Jump to content

Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)

v@gelis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ τη δοκίμασα σε tv samsung kai lg και λειτουργει κανονικα, αν και ειναι λιγο περίεργη αισθηση αφού πρέπει να ναι το νοτελι σε landscape μιας και οι υπερυθρες είναι στο πλάι. Θυμηθηκα τα παλια pronto philips που ηταν αρκετα μεγαλα σε μεγεθος Edited by evan66

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήρθε η original flip cover για το note 8

Πολύ καλή, όπως ακριβώς την περίμενα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Εχω φιλο στην ταυλανδη που το βρισκει 374 το 5100 3g+wifi και θελει να το παρει

Πιστευω το 3g του να δουλευει και εδω

Για να αλλαξει γλωσσα γιατι εχει μονο ασιατικες και αγγλικα προφανως θελει ρουτ και ευρωπαικη ρομ?

Για να αλλαξει γλωσσα γιατι εχει μονο ασιατικες και αγγλικα προφανως θελει ρουτ και ευρωπαικη ρομ?

Nαι. Αν ακολουθήσεις βήμα-βήμα τις οδηγίες δεν θα έχεις θέμα...

Nαι. Αν ακολουθήσεις βήμα-βήμα τις οδηγίες δεν θα έχεις θέμα...

Οι οδηγιες βασίζονται στο note 2 ?

Αυτο εχω και του εκανα πριν 2 εβδομαδες root και εγκατάσταση αλλης ρομ

Ήρθε η original flip cover για το note 8

Πολύ καλή, όπως ακριβώς την περίμενα...

Eξαιρετικες φαινονται, ειναι οι καλυτερες κτγμ απο οσες εχω δει.

Στο επίσημο ελληνικό site της Samsung το Wi-Fi Μοντέλο το αναγράφει GT-Ν5110Χ:

http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/tablets/android/GT-N5110ZWXEUR

Tι ακριβώς υποδηλώνει το Χ ?

Επανερχομαι στο θεμα γλωσσα ,ο φιλος που ειναι στην Ταυλανδη και θα παρει το note 8 βρηκε σε ενα μαγαζι ενα εκθεσιακο που ειχε Ελληνικο μενου,σε ερωτηση του στον πωλητη του ειπε οτι καποιος κατεβασε απο το ιντερνετ Ελληνικο μενου

υπαρχει τετοια περιπτωση? εγω ξερω οτι η γλωσσα του μενου θελει αλλη ρομ ευρωπαικη για Ελληνικα!

Επανερχομαι στο θεμα γλωσσα ,ο φιλος που ειναι στην Ταυλανδη και θα παρει το note 8 βρηκε σε ενα μαγαζι ενα εκθεσιακο που ειχε Ελληνικο μενου,σε ερωτηση του στον πωλητη του ειπε οτι καποιος κατεβασε απο το ιντερνετ Ελληνικο μενου

υπαρχει τετοια περιπτωση? εγω ξερω οτι η γλωσσα του μενου θελει αλλη ρομ ευρωπαικη για Ελληνικα!

Πιθανόν να κατεβασε το morelocale από το play store.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δεν ειναι καθολου ασχημη η θηκουλα τελικα...

Ηδη ξεκινησα το setup με twin sim της wind και παιζω με note 2, note 8. Για να δουμε πως θα παει.

Παντως ακουστικο, μικροφωνο, ανοιχτη ακροαση πολυ καλα.

Οπως επισης και το βλεμμα οποιου σε δει να το βαζεις στο αυτι για να μιλησεις :lol:

http://i44.tinypic.com/dxjklg.jpg

http://i39.tinypic.com/b70yaf.jpg

Αν θες και μπορεις φιλε μου βαλε κανενα link σχετικα με το που προμηθευτηκες την θηκη του 8....

Θέλει ρουτ. ?

Φυσικά όχι.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Να ρωτησω τους εχοντες τη συσκευή: ο φορτιστης του ειναι τυπου USB (δλδ ξεχωριστο καλωδιο USB που συνδεεται με τον φορτιστή ή με USB υποδοχή αλλου υπολογιστή) ή κατ' ευθειαν απο το ρευμα στην USB θυρα ?

Ξεχωριστό καλώδιο USB και ξεχωριστός φορτιστής όπως άλλωστε σε όλες τις νέες σειρές της Samsung...

Να ρωτησω τους εχοντες τη συσκευή: ο φορτιστης του ειναι τυπου USB (δλδ ξεχωριστο καλωδιο USB που συνδεεται με τον φορτιστή ή με USB υποδοχή αλλου υπολογιστή) ή κατ' ευθειαν απο το ρευμα στην USB θυρα ?

Φορτίζει με όλους τους microUSB φορτιστές (σχεδόν όλα τα καινούργια κινητά HTC, LG, Samsung, Sony, Nokia με microUSB φορτίζουν κι αυτά). Απλά θα σου πάρει περισσότερη ώρα η φόρτιση, καθώς η μπαταρία του είναι "γαιδούρι" και θέλει ανταπτοράκι με 2.100 έξοδο καλύτερα.

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Από σήμερα το κρατάω στα χέρια μου!

Δεν περιγράφω άλλο! :p

Περίγραψε φιλε μου, περιμενουμε πως κ πως. Προσωπικά με ενδιαφερει πολύ και ειδικά:

1) ποια ειναι η αισθηση της αναλυσης της οθονης. Με τη τρελλα των υπεραναλύσεων (περιττων κατ' εμε) και με τους νεους ανταγωνιστες να επερχονται με αναλυση 1080, πως σου φαινεται η αναλυση της οθονης του σε νορμαλ χρηση ή εστω μετα απο 1-2 ζουμ (σε κειμενο παντα)

2) το software αναγνωρισης και μετατροπης γραφης απο την πενα σε κειμενο δουλευει απροβληματιστα ? (φανταζομαι μονο σε Αγγλικα). ΑΥΤΟ με ενδιαφερει τα μεγιστα !

3) Διαρκεια μπαταριας σε μικτη χρηση (σερφαρισμα, εφαρμογες, μουσικη, παιχνιδια)

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Περίγραψε φιλε μου, περιμενουμε πως κ πως. Προσωπικά με ενδιαφερει πολύ και ειδικά:

1) ποια ειναι η αισθηση της αναλυσης της οθονης. Με τη τρελλα των υπεραναλύσεων (περιττων κατ' εμε) και με τους νεους ανταγωνιστες να επερχονται με αναλυση 1080, πως σου φαινεται η αναλυση της οθονης του σε νορμαλ χρηση ή εστω μετα απο 1-2 ζουμ (σε κειμενο παντα)

2) το software αναγνωρισης και μετατροπης γραφης απο την πενα σε κειμενο δουλευει απροβληματιστα ? (φανταζομαι μονο σε Αγγλικα). ΑΥΤΟ με ενδιαφερει τα μεγιστα !

3) Διαρκεια μπαταριας σε μικτη χρηση (σερφαρισμα, εφαρμογες, μουσικη, παιχνιδια)

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Φίλε Red_Dawn λίγο υπομονή και θα απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα. Απλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ακόμα είμαι με την μπαταρία που είχε out of the box...

Αν θες και μπορεις φιλε μου βαλε κανενα link σχετικα με το που προμηθευτηκες την θηκη του 8....

Αυτη ειναι

http://www.ebay.com/itm/230958215593?var=530133936205&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

out of stock αυτη τη στιγμη στο πορτοκαλι...

Παιδιά έκανα την 1η φόρτιση και άργησε πάρα πολύ. Εν τω μεταξύ δεν ανεβοκατέβαινε η στάθμη μέσα στο σχεδιάκι της μπαταρίας αλλά είχε 4-5 βούλες από κάτω που πηγαινοέρχονταν. Η στάθμη μέσα στο σχεδιάκι όμως δεν ανέβαινε αναλογικά με το ποσοστό φόρτισης. Δηλαδή ξεκίνησα να φορτίζω στο 16% και στο πρώτο 3ωρο είχα φτάσει μόλις το 40% και στο σχεδιάκι είχε γεμίση με το ζόρι το 1/3. Το άφησα όλο το βράδυ και το πρωί έδειχνε φουλ και 100%.

Να διευκρινήσω ότι το tablet ήταν κλειστό και χρησιμοποίησα το original καλώδιο και φορτιστή που υπήρχε μέσα στην συσκευασία. Όσα παιδιά το έχουν ή το είχαν (Βαγγέλης :rolleyes:) μπορούν να ενημερώσουν για τον χρόνο φόρτισης με τις ίδιες συνθήκες που περιγράφω?

Παιδιά έκανα την 1η φόρτιση και άργησε πάρα πολύ. Εν τω μεταξύ δεν ανεβοκατέβαινε η στάθμη μέσα στο σχεδιάκι της μπαταρίας αλλά είχε 4-5 βούλες από κάτω που πηγαινοέρχονταν. Η στάθμη μέσα στο σχεδιάκι όμως δεν ανέβαινε αναλογικά με το ποσοστό φόρτισης. Δηλαδή ξεκίνησα να φορτίζω στο 16% και στο πρώτο 3ωρο είχα φτάσει μόλις το 40% και στο σχεδιάκι είχε γεμίση με το ζόρι το 1/3. Το άφησα όλο το βράδυ και το πρωί έδειχνε φουλ και 100%.

Να διευκρινήσω ότι το tablet ήταν κλειστό και χρησιμοποίησα το original καλώδιο και φορτιστή που υπήρχε μέσα στην συσκευασία. Όσα παιδιά το έχουν ή το είχαν (Βαγγέλης :rolleyes:) μπορούν να ενημερώσουν για τον χρόνο φόρτισης με τις ίδιες συνθήκες που περιγράφω?

Ναι μην ανησυχεις και στα 2 που περασαν απο τα χερια μου την ιδια συμπεριφορα ειδα.

Δεν υπολογισα τον ακριβη χρονο φορτισης, κανε ομως ευκολα την αναγωγη στα mah της συσκευης με output το ιδιο με του note 2...

• The title was changed to Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)