Jump to content

Lenovo A660

foreno
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

$ όχι €.

τι έγινε ανέβηκε η τιμή του πορτοκαλί;

ίδια τιμή δεν είχαν και τα 2 χρώματα;

και τα 2 χρωματα ιδια τιμη ειχαν καποτε.πωπω126 $?:blink::blink: εγω το ειχα παρει στα 114$

Γεια σας ειχα παραγγηλει το κινιτο πριν καμια βδομαδα και σημερα μ λεει οτι εφτασε ελλαδα σας στελνω το τρακ

12-08-2013 INFORMATION RECEIVED

(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

16-08-2013 Despatched to overseas (Country code: GR)

19-08-2013 Arrived at overseas (Country code: GR)

στο τρακ των ελτα δν μ βγαζει τπτ τον ιδιο κωδικο βαζω με το σινγποστ ?

σε ποσες μερες στο περιπου λετε να εχει ερθει ? κοζανη το περιμενω.

ευχαριστω!

Γεια σας ειχα παραγγηλει το κινιτο πριν καμια βδομαδα και σημερα μ λεει οτι εφτασε ελλαδα σας στελνω το τρακ

12-08-2013 INFORMATION RECEIVED

(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

16-08-2013 Despatched to overseas (Country code: GR)

19-08-2013 Arrived at overseas (Country code: GR)

στο τρακ των ελτα δν μ βγαζει τπτ τον ιδιο κωδικο βαζω με το σινγποστ ?

σε ποσες μερες στο περιπου λετε να εχει ερθει ? κοζανη το περιμενω.

ευχαριστω!

τον ίδιο κωδικό βάζεις ναί...δοκίμασε και εδώ http://www.elta-courier.gr/search.asp

Κοιταξα κ το αλλο αλλα τιποτα .. θα το χω ως την παρασκευη λετε στα χερια μ ?

ναι λογικα θα το εχεις μεχρι παρασκευη. Αφου εφτασε ελλαδα,λογικα κανει 2-3 μερες το πολυ μεχρι επαρχια.

Κοιταξα κ το αλλο αλλα τιποτα .. θα το χω ως την παρασκευη λετε στα χερια μ ?

ηρθε και ενα που περιμενα εγω,βαλε το track number εδω

http://212.205.82.71/trackandtrace/

Εγω παρηγγειλα αυτη τη μπαταρια (http://www.ebay.com/itm/111140494293?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649) επειδη διαβασα οτι η μπαταρια δεν "κραταει" πολυ. Θα διαρκει πιο πολυ αυτη η μπαταρια ή επραξα λαθος που την αγορασα; Edited by CrashTR

εδω και 3 ημερες το εχω και εγω στα χερια μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν και με android δεν εχω ασχοληθει πολυ για αυτο θελω να κανω μια ερωτηση : γινεται να συνδεθει ασυρματα στην τηλεοραση και pc στο δικτυο που εχω κανει μεταξυ τους η με καποιο αλλο τροπο; (μπορει να λεω κουταμαρες αλλα τωρα ασχολουμαι με android θα τα μαθω και αυτα σιγα σιγα και με τις βοηθειες σας που θα παει )

κανενας δεν ξερει;

καλησπέρα!εγώ είχα σύνδεση ασύρματα μέσου WIFI το samsung κινητό μου με την samsung τηλεόραση μου (μόνο για φωτογραφειες) δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η μάρκα άλλα με της καινούργιες τηλεοράσεις και την καταλληλη εφαρμογη ίσως γίνεται;;;και εγω επιτελους αυριο θα το παραλαβω!

Εγω παρηγγειλα αυτη τη μπαταρια (http://www.ebay.com/itm/111140494293?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649) επειδη διαβασα οτι η μπαταρια δεν "κραταει" πολυ. Θα διαρκει πιο πολυ αυτη η μπαταρια ή επραξα λαθος που την αγορασα;

καταρχήν ελπίζω μόλις την παραλάβεις να ποστάρεις εντυπώσεις μήπως και βγάλουμε κάποια άκρη με τις μπαταρίες.

αν διαβάσεις το ποστ #652 αναφέρεται ότι δεν αξίζει.

λογικά είναι η ίδια μπαταρία από το aliexpress που είχε αναφερθεί μερικές σελίδες πίσω.

εκεί όμως κάποιος είχε αναφέρει ότι είναι καλύτερη.

άντε βγάλε άκρη τώρα.

παιδιά δε ξέρω τι γίνεται με το θέμα μπαταρίας σε αυτό το κινητό. ο καθένας λέει και κάτι διαφορετικό. σα να μιλάμε για άλλο κινητό.

διάβαζα σχόλια στο ιντερνετ και λέγαν κάτι για 6 -12 ώρες διάρκεια.

μια δοκιμή που έκανα εγώ:

σημείωνα ανα διαστήμα το ποσοστό της μπαταρίας και το χρόνο.

με τη μια κάρτα ενεργοποιημένη.

μίλησα περίπου 80 λεπτά + 2-3 sms που έστειλα + 1 ώρα και λίγο παραπάνω wifi, εγκατάσταση κάποιων app δοκιμή τους μέσα σ αυτή την ώρα. (gps, bt κλειστά)

το κινητό κράτησε 3,5 μέρες. (και δεν είχε σβήσει ακόμα είχε φτάσει στο 15% αλλά έπεφτε γρήγορα και άρχισα να το πειράζω)

ενδεικτικά:

6 ώρες μετά ο δείκτης ήταν στο 98%

8.49 στο 96%

12.30 στο 95%

.....

κράτησα ολόκληρο αρχείο.

το περίεργο ήταν ότι όταν μετά το ξαναφόρτισα και χωρίς να το πειράξω 23 λεπτά μετά η μπαταρία είχε πέσει στο 97% και γενικώς έπεφτε ταχύτατα.

την προηγούμενη φορά έπεσε στο 97% μετά από 8 ώρες. και κάποιος άλλος εδώ μέσα είχε αναφέρει ότι σε μια φόρτιση έπεφτε πολύ γρήγορα.

δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω άλλες δοκιμές διότι το έχασα. μου έπεσε από τη μηχανή. ούτε μήνα δεν είχε κλείσει :mad:

έχω παραγγείλει 2ο όμως και το περιμένω.

αυτό που έχω καταλάβει: όπου βλέπετε κινέζικα προϊόντα που έχουν μπαταρία, τα mAh σε καμιά περίπτωση δεν είναι όσα λένε.

αποκλείεται να είναι 2300mAh η μπαταρία.

προφανώς σε αυτούς που κρατάει 6 ώρες το κινητό, έχουν ανοιχτό το wifi και παίζουν επί 6 ώρες. αν είναι έτσι χαίρω πολύ.

κάτι που είχα ρωτήσει και δεν πήρα απάντηση: όταν η μπαταρία φτάνει στο 15% σας κάνει κόλπα το κινητό ή έτυχε μόνο σε μένα; να δω πως θα συμπεριφερθεί και το νέο που θα παραλάβω.

Εγω παλι δεν εχω παραπονο απο την μπαταρια.το φορτιζω καθημερινα 1 φορα αργα το βραδυ και το βγαζω απο το ρευμα στις 6:30 που φευγω για δουλεια.To wifi δεν το κλεινω σχεδον ποτε,τελευταια εχω βαλει και το δωρεαν ιντερνετ της κοσμοτε μεχρι τελος του μηνα και εχω και το 3g μονιμα ανοικτο.Μιλαω με κλησεις και viber πανω απο 1 ωρα καθημερινα στελνω και αμεσα μηνυματα με viber και skype και τελευταια εχω καει με το temple run 2 και παρολα αυτα η μπαταρια εχει ακομα αποθεμα κοντα στα 20%.Αφηστε που εχω και την φωτεινοτητα τερμα στον θεο οταν ειμαι εκτος σπιτιου ειδικα στην δουλεια.Τι αλλο να σου κανει μια μπαταρια απο smartphone?εγω προσωπικα ειμαι υπερευχαριστημενος

Προσωπικα δεν μου εχει παρουσιασει ποτε προβλημα οταν η μπαταρια ειναι κατω απο 15%

ok φίλε Baical, ευχαριστώ για την απάντηση.

ας ελπίσουμε ότι το θέμα που είχα αφορούσε το κινητό που είχα.

μόλις μου έρθει το κινητό θα πάρω πάντως μια ακόμη μπαταρία απλή των 1500mAh και μια άλλη πιο ενισχυμένη.

Καταρχήν είναι λογικό γτ ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση....επίσης ο όρος "μόνο τηλέφωνα" μπορεί να διαφέρει απο άτομο σε άτομο......άς υποθέσουμε ότι 2 άτομα μιλάνει μισή ώρα την ημέρα....έχει διαφορά άν ένα άτομο κάνει 2 κλήσεις 15λεπτες και το άλλο άτομο κάνει 40 κλήσεις με διάρκεια λεπτών ή δευτερολέπτων (αναπάντητες).....στην πρώτη περίπτωση το τηλέφωνο καταναλώνει λιγότερη μπαταρία με βάση την λογική αφού με το που το βάλεις στο αυτί λόγο του αισθητήρα σβήνει η οθόνη οπότε απλά τρώει λίγη μπαταρία.....το ζόρι κυρίως είναι στο ψάξιμο της κυψέλης (δεν ξέρω αν τον λέω σωστά τον όρο)....δλδ όταν πραγματοποιείτε η κλήση και προσπαθεί να συνδεθεί το ένα τηλέφωνο με το άλλο..........άρα το θέμα "μπαταρία" είναι καθαρά στον χρήστη....

Καλημέρα σε όλους :cool:

Συμφωνώ απόλυτα με τα της υποκειμενικότητας που λες αλλά και πάλι οι διαφορές που προκείπτουν είναι τεράστειες!!

Άλλο 1,κάτι ημέρα που μου βγάζει αν το χρησιμοποιήσω σαν χαζό τηλέφωνο, άλλο 3 (τρεις!!) που λένε τα παιδιά (μισή με μια ώρα κλήσεις και λήψη-ανάγνωση 5-6 μηνυμάτων, χωρίς να ανοίγω οθόνη συνεχως για την ώρα και άλλα τέτοια)

Α, και το καλύτερο δε στο χω πει ξυπνάω λίγο μετά τις 12!!

Με βαριά χρήση φτάνω (και δε φτάνω) το 5ωρο :lol:

Θα συμφωνησω μαζι σου φιλε μου ως προς την χρηση γιατι και εμενα 3 ημερες μου βγαζει :) Ανετα οχι αλλα τις βγαζει.

Οσο αφορα τις κλησεις να πω οτι ανηκω στην 1η κατηγορια (λιγες και διαρκειας) ενω απο χρηση περιπου στο 2ωρο ιντερνετ viper skype διαφορα δηλ. και επισης δεν χρησιμοποιω ξυπνητηρι (ολο και κατι θα κοβει) οχι φυσικα για την μπαταρια απλα δεν μου χρειαζεται.

Γενικα πιστευω οτι δεν ειναι και για περισσοτερη χρηση τα κινητα (αυτος ειναι και ο λογος υπαρξης των pc ) γνωμη μου παντα :)

Άμα ψήνεσαι ανταλάζουμε μπαταρίες πάντως :D

Εγω παρηγγειλα αυτη τη μπαταρια (http://www.ebay.com/itm/111140494293?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649) επειδη διαβασα οτι η μπαταρια δεν "κραταει" πολυ. Θα διαρκει πιο πολυ αυτη η μπαταρια ή επραξα λαθος που την αγορασα;

Η νεκροψία θα δείξει...εγώ πάντως ήμουν απ αυτούς που το μετάνιωσαν

@ nif όλα καλά κ γω με το 15%

Υγ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ταλασσιά silicon case (Μόνο για Αθήνα κέντο-βόρεια)

Παντασουζα

Άμα ψήνεσαι ανταλάζουμε μπαταρίες πάντως :D

@ nif όλα καλά κ γω με το 15%

Υγ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ταλασσιά silicon case (Μόνο για Αθήνα κέντο-βόρεια)

1ον που να ανοιγεις τωρα καπακια; Θα μπαινει νερο επειτα :lol::lol:

2ον ολα καλα στο 15%

3ον Και εγω μια ταλασσια την εχω για πεταμα αλλα αξιζει τα μεταφορικα; :lol:

γεια σας παιδιά . σήμερα έλαβα και εγώ το κινητό μου. η πρώτη εντύπωση είναι καλή , το καπάκι και το κούμπωμα εφαρμόζουν τέλεια . τώρα περιμένω την φόρτιση , όχι ότι ήταν άδεια η μπαταρία άλλα συνηθίσω πριν καν το ενεργοποιήσω να το αφήσω κανένα 8ωρο στην μπριζα . τώρα αν είναι καλό αυτό η όχι δεν ξέρω άλλα το κάνω με κάθε καινούργιο κινητό . ερώτηση , έχει χρησιμοποιήσει κανείς το ROM manager για να αλλαξει την ROM ;;; Edited by krisangel78

Παντως εστειλα μυνημα στον πωλητη για το ποσο να φορτισω την μπαταρια οταν την παραλαβω και μου εστειλε αυτη την απαντηση: Hello,

Thanks for your reply.As for a new battery,it still has little power,So please help discharge it fully,and then help start the first chargering.

Usually as for a new battery,Please help charge the battery fully and discharge it fully 3 times. Then it will activate the battery. Then it will improve the battery. Please help do and then let me know the result.

By the way,Maintenance of cell phone batteries:

1,If you buy a new mobile phone lithium ion battery, the first 3 to 5 times the charge commonly referred to as the adjustment period, shall be filled with more than 14 hours to fully activate the activity of the lithium-ion;

2, rechargeable, lithiumthe battery does not require special discharge, improper dischargeringwill damage the battery;

3, using the original charger or a good reputation brand charger;

4, Please turn off your phone to charger the battery.

Επειδη μπερδευτηκα λιγο, οταν την παραλαβω να μην την φορτισω καθολου και να την χρησιμοποιησω μεχρι να τελειωσει τελειως και μετα να την φορτισω με κλειστο το κινητο (14 ωρες λεει :blink:) και να την χρησιμοποιησω μεχρι τελους, και να το επαναλαβω αλλες 3-5 φορες?

Παιδιά για τις μπαταρίες περάστε κι από δω μια βόλτα

Κάπου είχα διαβάσει κι ένα θέμα που εξηγούσε διάφορα για το τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι, αλλά δε το βρίσκω τώρα..

@vrs Νταξ, μας έπεισες τώρα..:ΡΡΡ

Γι αυτό είπα κ γω, για τις περιοχές που κινούμαι, γιατί αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο (για κανέναν μας)

Παντασουζα

σίγουρα θα έχουν βρεθεί και άλλοι τρόποι να βγουν οι κινέζικες εφαρμογές απλά αναφέρω τον τρόπο που δοκίμασα και εγώ επειδή είναι αρκετά απλός . με την εφαρμογή sd maid τα βγάζεις όλα . τον launcher τον έχω αφήσει ακόμα πάνω παρόλο που έβαλα άλλον .

Σχετικά με το θέμα της μπαταρίας και μιας και έχω παραγγείλει και δοκιμάσει κάποιες after-market, να κάνω μία ανακεφαλαίωση για αυτούς που τους ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι...

Να πω ότι σύμφωνα με αυτά που λένε άλλοι χρήστες εδώ αλλά και αλλού στο internet, ενώ η γνήσια Lenovo μπαταρία του Α660 είναι η BL194 με χωρητικότητα 1500mAh, ταιριάζει και η BL179 με χωρητικότητα 1760mAh. Αρχικά παρήγγειλα αυτή που δηλώνει 2300mAh. Ενώ σε άλλους κατόχους ταίριαζε στη συσκευή τους, σε εμένα δε έμπαινε και δεν άνοιγε το κινητό. Στη συνέχεια παρέλαβα αυτή που είναι 1630mAh και η οποία ταιριάζει απόλυτα στο κινητό. Μετά από ένα μήνα συμβίωσης είναι δεδομένη μία βελτίωση στη διάρκεια 30-40%. Με τη γνήσια μπαταρία των 1500mAh έπρεπε οπωσδήποτε να φορτίζω κάθε βράδυ το τηλέφωνο, με αυτή συνήθως μου κρατά μέχρι την επόμενη το μεσημέρι, πολλές φορές και 2η μέρα, ανάλογα με το εάν τύχει να κάνω μικρότερη χρήση. Εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με τη συγκεκριμένη.

Σήμερα παρέλαβα αυτή που δηλώνει 2500mAh. Από συσκευασία σκίζει!!! Μεταλλικό πακέτο, πλαστικές θήκες για να κρατάνε τη μπαταρία εντός συσκευασίας, προστατευτική ζελατίνα στους πόλους της μπαταρίας, λέμε για υπερπαραγωγή. Από αυτή τη στιγμή είναι στο κινητό χωρίς να τη φορτίσω ακόμα αφού ήρθε με σχεδόν 40% γεμάτη. Θα δούμε πως θα πάει και αυτή...

Πάντως, εάν όντως ισχύει ότι η BL179 μπαταρία της Lenovo ταιριάζει στη δική μας συσκευή, ίσως η καλύτερη επιλογή είναι η αγορά μιας γνήσιας BL179 που έχει +260mAh και μπορεί κανείς να τη βρει στο net με 10$...

καλησπέρα σε όλους, επειδή μου ζητήθηκε από φίλο να του το αγοράσω άμεσα παρακαλώ πολύ διευκρινίστε μου 2-3 πραγματάκια που δεν μπόρεσα να καταλήξω στις τελευταίες σελίδες που διάβασα:

1. αγορά από minideal με σημείωση να είναι routed και να έχει google play σωστά? Ελληνικά δεν μας ενδιαφέρουν.

2. Κάποια προβλήματα που διάβασα σε παλιότερα μηνύματα (δεν βρίσκει σήμα gps, πρόβλημα ΙΜΕΙ στη 2η sim) υπάρχουν ακόμα ή έχουν λυθεί (τουλάχιστον για τις παρτίδες του minideal που έχετε ψωνίσει οι περισσότεροι).

3. Τελικά ποιό recovery παίζει, CWM ή TWRP και πως μπάινουν? Έχει ήδη δικιά του recovery όταν έρθει;

4. Άκουσα για ρομ του cybermaus, ψάχνωντας στο xda βρηκα αυτή A660_ROW_S107_cybermaus_ICS_v3.21,

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=36505269#post36505269 την χρησιμοποιεί κάποιος ήδη; το πρόβλημα με το 4 κουμπί που δεν δουλεύει υπάρχει ακόμα; edit: άκυρο, φτάνοντας προς το τέλος του xda thread βλέπω οτι είνια γεμάτη bugs και ο author ασχολείται με άλλα, άλλη ρομ προτεινόμενη;;;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Edited by PP6210

@AndreasQTEK, ευχαριστούμε για το αναλυτικό ποστ. :)

Να πω ότι σύμφωνα με αυτά που λένε άλλοι χρήστες εδώ αλλά και αλλού στο internet, ενώ η γνήσια Lenovo μπαταρία του Α660 είναι η BL194 με χωρητικότητα 1500mAh, ταιριάζει και η BL179 με χωρητικότητα 1760mAh. Αρχικά παρήγγειλα αυτή που δηλώνει 2300mAh. Ενώ σε άλλους κατόχους ταίριαζε στη συσκευή τους, σε εμένα δε έμπαινε και δεν άνοιγε το κινητό.

Πάντως, εάν όντως ισχύει ότι η BL179 μπαταρία της Lenovo ταιριάζει στη δική μας συσκευή

εδώ μπερδεύτηκα.

τελικά BL194 = BL179

πως γίνεται σε άλλους να ταιριάζει και σε άλλους όχι;

για να σου κρατάει 1 μέρα λογικά πρέπει να το χρησιμοποιείς αρκετά το κινητό.

σε μένα με πολύ λίγη χρήση κράτησε σε μια φάση 3 μέρες και κάτι.

τις άλλες φορές που το πείραζα αρκετά, το φόρτιζα το πρωί και το άλλο μεσημέρι τελείωνε.