Jump to content

Amoi N828

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην αρχη που την περασα δεν δουλευε το ringtone, σε επαφες ξεχωριστα δουλευε κανονικα. Μετα το update ολα δουλευουν μια χαρα τα ringtone

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Περίεργο... Να φανταστείς έχω βάλει την 1.1 που πράγματι διόρθωνε κάποια bugs όπως κι αυτό με τα ringtones αλλά τίποτε...

Ακόμη μία επισήμανση για την DarkLightMod του nikosst. Έχετε δοκιμάσει να βάλετε ξεχωριστό ringtone σε κάποιες από τις επαφές και σας έχει δουλέψει; Εγώ που το δοκίμασα με Tone Picker αλλά και με του συστηματος δεν δουλεύει...

Κατάφερα με το Tone Picker να κρατήσει μόνο το κεντρικό ringtone κλήσης. Επίσης δεν δέχεται το ringtone για το ρολόι. Μένει πάντα στο default του συστήματος.

Μέσα σ' όλα στο Tone Picker λέει ότι έχει αλλάξει το ringtone στις επαφές και του ρολογιού, όμως παρόλα αυτά δεν χτυπάει μ΄αυτό.

Εγω περιέργως δεν είχα αυτό το πρόβλημα, ποτέ.

Συγκεκριμένα έχω για default ringtone το Backroad και για την οικογένεια διαφορετικό, για την δουλειά διαφορετικό πάλι και στις υπενθυμίσεις το The XXX intro και μετά από επανεκκίνηση τα κρατάει κανονικά στην μνήμη, για το ρολόι θα δοκιμάσω και θα σου πω.

Εγω περιέργως δεν είχα αυτό το πρόβλημα, ποτέ.

Συγκεκριμένα έχω για default ringtone το Backroad και για την οικογένεια διαφορετικό, για την δουλειά διαφορετικό πάλι και στις υπενθυμίσεις το The XXX intro και μετά από επανεκκίνηση τα κρατάει κανονικά στην μνήμη, για το ρολόι θα δοκιμάσω και θα σου πω.

Μετά από trial & error βρήκα τι φταίει.

Έχω τις επαφές στη Google, αλλά τις έχω κάνει copy επίσης και στο τηλέφωνο ώστε αν γίνει κάτι να υπάρχουν σε 2 μεριές. Όταν μπεις στις ρυθμίσεις των επαφών μπορείς να διαλέξεις ποιες επαφές θες να φαίνονται. Εγώ έβαζα αυτές του τηλεφώνου και εκεί προσπαθούσα να αλλάξω το custom ringtone με αποτέλεσμα να μην δουλεύει. Αυτό γιατί προφανώς όταν με έπαιρναν τηλέφωνο κοίταγε στις επαφές της Google για ότι ρυθμίσεις έχω εκεί, γι' αυτό κι όταν άλλαξα τα ringtone στις επαφές που έχω στη Google δούλεψε μια χαρά. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν το είχα στο παλιό ROM (Alexnoua), αλλά είναι μικρό το παράπτωμα για να πω ότι έχει πρόβλημα.

Αυτό που δεν βρήκα ακόμη είναι το θέμα με τα alarm ringtones, αλλά που θα μου πάει θα το βρω κι αυτό!

Thanks για την ασχολία φίλε @leonpap!

Μαγκες βοηθεια οποιος γνωριζει!Εχω παρει για ενα φιλο τη συσκευη περιπου ενα χρονο και τις προαλλες σταματησε να δουλευει το φλας.ουτε στο φακο, ουτε στη καμερα λειτουργει.Τι μπορω να κανω??Υπαρχει ανταλλακτικο πουθενα??Εψαξα αλλα δε βρηκα!Ευχαριστω

• Administrators
Μάλλον εδώ μιλάμε για hardware πρόβλημα, ωστόσο για να σιγουρευτούμε πρέπει να γίνει μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή.

Modpic.gif

Το ηχείο αντικαταστάθηκε επιτυχώς!:up:

[ATTACH]48284[/ATTACH]

[ATTACH]48285[/ATTACH]

Τράβηξα και βίντεο και θα το ανεβάσω μόλις βρω ευκαιρία, μαζί με οδηγίες!

Θέλει τα σωστά εργαλεία πάντως για να κάνεις καλή δουλειά, αυτά πιστεύω οτι είναι καλά

http://www.banggood.com/25-In-1-Repair-Pry-Screwdriver-Disassembly-Tools-For-Mobile-Phones-p-910931.html

Το ηχείο αντικαταστάθηκε επιτυχώς!:up:

[ATTACH]48284[/ATTACH]

[ATTACH]48285[/ATTACH]

Τράβηξα και βίντεο και θα το ανεβάσω μόλις βρω ευκαιρία, μαζί με οδηγίες!

Θέλει τα σωστά εργαλεία πάντως για να κάνεις καλή δουλειά, αυτά πιστεύω οτι είναι καλά

http://www.banggood.com/25-In-1-Repair-Pry-Screwdriver-Disassembly-Tools-For-Mobile-Phones-p-910931.html

σε άλλο τηλέφωνο έχω παρόμοιο πρόβλημα , αρχικά χαμηλός ήχος μετά γρατζούναγε και τελικά δεν ακούω τίποτα από χθες , μουγγάθηκε . Το ερώτημα : που βρήκες ανταλλακτικό ;

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

σε άλλο τηλέφωνο έχω παρόμοκινητο ρόβλημα , αρχικά χαμηλός ήχος μετά γρατζούναγε και τελικά δεν ακούω τίποτα από χθες , μουγγάθηκε . Το ερώτημα : που βρήκες ανταλλακτικό ;

Εγω το πήρα από εδώ

http://m.aliexpress.com/item/1258380650.html

Το δικό μου είχε ξεκολλήσει η μεμβράνη και ακουγόταν σαν χαλασμένο μπάσο.

Ψάξε στον Aliexpress κάτι θα βρεις, ποιο κινητό έχεις;

άστα... , blackview jk809 , δεν έχει πουλήσει πολλά και δεν βρίσκω , βέβαια δεν έβαλα ακόμη άλλη ρομ μήπως είναι software αλλά δεν το πιστεύω ....

τουλάχιστον αν μάθαινα με ποιο μοιράζεται ίδια ανταλλακτικά

Edited by mimo

άστα... , blackview jk809 , δεν έχει πουλήσει πολλά και δεν βρίσκω , βέβαια δεν έβαλα ακόμη άλλη ρομ μήπως είναι software αλλά δεν το πιστεύω ....

τουλάχιστον αν μάθαινα με ποιο μοιράζεται ίδια ανταλλακτικά

[ATTACH]48319[/ATTACH]

Από αυτήν την φωτογραφία μου φαίνεται ότι είναι το ίδιο ηχείο με το δικό μου. Αν θες σου στέλνω διαστάσεις κτλ αλλά πρέπει να ανοίξεις το δικό σου για να δούμε αν ταιριάζει.

το έχω ξανανοίξει έτσι κι αλλιώς , αλλά δεν είναι καρφωμένο ή κουμπωμένο στην πλακέτα το ηχείο ; αυτό που δείχνεις είναι μόνο η πλάτη βγαλμένη . εδώ έχω κάνει την εγχείρηση

το έχω ξανανοίξει έτσι κι αλλιώς , αλλά δεν είναι καρφωμένο ή κουμπωμένο στην πλακέτα το ηχείο ; αυτό που δείχνεις είναι μόνο η πλάτη βγαλμένη . εδώ έχω κάνει την εγχείρηση

Το ηχείο είναι κολλημένο στην πλάτη του καλύμματος και με δύο σαν αυτάκια ακουμπάει στην πλακέτα κάνοντας επαφή και έτσι ακούγεται.

Όπως βλέπεις τα "αυτάκια" ακουμπάνε στην πλακέτα και κάνουν επαφή.

[ATTACH]48329[/ATTACH]

Προ λίγου το είχα ανοιχτό και είναι όπως τα λες ,εμένα είναι 16mm x 12mm το πάχος δεν το μέτρησα γιατί δεν το έβγαλα ,νομίζω είναι κολλητό ?

Προ λίγου το είχα ανοιχτό και είναι όπως τα λες ,εμένα είναι 16mm x 12mm το πάχος δεν το μέτρησα γιατί δεν το έβγαλα ,νομίζω είναι κολλητό ?

Δεν βρίσκω το παχύμετρο αλλά απ ότι βλέπω με τον χάρακα τόσο είναι το εξωτερικό και το ηχείο είναι 15mmX11mm και 4mm πάχος

αυτό είναι το δικό μου Edited by mimo

• 2 weeks later...

There's seems to be official 4.4

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54960493&postcount=312

Την κατεβάζω ήδη, τη δοκιμάζω μέσα στο ΣΚ....

There's seems to be official 4.4

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54960493&postcount=312

Την κατεβάζω ήδη, τη δοκιμάζω μέσα στο ΣΚ....

Αναμενουμε εντυπωσεις γιατι στο λινκ δεν καταλαβαινω τιποτα

Το λοιπόν, μόλις τη δοκίμασα.

Πρώτες εντυπώσεις, θετικότατες!

Καταρχήν είναι η πρώτη πολύγλωσση kitkat για το κινητό μας. Εννοείται πως έχει Ελληνικά!

Από bloatware, δεν έχει τίποτα!! Μόνο τα βασικά. Έχει μόνο ένα κινέζικο πληκτρολόγιο, το οποίο δεν είναι περασμένο σαν εφαρμογή συστήματος και φεύγει απλά με unsistall.

Στις ρυθμίσεις του gps, δεν μπορούσα να βρω τα epo και agps settings. Αλλά αν κρίνω και από φίλο με Kitkat άλλου κινητού που δεν τα είχε επίσης, μπορεί να είναι κάτι που σχετίζεται με τις kitkat..!

Γενικά, πρώτες εντυπώσεις , θετικότατες. Προς το παρόν την ξαναέβγαλα γιατί δεν είχα χρόνο να το σετάρω όπως ήθελα και χρειάζομαι το κινητό μου έτοιμο. Αλλά μπορείτε να την δοκιμάσετε άφοβα!!!

Μάλιστα... Αυτό μου αρκεί ώστε κάποια στιγμή να κάνω την αναβάθμιση. Για όποιους δε μπορούν να την κατεβάσουν από τη Baidu, την ανέβασα στο Dropbox και ορίστε το link για να την κατεβάσετε.

Ή αλλιώς:

AMOI N828 KitKat ROM

Επηρρεαζεται καθόλου η απόκριση της συσκευής; Βαραίνει δηλαδή με την 4.4, ή αξίζει πραγματικά να τη βάλει κανείς;

Σκέφτομαι να την περάσω στο Amoi του γιου μου.