Karthan7 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Τελικώς και οι δύο σελίδες ΕΛΤΑ και Singpost δεν έχουν τις πληροφορίες σωστά. Σ' ένα άλλο post είδα πως υπάρχει ένα site http://www.17track.net στο οποίο βάζεις τον κωδικό και σου δείχνει που βρίσκεται το πακέτο σου και προς έκλπηξη μου έχει ήδη φτάσει Ελλάδα και είναι στην κατάσταση 2013/05/31 11:42:22, ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Αποστολή Συσκευασίας. Για τα μπάζα το tracking των ΕΛΤΑ από το site τους... Πάντως αυτό το 17tracke.net τρομερό site για registered tracking!!! Στα ελτα εδω ειδες? http://212.205.82.71/trackandtrace/ ή εδω http://www.elta-courier.gr/search.asp Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Τελικώς και οι δύο σελίδες ΕΛΤΑ και Singpost δεν έχουν τις πληροφορίες σωστά. Σ' ένα άλλο post είδα πως υπάρχει ένα site http://www.17track.net στο οποίο βάζεις τον κωδικό και σου δείχνει που βρίσκεται το πακέτο σου και προς έκλπηξη μου έχει ήδη φτάσει Ελλάδα και είναι στην κατάσταση 2013/05/31 11:42:22, ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Αποστολή Συσκευασίας. Για τα μπάζα το tracking των ΕΛΤΑ από το site τους... Πάντως αυτό το 17tracke.net τρομερό site για registered tracking!!! ...όντως και εγώ το βρήκα ως το πιο αξιόπιστο για την ώρα. Από ΕΛΤΑ μόνο του courier είναι εν μέρη ακριβές τουλάχιστον ως προς την αναχώρηση και άφιξη του πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdaskalaki Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Όσοι έχετε το amoi n828 είστε ευχαριστημένοι απο την συσκευή αυτή;πείτε μου πως σας φαίνεται η οθόνη η κάμερα..και η μπαταρία κρατάει η με το ζωρή βγάζει την μέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Όσοι έχετε το amoi n828 είστε ευχαριστημένοι απο την συσκευή αυτή;πείτε μου πως σας φαίνεται η οθόνη η κάμερα..και η μπαταρία κρατάει η με το ζωρή βγάζει την μέρα; οθόνη τέλεια, κάμερα πολύ καλή, εξαρτάται με τι το συγκρίνεις, η μπαταρία με το ζόρι..κρατάει 2 μέρες:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdaskalaki Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Έχω το galaxy s με αυτό το συγκρινω...χρειαζεται paypol σωστα?επειδή δεν έχω υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να το παραγγείλει για μένα?ενημερωτικά ρωτάω και αναλόγως βλεπω.ξέρω οτι κοστίζει γύρω στα 185$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 οθόνη τέλεια, κάμερα πολύ καλή, εξαρτάται με τι το συγκρίνεις, η μπαταρία με το ζόρι..κρατάει 2 μέρες:p Όσον αφορά την οθόνη , σε μέρος που έχεις τον ήλιο από πάνω σου πόσο καλά βλέπεις? Δεν λέω να είναι σε τέτοια γωνία ώστε να καθρεφτίζεται ο ήλιος. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Έχω το galaxy s με αυτό το συγκρινω...χρειαζεται paypol σωστα?επειδή δεν έχω υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να το παραγγείλει για μένα?ενημερωτικά ρωτάω και αναλόγως βλεπω.ξέρω οτι κοστίζει γύρω στα 185$ Μπορεις να ανοιξεις εσυ ενα λογαριασμο paypal και να παρεις μια προπληρωμενη καρτα (προτεινω ΠΕΙΡΑΙΩΣ MasterCard) να την συνδεσεις με το paypal και να το παραγγειλεις ειναι πολυ ευκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Όσον αφορά την οθόνη , σε μέρος που έχεις τον ήλιο από πάνω σου πόσο καλά βλέπεις? Δεν λέω να είναι σε τέτοια γωνία ώστε να καθρεφτίζεται ο ήλιος. σ αυτό δε μπορω ν απαντήσω, γιατί εχοντας δοκιμάσει από κινέζικο των 100€ μέχρι το galaxy s2 και το xperia arc, όλα το ίδιο (αχνο)φαίνονται κάτω από ντάλα ήλιο:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdaskalaki Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Σας ευχαριστώ πολύ ολους.είμαι αναμεσα σε δυο κινητά ...θα αποφασισω και βλέπω τι κάνω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. May 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Παιδια οσοι το εχετε μερικες μερες, το πισω καπακι πως σας φαινεται; (πειτε και ποιο χρωμα εχετε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Παιδια οσοι το εχετε μερικες μερες, το πισω καπακι πως σας φαινεται; (πειτε και ποιο χρωμα εχετε) Εγω εχω το λευκο να σου πω την αληθεια δεν μου φαινετε και πολυ σταθερο.Παντως θα παραγγειλω και ενα μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Παιδια οσοι το εχετε μερικες μερες, το πισω καπακι πως σας φαινεται; (πειτε και ποιο χρωμα εχετε) ...από ποια άποψη; Πήρα με άσπρο και επιπλέον ένα μπλε. Μπαινοβγαίνει εύκολα χωρίς ζόρι, χωρίς τριξίματα για την ώρα. Έχει ένα θεματάκι αν το έχεις στη θήκη σιλικόνης, βγάζοντάς το μπορεί να ανοίξει εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. May 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Απο αποψη τριξιματων και σταθεροτητας. Εγω εχω και το μαυρο και το ασπρο. Τελικα το ασπρο φαινεται πιο σταθερο αλλα τριζει σε συγκεκριμενο σημειο (οπως το κοιτας απο πισω στην αριστερη μερια στο πανω μερος). Το μαυρο "παιζει" λιγο πανω-κατω αλλα δεν τριζει τοσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 ...από ποια άποψη; Πήρα με άσπρο και επιπλέον ένα μπλε. Μπαινοβγαίνει εύκολα χωρίς ζόρι, χωρίς τριξίματα για την ώρα. Έχει ένα θεματάκι αν το έχεις στη θήκη σιλικόνης, βγάζοντάς το μπορεί να ανοίξει εύκολα. ακριβως το ιδιο εχω το μαυρο Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Απο αποψη τριξιματων και σταθεροτητας. Εγω εχω και το μαυρο και το ασπρο. Τελικα το ασπρο φαινεται πιο σταθερο αλλα τριζει σε συγκεκριμενο σημειο (οπως το κοιτας απο πισω στην αριστερη μερια στο πανω μερος). Το μαυρο "παιζει" λιγο πανω-κατω αλλα δεν τριζει τοσο. ...Νίκο εγώ τριξίματα δεν έχω με κανένα από τα δύο καπάκια. Το μπλε ειδικά κλείνει και καλύτερα (πιο ερμητικά) αλλά ίσως επειδή είναι αχρησιμοποίητο. Τώρα σε βάθος χρόνου δε ξέρω αν θα υπάρξει πρόβλημα. Πάντως σε σχέση με άλλα καπάκια που έχω δει από κάτι κλώνους HTC Butterfly, πιστεύω είναι ανθεκτικότερο πλαστικό. Θέλει την προστασία του ωστόσο, μη ξεχνιόμαστε πλαστικές εξ ολοκλήρου κινεζιές είναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) Κι εγω, δεν έχω το παραμικρό τρίξιμο ή να παίζει, Το καπάκι είναι απόλυτα στιβαρό, σε όλα. Άλλο: Το minideal σας έστειλε ακουστικά; Εμένα όχι, ούτε δεύτερη μπαταρία Edited June 1, 2013 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanta Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Εκτός αυτού με τις εφαρμογές για τρέξιμο, ποδήλατο, κτλ. το έχεις δοκιμάσει μ' ένα πρόγραμμα gps (τύπου tomtom) να δεις αν έχει σωστή δρομολόγηση; Όχι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Όμως αυτές τις δύο ημέρες έκανα δοκιμές με πολλές εφαρμογές της κατηγορίας αυτής, δηλαδή fitness tracking κλπ. Σε όλες μα όλες είχα το ίδιο θέμα. Ξεκινά η καταγραφή, έχουν κλειδώσει οι δορυφόροι, μετά από τα πρώτα 200 μέτρα περίπου, αρχίζουν τα νούμερα να αυξάνονται εκθετικά. Κάνω 500 μέτρα και αυτό γράφει 10 χιλιόμετρα. Εξωφρενικά. Κι αυτό συμβαίνει με όλες τις εφαρμογές. Σε καθαρό ουρανό. Έβαλα μια άλλη εφαρμογή, το Turbo GPS και έκανα μια απλή καταγραφή διαδρομής, για να δω τι απόσταση γράφει, με το αυτοκίνητο. Όλα έδειξαν φυσιολογικά. Δεν ξέρω τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Κι εγω, δεν έχω το παραμικρό τρίξιμο ή να παίζει, Το καπάκι είναι απόλυτα στιβαρό, σε όλα. Άλλο: Το minideal σας έστειλε ακουστικά; Εμένα όχι, ούτε δεύτερη μπαταρία Ακουστκα δεν ειχε η συσκευασια αλλα νομιζω σε κανεναν δεν ειχε.Οσο για την δευτερη μπαταρια το πηρα με την προσφορα που ειχε με δυο μπαταριες και για την δευτερη που ηταν χαλασμενη μου εστειλε αλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Όχι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Όμως αυτές τις δύο ημέρες έκανα δοκιμές με πολλές εφαρμογές της κατηγορίας αυτής, δηλαδή fitness tracking κλπ. Σε όλες μα όλες είχα το ίδιο θέμα. Ξεκινά η καταγραφή, έχουν κλειδώσει οι δορυφόροι, μετά από τα πρώτα 200 μέτρα περίπου, αρχίζουν τα νούμερα να αυξάνονται εκθετικά. Κάνω 500 μέτρα και αυτό γράφει 10 χιλιόμετρα. Εξωφρενικά. Κι αυτό συμβαίνει με όλες τις εφαρμογές. Σε καθαρό ουρανό. Έβαλα μια άλλη εφαρμογή, το Turbo GPS και έκανα μια απλή καταγραφή διαδρομής, για να δω τι απόσταση γράφει, με το αυτοκίνητο. Όλα έδειξαν φυσιολογικά. Δεν ξέρω τι να πω. Είδα αυτό στο xda-developers για το Star B94M / B943 τα οποία είναι κι αυτά MT6589 σαν το Amoi και λένε το εξής για το GPS fix (βέβαια εφόσον δουλεύει σε εφαρμογές πλοήγησης δεν ξέρω αν έχει θέμα το GPS): - Root device - delete /data/misc/mtkgps.dat (εγώ για πιο σίγουρα θα το έκανα rename γιατί ποτέ δε ξέρεις) - set time to network time and check time zone (must fit!). - activate and download AGPS - activate and download EPO - switch to YGPS and search for satellites OUTDOOR (takes up to 5 mins) With this method a new mtkgps.dat is created, GPS works now (at least for me) Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 ακουστικα δεν ειχε ουτε εμενα και εγω με τις 2 μαπταριες πηρα και περιμενω ακομα να μου ερθει η αντικατασταση της χαλασμενης Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Κι εγω, δεν έχω το παραμικρό τρίξιμο ή να παίζει, Το καπάκι είναι απόλυτα στιβαρό, σε όλα. Άλλο: Το minideal σας έστειλε ακουστικά; Εμένα όχι, ούτε δεύτερη μπαταρία ...δεν είχε ακουστικά στo συγκεκριμένο. Και εγώ την προσφορά με τις δύο μπαταρίες επέλεξα και μου αντικατέστησαν άμεσα τη δεύτερη ελαττωματική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Χρησιμοποιεί κανείς το κινητό αυτό με εφαρμογές τύπου runkeeper, endomonto κλπ; Αν ναι, έχετε πρόβλημα με τις καταγραφές; Σε μένα με αυτό το κινητό όλα τα προγράμματα δείχνουν άλλα αντί άλλων, διαδρομές 300 μέτρων τις δείχνουν για 5-6 χιλιόμετρα. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το app αλλά δοκίμασα 6-7 και σε όλες συμβαίνει το ίδιο. Τι να παίζει με το GPS? Καμία ιδέα; Δείχνει να έχει σήμα... το ίδιο κάνει και το δικό μου THL W100 με το endomondo, μου βγάζει εντελώς κουλά νούμερα! Βρήκες άκρη με το δικό σου; Αν ναι, πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanta Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) Είδα αυτό στο xda-developers για το Star B94M / B943 τα οποία είναι κι αυτά MT6589 σαν το Amoi και λένε το εξής για το GPS fix (βέβαια εφόσον δουλεύει σε εφαρμογές πλοήγησης δεν ξέρω αν έχει θέμα το GPS): Ευχαριστώ φίλε μου. Τελικά πρέπει να είναι θέμα των λογισμικών. Όλα όσα δοκίμασα έκαναν το ίδιο. Λέω για 6-7 λογισμικά, τα κορυφαία στο είδος. Όμως σήμερα δοκίμασα ένα άλλο, ονόματι SportyPal, και αυτό συμπεριφέρθηκε κανονικά. Επομένως, αν και σίγουρα η συσκευή έχει κάτι που τα άλλα δεν προσεγγίζουν σωστά, το γεγονός ότι υπάρχει ένα που δουλεύει σημαίνει ότι το κινητό είναι οκ. Αν κάποιος βρεθεί μπροστά στο ίδιο πρόβλημα, ας δοκιμάσει αυτή την εφαρμογή. το ίδιο κάνει και το δικό μου THL W100 με το endomondo, μου βγάζει εντελώς κουλά νούμερα! Βρήκες άκρη με το δικό σου; Αν ναι, πως; Sportypal φίλε... κάτι πρέπει να παίζει με τα άλλα λογισμικά και τις συσκευές μας. Δες και το προηγούμενο μήνυμά μου. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited June 2, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 το έψαξα λίγο και βρήκα ότι γενικά έχουν θέμα τα κινητά με mkt6589 επίσης διάβασα ότι το RunKeeper έχει σωστά αποτελέσματα. Θα το δοκιμάσω αύριο και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Να σημειώσω ότι το minideal βάζει λάθος recovery (του Lenovo A820) που δε δουλεύει σωστά γιατί δεν εντοπίζει τη κάρτα μνήμης. Εδώ το σωστό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts