Sofos_5 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μερικες φορες οταν τρεχω 2 παραθυρα συγχρονως εφαρμογες βιντεο, πχ το xbmc και το youtube με το multiwidow manager μου πηγε σε 2 λεπτα την μπαταρια απο 45% στο 17% πραγμα που δεν ειναι φυσιολογικο σε τοσο λιγο χρονο, γιαυτο ρωταω αν παιζει κατι με αυτην την εφαρμογη. Καλημερα σε ολο το forum Καλημέρα, αν και απαιτητικές εφαρμογές και οι 2 όχι δεν είναι λογική η απώλεια.. ρίξε μια ματιά μήπως έχει φουσκώσει λίγο η μπαταρία σου και χρειάζεσαι αλλαγή. Ειδάλλως δοκίμασε μια, δυο φορές πλήρη φόρτιση/αποφόρτιση μήπως στρώσει. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Καλημέρα, αν και απαιτητικές εφαρμογές και οι 2 όχι δεν είναι λογική η απώλεια.. ρίξε μια ματιά μήπως έχει φουσκώσει λίγο η μπαταρία σου και χρειάζεσαι αλλαγή. Ειδάλλως δοκίμασε μια, δυο φορές πλήρη φόρτιση/αποφόρτιση μήπως στρώσει. Δεν παιζει η μπαταρια να εχει τελειωση ειναι 2 εβδομαδων και συνεβει οταν μεσω αυτου του προγραμματος ετρεξα 2 εφαρμογες βιντεο μαλλον κατι θα παιζει με το xbmc και το viral γιατι σε αλλες εφαρμογες δεν το κανει,παντως ετσι πληροφοριακα για το συγκεκριμενο προγραμμα αν θελει καποιος να το βαλει,ενω ει αι τελειο να μπορεις να ανοιγεις οτι θελεις,κανει τα μικροπαγωματα του μερικες φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Πώς ρίχνεις μια ματιά στην μπαταρία; :confused: Δεν ρίχνεις :) Προφανώς μπερδεύτηκε , πιστεύοντας οτι είναι αποσπώμενη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Πώς ρίχνεις μια ματιά στην μπαταρία; :confused: Είχα την εντύπωση πως είναι αρκετά εύκολο αλλά μετά από μια πιο προσεκτική αναζήτηση ανακάλυψα πως θέλει μια άλφα διαδικασία.. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να αλλάξει μπαταρία παρ' όλα αυτά :rolleyes: Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μία ακόμα ερώτηση να κάνω προ της αγοράς. Αν το βάλω custom rom, προφανώς δε θα έχω τα προγράμματα για το πενάκι. Σε αυτήν την περίπτωση, το πενάκι έχει κάποια χρησιμότητα; Θα μπορώ να το χρησιμοποιώ για να γράφω handwriting; Επίσης, όποιος θέλει ας αναφέρει με ποιους τρόπους χρησιμοποιεί το πενάκι. Βλέπω ότι δίνεται μεγάλη σημασία στο πενάκι και απορώ αν είναι τόσο πολύ χρήσιμο. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδια οι θηκες τυπου book cover που εχουν μαγνητες τις εχει δοκιμασει κανεισ?επηρεαζουν το tablet η δεν υπαρχει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδια οι θηκες τυπου book cover που εχουν μαγνητες τις εχει δοκιμασει κανεισ?επηρεαζουν το tablet η δεν υπαρχει προβλημα? εγω πηρα την γνησια και δεν εχω κανενα προβλημα. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 την εχω και εγω αλλα μου την δινει που στην πλατη δεν εφαπτεται καλα αν κουνηθει το tablet πεφτει εχω μετανιωσει τα 25 ευρω που εδωσα γιαυτο ψαχνω αλλη απο το εβαυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 την εχω και εγω αλλα μου την δινει που στην πλατη δεν εφαπτεται καλα αν κουνηθει το tablet πεφτει εχω μετανιωσει τα 25 ευρω που εδωσα γιαυτο ψαχνω αλλη απο το εβαυ 25€;εγω γιατι εδωσα 40€;χαχα.... Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 25€;εγω γιατι εδωσα 40€;χαχα.... Εγω είχα δώσει 45 τότε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εγω είχα δώσει 45 τότε.. Εχω και το καινουριο το 10.1 εαν δειτε την original θηκη καμια σχεση με αυτη,γιαυτο ρωταω εαν εχει κανεις εμπειρια με θηκη με μαγνητακια στο note 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εχω και το καινουριο το 10.1 εαν δειτε την original θηκη καμια σχεση με αυτη,γιαυτο ρωταω εαν εχει κανεις εμπειρια με θηκη με μαγνητακια στο note 8 Και η original καποιου είδους μαγνήτη έχει. Μετά απο κάποιες μέρες δεν σου κάθεται καλύτερη η θήκη;;; Στην αρχή όλες οι θήκες έχουν μια σκληρότητα παραπάνω αλλά μετά στρώνουν με την χρήση. Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα ''στο όρθιο'' και δεν ξέρω κατά πόσο ''χαλαρώνει'' η θήκη. Οσες φορές το κάνω πάντως, μου κάθεται μια χαρά . Εχουν αναφερθεί θεματάκια με τους μαγνήτες των μη γνήσιων θηκών οτι επηρεάζουν σήμα, gps αλλά επειδή δεν εχω δοκιμάσει κάποια δεν εχω άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Και η original καποιου είδους μαγνήτη έχει. Μετά απο κάποιες μέρες δεν σου κάθεται καλύτερη η θήκη;;; Στην αρχή όλες οι θήκες έχουν μια σκληρότητα παραπάνω αλλά μετά στρώνουν με την χρήση. Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα ''στο όρθιο'' και δεν ξέρω κατά πόσο ''χαλαρώνει'' η θήκη. Οσες φορές το κάνω πάντως, μου κάθεται μια χαρά . Εχουν αναφερθεί θεματάκια με τους μαγνήτες των μη γνήσιων θηκών οτι επηρεάζουν σήμα, gps αλλά επειδή δεν εχω δοκιμάσει κάποια δεν εχω άποψη. Σε ευχαριστω για την απαντηση,καθεται καπως καλυτερα αλλα οχι σε σημειο που να με κανει να νιοθω ασφαλης,πρεπει να πετυχεις τη θεση αλλα οκ αν δεν μπορει να γινει αλλιως και ενα αλλο κακο ειναι οτι επειδη εχει χαλαρωση δεν δουλευει καλα το smart cover σαν συνεπεια να καταναλωνει μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Σε ευχαριστω για την απαντηση,καθεται καπως καλυτερα αλλα οχι σε σημειο που να με κανει να νιοθω ασφαλης,πρεπει να πετυχεις τη θεση αλλα οκ αν δεν μπορει να γινει αλλιως και ενα αλλο κακο ειναι οτι επειδη εχει χαλαρωση δεν δουλευει καλα το smart cover σαν συνεπεια να καταναλωνει μπαταρια Οταν λες οτι δεν δουλεύει καλά τι εννοείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Οταν λες οτι δεν δουλεύει καλά τι εννοείς;;; οταν την χρησιμοποιω για θεαση ταινιων πρεπει να βρω καταληλη θεση για να μην γλυστριση η πλατη σε αντιθεση με του μεγαλου αδελφου που εχει μαγνητακι και δεν κουνιεται με το παραμικρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Σε ευχαριστω για την απαντηση,καθεται καπως καλυτερα αλλα οχι σε σημειο που να με κανει να νιοθω ασφαλης,πρεπει να πετυχεις τη θεση αλλα οκ αν δεν μπορει να γινει αλλιως και ενα αλλο κακο ειναι οτι επειδη εχει χαλαρωση δεν δουλευει καλα το smart cover σαν συνεπεια να καταναλωνει μπαταρια Αυτό το σημείο δεν κατάλαβα. Εννοείς οτι δεν κλείνει η οθόνη οταν την καλύπτεις με την θήκη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Αυτό το σημείο δεν κατάλαβα. Εννοείς οτι δεν κλείνει η οθόνη οταν την καλύπτεις με την θήκη;; ακριβως καποιες φορες κλειναι αλλα επειδη δεν εχει μαγνητακι στην ακριηλιγο να κουνηθει ανοιγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Τετοιο θεμα δεν εχω εγω αλλα μονο ικανοποιημενος δεν ειμαι απο την στηριξη που παρεχει. Ασε που σε λευκο λερωνει και ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Τετοιο θεμα δεν εχω εγω αλλα μονο ικανοποιημενος δεν ειμαι απο την στηριξη που παρεχει. Ασε που σε λευκο λερωνει και ευκολα. Μηπως εχεις δοκιμασει τις θηκες τετοιου τυπου που πουλανε στο ebay,εχουν μαγνητακια και στην πλατη αλλα δεν ξερω αν επιρεαζουν την λειτουργια του note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Μηπως εχεις δοκιμασει τις θηκες τετοιου τυπου που πουλανε στο ebay,εχουν μαγνητακια και στην πλατη αλλα δεν ξερω αν επιρεαζουν την λειτουργια του note την επηρεάζουν.... (έχω 2 στο συρτάρι...) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 την επηρεάζουν.... (έχω 2 στο συρτάρι...) Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 παιδια αν flashαρω custom recovery μετα πως ξαναγυρναω στην stock αν θελησω να κανω unroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 παιδια αν flashαρω custom recovery μετα πως ξαναγυρναω στην stock αν θελησω να κανω unroot Φλασαρεις μαμα ρομ μέσω οντιν και εισαι κομπλε :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Φλασαρεις μαμα ρομ μέσω οντιν και εισαι κομπλε :) ευχαριστω:) ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υπαρχει καποια προταση για recovery και kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 ευχαριστω:) ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υπαρχει καποια προταση για recovery και kernel? Εγω θα σου πρότεινα απλά ενα root και ξήλωμα εφαρμογών. Συν κάποιο adaway και εισαι κομπλε. Κερνελ δεν νομίζω να έχουν βγάλει, καμια ρομ δρ ξέρω αν άξιζει.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts