kted Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Αν δεν κάνω λάθος η multilanguage 4.4.2 δεν είναι root. Ξέρει κανείς πως την rootάρουμε? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5588227#post5588227 Δυο σελίδες πριν. Κάντε τον κόπο να διαβάσετε λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εδω και 3 μερες κολαει παρα πολυ το κινητο πατας κατι και κανει 5-6 δευτερα να δουλεψει. Καποιες εφαρμογες κανουν και λεπτο να ανοιξουν μερικες φορες δεν ανοιγουν καν και ολα αυτα ξαφνικα. Αδιασα μνημη μηπως φταιει αυτο αλλα τιποτα. Ειμαι με την darkligth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Επειδη γινεται ενας πανικος σε αυτο το θεμα, μπορει καποιος να μου πει πως θα βαλω την 4.4; αν εχει απαντηθει εδω, ο αριθμος του ποστ θα με βοηθουσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Επειδη γινεται ενας πανικος σε αυτο το θεμα, μπορει καποιος να μου πει πως θα βαλω την 4.4; αν εχει απαντηθει εδω, ο αριθμος του ποστ θα με βοηθουσε! Δυο σελίδες πίσω, #1524. Το διάβασμα δεν κάνει κακό. Μαθαίνουμε και 5 πράματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Μια χαρά είναι. Το μόνο που δε μου αρέσει είναι ότι οι περισσότερες εφαρμογές δεν μπορούν να μετακινηθούν στην SD, όπως και το γεγονός ότι έχει μόνο 1GB για την εγκατάσταση τους. Κατά τα άλλα μια χαρά! http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd http://technofaq.org/posts/2014/04/fixing-external-sd-card-write-issue-on-android-kitkat/ Μπορείς να δοκιμάσεις τα παραπάνω να δεις αν σου λύνουν τα προβλήματα σου; Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd http://technofaq.org/posts/2014/04/fixing-external-sd-card-write-issue-on-android-kitkat/ Μπορείς να δοκιμάσεις τα παραπάνω να δεις αν σου λύνουν τα προβλήματα σου; Έχω κάνει αυτό που λέει το παλικάρι στο Techno FAQ αλλά τίποτε. Θα δοκιμάσω κι αυτό με το repartition της κάρτας sd να δω. Edited October 23, 2014 by Z3RatuL Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Κάτι τελευταίο... Έχω βάλει bluetooth τώρα στο τηλέφωνο και μέχρι πριν λίγο καιρό όλα ΟΚ. Όμως πρόσφατα μερικές φορές όταν με παίρνουν τηλέφωνο αφού χτυπήσει μια δυο φορές τους γειώνει αυτόματα. Δεν έχω cosmote ώστε να έχω το γνωστό πρόβλημα, αλλά ούτε μου κάνει κάτι σαν restart και ζητάει το pin. Απλά τους γειώνει αυτόματα. Δεν το κάνει συνέχεια αλλά αρκετά συχνά για να μου σπάει τα νεύρα. Επίσης πριν πείτε οτιδήποτε, πάντα ανοίγω το bluetooth στο τηλέφωνο και μετά στο handsfree και τα συνδέω μετά. Η συσκευή bluetooth είναι της Bluedio αλλά δεν νομίζω να είναι δικό της το θέμα. Έχετε καμιά ιδέα παίδες; Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Κατεβασα την 4.4 αλλα δεν βρηκα μεσα φακελο με οδηγιες για το πως περνιετε και εχει μεσα ενα σωρο πραματα Πως περνιετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Κάτι τελευταίο... Έχω βάλει bluetooth τώρα στο τηλέφωνο και μέχρι πριν λίγο καιρό όλα ΟΚ. Όμως πρόσφατα μερικές φορές όταν με παίρνουν τηλέφωνο αφού χτυπήσει μια δυο φορές τους γειώνει αυτόματα. Δεν έχω cosmote ώστε να έχω το γνωστό πρόβλημα, αλλά ούτε μου κάνει κάτι σαν restart και ζητάει το pin. Απλά τους γειώνει αυτόματα. Δεν το κάνει συνέχεια αλλά αρκετά συχνά για να μου σπάει τα νεύρα. Επίσης πριν πείτε οτιδήποτε, πάντα ανοίγω το bluetooth στο τηλέφωνο και μετά στο handsfree και τα συνδέω μετά. Η συσκευή bluetooth είναι της Bluedio αλλά δεν νομίζω να είναι δικό της το θέμα. Έχετε καμιά ιδέα παίδες; 1 χρόνο το είχα με δύο διαφορετικά bluethoot αλλά ποτέ δεν μου έκανε τέτοιο. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν όταν άνοιγα το bluethoot πρώτα και μετά απ'το κινητό μου έκανε κάτι τρελά δηλαδή αποσύνδεση κατά την κλήση ή μη απάντησή της. ============ Μια ερώτηση προς τους κατόχους μιας και εγώ το έδωσα σε φίλο μου. Του έβαλα την Darklightmod και μου λέει ότι δεν αλλάζει ringtone με τίποτα. Έχει προεπιλεγμένο το "Backroad" και όταν επιλέγει κάποιο άλλο δεν το αποθηκεύει. Μιας και δεν το έχω στα χέρια μου όποιος ξέρει καμία λύση είναι ευπρόσδεκτη (εκτός του Tone Picker). Επειδή όταν το είχα δεν αντιμετώπισα αυτό το θέμα, μετά από επανεγκατάσταση της ρομ (με 2 wipes - reboot) το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) Να βαλεις το update και θα στρωσει και εγω το ιδιο ειχα Μετα απο αναβαθμηση του SU εμφανιζοντε διαφημησεις τωρα στις εφαρμογες. Ετρεξα το αντουτου και ειναι ακομα ρουτ το κηνιτο. Τι πρεπει να κανω για να φυγουν? Edited October 26, 2014 by nitrox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Να βάλεις το adfree. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 athanaso77 κατά τη γνώμη σου είναι καλύτερο απο το adaway? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Και το adway μια χαρά κάνει τη δουλειά του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Το εβαλα αλλα παλι τα ιδια Πιο πανω ρωταω και πως περνιετε η 4.4 δεν απανταει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Το εβαλα αλλα παλι τα ιδια Πιο πανω ρωταω και πως περνιετε η 4.4 δεν απανταει κανεις? Δώσε λινκ να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Λινκ απο τι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Λινκ απο τι? Από την 4.4 Σε rar αρχείο είναι; σε cpb format; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Ποστ 1524 λιγες σελιδες πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Δώστε και σε μένα τα φώτα σας... Είμαι με την Kit Kat 4.4. Ωραία, γρήγορη, χαμηλότερη κατανάλωση μνήμης, μέχρι εδώ εντάξει... Το GPS όμως, μου έχει σπάσει τα νεύρα. Λοιπόν, πρώτον να σας πω ότι ποτέ δεν άφηνα το κινητό να συλλέγει πληροφορίες και να τις στέλνει στη google. Μου την σπάει. Λέω όμως, άντε να κάνω έναν ακόμη λογαριασμό, και ας τις στέλνει, αν είναι να κλειδώνει γρηγορότερα... Το κάνω, το σετάρω, πάω να κλειδώσω, είμαι πάντα χωρίς wifi και data. Την πρώτη φορά που το δοκιμάζω, κλειδώνει ακαριαία σε 15 δευτερόλεπτα είχε κλειδώσει. Τέλεια λέω!! Επανεκκινήσεις, χρήση του κινητού, πάω να ξαναδοκιμάω το gps, άντε πάλι κανα δυο λεπτά αναμονή... Γιατί? Άσε που το στίγμα είναι καμιά 20αριά μέτρα από εκεί που πραγματικά είμαι.... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Απ' ότι βλέπω έχει όλα τα απαραίτητα αρχεία για εγκατάσταση από Sp flash tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Sp flash tool αυτο ηθελα να μαθω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Έχουμε και λέμε: ClockWorkMod (CWM) Recovery (το περνάς με SP Flash Tool, έχει και το scatter file μέσα). TWRP Recovery (αυτό το περνάς με το ClockWorkMod που εγκατέστησες πρώτα). Για όποια άλλη βοήθεια εδώ είμαστε! την περναω με spft και ενω με γραφει ΟΚ οταν ανοιγω το τηλ με το power kai volume down με βγαζει παλι στη κινεζικη και εχασα και το ιμει και τωρα ξαναφλασαρω την ρομ εντιτ το εχασα το ιμει τωρα πως το επαναφερουμε? Edited November 10, 2014 by nitrox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Μια βοηθεια καποιος με το ιμει δεν εχω τηλ και το χρειαζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Μια βοηθεια καποιος με το ιμει δεν εχω τηλ και το χρειαζομαι Backup με MobileUncleTools δεν είχες πάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Οχι , περασα την 4.4 μετα παω να περασω και recovery με spft οπως λεει πιο πανω ο Z3RatuL και μολις την βαζω ( δεν περαστικε τελικα) χανω το ιμει και δεν εχω σημα. Οταν περασα την 4.4 ειχα κανονικα σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts