evan66 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) εγώ τη δοκίμασα σε tv samsung kai lg και λειτουργει κανονικα, αν και ειναι λιγο περίεργη αισθηση αφού πρέπει να ναι το νοτελι σε landscape μιας και οι υπερυθρες είναι στο πλάι. Θυμηθηκα τα παλια pronto philips που ηταν αρκετα μεγαλα σε μεγεθος Edited May 26, 2013 by evan66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Ήρθε η original flip cover για το note 8 Πολύ καλή, όπως ακριβώς την περίμενα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Πραγματικά κούκλα! Μεγειές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Εχω φιλο στην ταυλανδη που το βρισκει 374 το 5100 3g+wifi και θελει να το παρει Πιστευω το 3g του να δουλευει και εδω Για να αλλαξει γλωσσα γιατι εχει μονο ασιατικες και αγγλικα προφανως θελει ρουτ και ευρωπαικη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Για να αλλαξει γλωσσα γιατι εχει μονο ασιατικες και αγγλικα προφανως θελει ρουτ και ευρωπαικη ρομ? Nαι. Αν ακολουθήσεις βήμα-βήμα τις οδηγίες δεν θα έχεις θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Nαι. Αν ακολουθήσεις βήμα-βήμα τις οδηγίες δεν θα έχεις θέμα... Οι οδηγιες βασίζονται στο note 2 ? Αυτο εχω και του εκανα πριν 2 εβδομαδες root και εγκατάσταση αλλης ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Δεν ξέρω αν οι οδηγίες είναι ίδιες με του Note 2. Ρίξε μια ματιά στο site των xda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Ήρθε η original flip cover για το note 8 Πολύ καλή, όπως ακριβώς την περίμενα... Eξαιρετικες φαινονται, ειναι οι καλυτερες κτγμ απο οσες εχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Στο επίσημο ελληνικό site της Samsung το Wi-Fi Μοντέλο το αναγράφει GT-Ν5110Χ: http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/tablets/android/GT-N5110ZWXEUR Tι ακριβώς υποδηλώνει το Χ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Επανερχομαι στο θεμα γλωσσα ,ο φιλος που ειναι στην Ταυλανδη και θα παρει το note 8 βρηκε σε ενα μαγαζι ενα εκθεσιακο που ειχε Ελληνικο μενου,σε ερωτηση του στον πωλητη του ειπε οτι καποιος κατεβασε απο το ιντερνετ Ελληνικο μενου υπαρχει τετοια περιπτωση? εγω ξερω οτι η γλωσσα του μενου θελει αλλη ρομ ευρωπαικη για Ελληνικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Επανερχομαι στο θεμα γλωσσα ,ο φιλος που ειναι στην Ταυλανδη και θα παρει το note 8 βρηκε σε ενα μαγαζι ενα εκθεσιακο που ειχε Ελληνικο μενου,σε ερωτηση του στον πωλητη του ειπε οτι καποιος κατεβασε απο το ιντερνετ Ελληνικο μενου υπαρχει τετοια περιπτωση? εγω ξερω οτι η γλωσσα του μενου θελει αλλη ρομ ευρωπαικη για Ελληνικα! Πιθανόν να κατεβασε το morelocale από το play store. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 To MoreLocale 2, που λεει κ ο φιλος παραπανω, αλλαζει τη γλώσσα ΠΑΝΤΟΥ, και στα μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skimag Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Δεν ειναι καθολου ασχημη η θηκουλα τελικα... Ηδη ξεκινησα το setup με twin sim της wind και παιζω με note 2, note 8. Για να δουμε πως θα παει. Παντως ακουστικο, μικροφωνο, ανοιχτη ακροαση πολυ καλα. Οπως επισης και το βλεμμα οποιου σε δει να το βαζεις στο αυτι για να μιλησεις :lol: http://i44.tinypic.com/dxjklg.jpg http://i39.tinypic.com/b70yaf.jpg Αν θες και μπορεις φιλε μου βαλε κανενα link σχετικα με το που προμηθευτηκες την θηκη του 8.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 To MoreLocale 2, που λεει κ ο φιλος παραπανω, αλλαζει τη γλώσσα ΠΑΝΤΟΥ, και στα μενου. Θέλει ρουτ. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Δεν λέει κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Θέλει ρουτ. ? Φυσικά όχι. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Να ρωτησω τους εχοντες τη συσκευή: ο φορτιστης του ειναι τυπου USB (δλδ ξεχωριστο καλωδιο USB που συνδεεται με τον φορτιστή ή με USB υποδοχή αλλου υπολογιστή) ή κατ' ευθειαν απο το ρευμα στην USB θυρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Ξεχωριστό καλώδιο USB και ξεχωριστός φορτιστής όπως άλλωστε σε όλες τις νέες σειρές της Samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Να ρωτησω τους εχοντες τη συσκευή: ο φορτιστης του ειναι τυπου USB (δλδ ξεχωριστο καλωδιο USB που συνδεεται με τον φορτιστή ή με USB υποδοχή αλλου υπολογιστή) ή κατ' ευθειαν απο το ρευμα στην USB θυρα ? Φορτίζει με όλους τους microUSB φορτιστές (σχεδόν όλα τα καινούργια κινητά HTC, LG, Samsung, Sony, Nokia με microUSB φορτίζουν κι αυτά). Απλά θα σου πάρει περισσότερη ώρα η φόρτιση, καθώς η μπαταρία του είναι "γαιδούρι" και θέλει ανταπτοράκι με 2.100 έξοδο καλύτερα. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Από σήμερα το κρατάω στα χέρια μου! Δεν περιγράφω άλλο! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Από σήμερα το κρατάω στα χέρια μου! Δεν περιγράφω άλλο! :p Περίγραψε φιλε μου, περιμενουμε πως κ πως. Προσωπικά με ενδιαφερει πολύ και ειδικά: 1) ποια ειναι η αισθηση της αναλυσης της οθονης. Με τη τρελλα των υπεραναλύσεων (περιττων κατ' εμε) και με τους νεους ανταγωνιστες να επερχονται με αναλυση 1080, πως σου φαινεται η αναλυση της οθονης του σε νορμαλ χρηση ή εστω μετα απο 1-2 ζουμ (σε κειμενο παντα) 2) το software αναγνωρισης και μετατροπης γραφης απο την πενα σε κειμενο δουλευει απροβληματιστα ? (φανταζομαι μονο σε Αγγλικα). ΑΥΤΟ με ενδιαφερει τα μεγιστα ! 3) Διαρκεια μπαταριας σε μικτη χρηση (σερφαρισμα, εφαρμογες, μουσικη, παιχνιδια) Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Περίγραψε φιλε μου, περιμενουμε πως κ πως. Προσωπικά με ενδιαφερει πολύ και ειδικά: 1) ποια ειναι η αισθηση της αναλυσης της οθονης. Με τη τρελλα των υπεραναλύσεων (περιττων κατ' εμε) και με τους νεους ανταγωνιστες να επερχονται με αναλυση 1080, πως σου φαινεται η αναλυση της οθονης του σε νορμαλ χρηση ή εστω μετα απο 1-2 ζουμ (σε κειμενο παντα) 2) το software αναγνωρισης και μετατροπης γραφης απο την πενα σε κειμενο δουλευει απροβληματιστα ? (φανταζομαι μονο σε Αγγλικα). ΑΥΤΟ με ενδιαφερει τα μεγιστα ! 3) Διαρκεια μπαταριας σε μικτη χρηση (σερφαρισμα, εφαρμογες, μουσικη, παιχνιδια) Ευχαριστώ προκαταβολικά Φίλε Red_Dawn λίγο υπομονή και θα απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα. Απλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ακόμα είμαι με την μπαταρία που είχε out of the box... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Αν θες και μπορεις φιλε μου βαλε κανενα link σχετικα με το που προμηθευτηκες την θηκη του 8.... Αυτη ειναι http://www.ebay.com/itm/230958215593?var=530133936205&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 out of stock αυτη τη στιγμη στο πορτοκαλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Παιδιά έκανα την 1η φόρτιση και άργησε πάρα πολύ. Εν τω μεταξύ δεν ανεβοκατέβαινε η στάθμη μέσα στο σχεδιάκι της μπαταρίας αλλά είχε 4-5 βούλες από κάτω που πηγαινοέρχονταν. Η στάθμη μέσα στο σχεδιάκι όμως δεν ανέβαινε αναλογικά με το ποσοστό φόρτισης. Δηλαδή ξεκίνησα να φορτίζω στο 16% και στο πρώτο 3ωρο είχα φτάσει μόλις το 40% και στο σχεδιάκι είχε γεμίση με το ζόρι το 1/3. Το άφησα όλο το βράδυ και το πρωί έδειχνε φουλ και 100%. Να διευκρινήσω ότι το tablet ήταν κλειστό και χρησιμοποίησα το original καλώδιο και φορτιστή που υπήρχε μέσα στην συσκευασία. Όσα παιδιά το έχουν ή το είχαν (Βαγγέλης :rolleyes:) μπορούν να ενημερώσουν για τον χρόνο φόρτισης με τις ίδιες συνθήκες που περιγράφω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Παιδιά έκανα την 1η φόρτιση και άργησε πάρα πολύ. Εν τω μεταξύ δεν ανεβοκατέβαινε η στάθμη μέσα στο σχεδιάκι της μπαταρίας αλλά είχε 4-5 βούλες από κάτω που πηγαινοέρχονταν. Η στάθμη μέσα στο σχεδιάκι όμως δεν ανέβαινε αναλογικά με το ποσοστό φόρτισης. Δηλαδή ξεκίνησα να φορτίζω στο 16% και στο πρώτο 3ωρο είχα φτάσει μόλις το 40% και στο σχεδιάκι είχε γεμίση με το ζόρι το 1/3. Το άφησα όλο το βράδυ και το πρωί έδειχνε φουλ και 100%. Να διευκρινήσω ότι το tablet ήταν κλειστό και χρησιμοποίησα το original καλώδιο και φορτιστή που υπήρχε μέσα στην συσκευασία. Όσα παιδιά το έχουν ή το είχαν (Βαγγέλης :rolleyes:) μπορούν να ενημερώσουν για τον χρόνο φόρτισης με τις ίδιες συνθήκες που περιγράφω? Ναι μην ανησυχεις και στα 2 που περασαν απο τα χερια μου την ιδια συμπεριφορα ειδα. Δεν υπολογισα τον ακριβη χρονο φορτισης, κανε ομως ευκολα την αναγωγη στα mah της συσκευης με output το ιδιο με του note 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts