλλά αρνήθηκαν να του απαντήσουν. Αν το βρείς πάντως πες το και σε μας :) Ναι αυτο ακριβως λεω :) Και ελεγα να τους επαιρνα τηλεφωνο αλλα. . . αν ειναι ετσι οπως τα λες :down: Αν το βρω,θα το μαθεις εδω :) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 για να δουμε εαν μπορειτε να με βοηθησετε σε αυτο : παλιο ελληνικο κομματι με τα λογια " Το Κουτουκι Του Αραπη" μπας και το γνωριζει κανεις και που μπορω να το βρω? Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Ψάχνω 1 κομμάτι που το τραγουδάει άνδρας με το τίτλο how long Πώς λέγεται ? <<how long must this feeling going on waiting for the right … >> Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ :o ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΥΤΑ :cry: ....ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ;) ....THANK YOU FOR YOUR TIME..... :whistle: My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος loverman13 (18 Σεπ. 2004 , 14:02) ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ :o ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΥΤΑ :cry: ....ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ;) ....THANK YOU FOR YOUR TIME..... :whistle: πως γινεται να μπουμε και να τα ακουσουμε απο τον χαρτοφυλακα σου? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 (18 Σεπ. 2004 , 23:37) πως γινεται να μπουμε και να τα ακουσουμε απο τον χαρτοφυλακα σου? Mπές να δείς!! Εγώ μπήκα αλλά δεν σκαμπάζω πολύ απο ξένα και δεν μπορώ να σε βοηθήσω!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος loverman13 (18 Σεπ. 2004 , 14:02) ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ :o ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΥΤΑ :cry: ....ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ;) ....THANK YOU FOR YOUR TIME..... :whistle: Κι εγώ μπήκα αλλά δεν κατάλαβα που ακριβώς είναι αυτά που θέλεις να ακούσουμε... :worry: Btw, αν έχεις την καλοσύνη, μη γράφεις με κεφαλαία, γιατί στην γλώσσα του Internet σημαίνει πως φωνάζουμε κι επίσης είναι ακαλαίσθητο. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Στο φάκελο "Σημειώσεις" είναι παιδιά :) .amr=αρχεία σημειώσεων, μάλλον γι αυτό ονόμασε έτσι το φάκελο Αρχικό Μήνυμα από το μέλος loverman13 (18 Σεπ. 2004 , 14:02) ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ :o ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΥΤΑ :cry: ....ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ;) ....THANK YOU FOR YOUR TIME..... :whistle: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Ευχαριστώ gkr41. :) Ήταν ο μόνος φάκελος που δεν κοίταξα... :lol: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος loverman13 (18 Σεπ. 2004 , 14:02) ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ :o ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΥΤΑ :cry: ....ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ;) ....THANK YOU FOR YOUR TIME..... :whistle: 4. 'Eagle Eye Cherry - Save Tonight' 5. 'Brian Adams - Summer Of '69' 6. 'Connels - '74-'75' 7. 'Γιάννης Κότσιρας - Πώς Μπορώ' :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (19 Σεπ. 2004 , 00:16) Στο φάκελο "Σημειώσεις" είναι παιδιά :) .amr=αρχεία σημειώσεων, μάλλον γι αυτό ονόμασε έτσι το φάκελο και πως παω? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 να ρωτησω κατι ασχετο. ξερετε το ameican pie- don mc lean? το τραγουδακι ειναι φοβερο..... http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 To Speedy Ft. Lumidee-Sientello here: http://www.mp3xplosion.com/albums.php?mode=download&album_id=369&song_id=6697 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini_any Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Γεια σας μηπως ξερει κανεις να μου πει τον τιτλο ενος τραγουδιου του αρωνη (νομιζω) που λεει: με ενα ψεμα εχω μαθει την αληθεια οι φιλιες μειναν μες τα παραμυθια....? http://fun.diadiktyo.net/fotos/jpg/TN/TN_169.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Κανείς δεν ξέρει ο χρόνος τι θα φέρει κι αν κάνεις λάθος στο νέο σου το πάθος μα θα `μαι εκεί και θα σε περιμένω σαν ένα κάρβουνο για πάντα αναμμένο. Ποιό είναι και ποιός το λέει, αν γνωρίζετε παρακαλώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (19 Σεπ. 2004 , 22:27) Κανείς δεν ξέρει ο χρόνος τι θα φέρει κι αν κάνεις λάθος στο νέο σου το πάθος μα θα `μαι εκεί και θα σε περιμένω σαν ένα κάρβουνο για πάντα αναμμένο. Ποιό είναι και ποιός το λέει, αν γνωρίζετε παρακαλώ. Eλένη Λεγάκη - Μη σταματάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (19 Σεπ. 2004 , 22:27) Κανείς δεν ξέρει ο χρόνος τι θα φέρει κι αν κάνεις λάθος στο νέο σου το πάθος μα θα `μαι εκεί και θα σε περιμένω σαν ένα κάρβουνο για πάντα αναμμένο. Ποιό είναι και ποιός το λέει, αν γνωρίζετε παρακαλώ. Για να τιμούμε λίγο και τους συνθέτες Πέτρος Δουρδουμπάκης!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (19 Σεπ. 2004 , 23:37) Για να τιμούμε λίγο και τους συνθέτες Πέτρος Δουρδουμπάκης!! όπως και το Τυφλές Ελπίδες με τη Μελίνα Κανά. Ωραία τραγούδια. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (19 Σεπ. 2004 , 23:41) όπως και το Τυφλές Ελπίδες με τη Μελίνα Κανά. Ωραία τραγούδια. :) Σωστός!! Κόκκινο κρασί,στο Θερμαικό κ.α.!! Και καλό παιδί!! Εχει χαθει τελευταία!! Είχαμε κάνει μιά μεθιά με τον Πέτρο εδω στην Κρήτη με ρακί αξέχαστη!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (10 Σεπ. 2004 , 19:11) ένα ψιλο-beat ξένο κομματάκι που το ακούω αρκετά στο ραδιόφωνο και επαναλαμβάνει συχνά: help me ...., help me undestand. έχει κανείς ιδέα ποιο είναι; :) Επιτέλους,βρέθηκε!! Can't u understand - Ru 'n' Coke :D Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts