Ladycat Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 bluetooth keyboard εννοείς; Φυσικώτατα!εκτος απο μπλου περνει κ το αλλο με το βισματακι θελω να παρω μαζι κ αυτρη τη θηκουλα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.771457 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει βαση στηριξης αυτοκινητου original η καποια αλλη οταν το χρησιμοποιουμε σαν GPS Εγώ πήρα μια Universal από τα Mediamarkt. Κάνει για tablet από 7 έως 10 ίντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ladycat Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 kai nai μολις το παρηγγειθλα στο eshop me 266 ευρω μολις το παραλαβο θα σας γραψω εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) Καλησπέρα σας, σκέφτομαι να αγοράσω το ταμπλετάκι και ήθελα να σας ρωτήσω: τι firmware έχει? Εχει ή θα πάρει official kit kat? Ευχαριστώ Edited March 11, 2014 by xetasa Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλησπέρα σας, σκέφτομαι να αγοράσω το ταμπλετάκι και ήθελα να σας ρωτήσω: τι firmware έχει? Εχει ή θα πάρει official kit kat? Ευχαριστώ Εγώ έχω ακόμα 4.1.2 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλησπέρα σας, σκέφτομαι να αγοράσω το ταμπλετάκι και ήθελα να σας ρωτήσω: τι firmware έχει? Εχει ή θα πάρει official kit kat? Ευχαριστώ 4.2.2 έχει το δικό μου και δεν χρειάζεται άλλο. Το ταμπλετ πετάει, είναι απολύτως smooth, παίζει τα πάντα, και δηλώνω υπεύθυνα με πλήρη γνώση των συνεπειών του νόμου, ότι και αναβάθμιση να έλθει, δεν θα την κάνω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλησπέρα σας, σκέφτομαι να αγοράσω το ταμπλετάκι και ήθελα να σας ρωτήσω: τι firmware έχει? Εχει ή θα πάρει official kit kat? Ευχαριστώ Αλλα έχουν 4.1.2 και άλλα 4.2.2 . Οπως έχει ανακοινωθεί απο την ίδια τη Samsung θα πάρει επίσημα KitKat τους επόμενους μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Πιστευβ μόλις τελειώσει με το S4 θα πάρουν σειρά τα Note. Πρώτα το Note 2 φαντάζομαι και μετά εμείς ώστε να έχει κυκλοφορήσει πριν το Note 8 του 2014. Το βλέπω για Ιούνιο. Βασικά αυτά που χρειαζόμαστε απο την 4.4.2 είναι το πληκτρολογιο, οι γραμματοσειρά το καλιμπραρισμα της οθόνης για ακόμα καλυτερα χρώματα, κατι που δίνει το kitkat σε όλες τις συσκευές. Το ειδα στην οθόνη του Nexus 4 αλλά και του s4 μου. Εγω σκέφτομαι να ψάξω μήπως υπάρχει καμία rom με τα καλούδια του Note 10.1 2014 όπως υπαρχουν για το Note 2. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 μερικες ερωτησεις γιατι προκειτε να το αγορασω μεσα στις επομενες μερες ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ γιατι διαβασα ολα οσα εχτε γρασψει κ εχω ενθουσιαστει πληκτρολογιο εξωτερικο υποστηριζει?????σας ευχαριστω! Ναι και με Ελληνικά.:) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Πιστευβ μόλις τελειώσει με το S4 θα πάρουν σειρά τα Note. Πρώτα το Note 2 φαντάζομαι και μετά εμείς ώστε να έχει κυκλοφορήσει πριν το Note 8 του 2014. Το βλέπω για Ιούνιο. Βασικά αυτά που χρειαζόμαστε απο την 4.4.2 είναι το πληκτρολογιο, οι γραμματοσειρά το καλιμπραρισμα της οθόνης για ακόμα καλυτερα χρώματα, κατι που δίνει το kitkat σε όλες τις συσκευές. Το ειδα στην οθόνη του Nexus 4 αλλά και του s4 μου. Εγω σκέφτομαι να ψάξω μήπως υπάρχει καμία rom με τα καλούδια του Note 10.1 2014 όπως υπαρχουν για το Note 2. Το νεο note 8 το περίμενα στη MWC αλλά θ αργήσει μάλλον. Η μεγάλη μου βλακεία ήταν που το πήρα σε wifi. Αν το είχα πάρει σε 3g/4g θα το χα παντού μαζί καθώς είναι λίγο κουραστικό να ψάχνεις έξω για wifi ή να σπαταλάς την μπαταρία του smartphone για να δίνεις δεδομένα. Αν τελικά πάρω το note 3 θα το διώξω το 8αρι, αλλά οτι είναι απ τις καλύτερες samsung συσκευές που υπάρχουν, θα χω να το λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Πώς θα κάνω ροοτ στην έκδοση 4.2.2;; Με το farmaroot δεν δούλεψε :/ Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Το νεο note 8 το περίμενα στη MWC αλλά θ αργήσει μάλλον. Η μεγάλη μου βλακεία ήταν που το πήρα σε wifi. Αν το είχα πάρει σε 3g/4g θα το χα παντού μαζί καθώς είναι λίγο κουραστικό να ψάχνεις έξω για wifi ή να σπαταλάς την μπαταρία του smartphone για να δίνεις δεδομένα. Αν τελικά πάρω το note 3 θα το διώξω το 8αρι, αλλά οτι είναι απ τις καλύτερες samsung συσκευές που υπάρχουν, θα χω να το λεω. Εγώ το εχω χρησιμοποιήσει σαν τηλέφωνο χωρις ΒΤ στο American plaza και κανείς δεν με κοίταξε περίεργα :) Απο τα προηγούμενα tablets μου πήρα μαθήματα και δεν ξανα αγοράζω μόνο wifi. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ποιά εφαρμογή προείνετε για αναγνώρηση των σημειώσεων απο το s pen ? Παρεπιπτόντως η μπαταρία διαρκεί πολύ. Με χρήση ιντερνετ και πολλά παιχνίδια (όταν το πιάσει η γυναίκα μου :D) Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Εγώ το εχω χρησιμοποιήσει σαν τηλέφωνο χωρις ΒΤ στο American plaza και κανείς δεν με κοίταξε περίεργα :) Απο τα προηγούμενα tablets μου πήρα μαθήματα και δεν ξανα αγοράζω μόνο wifi. Μήπως έχεις μεγάλο κεφάλι;;;; :-) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Ποιά εφαρμογή προείνετε για αναγνώρηση των σημειώσεων απο το s pen ? Παρεπιπτόντως η μπαταρία διαρκεί πολύ. Με χρήση ιντερνετ και πολλά παιχνίδια (όταν το πιάσει η γυναίκα μου :D) Δεv ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ξεχωριστή εφαρμογή Το κάνει το μαμά πληκτρολόγιο •Το μήνυμα αυτό, το εγραψα με το εν λόγω πληκτρολόγιο Edited March 12, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Πώς θα κάνω ροοτ στην έκδοση 4.2.2;; Με το farmaroot δεν δούλεψε :/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2626778 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Δεv ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ξεχωριστή εφαρμογή Το κάνει το μαμά πληκτρολόγιο •Το μήνυμα αυτό, το εγραψα με το εν λόγω πληκτρολόγιο Μάλλον εγώ δεν το διατπωσα σωστά. Εννοούσα οτι θέλω να γράφω με το πεννάκι και να υπάρχει τρόπος να το αποθηκεύω σε word κλπ... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Μάλλον εγώ δεν το διατπωσα σωστά. Εννοούσα οτι θέλω να γράφω με το πεννάκι και να υπάρχει τρόπος να το αποθηκεύω σε word κλπ... Αυτό σου λέω και εγώ. Ανοίγεις μια εφαρμογή office και γράφεις με το μαμά πληκτρολόγιο χρησιμοποιώντας το πενάκι Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Αυτό σου λέω και εγώ. Ανοίγεις μια εφαρμογή office και γράφεις με το μαμά πληκτρολόγιο χρησιμοποιώντας το πενάκι Ρωτάει αν υπάρχει handwrite recognition, δηλαδή να σχηματίζει με το πενάκι τα γράμματα και αυτά να εισάγονται στον εκάστοτε editor... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Χρησιμοποιείτε το Evernote? Το ξανα εγκατέστησα και είδα ότι η νέα έκδοση διαθέτει πλέον πολύ καλή υλοποίηση για χειρογραφες σημειώσεις. Παράλληλα έχουν βελτιωθεί πολλά πράγματα. Είναι must to have πλέον για το Note. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Γίνονται και τα 2 χωρίς καμιά εφαρμογή. Μπορείς να αποθηκευσεις τα χειρόγραφα με το πενάκι σε word ή να γράφεις με το πενάκι και να τα μετατρέπει σε κείμενο αναγνωρίζοντας τη γραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2626778 Eυχαριστώ φίλε, επιτέλους έχω root , έφυγε πολυ σαβούρα και διαφημίσεις ... Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Όσοι έχετε το ελληνικό Note 8 wifi για κάντε μια χειροκίνητη αναζήτηση για ενημέρωση λογισμικού ;) Edited March 13, 2014 by Muck Smith Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Γίνονται και τα 2 χωρίς καμιά εφαρμογή. Μπορείς να αποθηκευσεις τα χειρόγραφα με το πενάκι σε word ή να γράφεις με το πενάκι και να τα μετατρέπει σε κείμενο αναγνωρίζοντας τη γραφή. Αυτό ψάχνω ...και δεν βγάζω άκρη ... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Όσοι έχετε το ελληνικό Note, για κάντε μια χειροκίνητη αναζήτηση για ενημέρωση λογισμικού ;) Επιτέλους ήρθε και σε εμάς η 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts