Jump to content

Τι έχετε κρύψει από τους γονείς σας; (μαμά συγνώμη thread)

crazy_4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχετε κρύψει κάτι από τους γονείς σας; Κάτι που πιστεύεται ότι αν το μάθουν ή θα γίνουν έξαλοι ή θα πάθουν εγκεφαλικό? Υπάρχει κάτι τέτοιο;

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Τους ειπα οτι ζω μια μερα και εβαλαν τα κλαμματα :p

φυσικά και υπάρχουν πράγματα που δε ξέρουν (ξέρεις άλλωστε κανέναν εσύ που να τα λέει όλα? )

Τώρα δε ξέρω αν τύχει και μάθουν κατα πόσο θα πάθουν εγκεφαλικό, αλλά είμαι σίγουρος ότι και αυτοί θα έχουν πολλά μυστικά απο μένα (όπως και όλοι οι γονείς) που άμα τα μάθαινα ίσως να πάθαινα και εγώ εγκεφαλικό, οπότε είμαστε πάτσι !

:X

έχω κρύψει κάποια πραγματα όχι όμως για εγκεφαλικό

πάντως θέλω να κάνω τατουαζ και έχω σκοπό να τους το κρύψω

και αν το μάθουν ενα ψιλοεγκεφαλικούλι θα το πάθουν

vwmax

Νομιζω πως για κανα διμηνο τους ειχα κρυψει πως ειχα χωρισει εναν καφρο (που εισαι φιλε εξμανος) και τωρα σκοπευω να τους κρυψω κι εγω ενα τατουαζακι που λεω να χτυπησω...αναμενονται ξεβρακωματα δλδ.. χεχ!

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Πέρα από 1-2 καγκουριές που έχω κάνει με το αυτοκίνητο (μα τι λέω; Στην μία ήταν η μάνα μου μέσα :p) δεν έχω κρύψει κάτι...

Τη μισή μου ζωή την έχω κρυφή από τους δικούς μου....

Αν την μάθουν όχι εγκεφαλικό θα πάθουν....αλλά θα βρυκολακιάσουν κιόλας!!!!!!

I want it ALL and I want it delivered!!!

Emema...3eroun osa prepei na 3eroun... :p toulaxiston enas apo tous 2 3ereis :p
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Πραγματικά αν μάθουν κάποια πράγματα που έχω κάνει κατα καιρούς τους βλέπω να με κυνηγάνε με τη σκούπα :whistle: :worry:

Γι αυτό καλύτερα που τα κρατάω κρυφά.... :o

Xm.... θα ήθελα να πω τι έχω κρύψει αλλα μια περίπτωση να υπάρχει να μάθουν κάτι η να διαβάσουν κάτι στο net η έστω ρε παιδί μου να τους το πει κάποιος που τα διάβαζε θα γίνει κόλαση στο σπίτι....

:p

KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST

http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg

BMW COMPACT M/// PACK

AC SCHNITZER

D&W

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (22 Ιούλ. 2004 , 17:55)

Νομιζω πως για κανα διμηνο τους ειχα κρυψει πως ειχα χωρισει εναν καφρο (που εισαι φιλε εξμανος) και τωρα σκοπευω να τους κρυψω κι εγω ενα τατουαζακι που λεω να χτυπησω...αναμενονται ξεβρακωματα δλδ.. χεχ!

LOL , ετσι!!!!!!

εγω τιποτε δεν κρυβω πια , παλιοτερα πολλα αλλα τωρα τιποτα

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

καλά ο πατέρας μου που με βλέπει απο πάνω τα έχει δει όλα και θα με βρίζει ακόμα και στον άλλο κόσμο...

η μάνα μου τώρα...να της πω οτι πιτσιρίκα έκλεβα ζελεδάκια απο το ψιλικατζίδικο? Η οτι ξέχασα να πληρώσω την ΔΕΗ, έφαγα τα λεφτά και σε λίγο δεν θα έχουμε ρεύμα? :D

Namaste!

Η μαμά έχει αποδειχθεί ανθεκτική σε όλα τα crash tests... :p

Και ήταν αρκετά ισχυρά όλα τους... :o

Ο μπαμπάς... Κι αυτός ανθεκτικός θα φανεί, είμαι σίγουρη. Η σχέση μας δεν ξέρω πόσο θα είναι ίδια μετά... :worry:

Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, πλέον είμαι καλό* κορίτσι σε σχέση με αυτό που ήμουν μέχρι πριν 4-5 χρόνια... :rolleyes:

Οπότε, δύσκολα να κρύψω κάτι. Δεν υπάρχει λόγος. :)

Όσο μεγαλώνεις, τόσο μικραίνει η απόσταση που έχεις με τους γονείς σου, αν η σχέση είναι υγειής. :)

*Να κάνω κάτι που δεν θα μπορούσα να τους το πω.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (23 Ιούλ. 2004 , 00:17)

Όσο μεγαλώνεις, τόσο μικραίνει η απόσταση που έχεις με τους γονείς σου, αν η σχέση είναι υγειής. :)

πολυ σωστα τα λες ;)

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

εγω πιο πολλα δεν λεω παρα λεω.

μου τη σπαει πολυ αυτο το 'Α! μπαραβο μπουρ μπουρ μπουρ.....'

η μητερα μου αν της πω κατι δεν το λεει με τπτ αλλα ο πατερας μου ειναι σαν να μιλαω σε μικροφωνο συνδεδεμενο με ηχεια!!!

Εγώ είμαι λίγο αλλιώς:

εγώ τα λέω στον πατέρα μου και φυσικά δεν τα λέει πουθενα (π.χ.στην μαμά μου) αλλά μερικές φορές δεν του τα λέω όλα και για αυτό δεν θα γράψω κάποιο μυστικό μου γιατί θα το δει.

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω κρύψει και τίποτε σημαντικό, ίσως γιατί ποτέ δεν έκανα και κάτι το "τραγικό". Στα 15 μου απλά που ξεκίνησα να καπνίζω δεν το είπα στους γονείς μου και τους το είπα 2 χρόνια αργότερα. Προτιμώ να έχω σχέση εμπιστοσύνης με τους γονείς μου (κυρίως με τη μητέρα μου). Απλά τυχαίνει να κατέβω Θεσ/νίκη από Κοζάνη και λέω στη μητέρα μου πως θα πάω Φλώρινα φερ' ειπείν επειδή ξέρω ότι φοβάται τα αυτοκίνητα γενικότερα και θα ανησυχεί. Το μετανιώνω αμέσως μετά γιατί σκέφτομαι ότι αν συμβεί ένα ατύχημα (μακριά από εμάς) τι θα γυρίσω να της πω; Ότι πήγα Φλώρινα μέσω Καστανιάς; :p Θα χαθεί η εμπιστοσύνη και δεν το θέλω αυτό.
:shifty:

Mprabo file ayto einai pou metrai perisotero h empistosini pou tha anaptiksis me tous goneis sou.An tin exeis kane oti thelis meta enoite oxi malakies kai den tha exeis oute ena kix apo tous goneis.Ayto exo kataferei kai ego me tous goneis mou kai den exo kanena problima opou thelo pao oti thelo kano se logika plaisia pantote oxi malakies ena paradeigma einai oti odigao aytokinito apo ta 15 kai otan piga 18 pira kapaki diploma kai aytokinito kai pigena stin sxoli mou me to amaksi kateythian kai ayto giati o pateras mou iksere oti den tha kano malakies stous dromous oute figoura san kati malakes (Parepiptontos to amaksi aksize arketa lefta pou bebaia ta doulepsa para poli gia na apoktiso to amaksi ,doulia oli mera kalokeri ximonas ston ΒΟΛΟ STIN ATHINA alla to pira).Ayta eixa na po palikaria ama iparxei empistosini mporei na kaneis oti thelis kai mporis na milisis kai pio aneta stous goneis gia diafora themata opos gia kopeles kai otidipote allo.
erwtas me ta aytokinhta

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paularas (22 Ιούλ. 2004 , 20:23)

Xm.... θα ήθελα να πω τι έχω κρύψει αλλα μια περίπτωση να υπάρχει να μάθουν κάτι η να διαβάσουν κάτι στο net η έστω ρε παιδί μου να τους το πει κάποιος που τα διάβαζε θα γίνει κόλαση στο σπίτι....

:p

Μπαίνουν οι δικοί σου στο myphone ? Πολλοί προχωρημένους γονείς έχεις! :confused: :confused:

Amanitou City

an pw kati sti mana moy...to mathainei kai o pateras moy!

an pw kati ston patera moy...to mathainei kai i mana moy!

Genika ta lene ola metaksy toys!egw me toys dikoys moy pisteyw oti exw apo tis pio yperoxes sxeseis...lew ta panta xwris fobo giati kserw oti einai atoma me katanoish kai xwris kollimata...

bebaia krybw ta synithismena poy fysika toys prokaloyn anisixies opws px briskomai xalkidiki kai kykloforw me moto kai amaksia alla kata ta alla briskomai gia bolta kai mpanio...

Ton patera moy ton paw me tis mpantes...itan to prwto kai to teleytaio atomo poy me parotryne na balw skoylariki kai pigame kai kaname kaioi dyo trypa!

Otan to epomeno kalokairi ekana trypa sto epanw meros toy aytioy egine kolasi to spiti!Alla telika eixe dikio ******* tis stigmis itane tin opoia kratisa ena xrono kai to egala...

Kata ta alla pisteyw oti eimai tixeros oson afora to thema...alla yparxei kati poy exw kanei kai den toys exw pei kai mallon thargisw giati tha friksoy...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp (23 Ιούλ. 2004 , 18:51)

Ton patera moy ton paw me tis mpantes...itan to prwto kai to teleytaio atomo poy me parotryne na balw skoylariki kai pigame kai kaname kaioi dyo trypa!

Εμένα πάλι θα με χάλαγε άσχημα να έκανε ο πατέρας μου τρύπα στο αυτί μαζί με εμένα.Το πως τον έπισα να με αφήσει να κάνω την τρύπα είναι μεγάλο κατόρθωμα! Τώρα θέλω να τους πω να κάνω και δεύτερη αλλά κολάω γιατί δεν θέλω να φανώ και αχάρηστος!!! ;) ;) :p

Amanitou City

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (23 Ιούλ. 2004 , 23:29)

Εμένα πάλι θα με χάλαγε άσχημα να έκανε ο πατέρας μου τρύπα στο αυτί μαζί με εμένα.Το πως τον έπισα να με αφήσει να κάνω την τρύπα είναι μεγάλο κατόρθωμα! Τώρα θέλω να τους πω να κάνω και δεύτερη αλλά κολάω γιατί δεν θέλω να φανώ και αχάρηστος!!! ;) ;) :p

mi trws kollimata file moy...emena moy arese giati to kaname kai oi dyo epeidi goystarame...einai anetos kai ton paw me 1000!!!

oso gia 2o egw apla to ebgala..den to metaniwsa...apla de moy aresei pleon...

a!i yperboli blaptei ti fysikotita kai all the credits go to aggelopas!! :D