pulsar Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 (edited) λοιπόν το "τούβλο"ήρθε :lol:το έβαλα για φόρτιση,τα συναισθήματα ανάμικτα:blink: και τώρα κάποιες απορίες-προβληματισμους όταν φορτίζει δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη, γιατί προσπαθώ να το ενεργοποιήσω αλλά αυτό είναι σε ύπνο :confused: τελικά ξύπνησε!!!!δείχνει οτι η μπαταρία φορτίζει,το wi-fi με προβληματιζει γιατί δεν "βλέπει"κανένα ρουτερ θα το αφήσω να φορτίσει και θα το δω αργότερα!!! Τελικά όλα καλά!!! Edited May 27, 2013 by pulsar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg7l Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Να κανω μια ερωτηση?ειδα,στο κουτι που εχει απο εξω,οτι οταν βαζεις τη γραφηδα πανω στην οθονη,ΧΩΡΙΣ να ακουμπας την οθονη η φωτο που εχει μπροστα μεγαλωνει.αληθευει?εχει αυτη τη λειτουργεια που εχει το S4?η ειναι μουφα?http://img.diytrade.com/cdimg/706800/31838425/0/1362020134/Star_S7589_Quad_core_MTK6589_1_5GHZ_8G_1G_android_4_1_3G_5_8_inch_IPS_8_0MP.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Όχι βέβαια, δεν έχει s-pen Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakonman Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Το πείρα και εγώ το κινητό για δοκιμή και έμεινα άφωνος το τηλ τα σπάει για τα λεφτά του 13000 + πάνω από το Nexus 7 πλάκα κάνουμε ! η μας δουλεύουνε η κατασκευάζετε με 0,5 $ από δούλους :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 μετα απο 7 μερες, εφτασε σημερα αεροδρομιο..... οποτε λογικα τριτη η αντε τεταρτη, θα το εχω για τεστακια :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 μετα απο 7 μερες, εφτασε σημερα αεροδρομιο..... οποτε λογικα τριτη η αντε τεταρτη, θα το εχω για τεστακια :w00t: Άντε με το καλό δες αν έχει 8g γιατί εγώ ψάχνω ακόμη να βρω τη 8αρα μνήμη,αλήθεια πως βλέπουμε το σύνολό της μνήμης? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) καλησπερα και απο εμενα.παιδια ειδα σε σιτε το Star S7589 και εγραφε οτι διαλεγεις μεταξυ 4GB ROM και 16GB ROM,φυσικα με διαφορα τιμης αλλα και παλι δεν αξιζει τα 16$ διαφορας? για τσεκαρετε και εσεις σαν πιο γνωστες να δουμε τι να κανουμε γιατι διαβασα εδω και με ενδιαφερει πολυ το κινιτακι :lol: http://www.dhgate.com/star-s7589-android-4-2-1-smart-phone-5-8/p-ff8080813d1f5d27013d4406316f3225.html#s1-7-1 σαν σιτε τι λετε?αξιοπιστο?να το τολμησω?επεισης οντως ειναι τετραπυρηνο? Edited June 2, 2013 by favas21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Το σαιτ δεν το ξερω και απ'οτι ειδα δεν εχει paypal και απο την στιγμη που δεν εχει για εμενα οχι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) Το σαιτ δεν το ξερω και απ'οτι ειδα δεν εχει paypal και απο την στιγμη που δεν εχει για εμενα οχι δεν ειχα προχωρησει να σου πω την αληθεια για να τσεκαρω αν εχει η οχι paypal,αλλα το ψιλοεψαξα και ειδα http://www.aliexpress.com/store/product/Star-Kingelon-S7589-Android-4-1-Cell-Phone-5-7-HD-Screen-MTK6589-Quad-core-1GB/609089_783964632.html που και εδω λεει οτι ειναι 16gb και γενικα φαινεται ΤΟΥΜΠΑΝΟ το κινιτο.μηπως παιζει στην αγορα κανενα αλλο που θα προτηνατε με 6 ιντσες? το σιτε εχει επιλογες για διαφορες ςκδοσεις να αγορασεις.αξιζει λετε την διαφορα χρηματων να δοσω για την εκδοση με τα 16 gb rom? ρε παιδια κατι χαζο,δονηση εχει ετσι? Edited June 2, 2013 by favas21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg7l Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 http://www.cect-shop.com/ για αυτο το site τι γνωμη εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 http://www.CellPhoneMIC.com/ απο εκει εκανα την αγορα εγω σε 9ημερες το ειχα στα χερια μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) pulsar μεσα εισαι :cool: απο εκει την εκανα και εγω, 23 του μηνα εφυγε, χθες εφτασε αεροδρομιο.... Βεβαια, τα υπολοιπα θα ειπωθουν οταν ανοιχτει το κουτι :ninja: οι ανεπροκοποι στα ΕΛΤΑ το φερανε το πρωι στο υποκαταστημα (το οποιο ειναι διπλα μου) και το αφησανε ολη μερα να καμαρωνει.... Ελπιζω αυριο το πρωι να μου το δωσουν χερι - χερι να τελειωνουμε γιατι αν περιμενω να βαλει μπροστα ο ταχυδρομος θα τελειωσει η εβδομαδα. Edited June 4, 2013 by visualuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) υπαρχει περιπτοση να μου εξηγησει καποιος την διαφορα τησ rom με ram?εχω βρει το κινητο και με 16 gb rom.αξηζει να πληρωσω την διαφορα και να υσχυει αυτο,δλδ μηπως λενε φουμαρα τα site για να τσιμπισουμε και καλα με 16gb?βγαινει σε τετοια εκδοση? απο το aliexpress η τα αλλα site που εχετε προτινει ειναι μεσα στην τιμη που βλεπουμε και οι φοροι? το βρηκα και στο e-bay.τι λετε για αγορα απο εκει? Edited June 4, 2013 by favas21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 εγω δεν θα τα πληρωνα, αφενος 8 gb rom ειναι παραπανω απο αρκετη αφετερου, αν σκαλωσεις βαζεις και μια εξτρα καρτα για τα υπολοιπα οταν οντως θα τα χρειαστεις. Τωρα υπαρχει κοσμος που θελει να βλεπει και ταινιες απο το κινητο του, οποτε σηκωνω τα χερια ψηλα! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 υπαρχει περιπτοση να μου εξηγησει καποιος την διαφορα τησ rom με ram?εχω βρει το κινητο και με 16 gb rom.αξηζει να πληρωσω την διαφορα και να υσχυει αυτο,δλδ μηπως λενε φουμαρα τα site για να τσιμπισουμε και καλα με 16gb?βγαινει σε τετοια εκδοση? απο το aliexpress η τα αλλα site που εχετε προτινει ειναι μεσα στην τιμη που βλεπουμε και οι φοροι? το βρηκα και στο e-bay.τι λετε για αγορα απο εκει? Καταρχάς πού είδες 16GB; έλεγξε την αξιολόγηση του εμπόρου, γιατί λογικά είναι απαταιώνας. Πάρτο απ τα μαγαζιά που αναφέρθηκαν παραπάνω (όχι oklot!). η ROM είναι η εσωτερική μνήμη της συσκευής που έχει το λειτουργικο κλπ, κι έχει και παρτίσιον για αποθήκευση αρχείων αν δεν έχεις κάρτα μνήμης, κι είναι 4GB πλέον. Δεν κατάλαβα τι λες για φόρους. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, εκτός κι αν το παραγγείλεις με ιδιωτική courier. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) την παλευω για να παρω το βραβειο γκαντεμιας 2000-2020.... :blink: Το πακετο ηταν χθες - σημερα στο ταχυδρομειο, αλλα ο ταχυδρομος μου ειπε οτι δεν ειχε πανω ονομα παραληπτη :confused: τουτεστιν πηγε πισω στο κεντρο διανομης για επιστροφη στη κινα!!! Προσπαθω τωρα να μιλησω με το κεντρο διανομης να το ξαναστειλουν πισω στο καταστημα για να δω μηπως το παζαρεψω με το ταχυδρομειο, κανα καλο βραχο για να κλαψω υπαρχει? :knife: και φυσικα στα ΕΛΤΑ, δεν το συζηταγανε καθολου.... το πακετακι παει πισω στη κινα, και εγω εκανα πριν λιγο dispute στο paypal.... αλλα συσκευη καπουτ. Edited June 5, 2013 by visualuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Καταρχάς πού είδες 16GB; έλεγξε την αξιολόγηση του εμπόρου, γιατί λογικά είναι απαταιώνας. http://www.aliexpress.com/store/product/Star-Kingelon-S7589-Android-4-1-Cell-Phone-5-7-HD-Screen-MTK6589-Quad-core-1GB/609089_783964632.html εδο το βρηκα 16gb rom.αλλα για αυτο ρωτησα γιατι μονο εδω το βρηκα 16 και μου φανηκε ψιλοπεριεργο και ρωτησα αν το εχετε δει και εσεις πουθενα 16αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 led ειδοποιήσεων εννοείς; Πάντως έχοντας δουλέψει THL W7+, N9589 και Cubot A6589, η καλύτερη επιλογή πιστευω πως ειναι το N9589, μπορεί να μην έχει ledάκι απ όσο θυμάμαι, αλλά έχει καλύτερη υποστήριξη από την κοινότητα και τα άλλα δεν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα gerstavros ποιο ειναι το Ν9589? Εννοεις το Ν7589?,γιατι με εχεις μπερδεψει. Και το W7+ παντως στα 199$ ειναι. Απο την στιγμη που ειναι στα ιδια λεφτα, τι θα προτεινες αφου εχεις δουλεψει και τα 2? Και κατι πολυ απλο..Ποιο απο τα 2 κινητα παιρνουν custom ρομ με τον πιο απλο τροπο,γιατι ειμαι τερμα αμπαλος? Μια αναβαθμιση εχω κανει ολη κ ολη σε ενα venus, και αυτη με μασημενη τροφη και σχεδον στην τυχη :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 gerstavros ποιο ειναι το Ν9589? Εννοεις το Ν7589?,γιατι με εχεις μπερδεψει. Και το W7+ παντως στα 199$ ειναι. Απο την στιγμη που ειναι στα ιδια λεφτα, τι θα προτεινες αφου εχεις δουλεψει και τα 2? Και κατι πολυ απλο..Ποιο απο τα 2 κινητα παιρνουν custom ρομ με τον πιο απλο τροπο,γιατι ειμαι τερμα αμπαλος? Μια αναβαθμιση εχω κανει ολη κ ολη σε ενα venus, και αυτη με μασημενη τροφη και σχεδον στην τυχη :P Star N9589 λέω. Αν είσαι άσχετος, πάρε το THL W7 από το minideal έτοιμο με root ελληνικά και play store και μην κάνεις τίποτα παραπάνω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HamerZs Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Μπορεί να γράψει κανείς αναλυτικά τις ρυθμίσεις που κάνεις για 3g σε cosmote στο συγκεκριμένο μοντέλο; Τελικά τις βρήκα: Start->System Settings Wireless and networks -> More... -> Mobile Networks -> Access Point Names Gr Cosmote -> Cosmote...Internet Edit access point: Name: Cosmote... APN: Internet APN Type: default, supl Proxy: Not set Port: Not set Username: user Password: pass Server: Not set MMSC: http://mmsc.cosmote.gr:8002 MMS proxy: 10.10.10.20 MMS port: 8080 MCC: 202 MNC: 01 Authentication Type: Not set APN protocol: IPv4 APN roaming protocol: IPv4 APN enable/dissable: APN enabled Bearer: Unspecified ==================== Edited July 11, 2013 by HamerZs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 υπαρχει περιπτοση να μας πει καποιος πως θα βαλουμε widget στην αρχικη οθονη?εχω βαλει το dr battery saver και δεν μπορω να βαλω στην οθονη μπροστα το widget του.και γενικα δεν μπορω κανενα να βαλω μονο αν κρατησω παρατεταμενα την οθονη μου λεει να αλλαξω ταπετσαρια μπορει καποιος να πει πως μπορουμε να προσθεσουμε widget? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 υπαρχει περιπτοση να μας πει καποιος πως θα βαλουμε widget στην αρχικη οθονη?εχω βαλει το dr battery saver και δεν μπορω να βαλω στην οθονη μπροστα το widget του.και γενικα δεν μπορω κανενα να βαλω μονο αν κρατησω παρατεταμενα την οθονη μου λεει να αλλαξω ταπετσαρια μπορει καποιος να πει πως μπορουμε να προσθεσουμε widget? Αν πατήσεις στην οθόνη το κεντρικό πλήκτρο καθ μετα κανεις scrool σε βγάζει στο τέρμα και βλέπεις οτι πρόγραμμα έχεις πατάς επανω και το "σέρνεις"στην αρχική οθόνη που θέλεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) Αν πατήσεις στην οθόνη το κεντρικό πλήκτρο καθ μετα κανεις scrool σε βγάζει στο τέρμα και βλέπεις οτι πρόγραμμα έχεις πατάς επανω και το "σέρνεις"στην αρχική οθόνη που θέλειςαυτο το εχω βρει και ευχαριστω.αλλα εγω δεν θελω το προγραμμα εξω αλλα το widget του προγραμματος.το dr battery saver εχει ενα widget που οταν ειναι στην οθονη και το πατασ σου κανει kill ολες τις apps που τρεχουν απο πισω χωρις να τις χρειαζεσαι.για αυτο το ψαχνω. να κανω και μια ερωτηση . ως νεος στα android και στο τηλεφωνο αυτο δια βασα οτι για να μπορεις να αξιοποιης πραγματα του κινιτου καλυτερα πρεπει να εχεις κινιτο που να ειναι root.αυτο που εχουμε ειναι ?η θα πρεπει να το κανουμε εμεισ root? απο εδω το πηρα εγω http://www.chinapadmall.com/star-n9589-quad-core-smart-phone -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited July 24, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 αυτο το εχω βρει και ευχαριστω.αλλα εγω δεν θελω το προγραμμα εξω αλλα το widget του προγραμματος.το dr battery saver εχει ενα widget που οταν ειναι στην οθονη και το πατασ σου κανει kill ολες τις apps που τρεχουν απο πισω χωρις να τις χρειαζεσαι.για αυτο το ψαχνω. να κανω και μια ερωτηση . ως νεος στα android και στο τηλεφωνο αυτο δια βασα οτι για να μπορεις να αξιοποιης πραγματα του κινιτου καλυτερα πρεπει να εχεις κινιτο που να ειναι root.αυτο που εχουμε ειναι ?η θα πρεπει να το κανουμε εμεισ root? απο εδω το πηρα εγω http://www.chinapadmall.com/star-n9589-quad-core-smart-phoneΚαταρχάς εισ εκτός θέματος, αλλά τέλος πάντων. Υποθέτω ότι έχεις τον στοκ launcher. Στο μενού που βλέπεις τις εφαρμογές σου, προχωρόντας προς τα δεξιά, μετά τις εφαρμογές είναι τα widget. Τα πατάς παρατεταμένα και τα σέρνεις στην επιφάνεια εργασίας Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 μπωρει καποιος να μου απαντηση αν το τηλεφωνο που αγορασα ειναι root?πως μπορω να ξερω αν ειναι rooted η οχι?και πως μπορω να το κανω rooted?τι κερδιζεις αν ειναι rooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts