Jump to content

Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)

v@gelis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εφταρι στο μέγεθος είναι σίγουρα πιο μικρό αλλά πάλι πιθανότατα θα χρειαστείς τσαντάκι οπότε δεν έχεις ουσιαστικό κέρδος, και βέβαια χάνεις την εμπειρία του Νοτε 8. Εγώ έχω και το εφταρι nexus το οποίο ενίοτε το έπαιρνα μαζί μου αλλά βέβαια μαζί με το ΝΟΤΕ2 και σχεδόν πάντα με τσαντάκι ή την επαγγελματικη μου τσάντα.

Κατά τη γνώμη μου λοιπόν δεν έχεις ουσιαστικό κέρδος χώρου με ένα εφταρι ταμπλετ.

Δεν έχεις άδικο η διαφορά δεν είναι πολύ μεγάλη

http://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/Asus-Fonepad,Samsung-Galaxy-Note-8.0/phones/7751,7677

Για τηλεφωνο να το υπολογιζεις συμπληρωματικα. Δηλαδη μονο σε περιπτωση που θελεις να εχεις ένα δευτερο αριθμο που δε χρησιμοποιείς συχνα η για καποιες ωρες που εισαι σε ένα γραφειο (αν η δουλεια σου στο επιτρεπει και δεν εισαι εν κινησει).

Για ότιδηποτε άλλο, όχι, φυσικα και δε βολευει.

Σε αυτή την περιπτωση καλυτερα να περιμενεις note 3...

To note 3 θα το ήθελα αλλά η τιμή του θα ξεφεύγει πάρα πολύ. Το note 8 +3g το βρίσκεις στα skroutzομαγαζα από 460€ και στο public 599€.

Το fonepad (που είναι φοβερά υποδεέστερο σε όλα τα επίπεδα του hardware απλά έχει ίδιας ανάλυσης οθόνη) στα 220€ με 240€.

Απλά δεν θέλω να την πατήσω και να πετάξω τα χρήματα μου κάτι στο οποίο τελικά μπορεί να μην βολεύει λόγω μεγέθους. Όσο μικρότερο το ρίσκο τόσο καλύτερα.

Θέλω μεγάλη οθόνη να μην μου βγαίνουν τα μάτια και να μην ανοίγω το 11.6" ultrabook σε στιγμές που δεν μπορώ να βρω μέρος να το ακουμπήσω, για να πάρω ένα email, να διαβάσω ένα pdf manual, ένα video σχετικό με την δουλειά . Κάτι που πιστεύω το ελάχιστο είναι οι 7" μην πω και οι 8".

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Τελικά μάλλον πηγαίνω προς το fonepad με capacitive λόγω κόστους με την εμπειρία του να ζεις με τόσο μεγάλη συσκευή και αναβαθμίζοντας του χρόνου με κάποιο note όταν θα έχει ωριμάσει η αγορά των tablet phones με καλύτερα χαρακτηριστικά (κάμερες με flash κλπ).

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

4.2.2 is out (651MB)

Αυτή είναι η αναβάθμιση που σας είχα γράψει ότι μου ζήτησε να κάνω και δεν την έκανα γιατί είμαι σε 3g άραγε;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Υπάρχει κάποιο link? Επίσημη και για ποιες χώρες?

EDIT: Είναι μόνο για το Ν5100:

http://www.sammobile.com/2013/08/12/official-android-4-2-2-update-rolling-out-to-galaxy-note-8-0-3g-gt-n5100/

Edited by JIMBOAthens

Moλις διάβαζα εδώ ότι ξεκίνησε με την Γερμανική και μόνο για το Ν5100

http://www.sammobile.com/2013/08/12/official-android-4-2-2-update-rolling-out-to-galaxy-note-8-0-3g-gt-n5100/

edit

Με πρόλαβες :)

Δεν δουλεύει η κάμερα μετά από την αναβάθμιση, όχι ότι την χρησιμοποιώ αλλά ........

Μόλις την άνοιξα και ενώ λειτουργούσε όταν τ γύρισα στο video ...τέλος.

Edited by Jig
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Δεν δουλεύει η κάμερα μετά από την αναβάθμιση, όχι ότι την χρησιμοποιώ αλλά ........

Nάτααα μας... Δεν έχει σημασία αν την χρησιμοποιείς ή όχι.

Αν δεν επανέλθει προτείνω άμεσα χρήση εγγύησης χωρίς φυσικά να τους αναφέρεις ότι έγινε αναβάθμιση F/W. Απλά ότι σταμάτησε να λειτουργεί η κάμερα...

Με ειδοποιεί για ενημέρωση λογισμικού. Το ταμπλετ μάλλον είναι γερμανικό. Τι είναι, ξέρει κανείς, μικρή αναβάθμιση ή μεγάλη;

Αμ γι αυτό με το που το άνοιξα φάνηκε ενημέρωσ. Ευτυ χώς που δεν την έκανα γιατί θα έκλαιγα τα Mb.

Δυστυχώς έως τη Δευτέρα πρέπει να περιμένω οπότε δεν μπορώ να σας δώσω και εντυπώσεις.

Moλις διάβαζα εδώ ότι ξεκίνησε με την Γερμανική και μόνο για το Ν5100

edit

Με πρόλαβες :)

Δεν κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακων;

Αλήθεια κάποιος που έχει την 3g μπορεί να μου πει εάν την έχει αγοράσει από skroytzoμαγαζο εάν στέλνει sms με 160 χαρακτήρες ελληνικούς η θέλει και αυτή το GOSMSPRO για να τα μετατρέπει σε κεφαλαία για να μην έχει τον περιορισμό των 70 χαρακτήρων.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Μαλλον δεν θα καθισε καλά η αναβάθμιση. ..δοκιμασε να κανεις full wipe και να την ξαναπερασεις.

Μιχάλη over the air την έκανες η μεσω Kies?

*Εδω μπορείτε να δείτε τι νέο φέρνει η 4.2.2 -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2402494

Τη θηκη απο extreme mobile την εχω και εγω σε μπλε χρωμα. Πραγματικα ποκυ καλη και ομορφη. Αυτο που ανοιγει την οθονη πολυ καλο κολπο. 20 μερες οου το χω δεν εχει επηρεασει το πενακι το οποιο χρησιμοποιω συνέχεια. Στο s4 που εχω με φλιπ κανει το ιδιο

Ναι ειναι εξαιρετική θηκη τελικα και best value for money σε σχεση με την original flip case.Σου δινει την αίσθηση σίγουριας και ασφαλείας που απαιτείς από μια θήκη και ταυτόχρονα είναι αρκετά κομψή. Την έχω βολευτεί. ( Η original τελικά έφτασε αλλά θα την δοκιμάσω από εβδομάδα που επιστρέφω σπίτι. )

Αλήθεια κάποιος που έχει την 3g μπορεί να μου πει εάν την έχει αγοράσει από skroytzoμαγαζο εάν στέλνει sms με 160 χαρακτήρες ελληνικούς η θέλει και αυτή το GOSMSPRO για να τα μετατρέπει σε κεφαλαία για να μην έχει τον περιορισμό των 70 χαρακτήρων.

Ναι το θέλει GOSMSPRO η handcentsms.

Xiaomi Mi Max3 4/64

Δεν είχε ''καθίσει'' καλά η 4.2.2 και έκανα τελικά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Καλό θα ήταν να κάνουμε πάντα σε κάθε μεγάλη αναβάθμιση.

Βackup έκανα με το Helium(ex Carbon) που δεν χρειάζεται να είναι η συσκευή root.

To restore έγινε σε 2' και όλα στην θέση τους ακριβώς όπως ήταν πριν.

edit:

@FR33Z3R

ΟΤΑ την έβαλα Δημήτρη

Edited by Jig
edit:
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Έχει κανείς θέμα με στιγμιαίο freeze της οθόνης, ιδίως στον browser;

Μου συμβαίνει, σπάνια αλλά συμβαίνει.

Μάλιστα έχει ανοίξει νήμα στο Xda για αυτό.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2338394

Edited by nnik_1969

Έχει κανείς θέμα με στιγμιαίο freeze της οθόνης, ιδίως στον browser;

Μου συμβαίνει, σπάνια αλλά συμβαίνει.

Μάλιστα έχει ανοίξει νήμα στο Xda για αυτό.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2338394

Ναι το έχω εγώ, το είχα ποσταρει μαλιστα εδώ ως μικρο-lag κατά τη διάρκεια της πληκτρολογησης στο keyboard όπου και αρχικά το είχα εντοπίσει.

Στη συνέχεια αντιλήφθηκα πως συμβαίνει γενικά στην οθόνη(είτε κατά το browsing, είτε κατά την εναλλαγη μεταξύ των οθονών του launcher )είναι πάντως τόσο στιγμιαίο που σχεδόν δεν είναι ενοχλητικό και έτσι δεν του έδωσα σημασία.

Επίσης να επιβεβαιωσω την φοβερή 3g λήψη του Νοτε8 που έχω εδω στα βουνά που είμαι και δεν με έχει απογοητεύσει ουτε μια φορα καρφωμένο στο Η+... χαίρεσαι να καις το data plan σου ένα πράγμα:p

Xiaomi Mi Max3 4/64

Ναι το έχω εγώ, το είχα ποσταρει μαλιστα εδώ ως μικρο-lag κατά τη διάρκεια της πληκτρολογησης στο keyboard όπου και αρχικά το είχα εντοπίσει.

Στη συνέχεια αντιλήφθηκα πως συμβαίνει γενικά στην οθόνη(είτε κατά το browsing, είτε κατά την εναλλαγη μεταξύ των οθονών του launcher )είναι πάντως τόσο στιγμιαίο που σχεδόν δεν είναι ενοχλητικό και έτσι δεν του έδωσα σημασία.

Επίσης να επιβεβαιωσω την φοβερή 3g λήψη του Νοτε8 που έχω εδω στα βουνά που είμαι και δεν με έχει απογοητεύσει ουτε μια φορα καρφωμένο στο Η+... χαίρεσαι να καις το data plan σου ένα πράγμα:p

Το update το έκανες;. Το διορθώνει αυτό;. Είναι ανεπαισθητο βέβαια αλλά γιατί να υπάρχει.

Το 3g σήμα πραγματικά είναι απίστευτο. Είναι το πρώτο πράγμα που διαπίστωσα.

Το update το έκανες;. Το διορθώνει αυτό;. Είναι ανεπαισθητο βέβαια αλλά γιατί να υπάρχει.

Το 3g σήμα πραγματικά είναι απίστευτο. Είναι το πρώτο πράγμα που διαπίστωσα.

Όχι ακόμα, θα το κάνω μετά από λίγες ημέρες αφενος να δω τι feedback έχει και αφετέρου να προστατέψω το data plan μου....ελπίζω να το διορθώνει αλλά και πάλι εάν όχι μπορώ να ζήσω με αυτό.:)

το έκανες μήπως;

Xiaomi Mi Max3 4/64

Όχι ακόμα, θα το κάνω μετά από λίγες ημέρες αφενος να δω τι feedback έχει και αφετέρου να προστατέψω το data plan μου....ελπίζω να το διορθώνει αλλά και πάλι εάν όχι μπορώ να ζήσω με αυτό.:)

το έκανες μήπως;

Όχι, ούτε και εγώ για τον ίδιο λόγο. Είμαι μόνο με data.

Παιδιά τα γνωστά lag της Samsung φαντάζομαι οτι υπάρχουν και σ αυτό έτσι?

Μιλώ για dialer, SMS κλπ.

Θέλω να τιμωρήσω την Samsung :) αλλά δεν βλέπω κάτι καλύτερο ειδικά σε tablet :D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Θέλω να τιμωρήσω την Samsung :) αλλά δεν βλέπω κάτι καλύτερο ειδικά σε tablet :D

Ότι έχεις δει στο νοτελι 2 υπάρχει κι εδώ Κώστα. Όπως λες κι εσύ wacom υλοποίηση δεν παίζει άλλη οποτε είναι μονόδρομος για σένα...

εχουμε καποια πληροφορια για το ποτε θα ειναι διαθεσιμη η αναβαθμιση στα ελληνικα note ;

Για οσους λενε οτι εχουν μονο data , καντε ενα ελεγχο μηπως εισαστε στα δωρεαν data που προσφερουν οι εταιριες αυτο το διαστημα. ΠΧ vodafone δινει μεχρι 3gb δωρεαν για ολους απο 8 - 18 αυγουστου.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Χρησιμοποιώ τον exdialer και σπάνια στέλνω SMS οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος να σου απαντήσω. Τώρα που άνοιξα τις εφαρμογές που ζήτησες δεν είδα λαγκ πάντως.

To note 8 3g κανει τελικά τηλεφωνικές κλήσεις?

Κανονικότατα...

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by Sol_Ballads

Χρησιμοποιώ τον exdialer και σπάνια στέλνω SMS οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος να σου απαντήσω. Τώρα που άνοιξα τις εφαρμογές που ζήτησες δεν είδα λαγκ πάντως.

Thanks. Τελικά η Samsung μήπως πρέπει να αγοράσει τον ex dialer? Οι περισσότεροι αυτον χρησιμοποιούν :)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Thanks. Τελικά η Samsung μήπως πρέπει να αγοράσει τον ex dialer? Οι περισσότεροι αυτον χρησιμοποιούν :)

Τον χρησιμοποιουσα και παλαιότερα γιατί έχει εξαιρετικό ελληνικό τ9 και με βολεύει η χρήση χρωμάτων στις αναπάντητες κλήσεις, αλλά δεν έχεις άδικο.

Ναι υπάρχουν άλλα στο μικρότερο δυνατό βαθμό, όλα είναι λίγο καλύτερα υλοποιημενα σε σχέση με ότι άλλο έχει να δείξει σήμερα η σειρά Νοτε. Λιγοτερο lag, καλύτερο 3g,καλύτερο wi-fi,πολυ καλοκαλιμπραρισμενη οθόνη (φαντάζομαι την επόμενη γενιά που θα ειναι hd ), ιδανικό form factor, καλυτερα υλοποιημενο s-pen/digitizer, αποδεκτή αυτονομία.

Για να τιμωρηθεί η samsung θα πρέπει να σοβαρευθεί ο ανταγωνισμός και να αναπτύξει ταμπλέτες με λυσεις αναλόγες με το wakom digitizer. Συσκευη χωρίς αυτή-η αλλη ισοδύναμη- τεχνολογία εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορη.Το νεξους7 το είχα να αραχνιαζει στο συρτάρι, τούτο δω το αφήνω μόνο για το on the go κομμάτι της ημέρας μου για το οποίο πιανω το Note2 με απόλυτη συμβατότητα του ενός προς το άλλο και μόνο από το μέγεθος αντιλαμβανεσαι οτι αλλαξες συσκευη (που είναι τελικά κάτι το ανεκτιμητο ως εμπειρία χρήσης).Ο τελειος συνδιασμος για τις ανάγκες μου.

Xiaomi Mi Max3 4/64

• The title was changed to Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)