Jump to content

Star S7589

Κοινοποίηση

Recommended Posts

πρακτικα πως το διαπιστωνεις αυτο, οταν το εχεις στα χερια σου? :confused:

(The manufacturer changed it from 8GB ROM from March)

κατι δεν γραφουν σωστα εδω.....................http://www.cellphonemic.com/mtk6589-quad-core-android-phones/s7589-mtk6589

• Απαντήσεις 210
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σφηνακι αν ψαχνεις για το συντακτικο, οι τυποι δεν το κατεχουν,

αν ψαχνεις για την ουσια, το τηλεφωνακι ερχεται στα χερια σου με 8 gb ROM.

σφηνακι αν ψαχνεις για το συντακτικο, οι τυποι δεν το κατεχουν,

αν ψαχνεις για την ουσια, το τηλεφωνακι ερχεται στα χερια σου με 8 gb ROM.

οι κινεζοι στις κινεζιες ειναι:lol::lol: τους ρωτησες ????

εγω το εχω με .........4 gb

οκ... περιμενε λιγες μερες να δω τι θα μου βγαλει η δικη μου σουπα.....

με 8 ειπε οτι θα στειλει, αλλα δεν το εχω δεσει και κομπο.... :D

πρακτικα πως το διαπιστωνεις αυτο, οταν το εχεις στα χερια σου? :confused:

antutu tester κλπ. 1280x720 ειναι όλα αυτά με μτκ6589

(The manufacturer changed it from 8GB ROM from March)

κατι δεν γραφουν σωστα εδω.....................http://www.cellphonemic.com/mtk6589-quad-core-android-phones/s7589-mtk6589

Σωστότατα τα λέει. Πλέον όλα τα MTK6589 που στην αρχή έβγαιναν με 8GB ROM, εδώ και 2 μήνες σχεδόν έρχονται με 4GB ROM. Όποιος πρόλαβε 8GB ήταν από τις πρώτες παρτίδες.

Μπροστά δεν λέει οτι είναι HD.......αρά???

και κάτι άλλο, επειδή ενδιαφέρομαι για αυτό το κινητο, θέλω να μου πείτε όποιος ξέρει , ποιό να προτιμήσω για να αγοράσω, το Star S7589 ή το THL w7+???? θα με βοήθούσε πολύ η γνώμη σας....

antutu tester κλπ. 1280x720 ειναι όλα αυτά με μτκ6589

Σωστότατα τα λέει. Πλέον όλα τα MTK6589 που στην αρχή έβγαιναν με 8GB ROM, εδώ και 2 μήνες σχεδόν έρχονται με 4GB ROM. Όποιος πρόλαβε 8GB ήταν από τις πρώτες παρτίδες.

σωστα ...το δικο μου με αριθμο εκδοσης 03-04-2013 ειναι 4 gb

Μπροστά δεν λέει οτι είναι HD.......αρά???

και κάτι άλλο, επειδή ενδιαφέρομαι για αυτό το κινητο, θέλω να μου πείτε όποιος ξέρει , ποιό να προτιμήσω για να αγοράσω, το Star S7589 ή το THL w7+???? θα με βοήθούσε πολύ η γνώμη σας....

HD=1280x720, τόσο είναι. Να πάρεις το Star N9589, είναι η καλύτερη , δημοφιλέστερη και οικονομικότερη επιλογή, το βρίσκεις από 170€. 5.7" HD φυσικά, και mtk6589-1GB RAM

HD=1280x720, τόσο είναι. Να πάρεις το Star N9589, είναι η καλύτερη , δημοφιλέστερη και οικονομικότερη επιλογή, το βρίσκεις από 170€. 5.7" HD φυσικά, και mtk6589-1GB RAM

το thl w7+ δηλαδή δεν είναι καλή επιλογή???? φοβάμαι λίγο να το πάρω το star γιατί ο κολητόσ μου έχει πάρει το STAR S4 και ασ πούμε δεν έχει λαμπάκι όταν έχει μνμτα και τέτοια..... να μου πεις σιγά το πρόβλημα αλλά οκ.... το λέω μήπως έχει και τπτ άλλο τέτοιο '' πρόβλημα ''......

Edited by trifonas10

το thl w7+ δηλαδή δεν είναι καλή επιλογή???? φοβάμαι λίγο να το πάρω το star γιατί ο κολητόσ μου έχει πάρει το STAR S4 και ασ πούμε δεν έχει λαμπάκι όταν έχει μνμτα και τέτοια..... να μου πεις σιγά το πρόβλημα αλλά οκ.... το λέω μήπως έχει και τπτ άλλο τέτοιο '' πρόβλημα ''......

led ειδοποιήσεων εννοείς; Πάντως έχοντας δουλέψει THL W7+, N9589 και Cubot A6589, η καλύτερη επιλογή πιστευω πως ειναι το N9589, μπορεί να μην έχει ledάκι απ όσο θυμάμαι, αλλά έχει καλύτερη υποστήριξη από την κοινότητα και τα άλλα δεν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα

led ειδοποιήσεων εννοείς; Πάντως έχοντας δουλέψει THL W7+, N9589 και Cubot A6589, η καλύτερη επιλογή πιστευω πως ειναι το N9589, μπορεί να μην έχει ledάκι απ όσο θυμάμαι, αλλά έχει καλύτερη υποστήριξη από την κοινότητα και τα άλλα δεν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα

αυτό δεν μπορώ να καταλάβω, ενώ όλα έχουν τα ίδια χαρακτιριστικά γιατι θεωρείς καλυτερο αυτο??? Δεν σε πικαρω προσ θεου :p:p απλώς ρωτάω για να πιστώ να το αγοράσω...

αυτό δεν μπορώ να καταλάβω, ενώ όλα έχουν τα ίδια χαρακτιριστικά γιατι θεωρείς καλυτερο αυτο??? Δεν σε πικαρω προσ θεου :p:p απλώς ρωτάω για να πιστώ να το αγοράσω...

μα σου είπα

οκ σε ευχαριστώ.... και κατι τελευταιο αν γνωρίζεις, light sensor τι είναι???? Αυτό με το ledaki???
light sensor=αισθητήρας φωτός. αυτό που έχουν όλα τα κινητά και ρυθμίζουν αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης

από εχθές είναι στο αεροδρόμιο και έχει μείνει εκεί!!!!τι παίζει δεν μπορώ να καταλάβω:ninja::mad:

23/5/2013 12:04:16 μ.μ. ` ` ` `

`

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Αποστολή Συσκευασίας

[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

από εχθές είναι στο αεροδρόμιο και έχει μείνει εκεί!!!!τι παίζει δεν μπορώ να καταλάβω:ninja::mad:

23/5/2013 12:04:16 μ.μ. ` ` ` `

`

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Αποστολή Συσκευασίας

δεν παιζει κατι.........τελωνειο????

ετσι μενουν 1-2 μερες μεχρι να σταλουν

σιδεροκεφαλο:lol:

δεν παιζει κατι.........τελωνειο????

ετσι μενουν 1-2 μερες μεχρι να σταλουν

σιδεροκεφαλο:lol:

ευχαριστω,για να δουμε!!!:lol::lol:

παιζει οτι ηρθε ΣΚ αρα τραβα καμια εκδρομη και απο Δευτερα ετοιμασε μηχανηματα για τεστ :cool:
δυσκολο Σ/Κ και δεν εχω υπομονη :p:lol:

εγω πηρα χθες track number αρα παιζω απο 23/5.....

εσυ απο ποτε αρχισες να μετρας?

Από 17/5 πήρα το αριθμό και 23/5 είναι στο Ελ.Βενιζέλος

Θελω να μου πει καποιος αν μπορει, αν το παραγγειλω σε ασπρο τα ακουστικα, το usb κ ο φορτιστεις θα ειναι μαυρα???? ΓιατΙ σε κατι video αυτο εχω δει......:wacko:

Θελω να μου πει καποιος αν μπορει, αν το παραγγειλω σε ασπρο τα ακουστικα, το usb κ ο φορτιστεις θα ειναι μαυρα???? ΓιατΙ σε κατι video αυτο εχω δει......:wacko:

είναι θέμα τύχης, πάντως αν θες λευκά ακουστικά, καλώδιο usb, και φορτιστή, έχω εγώ στην αθήνα αχρησιμοποίητα, από άλλα κινέζικα, να τ ανταλλάξουμε:p

είναι θέμα τύχης, πάντως αν θες λευκά ακουστικά, καλώδιο usb, και φορτιστή, έχω εγώ στην αθήνα αχρησιμοποίητα, από άλλα κινέζικα, να τ ανταλλάξουμε:p

οοοοοοο σε ευχαριστω παρα πολυ.... θα σε εχω στα υποψιν μου...

Edited by navi55
διόρθωση quote