kseftilas1 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Μου στείλανε σημερα το tracking number απο το merimobiles:) , οποτε απο σημερα ταξιδεύει το α820 προς τα μένα!!!! Αυτο που δεν μπορω να κανω ειναι να μπω στην singapore post!!!!!!!!! απλα για να δω που βαζω τον κωδικο, αλλα δεν πειραζει ισως επεσε η σελιδα τους, θα κοιταξω απο βδομαδα να δω που βρισκεται ελπιζω να την εχουν "σηκωσει" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Μου στείλανε σημερα το tracking number απο το merimobiles:) , οποτε απο σημερα ταξιδεύει το α820 προς τα μένα!!!! Αυτο που δεν μπορω να κανω ειναι να μπω στην singapore post!!!!!!!!! απλα για να δω που βαζω τον κωδικο, αλλα δεν πειραζει ισως επεσε η σελιδα τους, θα κοιταξω απο βδομαδα να δω που βρισκεται ελπιζω να την εχουν "σηκωσει" Και να μπεις ίσως κανεί μέχρι και 2 μέρες να εμφανιστεί στο σύστημα τους, οπότε υπομονή... :O Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlap13 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Καλησπέρα, αποφάσισα κι εγώ να πάρω κινέζικο κινητό. Μετά από πολύ ψάξιμο και διάβασμα αποφάσισα να πάρω το Α820. Τελικά αξίζει σαν επιλογή; Από πού είναι καλύτερα να το παραγγείλω για να έχει και ελληνικά και playstore; Και όταν το πάρω θα θέλει να περάσω κάποια άλλη ROM ή θα παίζει κανονικά; Μ'ενδιαφέρει πολύ να παίζει το Wi-fi και τα δεδομένα από Cosmote, όπως επίσης και το GPS . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sailor247 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 παιδια σημερα αγορασα καινουρια καρτα ωστε να βαλω και στην αλλη θυρα και βλεπω οτι δεν μπορω να καλεσω απο αυτην.τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλησπέρα και από μένα, έχω 2-3 ερωτήσεις : 1. Η μπαταρία πόσο σας κρατάει; 2. Υπάρχει πρόβλημα με αποσυνδέσεις και σήμα γενικά σε WIFI και 3g; Ήμουν έτοιμος να αγοράσω το ZTE 967S αλλά σήμερα είναι out of stock όποτε στρέφομαι σε αυτό, έχω ήδη ένα Lenovo P770 της γυναίκας μου και είμαι ευχαριστημένος. Να το προτιμήσω το A820 ή να περιμένω το ZTE; ευχαριστώ για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Για τα 119 ευρώ του, είναι η καλύτερη επιλογή σε android. Αλλιώς, το 520 της ΝΟΚΙΑ σε πλακάκια. Τέλος. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Για τα 119 ευρώ του, είναι η καλύτερη επιλογή σε android. Αλλιώς, το 520 της ΝΟΚΙΑ σε πλακάκια. Τέλος. Μπαταρία πόσο σου κρατάει? Κάνει αποσυνδέσεις 3g, Wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Για τα 119 ευρώ του, είναι η καλύτερη επιλογή σε android. Αλλιώς, το 520 της ΝΟΚΙΑ σε πλακάκια. Τέλος. Συμφωνώ, μια και έχω και εγώ ένα! όμως οφείλω να πω ότι σ' αυτά τα λεφτά, πολύ καλή επιλογή και για κάποιους καλύτερη (για android) είναι και το Amoi N828. e d i t : τελικά το Amoi A828, είναι πλέων αρκετά πιο ακριβό!!! ...οπότε... Edited November 9, 2013 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Συμφωνώ, μια και έχω και εγώ ένα! όμως οφείλω να πω ότι σ' αυτά τα λεφτά, πολύ καλή επιλογή και για κάποιους καλύτερη (για android) είναι και το Amoi N828 Μπαταρία; Αποσυνδέσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Μπαταρία; από 1- ημέρα σε βαριά χρήση έως 2 στα normal ή 2+ με πολύ ελαφριά χρήση Αποσυνδέσεις; Όλα Καλά και σε τηλεφωνία και σε WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) από 1- ημέρα σε βαριά χρήση έως 2 στα normal ή 2+ με πολύ ελαφριά χρήση Όλα Καλά και σε τηλεφωνία και σε WiFi. Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! OTG παίρνει? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 7, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Εγκατέστησα το greek keybord για να έχω 160 χαρακτήρες στα sms. Επειδή δεν μου άρεσε ο τρόπος που διαχειριζόταν την αλλαγή γλώσσας, αποφάσισα να το απεγκαταστήσω. Αμέσως μετά δεν έβγαινε πληκτρολόγιο όταν πήγαινα να γράψω κείμενο! Κάνω επανεκκίνηση και μετά βγαίνει πληκτρολόγιο αλλά μόνο ελληνικά. Πάω να το γυρίσω αγγλικά αλλά κατ ευθείαν επιστρέφει στα ελληνικά. Πάω να αποεπιλέξω τα ελληνικά από τις ρυθμίσεις και δεν δέχεται την αποεπιλογή. Αλλάζω γλώσσα στο τηλέφωνο, τα ίδια. Ξέρει κάποιος τι είναι αυτό που άλλαξε όταν έβαλα το greek keybord και τώρα δεν επανέρχεται; e d i t : Τελικά έκανα ένα restore από προηγούμενο (σχετικά κοντινό) buck up και επανήλθα στην προηγούμενη κατάσταση (με το greek keyboard). Στη συνέχεια το απενεργοποίησα (την προηγούμενη φορά το είχα εγκαταστήσει κατ ευθείαν) και τώρα δουλεύει το default πληκτρολόγιο κανονικά. Αργότερα θα δοκιμάσω να το απεγκαταστήσω ξανά να δω τι θα γίνει! e d i t 2 : Τελικά κάτι γίνετε με την lamda 2.3.4 και το Greek keyboard (ή, ότι αυτό τροποποιεί όταν μπαίνει). Όταν έκανα restore το backup όπως γράφω παραπάνω, ξαναγύρισα στην lamda 2.3 γιατί από εκεί ήταν το backup. Όταν ξαναπήγα στην 2.3.4, πάλι τα ίδια. Edited November 10, 2013 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Δοκιμασες να αλλάξεις το strip Unicode στο gravity box για να έχεις 160 ελληνικούς χαρακτήρες /SMS με το default πληκτρολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Δοκιμασες να αλλάξεις το strip Unicode στο gravity box για να έχεις 160 ελληνικούς χαρακτήρες /SMS με το default πληκτρολόγιο; για δωσε καμμια πληροφορια παραπανω....που βρισκονατι αυτες οι ρυθμισεις.....εχω φαει το τηλεφωνο αλλα δεν τις βρισκω.....:cry: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Θα πρέπει να βάλεις το gravity box. Απαιτεί rooted συσκευή... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Θα πρέπει να βάλεις το gravity box. Απαιτεί rooted συσκευή... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 thanks....τα εψαξα και τα βρηκα και εγω......το εβαλα....αλλα μου βγαζει μηνυμα... Gravity box system framework not responding :wacko:.... θα το ξαναψαξω το απογευμα....:) προσθηκη: βλεπω οτι υπαρχει μια διαδικασια εγκαταστασης που δεν τη ακολουθησα....:O Edited November 8, 2013 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Το xposed framework το έβαλες; Ακολουθήσεις σωστά όλα τα βήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Το xposed framework το έβαλες; Ακολουθήσεις σωστά όλα τα βήματα; οχι...τιποτα....ημουν απροσεκτος και βιαστικος :O θα το κοιταξω το απογευμα που θα εχω χρονο.... thanx....:) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Ωραίο το Amoi N828, αλλά το Α820 είναι ένα 50άρικο φτηνότερο και παίρνει καλύτερες φωτογραφίες. Μπαταρία 1,5 μέρα με wifi και δεδομένα ανοιχτά. Προσέξτε γιατί κάποιες εφαρμογές καταναλώνουν πολύ ενέργεια χωρίς λόγο. Αποσυνδέσεις δεν έχω παρατηρήσει, GPS ακριβέστατο. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Ωραίο το Amoi N828, αλλά το Α820 είναι ένα 50άρικο φτηνότερο και παίρνει καλύτερες φωτογραφίες. Μπαταρία 1,5 μέρα με wifi και δεδομένα ανοιχτά. Προσέξτε γιατί κάποιες εφαρμογές καταναλώνουν πολύ ενέργεια χωρίς λόγο. Αποσυνδέσεις δεν έχω παρατηρήσει, GPS ακριβέστατο. Το ότι δεν έχει flash για φώτο? ευχαριστώ για τις άλλες απαντήσεις σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Ωραίο το Amoi N828, αλλά το Α820 είναι ένα 50άρικο φτηνότερο και παίρνει καλύτερες φωτογραφίες. ... τώρα βλέπω και γώ ότι το ΑmoiN828 είναι γενικά out of stock και άν βρίσκεται κάπου είναι στα ~ $50 πιο ακριβό! πριν ένα μήνα δεν ήταν έτσι!! Σίγουρα πλέων το Α820 είναι μονόδρομος! Το ότι δεν έχει flash για φώτο? ευχαριστώ για τις άλλες απαντήσεις σου Νομίζω ότι για το 80% των περιπτώσεων δεν είναι πρόβλημα. Άλλωστε το φλας που έχουν άλλα, στα λεφτά αυτά, δεν είναι και πολύ σοβαρό. Βέβαια όπως και να το κάνουμε ...δεν έχει φλας και το ξέρεις πριν το αγοράσεις! Edited November 8, 2013 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Το φλας λίγο βοηθάει στην φωτογραφία χωρίς φως. Αν θες την άποψη μου, φωτο βράδυ με κινητό δεν παίζει, εκτός και αν τα σκασεις στην ΝΟΚΙΑ που έχει την δυνατότητα. Αλλιως το καμμένο του Λεντ στο κλαμπακι, εμένα τουλαχιστον με ξενερωνει τρέλα. Πάντως η κάμερα του 820 είναι καλύτερη απο το ΑΜΟΙ στις ίδιες συνθήκες φωτισμού. Και δεν παύει να είναι και το πενηνταρικο στην μέση... ;) Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Που είναι αυτό το strip unicode στο gravity box και δνε το βλέπω; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Το φλας λίγο βοηθάει στην φωτογραφία χωρίς φως. Αν θες την άποψη μου, φωτο βράδυ με κινητό δεν παίζει, εκτός και αν τα σκασεις στην ΝΟΚΙΑ που έχει την δυνατότητα. Αλλιως το καμμένο του Λεντ στο κλαμπακι, εμένα τουλαχιστον με ξενερωνει τρέλα. Πάντως η κάμερα του 820 είναι καλύτερη απο το ΑΜΟΙ στις ίδιες συνθήκες φωτισμού. Και δεν παύει να είναι και το πενηνταρικο στην μέση... ;) ίσως για φακό πιο πολύ πάντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, και μια τελευταία ερώτηση: ήταν να πάρω ή το Lenovo A820 ή το ZTE 967s (το όποιο αυτή τη στιγμή στα γνωστά μαγαζιά είναι out of stock), να περιμένω ή να επιλέξω Lenovo τελικά.....; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 ίσως για φακό πιο πολύ πάντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, και μια τελευταία ερώτηση: ήταν να πάρω ή το Lenovo A820 ή το ZTE 967s (το όποιο αυτή τη στιγμή στα γνωστά μαγαζιά είναι out of stock), να περιμένω ή να επιλέξω Lenovo τελικά.....; Γράφεις σε λάθος μέρος. Εδώ συζητάμε αποκλειστικά για το Α820. Απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts