Jump to content

Lenovo A820

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με ένα θέμα που έχω με το κινητό,μπαίνω λοιπόν σε κάποιο σαιτ για να παρακολουθήσω ζωντανά ποδόσφαιρο(live streaming)και μου λέει να εγκαταστήσω το Adobe Flash Player,όλα καλά,όταν όμως πάω να το εγκαταστήσω μου λέει ότι ήδη υπάρχει,σας παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος να το λύσω αυτό για να μπορώ να βλέπω ποδόσφαιρο,ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχεις να μου προτείνεις κάποιο ...

για αρχή, δοκίμασε τους πιο lite dolphin και UC browser ή τον κάπως πιο βαρύ chrome

Το έχω εδώ και 2-3 βδομάδες πλέον και έχω να πω πως το τηλέφωνο πραγματικά αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματά του!

Πολύ καλή συσκευή, από κάθε άποψη.

Η μπαταρία του μια χαρά, με νορμάλ χρήση 3 μέρες άνετα.

Μόνο πρόβλημα με την πυξίδα. Αν θυμάμαι καλά έχει, αλλά δε με δουλεύει.

Να φταίει η rom? Έχω την Lambda 2.3.2

Τώρα είδα ότι βγήκαν και δύο νέες σε 4.2.1

Έχει δοκιμάσει κανείς?

για αρχή, δοκίμασε τους πιο lite dolphin και UC browser ή τον κάπως πιο βαρύ chrome

Τελικά φίλε μου τα κατάφερα με το Puffin και τα παίζει όλα,να είσαι καλά πάντως.

http://www.singpost.com/

kai αν φτάση Ελλάδα εδώ http://www.elta-courier.gr/search.asp

Μετα απο 2 μερες συνεχιζει και μου εμφανιζει το ιδιο μηνυμα : The following Item(s) is/are not found

Ξερει κανεις τι αλλο πρεπει να κανω?Ειναι βεβαια η δευτερη εργασιμη μερα,ισως να πρεπει να περιμενω μεχρι αυριο

Αν θυμάμαι καλά έχει, αλλά δε με δουλεύει.

μαγνητικη πυξιδα δεν εχει.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Μετα απο 2 μερες συνεχιζει και μου εμφανιζει το ιδιο μηνυμα : The following Item(s) is/are not found

Ξερει κανεις τι αλλο πρεπει να κανω?Ειναι βεβαια η δευτερη εργασιμη μερα,ισως να πρεπει να περιμενω μεχρι αυριο

Εμενα μετα απο 3 μερες βρηκε τη παραγγελια.

σημερα μου ηρθαν και τα αλλα 2 που ειχα παραγγειλει στις 16 μερες.

αλλα εχω σοβαρο προβλημα....SOS!

καταρχην αναφερω οτι ηταν βρεγμενη η συσκευασια που ειχε ερθει το δεμα (δεν ξερω αν παιζει ρολο στο προβλημα αλλα το αναφερω)

το προβλημα ειναι οτι τα κινητα και τα 2 οταν τα ανοιγεις μετα απο 3-4 λεπτα κανουν reboot μονα τους....

ειναι προβλημα hardware ή software αυτο?

το εχει αντιμετωπισει κανας αλλος?????

τι κανω>????

Edited by agatho

Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα...

οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας!

σημερα μου ηρθαν και τα αλλα 2 που ειχα παραγγειλει στις 16 μερες.

αλλα εχω σοβαρο προβλημα....SOS!

καταρχην αναφερω οτι ηταν βρεγμενη η συσκευασια που ειχε ερθει το δεμα (δεν ξερω αν παιζει ρολο στο προβλημα αλλα το αναφερω)

το προβλημα ειναι οτι τα κινητα και τα 2 οταν τα ανοιγεις μετα απο 3-4 λεπτα κανουν reboot μονα τους....

ειναι προβλημα hardware ή software αυτο?

το εχει αντιμετωπισει κανας αλλος?????

τι κανω>????

Και μένα μια συσκευασία ήρθε βρεγμένη ευτυχώς όχι πολύ... :mad: για το πρόβλημα σου ίσως μία αλλαγή ROM κάνει κάτι...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

καλησπερα και απο εμενα.μολις παρελαβα το κινητο απο minidelas και εχω ενα θεμα.

Eβαλα μεσα την καρτα sim ,to ανοιξα , αλλα μου λεει : SIM card is locked(Emergency calls only)

Εχετε καμια ιδεά?

απο μινιντιλσ μου απαντησαν να κανω factory reset... με αυτο δεν θα χασει το root το κινητο???

θα το προσπαθησω το ΣΚ μαλλον να περασω νεα rom....

αυτο το βιντεακι που ανεβηκε πριν λιγες ωρες λεει τιποτα σωστο ή θα τρεχω? :P

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=50LuI7T80YI

Με προβλημάτισε κι εμένα το ότι το internal storage γέμισε πολύ γρήγορα και μου ήρθαν κακές αναμνήσεις από το Desire σε αυτόν τον τομέα. Έτσι λοιπόν ψάχτηκα λίγο και βρήκα πως μπορείς να κάνεις repartition την εσωτερική μνήμη ώστε να έχεις ένα μεγάλο partition αντί 2 μικρότερα. Χάνεις έτσι την 'εσωτερική' SDcard αλλά ποσώς με ενδιαφέρει εφόσον έχω εξωτερική class 10. Έτσι λοιπόν προχώρησα και το έκανα και έχω τώρα ένα μεγάλο internal storage για πραγματικά πολλές εφαρμογές! :D

Οδηγίες για το repartitioning:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2264398

Aντιμετώπισα ένα πρόβλημα, ότι δεν έβλεπε μετά την external SD card το οποίο το έλυσα έτσι:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2373881

ειχα και εγω το προβλημα του φιλου με την internal storage που γεμισε...κοιταξα τα ποστ που εβαλε αλλα δεν ηθελα να καταργησω την εσωτερικη SD....

εψαξα και βρηκα την λυση....απλη και δουλεψε τελεια...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ROOT

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41837761&postcount=182

στα προβληματα τωρα.......κατεβασα το νεο Update S149....αλλα οταν του λεω να το εγκαταστησει με πεταει σε recovery mode και βγαζει την οθινη του TWRP....δεν το εψαξα....εχει καποιος καμμια λυση;;;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Α

Έχετε βρει κάποια εφαρμογή για panorama φωτογραφίες που να δουλεύει καλά στο κινητό μας;

Ως τώρα, δοκίμασα 2 από τις οποίες,

η μία (Lenovo Super Camera v3.1.3 & v3.5.5) δεν ξεκινούσε καθόλου

και η άλλη (Photaf Panorama Free) δεν δούλευε σωστά, δηλαδή είχε χαμηλότερη φωτεινότητα στις φωτογραφίες και κυρίως δεν μπορούσε να καταλάβει που θα συνδέσει τη μια φωτογραφία με την άλλη.

Θα δοκιμάσω και άλλες βέβαια αλλά...

Β

ειχα και εγω το προβλημα του φιλου με την internal storage που γεμισε...κοιταξα τα ποστ που εβαλε αλλα δεν ηθελα να καταργησω την εσωτερικη SD....

εψαξα και βρηκα την λυση....απλη και δουλεψε τελεια...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ROOT

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41837761&postcount=182

...

Ρε παιδιά, στο Jiayu G2S που είχα πιο πριν δεν είχα τέτοιο πρόβλημα

(και είχα πιο πολλά πράγματα από όσα έχω προλάβει να βάλω στο lenovo).

Τώρα στο Α820 έχω, άραγε γιατί;

Edited by Baniko

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.!!!

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα και θέλω τα φώτα σας. Αρχικά να σας πω ότι δεν σκαμπάζω και πολλά από κινητά.

Πριν 4 μέρες έλαβα στα χέρια μου το Lenovo a820. Φοβερό κινητό πόσο μάλλον για την τιμή του.!!!!!

Έχω ένα πρόβλημα. Δεν περιστρέφεται η οθόνη. κάποια στιγμή γύρισε, αλλά δεν ξέρω πως. Μήπως είναι κλειδωμένη? Μήπως είναι ελαττωματικό το κινητό?

Να αναφέρω πως ένας ξάδερφός μου, μου κατέβασε το nova launcher (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο)

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Τσέκαρε το (auto) rotation αν είναι ενεργοποιημένο

τυχαία εικόνα για να καταλάβεις τι εννοώ

αρκετα απο αυτα τα προβληματα λυνονται κλεινοντας και ανοιγοντας ξανα το κινητο... (οταν τρωει κολληματα)

για το προβλημα που σας ειπα πιο πανω τελειωσε αφου περασε ενας φιλος την ROM lamda και τωρα ολα βαινουν καλως!

Στο singpost μου εχει βγαλει αυτο το μηνυμα : Despatched to overseas (Country code: GR)

Τι να περιμενω τωρα?

σε καμια βδομαδα θα το εχεις!

Καλησπέρα στο φορουμ.. Να ρωτησω και εγω κατι.. Σκοπευω να παρω το Lenovo A820e.. Αυτο τι διαφορα εχει με το απλο A820? Βλεπω οτι εχει front camera αλλα στα specs του mindeal δεν αναφερει κατι.. Το εχει κανενας..? Γιατι με ενδιαφερει η μπροστινη καμερα..

Καλησπέρα στο φορουμ.. Να ρωτησω και εγω κατι.. Σκοπευω να παρω το Lenovo A820e.. Αυτο τι διαφορα εχει με το απλο A820? Βλεπω οτι εχει front camera αλλα στα specs του mindeal δεν αναφερει κατι.. Το εχει κανενας..? Γιατι με ενδιαφερει η μπροστινη καμερα..

Δες το post#352

(ηταν ευκολο να το βρεις και μόνος μέσω αναζήτησης, no problem εννοείται)

Καλημέρα στην παρέα.

Πριν 5 – 6 μέρες έκανα ένα post, για ένα πρόβλημα που είχα σχετικά με την περιστροφή της οθόνης (post #516).

Επειδή είναι καλό όταν βρίσκουμε μια λύση να την μοιραζόμαστε γιατί μπορεί να συμβεί και σε άλλους, σας αναφέρω τι έκανα και λύθηκε το πρόβλημα.

Να αναφέρω εν συντομία, πως το πρόβλημα εμφανιζόταν στην οθόνη. Δεν έκανε περιστροφή , ούτε λειτουργούσε σε παιχνίδια με αυτοκίνητα.

Αποφάσισα λοιπόν πριν επικοινωνήσω με minideal, με δική μου ευθύνη, να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Στην αρχή σκεφτόμουν – φοβόμουν μην χαθεί το root, αλλά είχα τέτοια ξενέρα που αποφάσισα να το κάνω.

Μετά την επαναφορά, όχι μονο ΔΕΝ είχε χαθεί το root, αλλά είχε λυθεί και το πρόβλημα.!!!

σε καμια βδομαδα θα το εχεις!

Ευχαριστω!Να βαλω σε λιγες μερες και στο site των ελτα τον κωδικο μπας και μου βγαλει κατι η δεν χρειαζεται?