Jump to content

Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)

v@gelis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ θα συνεχίσω με τον συνδυασμό 5αρι και Ν8κταρι. Για τα δικά μου τα γούστα είναι ο καλύτερος

Βέβαια δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα και το ΙΙΙ και το 5S. Θα δούμε :)

Κώστα 430€ σήμερα στο bird

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ θα συνεχίσω με τον συνδυασμό 5αρι και Ν8κταρι. Για τα δικά μου τα γούστα είναι ο καλύτερος

Βέβαια δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα και το ΙΙΙ και το 5S. Θα δούμε :)

Κώστα 430€ σήμερα στο bird

Μέχρι να έλθω Ελλάδα θα είναι στα 400. Εδώ δεν πέφτει κάτω απο τα 500. Θα το είχα πάρει αλλά έχει 1χρονο εγγύηση. Τα tablets τα κρατώ 2 χρόνια όποτε την χρειάζομαι την εγγύηση.

Να μου το στείλουν απο Ελλάδα δεν παίζει γιατί είναι πολύ ακριβό το DHL και θα περάσει τελωνείο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Είμαστε και λιγότεροι ε ίναι αλήθεια

Ακριβώς τα ίδια. Είμαι τόσο ικανοποιημενος από τον συνδυασμό ΝΟΤΕ2 Νοτε 8 που δεν σκοπεύω να κάνω μετάβαση στο Νοτε3.

Εγώ δεν θα αντέξω το ξέρω και θα την κάνω την μετάβαση αλλά τα Χριστούγεννα μήπως και πετύχουμε καμιά προσφορά πάλι. Όχι όμως επειδή δεν με καλύπτει το δίδυμο, ίσα - ίσα είναι το κορυφαίο μου devices combination ever.

Γιατί δεν έχω πάρει το νέο firmware ακόμη βρε παιδιά;

Xiaomi Mi Max3 4/64

Γερμανική δεν είναι η συσκευή σου?

ps

Εγώ πάλι, θεωρώ ότι είναι πολύ κοντά οι 5.5'' με τις 8'' για να έχω δυο συσκευές

ps

Εγώ πάλι, θεωρώ ότι είναι πολύ κοντά οι 5.5'' με τις 8'' για να έχω δυο συσκευές

Δεν είναι φίλε κατά τη γνώμη μου. Ακόμα και το nexus 7 απέχει από το 8αρι .οι 8 ίντσες είναι εξαιρετικές, συνδυάζουν και ευκρίνεια και φορητοτητα .Πολύ συχνά μαλιστα το 8αρι το παίρνω μαζί μου, μιας και είναι και τηλέφωνο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

ps

Oύγγρικη είναι αλλά ο προηγούμενος κατοχός της, του ειχε περάσει την official γερμανική N5100XXBMF1 / 4.1.2 και δεν ξέρω εαν αυτό επηρεάζει. Εχω διαβάσει οτι πολλα Γερμανικά εχουν πάρει την αναβάθμιση...Any help is wellcome...

ps:Δε διαφωνώ για το κοντινό του form factor, και κατανοώ το εαν για κάποιους δε συνδιάζεται...αλλά εγω βρίσκω ενα μεγάλο πλεονέκτημα...λόγω της συγγένειας αίματος τα ΝΟΤΕ2 κ 8 συγχρονίζονται απροβλημάτιστα...σχεδόν απο μόνα τους.Αφήνω το ενα πιάνω το άλλο και εχω το ίδιο περιεχόμενο, μπορώ να κάνω τις ίδιες ενέργειες, οτι έκανα στη μία το συνεχίζω αμα χρειαστεί στην άλλη...σχεδόν δε καταλαβαίνω οτι αλλάζω συσκευή. Αυτό δεν το ειχα ποτε ξανά με κανένα συνδιασμό συσκευών μου μέχρι σήμερα, μεγάλη υπόθεση για εμένα που πάντα βαριόμουν τους συνχρονισμούς και...δεν το αλλάζω με τίποτα.:)

Xiaomi Mi Max3 4/64

Εγώ δεν θα αντέξω το ξέρω και θα την κάνω την μετάβαση αλλά τα Χριστούγεννα μήπως και πετύχουμε καμιά προσφορά πάλι. Όχι όμως επειδή δεν με καλύπτει το δίδυμο, ίσα - ίσα είναι το κορυφαίο μου devices combination ever.

Γιατί δεν έχω πάρει το νέο firmware ακόμη βρε παιδιά;

Έχεις τη 3g έκδοση?

Περιμένω τον Οκτώβρη με αγωνία για να το πάρω.

Η τιμή έχει καρφωθει στα 450€.

Ειλικρινά δεν σκέφτομαι πλέον αλλαγή smartphone. Δεν έχουν να δώσουν κάτι παραπάνω όταν έχεις κάποιο απο τα κορυφαία.

Το Note8 όμως είναι εργαλείο.

σε τι χρώμα θα το πάρεις ?

Δεν είναι φίλε κατά τη γνώμη μου. Ακόμα και το nexus 7 απέχει από το 8αρι .οι 8 ίντσες είναι εξαιρετικές, συνδυάζουν και ευκρίνεια και φορητοτητα .Πολύ συχνά μαλιστα το 8αρι το παίρνω μαζί μου, μιας και είναι και τηλέφωνο.

Για σκέψου όλοι να είχαμε τις ίδιες απόψεις και γούστα :)

σε τι χρώμα θα το πάρεις ?

Σε μαύρο αν το βρω.

@@@

Όσοι έχετε και το Note2 η κάποια άλλη samsung συσκευή με ποιον τρόπο μεταφέρετε ευκολότερα και ταχύτερα φωτογραφίες και αρχεία μεταξύ των δύο συσκευών;

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ναι τη 3g εχω...χωρίς 3g χάνεται η μισή δύναμη της συσκευής. Για εμένα είναι μονόδρομος.

Μήπως επειδή είναι Ουγκρικο έχεις διαφορετικό πως το λένε τώρα, μου διαφεύγει:lol: σε σχέση με τη ρομ που φοράει, οπότε δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση.

Μήπως επειδή είναι Ουγκρικο έχεις διαφορετικό πως το λένε τώρα, μου διαφεύγει:lol: σε σχέση με τη ρομ που φοράει, οπότε δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση.

To CSC εννοείς ε; Πολύ πιθανό...πρέπει να γυρίσω σε εργοστασιακή κατάσταση τώρα δηλαδή για να δει το update?

Εμείς το έχουμε χρόνια :p

χαχα καλό :lol:...αλλά το πληρώνετε τα τριπλα λεφτά απο οτι εμεις :p

Xiaomi Mi Max3 4/64

Η ποιότητα πάντα πληρώνεται :p

Πέρα από την πλάκα, ειναι πολύ κοντά οι τιμές, μην πω για το 8'' που είναι και πιο ακριβό.

To CSC εννοείς ε; Πολύ πιθανό...πρέπει να γυρίσω σε εργοστασιακή κατάσταση τώρα δηλαδή για να δει το update?

Αυτό ναι. Γιατί δεν περνάς την αναβάθμιση με Odin?

Αυτό ναι. Γιατί δεν περνάς την αναβάθμιση με Odin?

Δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου, γενικότερα ποτέ δεν πείραζα τις συσκευές μου πέραν του επίσημων αναβαθμίσεων ουτε ρουτ ούτε τίποτα...αλλά θα μου πεις για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά.:)

Μόλις βρεθεί λίγος free χρόνος θα τον διαθέσω.Το στήσιμο είναι που βαριέμαι...

Xiaomi Mi Max3 4/64

Δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου, γενικότερα ποτέ δεν πείραζα τις συσκευές μου πέραν του επίσημων αναβαθμίσεων ουτε ρουτ ούτε τίποτα...αλλά θα μου πεις για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά.:)

Μόλις βρεθεί λίγος free χρόνος θα τον διαθέσω.Το στήσιμο είναι που βαριέμαι...

Αφου τα εχουμε πει

Βackup με το Helium που δεν χρειάζεται να είναι η συσκευή root.

To restore θα το κανεις σε σε 2-3' και όλα στην θέση τους ακριβώς όπως ήταν πριν.

ps

την απάντηση σου περιμένω :p

Edited by Jig

Σε μαύρο αν το βρω.

@@@

Όσοι έχετε και το Note2 η κάποια άλλη samsung συσκευή με ποιον τρόπο μεταφέρετε ευκολότερα και ταχύτερα φωτογραφίες και αρχεία μεταξύ των δύο συσκευών;

προφανώς εννοείς το brown - black ..και εγώ αυτό έχω στο στόχο.... Έχει βγει και το 5120 4G αλλά δεν κυκλοφορεί ακόμη .

Ποτε λετε να βγει το update για τα Ελληνικα ??? και γιατι αυτη η καθυστερηση με πρωτα τα γερμανικα;

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Η ποιότητα πάντα πληρώνεται :p

Και οι κακές επιλογές καμιά φορά ;)

Αφου τα εχουμε πει

Βackup με το Helium που δεν χρειάζεται να είναι η συσκευή root.

Ναι φίλε Jig...Helium το είχα ξεχάσει πως υπάρχει Un root λυση...Tnx for The tip!:cool:

Xiaomi Mi Max3 4/64

Και οι κακές επιλογές καμιά φορά ;)

Ναι φίλε Jig...Helium το είχα ξεχάσει πως υπάρχει Un root λυση...Tnx for The tip!:cool:

Έλα ΣΚ να τα ''σκίσουμε'' τα μηχανάκια μας

Oι κακές επιλογές δεν πληρώνονται αλλά χρυσοπληρώνονται

Ευτυχώς εμείς δεν κάνουμε τέτοιες επιλογές πια, αφού δεν αγοράζουμε αυτοκίνητα αλλά ''μηχανακια'' :p

Μετά από λίγες μέρες δοκιμής σε σύγκριση με το ipad mini, στα αρνητικά βάζω ότι η μπαταρία κρατάει πολύ λιγότερο και ότι ζεσταίνεται περισσότερο, βέβαια το Pen όλα τα λεφτά!

Να ρωτήσω, εγώ πήρα το wifi, έχω Gps?

Σε αναμονή της 4.2.2 Υπάρχει οδηγός για root όπως και στο S4?

Edited by valandis

Μετά από λίγες μέρες δοκιμής σε σύγκριση με το ipad mini, στα αρνητικά βάζω ότι η μπαταρία κρατάει πολύ λιγότερο και ότι ζεσταίνεται περισσότερο, βέβαια το Pen όλα τα λεφτά!

Να ρωτήσω, εγώ πήρα το wifi, έχω Gps?

Σε αναμονή της 4.2.2 Υπάρχει οδηγός για root όπως και στο S4?

Nαι, έχει GPS.

Όσο για την διαφορά που έχουν στην μπαταρία και στην θερμοκρασία έχεις δίκιο, συμφωνώ απόλυτα.

Με root δεν ασχολούμε οπότε δεν μπορώ να σου πω.

Παιδια το iPad Mini δεν έχει καμία σχέση μ αυτό αν σκοπεύεις να κάνεις επαγγελματική χρήση.

Είναι ένα μικρό ipad 2 που αν του βάλεις ν ανοίξει οποιοδήποτε βαρύ Excel, κάνει εμετό. Η πλάκα είναι όταν έχει φίλτρα. Επιλέγεις και περιμένεις πότε θα ανοίξει, αν δεν κρεμάσει η εφαρμογή. Γι αυτό το πασαρα στην γυναίκα μου.

Για browsing και Facebook games είναι μια χαρά. Και μην ακούσω για πολυεθνικές κλπ. Εκεί το χρησιμοποιούν για mailing και κάποιο τυποποιημενο πρόγραμμα.

Στο Note 2 ανοιγα excel των 10mb φουλ σε συναρτήσεις ταχύτερα απ οτι στο pc.

Επιμένεις σε αυτό και το γράφεις παντού το ίδιο, για επαγγελματική χρήση και το μεγάλο ecxel.

Ότι και να λες το iPad mini είναι φοβερό εργαλειάκι άσχετα που εγώ το βαρέθηκα(προς το παρόν) και πήρα το 8άρι.

Είμαι περίεργος ποιος θα ανοίξει ένα τέτοιο ecxel να το επεξεργαστεί on the go σε αυτές τις ίντσες και πόσοι είναι αυτοί, χαχαχαχα

edit:

στο ότι το Ν8κταρι όμως είναι καλύτερο από το mini συμφωνούμε :)

Edited by Jig

• The title was changed to Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)