Jump to content

Amoi N828

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά, και εγώ amoitis μόλις το πήρα...

Αλλά εχω πρόβλημα με το wifi, βλέπει το δύκτιο και συνδέεται στο wifi αλλά δεν μπαίνει στο internet.

Κατάφερα να μπώ μόνο με 3G από την vodafone, αλλά το περίεργο είναι ότι 3G δεν έχω...

Έχει κανείς καμία ιδέα????

android 4.2.1

ΔΕν το έχω πειράξει καθόλου το κινητό με partition κτλ....

Κάνε ένα τηλέφωνο στην Vodafone μήπως χρεώνεσαι με πρόγραμμα τύπου ΄΄1 € την ημέρα'' για data.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Απλά προσθέτεις τη γραμμή στο τέλος του build.prop και είσαι εντάξει; Δε χρειάζεται κάτι αλλο;

ναι ειναι ενταξει με αυτο

Για το gps tracking και τους mediatek έχει αναφερθεί ενα fix στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45279780#post45279780

Ευχαριστώ για το link, δεν το είχα υπόψη μου.

Ενημερωτικά, σε μια μεγάλη βόλτα σήμερα το πρωί, δοκίμασα τα Cardio Trainer, Endomondo, Map my Walk και το My Tracks της Google, και όλα λειτουργούν άψογα, απλά προσθέτοντας μια γραμμή στο build.prop.

WTF Google, τόσο δύσκολο ήταν;

Και οι λοιποί που φτιαχνετε τις tracking εφαρμογές, ψάξτε το λίγο, να δείτε πως τα καταφέρνει το RunKeeper, ή βάλτε στο FAQ το patch με το build.prop

Υ.Γ. Πρόσεξα ότι μετά την αλλαγή, το σκορ της dalvic στο antutu, έπεσε από τα 774 στα 230.

:(

Edited by kted

Μετα απο πολλά hansfree που δοκίμασα κατάλαβα οτι όσα έχουν ενσωματωμένο ηχείο ή κουμπί απάντησης δεν ακούγονται καλά ή καθόλου ενώ αυτά που έχουν μόνο τα ακουστικά ακούγονται πολύ καθαρά και δυνατά.

Μετα απο πολλά hansfree που δοκίμασα κατάλαβα οτι όσα έχουν ενσωματωμένο ηχείο ή κουμπί απάντησης δεν ακούγονται καλά ή καθόλου ενώ αυτά που έχουν μόνο τα ακουστικά ακούγονται πολύ καθαρά και δυνατά.

Yπάρχουν πάντως και με κουμπί που δουλεύουν μισ χαρά, όπως αυτά που είχα αναφέρει πιο πριν από Νοkia.

καλημερα και καλη εβδομαδα

μπορει καποιος να μου πει πως ρυθμιζουμε να κανει τη μετατροπη η τραπεζα και οχι το paypal?

καλημερα και καλη εβδομαδα

μπορει καποιος να μου πει πως ρυθμιζουμε να κανει τη μετατροπη η τραπεζα και οχι το paypal?

My account -> Profile (κλικ) -> My money (απο το μενου αριστερα) -> My preapproved payments (κλικ στο update) -> Set Available Funding Sources -> Conversion Options (διπλα απο τα στοιχεία της κάρτας σου)

Εκει έχει 2 επιλογές:

• Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
  • Bill me in the currency listed on the seller's invoice.

Προφανώς βάζεις την 2η επιλογή.

Επίσης απο εκεί που αγοράζεις τα ποσά κοιτα να εμφανίζονται σε ευρώ, αλλιώς υποθέτω την μετατροπή την κάνει η τράπεζα που ανήκει η κάρτα σου με την τρέχουσα ισοτιμία.

____________________________________________________________________________________________________________________

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση? Πια ROM χρησιμοποιείται ή καλύτερα ποια θεωρείτε την πιο καλή (και απροβλημάτιστη ROM)

Το περιμένω μέσα στην εβδομάδα και θέλω να είμαι προετοιμασμένος

Edited by panandreas

Το έχω τώρα 10 μέρες και το μόνο μειονέκτημα που του βρήκα είναι η κάμερα. Όχι ότι δεν αξίζει αλλά είναι απλά ικανοποιητική.

Έβαλα το fastergps μαζί με το gps status και κλειδώνει αμέσως το gps.

Μια ερώτηση πρός τους ειδήμονες:

Αυτό το περίφημο fastboot που βρίσκεται στις ρυθμίσεις γιατί οπου και αν έψαξα δεν το βρήκα.

Έχω την stock rom από minideal n828_v5.6

Το έχω τώρα 10 μέρες και το μόνο μειονέκτημα που του βρήκα είναι η κάμερα. Όχι ότι δεν αξίζει αλλά είναι απλά ικανοποιητική.

Έβαλα το fastergps μαζί με το gps status και κλειδώνει αμέσως το gps.

Μια ερώτηση πρός τους ειδήμονες:

Αυτό το περίφημο fastboot που βρίσκεται στις ρυθμίσεις γιατί οπου και αν έψαξα δεν το βρήκα.

...αν αναφέρεσαι στο Quick Boot (άλλο πράγμα το fastboot), τότε: Menu > System Settings > Accessibility > Quick Boot > Disable

(This will make sure the phone turns off fully, ready for rooting. It will also make sure it boots slowly and correctly loads the apps that you have enabled to auto start)

My account -> Profile (κλικ) -> My money (απο το μενου αριστερα) -> My preapproved payments (κλικ στο update) -> Set Available Funding Sources -> Conversion Options (διπλα απο τα στοιχεία της κάρτας σου)

Εκει έχει 2 επιλογές:

• Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
  • Bill me in the currency listed on the seller's invoice.

Προφανώς βάζεις την 2η επιλογή.

Επίσης απο εκεί που αγοράζεις τα ποσά κοιτα να εμφανίζονται σε ευρώ, αλλιώς υποθέτω την μετατροπή την κάνει η τράπεζα που ανήκει η κάρτα σου με την τρέχουσα ισοτιμία.

νασαι καλα σ ευχαριστω πολυ :)

...αν αναφέρεσαι στο Quick Boot (άλλο πράγμα το fastboot), τότε: Menu > System Settings > Accessibility > Quick Boot > Disable

(This will make sure the phone turns off fully, ready for rooting. It will also make sure it boots slowly and correctly loads the apps that you have enabled to auto start)

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να το βρω, αυτό μου βγάζει η προσβασιμότητα:

http://img12.imageshack.us/img12/7898/0w2v.png

Στην stock rom από minideal n828_v5.6 απλά δεν υπάρχει

Μανώλης

Κανένα δεν κάνει. Eίναι feuture του Galaxy και υπάρχει σε όσους έχουν βάλει αυτήν την ρόμ και πρέπει να την απενεργοποιήσουν γιατί αλλιώς δεν ξεκινάει εύκολα το ΑΜΟΙ.

Κανένα δεν κάνει. Eίναι feuture του Galaxy και υπάρχει σε όσους έχουν βάλει αυτήν την ρόμ και πρέπει να την απενεργοποιήσουν γιατί αλλιώς δεν ξεκινάει εύκολα το ΑΜΟΙ.

Αυτό διάβασα, ότι δηλαδή δημιουργεί προβλήματα και ήθελα να το απενεργοποιήσω τα υπόλοιπα δεν τα ήξερα και σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντησή σου.

Υπαρχει η δυνατοτητα ο καλων να φαινεται με μεγαλα γραμματα οπως στο iphone και οχι πανω πανω στην οθονη με μικρα γραμματα; ολη την οθονη την πιανει μια κενη φωτογραφια για οσους δεν εχω ορισει φωτο.

και εγώ την ίδια απορία....παει χαμέμη ολόκληρη η οθόνη.

...και άλλες rom το έχουν. Π.χ. σε ΖΤΕ V987 με Bruno V3.0R2MOD υπάρχει. Εν πάση περιπτώσει, εφόσον η δική σου leonpap δεν το έχει είσαι οκ.

...και άλλες rom το έχουν. Π.χ. σε ΖΤΕ V987 με Bruno V3.0R2MOD υπάρχει. Εν πάση περιπτώσει, εφόσον η δική σου leonpap δεν το έχει είσαι οκ.

Κανονικά όλα τα android από 4.0 και πάνω το χουν, εκτός αν το χει αφαιρέσει ο κατασκευαστής. Είναι χαρακτηριστικό της google

Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να το έχω και εγώ στα χέρια μου....:D

Τελικά σε ποια ROM εχετε καταλήξει?

• xperia
  • alexnoua
  • samsung jack44
  • deathking 5.6

Καταμερισμό της μνήμης έχει μονο η deathking? Περνιούνται όλες απο CMW απο την SD?

Και τέλος απο που τις βρίσκω τις ROM? Στο needrom βρισκω μονο την samsung του jack 44 (οχι 441).

Εγώ προσωπικά την samsung jack44. Δεν έχω δει ακόμη την alexnoua και xperia για να είμαι πιο αντικειμενικός, απλά γιατί με κάλυψε αυτή.

Εγώ προσωπικά την samsung jack44. Δεν έχω δει ακόμη την alexnoua και xperia για να είμαι πιο αντικειμενικός, απλά γιατί με κάλυψε αυτή.

Μιλάμε για τη samsung s4 με android 4.2.2 έτσι;

Βιντεοκληση και hangouts video call, σου λειτουργούν κανονικά;

Εγώ μ'αυτήν είχα force close κάθε φορά που πήγαινα να κάνω κάτι από τα παραπάνω.

Εγώ πλέον την alexnoua και τις έχω δοκιμάσει όλες. Root κατευθείαν out of the box, όλα δουλεύουν κανονικά, (ράδιο, gps, μνμτα, wifi), εξαιρετικά καλή διαχείριση μπαταρίας, χωρίς ένα κάρο κινεζιές.... Γούστα είναι αυτά βέβαια, αλλά για μένα άψογη.

To real racing 3 στη μόνη ρομ που τρέχει πιο smooth είναι σε αυτή από xperia. Και δίνει και μεγαλύτερο σκορ στο Antutu.

Εγώ δουλεύω με την alexneoua.

Παρατήρησα κάτι σήμερα όμως.

Δουλεύει σε σας (με οποιαδήποτε rom) η εύρεση θέσης από κεραίες κινητής;

Βρίσκει δηλαδή τη θέση σας στο περίπου με κλειστά wifi και gps?

Σε μένα δε δουλεύει, οση ώρα και να το αφήσω, όπως επίσης δε δουλεύει και το open signal maps.

To real racing 3 στη μόνη ρομ που τρέχει πιο smooth είναι σε αυτή από xperia. Και δίνει και μεγαλύτερο σκορ στο Antutu.

Εμένα με stock rom από minideal n828_v5.6 το RR3 παίζει πολύ καλά χωρίς κολλήματα