nnik_1969 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Τι στο καλό, μόνο τα Γερμανικά έχουν πάρει αναβάθμιση ; Πάντως εμένα ευτυχώς που την πήρε άμεσα γιατί είχε το momentary screen freezing bug. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Κανένα πρόβλημα. Αρκεί να αναλαβεις την επιστροφή αν κάτι δεν είναι οπώς πρέπει :) Υ.Γ. Ασε το Evernote και δοκίμασε μια βδομάδα το GNotes. Φτιαξε φακέλους όπως τους θέλεις βάλε όσες φωτογραφίες θέλεις, επισυναψε αρχεία στις σημειώσεις σου, κάνε χειρόγραφες σημειώσεις και αστο να συγχρονίζει με οποιαδήποτε συσκευή εκτός WP. Κώστα το Evernote πλέον εκ των πραγμάτων δε μπορώ να το αφήσω. Εχω επενδύσει χρόνο και χρήμα(premium) και το χρησιμοποιώ παντού (και στη δουλειά το it dpt μου εγκατέστησε τον client) και πλέον δεν μπορώ να πάω αλλού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Τι στο καλό, μόνο τα Γερμανικά έχουν πάρει αναβάθμιση ; Πάντως εμένα ευτυχώς που την πήρε άμεσα γιατί είχε το momentary screen freezing bug. Γιατί δεν την ο περνάνε με Odin και όταν κυκλοφορήσει για την περιοχή τους ξαναβάζουν αυτή που είχαν και την παίρνουν ΟΤΑ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Γιατί δεν την ο περνάνε με Odin και όταν κυκλοφορήσει για την περιοχή τους ξαναβάζουν αυτή που είχαν και την παίρνουν ΟΤΑ. Έλα ντε... :) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Πάντως εμένα ευτυχώς που την πήρε άμεσα γιατί είχε το momentary screen freezing bug. Τι ειναι αυτο μπορεις να το εξηγησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Άμα δεν το είχες, δεν πειράζει, αλλά μιας και ρώτησες γι διάρκεια msec το ταμπλετ 3 με 4 φορές την ημέρα πάγωνε και δεν ανταποκρινοταν. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δεν το εχω πολυ..ουτε βδομαδα.Αλλα δεν μου εχει τυχη ευτηχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δεν το εχω πολυ..ουτε βδομαδα.Αλλα δεν μου εχει τυχη ευτηχως. Αν το είχες θα σου είχε συμβεί τώρα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Και στο δικο μου δεν εχω παρει αναβαθμιση.. 3G Ελληνικο. Φοραω την 4.1.2 Το ιδιο και εγω. Κατανταει εκνευριστικο απο πλευρας samsung Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Το ιδιο και εγω. Κατανταει εκνευριστικο απο πλευρας samsung Βρε παιδιά βάλτε με οντιν τη Γερμανική, το είπε και ο Κώστας παραπάνω ,αν θέλετε αναβάθμιση. Όχι πάντως ότι θα κερδίσετε τίποτα τρομερό. Έχει κάποια features από το S4 αλλά σε ταχύτητα και μπαταρία ίδιο πράγμα είναι. Edited October 12, 2013 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ηρθε το τερατάκι..παω σε λίγο να παραλάβω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ναι βρε φίλε.Δεν είπαμε ότι αφού έχει διαφορετικό CSC από ρομ θα έχει πρόβλημα στην αναβάθμιση. Το ίδιο δεν συμβαίνει και στα Νοτε ΙΙ.; Ναι μαν...δίκιο έχεις τα είπαμε,αλλά επειδη δεν σχολούμαι καθόλου με το αθλημα root/flash-αρίσματα ROMS/odin etc αφενός ελλειψει χρόνου αλλα και αφετέρου ελλείψει σχετικού ενδιαφέροντος είπα να το ξαναποστάρω μήπως και εχει υπάρξει εντω μεταξύ κάποια εξέλιξη κ ετσι να απέφευγα την ολη βαρετή για εμένα διαδικασία. Αλλά απο οτι αντιλαμβάνομαι δεν τη γλυτώνω την ενασχόληση κ πρέπει να στρωθώ στο διάβασμα:geek:...tnx anyway για την απάντηση. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ναι μαν...δίκιο έχεις τα είπαμε,αλλά επειδη δεν σχολούμαι καθόλου με το αθλημα root/flash-αρίσματα ROMS/odin etc αφενός ελλειψει χρόνου αλλα και αφετέρου ελλείψει σχετικού ενδιαφέροντος είπα να το ξαναποστάρω μήπως και εχει υπάρξει εντω μεταξύ κάποια εξέλιξη κ ετσι να απέφευγα την ολη βαρετή για εμένα διαδικασία. Αλλά απο οτι αντιλαμβάνομαι δεν τη γλυτώνω την ενασχόληση κ πρέπει να στρωθώ στο διάβασμα:geek:...tnx anyway για την απάντηση. Η διαδικασία του οντιν φίλε είναι πανεύκολη. Γίνεται για πλάκα. Δεν έχει καμία σχέση με CWMκ αι άλλες μοντες. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ακομα και με οντιν γιατι πρεπει να μπουμε σε αυτη τη διαδικασια και να μην το δινει from day one για τις συσκευες παγκοσμια οπως κανει η apple ? Αφου το εβγαλε για το Γερμανικό θα έπρεπε να το βγάλει ταυτόχρονα για όλες. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ακομα και με οντιν γιατι πρεπει να μπουμε σε αυτη τη διαδικασια και να μην το δινει from day one για τις συσκευες παγκοσμια οπως κανει η apple ? Αφου το εβγαλε για το Γερμανικό θα έπρεπε να το βγάλει ταυτόχρονα για όλες. Λογικά θα το δώσει αλλά ίσως το επέσπευσε για τα Γερμανικά ,όπως το δικό μου γιατί είχε το bug που ανέφερα πριν. Τώρα γιατί δεν το δίνει ταυτόχρονα για όλους ,είναι μεγάλη κουβέντα και γνωστό πρόβλημα του Αντρόιντ το fragmentation. Και όποιος θέλει μεθόδους Apple ,μην ανησυχείτε , προς τα εκει πάει η Samsung.Υπομονή. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Θα παραγγείλω αυτή τη θήκη και αυτό το προστατευτικό οθόνης. Βγαίνει το πακέτο 43 ευρώ περίπου, νομίζω είναι καλή τίμη.. Το πλαίσιο έχει την θήκη 44,9.. ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Θα παραγγείλω αυτή τη θήκη και αυτό το προστατευτικό οθόνης. Βγαίνει το πακέτο 43 ευρώ περίπου, νομίζω είναι καλή τίμη.. Το πλαίσιο έχει την θήκη 44,9.. ;) Το protector δε σου χρειάζεται! Η θήκη είναι άπαιχτη αν κι εγώ την πλήρωσα 45 στο πλαίσιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Το protector δε σου χρειάζεται! Η θήκη είναι άπαιχτη αν κι εγώ την πλήρωσα 45 στο πλαίσιο Να σου πώ την αλήθεια στο προηγούμενο ταμπλετ μου δεν ειχα βάλει. Αλλα τώρα με το πενάκι δε ξέρω :P Oχι πως πρόκειται να παθει κατα , καθαρα ψυχολογικοι λογοι :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Να σου πώ την αλήθεια στο προηγούμενο ταμπλετ μου δεν ειχα βάλει. Αλλα τώρα με το πενάκι δε ξέρω :P Oχι πως πρόκειται να παθει κατα , καθαρα ψυχολογικοι λογοι :P Έχει δίκιο o hic_et_nunc Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος για screen protector και κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις με το S-Pen Τσάμπα θα το βάλεις και θα χάσεις και την ωραία αίσθηση της γυμνής οθόνης. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Έχει δίκιο o hic_et_nunc Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος για screen protector και κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις με το S-Pen Τσάμπα θα το βάλεις και θα χάσεις και την ωραία αίσθηση της γυμνής οθόνης. Εντάξει με πείσατε δεν θα το πάρω ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Εντάξει με πείσατε δεν θα το πάρω ;) Εγω παλι θα σου πω τη γνωστη παροιμια.....φιλα τα ρουχα σου να εχεις τα μισα...μεχρι στιγμης αχαρακτη οθονη παντως με ολη τη σημασια της λεξεως ΔΕΝ εχω δει...ακομα και οι αχαρακτες υπο γωνια δειχνουν τις ατελειες τους εαν τις χρησημοποιεις χωρις screen protector εν καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Εγω παλι θα σου πω τη γνωστη παροιμια.....φιλα τα ρουχα σου να εχεις τα μισα...μεχρι στιγμης αχαρακτη οθονη παντως με ολη τη σημασια της λεξεως ΔΕΝ εχω δει...ακομα και οι αχαρακτες υπο γωνια δειχνουν τις ατελειες τους εαν τις χρησημοποιεις χωρις screen protector εν καιρο. Και εγώ πρώτη φορά αγόρασα screen protector αλλά δεν το έχω βάλει ακόμα, και μάλιστα το ίδιο που αγόρασε ο φίλος , Μάλλον θα το βάλω όμως γιατί το κουβαλάω μαζί μου αρκετά συχνά το 8αρι και δεν θέλω θήκες μαζί μου γιατί του δίνουν ογκο. Σκέτο χωράει ακόμα και στα μπουφάν μου. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Εγώ μόνο την θήκη της samsung. Τίποτα άλλο. Οι θήκες με κάλυμμα της οθονης όπως οι smart της samsung κρατούν με κάποιο τρόπο την οθόνη καθαρή από δαχτυλιές. Στο S4 3.5 μήνες δεν έχω ούτε ένα σημάδι. Στο nexus 7 είχα screen protector και κάθε μέρα έπρεπε να καθαρίζω την οθόνη με ειδικό υγρό. Τον πέταξα και αγόρασα μια θήκη τύπου smart και ησύχασα. Προτιμώ τις γραμμούλες που θα γίνουν μετά από ένα χρόνο και θα φαίνονται υπό γωνία παρά αυτή την ελεεινή εικόνα με τις δαχτυλιές. Εκτός αυτού τα tablet τα κρατάω 2 χρόνια και μετά πάνε σε κάποιο μέλος της οικογένειας. Το προτιμώ έτσι από το να το πουλήσω για 100 ευρώ. Το ipad 1 το χρησιμοποιησα εγω για 1 χρονο μετα η κόρη μου για αλλά 2. Θα μπει στο συρτάρι σαν εκθεσιακό πλέον. Θα της δώσω το nexus7 . Το είχα πάρει το Πασχα 220 το 32αρι. Δεν το δίνω για 130-140 € είναι καινούργιο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος για screen protector και κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις με το S-Pen Τσάμπα θα το βάλεις και θα χάσεις και την ωραία αίσθηση της γυμνής οθόνης. όπως τα λέει ο Jig είναι τα πράγματα, ποτε σε κανένα galaxy μου δεν φόραγα screen protector και πότε δεν απόκτησα την παραμικρή χαρακιά (μάρτυρες μου οι επόμενοι κάτοχοι τους :). Μια flip case αρκεί και περισσεύει. Θέλω να χαίρομαι τους συσκευές μου και να παίρνω το 100% από την οθόνη τους. Πόσο μάλλον στα note όπου η οθόνη είναι τόσο ζωτικής σημασίας. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) όπως τα λέει ο Jig είναι τα πράγματα, ποτε σε κανένα galaxy μου δεν φόραγα screen protector και πότε δεν απόκτησα την παραμικρή χαρακιά (μάρτυρες μου οι επόμενοι κάτοχοι τους :). Μια flip case αρκεί και περισσεύει. Θέλω να χαίρομαι τους συσκευές μου και να παίρνω το 100% από την οθόνη τους. Πόσο μάλλον στα note όπου η οθόνη είναι τόσο ζωτικής σημασίας. Εμένα τελικά μου την έβαλε στο Νοτε 8 ο φίλος tpal, τον οποίον ευχαριστώ. Η αίσθηση είναι σαφώς διαφορετική. Αν δεν τη συνηθίσω θα τη βγάλω και ότι γίνει. Edit Τελικά την πέρασα με ένα υγρό καθαρισμού που είχα για οθόνες και τη σκούπισα μετά και η αίσθηση άλλαξε σαφώς προς το καλύτερο. Σχεδόν σαν την αίσθηση της κανονικής οθόνης. Οπότε θα δούμε, αν μου κάνει χαρακιές και μου σπάσει τα νεύρα τότε θα τη βγάλω. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν είχα protector και καμιά οθόνη μου δεν είχε πρόβλημα. Απλώς στο Νοτε 8 είναι το μέγεθος της οθόνης που με φοβίζει και το γεγονός ότι το κουβαλάω αρκετά συχνά. Edited October 13, 2013 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts