Jump to content

Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)

v@gelis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ δύο πράγματα θεωρώ τα δυνατά του σημεία.

Πρώτον, το πενακι, τόσο που νομίζω ότι δεν θα ξαναπάρω κινητό ή ταμπλετ χωρίς πενάκι. Προχθές ήμουν σε ένα συνέδριο και κράτησα σημειώσεις μια χαρά με το πενάκι και το πρόγραμμα write σαν να είχα μπροστά μου τετράδιο.

Δεύτερον, η ύπαρξη τηλεφώνου. Από καιρό έψαχνα ταμπλετ που να είναι και τηλέφωνο.

Όλα σε ένα χωρίς να θέλεις επιπλέον συσκευές.

Το i-pad mini είναι εξαιρετική συσκευή αλλά δυστυχώς δεν έχει τα δύο παραπάνω βασικά που ζητώ.

Ερωτευτηκα και το Note 3 μπορω να σου πω, αλλα έχω ήδη το S4 και νομιζω οτι με το Note 8 θα δεσουν απιστευτα αυτα τα 2.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ δύο πράγματα θεωρώ τα δυνατά του σημεία.

Πρώτον, το πενακι, τόσο που νομίζω ότι δεν θα ξαναπάρω κινητό ή ταμπλετ χωρίς πενάκι. Προχθές ήμουν σε ένα συνέδριο και κράτησα σημειώσεις μια χαρά με το πενάκι και το πρόγραμμα write σαν να είχα μπροστά μου τετράδιο.

Δεύτερον, η ύπαρξη τηλεφώνου. Από καιρό έψαχνα ταμπλετ που να είναι και τηλέφωνο.

Όλα σε ένα χωρίς να θέλεις επιπλέον συσκευές.

Το i-pad mini είναι εξαιρετική συσκευή αλλά δυστυχώς δεν έχει τα δύο παραπάνω βασικά που ζητώ.

Σαν τηλέφωνο είναι περίεργη φάση. Υπάρχουν BT που δεν χρειάζεται να τα έχεις συνέχεια στο αυτί αλλά πως ακούς τον ήχο κλήσης αν το έχεις στην τσάντα?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σαν τηλέφωνο είναι περίεργη φάση. Υπάρχουν BT που δεν χρειάζεται να τα έχεις συνέχεια στο αυτί αλλά πως ακούς τον ήχο κλήσης αν το έχεις στην τσάντα?

Χτυπά δυνατά σαν διάολος Κώστα. Μην ανησυχείς:)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Aν είχε NFC θα λυνόταν αυτό με το Gear, το οποίο όταν το είδα στην παρουσίαση δεν μου άρεσε καθόλου, αλλά τώρα βλέποντας διάφορα βιντεάκια δεν είναι κακό.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Aν είχε NFC θα λυνόταν αυτό με το Gear, το οποίο όταν το είδα στην παρουσίαση δεν μου άρεσε καθόλου, αλλά τώρα βλέποντας διάφορα βιντεάκια δεν είναι κακό.

Το gear θα πουλήσει τρελά σε αυτούς που τρέχουν όλη μέρα και χτυπάει το κινητο τους κάθε 5 λεπτά. Ενας φίλος που έχει μια τρελή καθημερινότητα με το κινητο του να χτυπάει ανα 5λεπτο, μου είπε οτι θα το πάρει αμέσως μολις βγει, για πρακτικους λόγους φυσικα, το smartphone στην τσέπη ή στην τσάντα και μιλας και βλεπεις εισερχομενα με gear. Προσωπικα δε μου είναι καθόλου απαραιτητο αλλα για πολλούς θα είναι σωτήριο.

Το gear θα πουλήσει τρελά σε αυτούς που τρέχουν όλη μέρα και χτυπάει το κινητο τους κάθε 5 λεπτά. Ενας φίλος που έχει μια τρελή καθημερινότητα με το κινητο του να χτυπάει ανα 5λεπτο, μου είπε οτι θα το πάρει αμέσως μολις βγει, για πρακτικους λόγους φυσικα, το smartphone στην τσέπη ή στην τσάντα και μιλας και βλεπεις εισερχομενα με gear. Προσωπικα δε μου είναι καθόλου απαραιτητο αλλα για πολλούς θα είναι σωτήριο.

Το θεμα ειναι στην μπαταρια

Λένε οτι θα κραταει 25h. Αυτο στην πραξη σημαινει πολυ λιγοτερες, οποτε τι κανουμε εκεi;

Any way και εγω θα το αγορασω, αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος οτι θα με βολεψει τελικα. Για να δουμε.

Παιδια οσοι ενδιαφερεστε για smartwatch για ψαχτε το λιγο καλυτερα το θεμα. Μια μερα αυτονομια ειναι λιγο γελοιο κατα την γνωμη μου.

Δειτε λιγο αυτο:

http://www.indiegogo.com/projects/kreyos-the-only-smartwatch-with-voice-gesture-control

http://kreyos.com/

Ελπιζω να μην θεωρηθει διαφημιση αν δεν επιτρεπονται τα link να τα σβησω.

**Σημερα μου ηρθε η αναβαθμιση 4.2.2 για το note μου.Ειδωμεν....

Μια χαρα αυτο που μας εδειξες, αν και υπαρχουν καλυτερα. Τα εχω δει ολα αυτα που ειναι να κυκλοφορησουν το επομενο διαστημα.

Με την καινουργια χρονια θα ειναι τοσα πολλα διαφορετικα μοντελα ρολογιων που δεν θα το πιστευουμε αυτο που συμβαινει. Το πως θα πανε απο πωλησεις, θα δειξει.

Το σημαντικο βεβαια, εκτος των αλλων, ειναι η μεγαλη αυτονομια.

edit:

Στη ψηφοφορια για το αν θα αγορασετε smartwatch, το ναι ειναι μολις στο 10% προς το παρον. Πολυ μικρο.

Επειδη εχουμε βγει λιγο off topic, καλο θα ηταν να μεταφερθουν εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372633

Ευχαριστω

Edited by Jig
edit

Το nfc στο note 8 , θα μπορουσε να μπει με αλλαγη του πίσω καλυματος με ενα αλλο που να διαθετει nfc και με κοστος στα 5 ευρω, αν και δε νομιζω να το κάνουν, θα επικεντρωθουν στα smartphones για αλληλεπιδραση με gear

Εμπεριείχε ειρωνεία το σχόλιό μου ,η οποία είχε να κάνει με το επιθετικό σχόλιο που έκανες στον φίλο μας λες και ήθελε να σου πει ψέματα.Το σχόλιο μου δεν είχε να κάνει ουσιαστικά με το ipad mini το οποίο όντως μπορεί να έχει εξαιρετικη μπαταρία αλλά δεν κάνει για μένα απλά γιατί ήθελα κάτι να είναι και τηλέφωνο.

α.Δεν παλέυεται η amoled στα τάμπλετ φίλε,στραβώνεσαι.

β.Μια χαρά παίζει tο φλας στο Νοτε 8 αρκεί να κατεβάσεις το apk.

α) Όταν πήγα από iPhone σε S3 το πρώτο που με εντυπωσίασε ήταν η amoled με ταυτόχρονη απογοήτευση της πολυδιαφημισμένης Retina. Και πως λοιπόν να ξέρω αν στραβώνομαι όταν δεν μου δίνει την ευκαιρία η σαμι να επιλέξω σε amoled tablet ; Αν βγάλει η apple ipad στις διαστάσεις του Note 3 θα πάει άπατο, μιας και σε μικρές οθόνες όπως στο ipad mini δεν βάζει retina, αλλά και η retina του ipad 4 είναι κατώτερη της amoled του Note 2 (σε άλλες διαστάσεις βέβαια).

β) ποιο είναι αυτό το apk και που το βρίσκω ;

Το nfc στο note 8 , θα μπορουσε να μπει με αλλαγη του πίσω καλυματος με ενα αλλο που να διαθετει nfc και με κοστος στα 5 ευρω, αν και δε νομιζω να το κάνουν, θα επικεντρωθουν στα smartphones για αλληλεπιδραση με gear

Δεν φτάνει μόνο ένα καπάκι για να έχει NFC :)

Δυστυχώς αυτό που λες δεν γίνετε, χρειάζεται να έχει η συσκευή NFC chip (hardware)

Edited by Jig
hardware

Δεν φτάνει μόνο ένα καπάκι για να έχει NFC :)

Δυστυχώς αυτό που λες δεν γίνετε, χρειάζεται να έχει η συσκευή NFC chip (hardware)

:lol::lol::lol: ok, νομιζα με nfc στο καπακι κι ενα μικρο update για την υποστηριξη του και θα ηταν κομπλε.

Διαθέτει S-Beam το Note 8? Η μήπως όχι επειδή δεν διαθέτει NFS?

Αλλά πάλι γραφεί ότι δουλεύει και με wifi direct.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Διαθέτει S-Beam το Note 8? Η μήπως όχι επειδή δεν διαθέτει NFS?

Αλλά πάλι γραφεί ότι δουλεύει και με wifi direct.

Δεν έχει sbeam. Προφανώς γιατί δεν έχει nfc.

Όπως έγραψα πριν δουλεύει μια χαρά το wi fi direct.

Έκανα την αναβάθμιση σε ΜΗ2 (4.2.2 DBT) και έχω την αίσθηση σε γενικές γραμμές, οτι βελτιώθηκε λίγο η ακρίβεια του spen.....

ΑΛΛΑ υπάρχει πλέον ένα μεγάλο κομμάτι της οθόνης που δεν αποκρίνεται στο SPEN......:shock:

EDIT: Sorry......η μη ανταπόκριση οφείλετε τελικά στους μαγνήτες του κινέζικου book cover που υπάρχουν απο πίσω......:O

αφαιρώντας το, όλα ΟΚ !!!

Ελπίζω το original book cover να μην επηρεάζει το spen......

Παράξενο πάντως, γιατί πριν την αναβάθμιση δεν δημιουργούσε πρόβλημα...

Edited by greda
Γρηγόρης Δάρης

Sorry......η μη ανταπόκριση οφείλετε τελικά στους μαγνήτες του κινέζικου book cover που υπάρχουν απο πίσω......:O

αφαιρώντας το, όλα ΟΚ !!!

Ελπίζω το original book cover να μην επηρεάζει το spen......

Παράξενο πάντως, γιατί πριν την αναβάθμιση δεν δημιουργούσε πρόβλημα...

Έχει αναφερθεί πολλάκις ότι οι μαγνήτες επηρεάζουν το s-pen σε βάθος χρόνου. Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει και στις διάφορες οδηγίες της Samsung στις οποίες αναφέρει, ότι δεν συνίσταται η χρήση θηκών με τέτοιο κούμπωμα.

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός Sony Xperia S tablet και σκέφτομαι να το "σκοτώσω". Είμαι έτοιμος να χτυπήσω το Note. Αξίζει πιστεύετε; Και σαν χαρακτηριστικά και σαν τιμή (310 ευρώ - το Sony έχω βρει να το δώσω 280 ευρώ).

Μην μου πείτε για Nexus κτλπ. Απλά μακριά. Είχα δυο transformer και στο δίμηνο έφυγαν γιατί έβγαζαν άσπρο φως στο πλάι. Τραγική ποιότητα.

Καλησπερα μολις εγινα κι εγω κατοχος αυτου του μικρου θαυματος που ονομαζεται Νοτε!!Πως παιρνω τα 50 Gb απο fropbox?εκανα εγγραφη κι μονο 2 μου εδωσε.Επισης πρεπει να κατεβασω το samsung kies για να παρω την αναβαθμιση μεσω pc?Ευχαριστω

Να φανταστω οτι οσοι κανατε update δεν ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα; Σωστα; Γιατι για το δικο μου δεν εχει βγαλει κατι ακομα (τα νευρα μου φυσικα)......

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Τιποτα και σε μενα,λεει οτι εχω τελευταια ενημερωση 4.1.2 στο kies

Η μυτη του Spen ετσι πρεπει να κουνιεται πανω κατω οταν γραφεις?Στο νοτε 1 δε θυμαμαι να το εκανε αυτο

Edited by stelios1981

Να φανταστω οτι οσοι κανατε update δεν ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα; Σωστα; Γιατι για το δικο μου δεν εχει βγαλει κατι ακομα (τα νευρα μου φυσικα)......

Εμένα είναι γερμανικό και έχει πάρει την 4.2.2 και εχθές πήρε και ένα μικρό update επιπλέον 15 mb.

Eμενα Γαλλικο και τιποτε ακομη!σχετικα με το S-pen μπορει κανεις να μου απαντησει?Ειναι λογικο η μυτη να κουνιεται οταν γραφεις?

Eμενα Γαλλικο και τιποτε ακομη!σχετικα με το S-pen μπορει κανεις να μου απαντησει?Ειναι λογικο η μυτη να κουνιεται οταν γραφεις?

Αν εννοείς οτι πηγαίνει μέσα έξω ναι είναι λογικό.

• The title was changed to Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)