nitrox Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Το εκανα και αυτο παλι το ιδιο κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Το ίδιο κάνει και το Samsung μου αλλά το Amoi μια χαρά ακούω και ακούγομαι. Μήπως είναι καμία ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juvesalonika Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 παιδια SOS σημερα το πρωι δεν ανοιγε καποια εφαρμογη και κανoντας reboot εβγαλε μηνυμα το android αναβαθμιζεται, παρακαλω περιμενετε. Μετα απο αρκετη ωρα στο ιδιο σημειο, εβγαλα την μπαταρια και κανοντας boot το κινητο κολλουσε στο λογοτυπο amoi. Μπηκα σε recovery mod (το οποιο ειναι στα κινεζικα) αλλα δεν μπορω να περασω με την καρτα sd καινουργια rom. Βγαζει μηνυμα E:Can't open/sdcard/update.zip. Εκανα format την καρτα και απο αλλο κινητο αλλα παλι τιποτα. Εψαξα αρκετα και σε ξενα φορουμ χωρις να βρω λυση . Στη μνημη του κινητου δεν μπορω να μπω. Υπαρχει καποια λυση η παω για αντικατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 παιδια SOS σημερα το πρωι δεν ανοιγε καποια εφαρμογη και κανoντας reboot εβγαλε μηνυμα το android αναβαθμιζεται, παρακαλω περιμενετε. Μετα απο αρκετη ωρα στο ιδιο σημειο, εβγαλα την μπαταρια και κανοντας boot το κινητο κολλουσε στο λογοτυπο amoi. Μπηκα σε recovery mod (το οποιο ειναι στα κινεζικα) αλλα δεν μπορω να περασω με την καρτα sd καινουργια rom. Βγαζει μηνυμα E:Can't open/sdcard/update.zip. Εκανα format την καρτα και απο αλλο κινητο αλλα παλι τιποτα. Εψαξα αρκετα και σε ξενα φορουμ χωρις να βρω λυση . Στη μνημη του κινητου δεν μπορω να μπω. Υπαρχει καποια λυση η παω για αντικατασταση? Δοκιμασε να ξαναριξεις το recovery και να ξαναριξεις την rom απο την αρχη..μηπως και γινει τπτ...δεν νομιζω οτι ειναι κατι που δεν λυνεται..πιο πολυ για software θεμα μου ακουγιεται...ας μιλησουν και οι πιο εμπειροι ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juvesalonika Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Δοκιμασε να ξαναριξεις το recovery και να ξαναριξεις την rom απο την αρχη..μηπως και γινει τπτ...δεν νομιζω οτι ειναι κατι που δεν λυνεται..πιο πολυ για software θεμα μου ακουγιεται...ας μιλησουν και οι πιο εμπειροι ομως.. Το recovery πως το ξαναπερναω εφοσον δεν βλεπει την καρτα sd? Επισης γνωριζει καποιος εαν τα κινεζικα εχουν download mod οπως πχ τα samsung? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Το recovery πως το ξαναπερναω εφοσον δεν βλεπει την καρτα sd? Επισης γνωριζει καποιος εαν τα κινεζικα εχουν download mod οπως πχ τα samsung? Ευχαριστω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4883180 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juvesalonika Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4883180 Φιλε σ' ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου.Καταφερα να ανοιγω το κινητο αλλα κανοντας επαναφορα απο το titanium παλι τα ιδια. Εκανα επαναφορα ομως ολα τα αρχεια και δεδομενα (και του συστηματος). Θα δοκιμασω επαναφορα μονο τις εφαρμογες μου και τα δεδομενα μου και βλεπουμε. Επισης οταν περασα την αρχικη rom,δοκιμασα το recovery και μπαινει στο κινεζικο menu. Περασα μέσω του Mobileuncle MTK Tools με update recovery το αρχειο recovery-cwm-6044 για να αλλαξει σε αγγλικο menu αλλα δεν λειτουργει το recovery mod. Περασα λαθος αρχειο? Ευχαριστω για την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ξαναπέρασε το recovery από MobileUncle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juvesalonika Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Ξαναπέρασε το recovery από MobileUncle Το εχω κανει ηδη (οπως περιγραφω πιο πανω ) με το αρχειο recovery-cwm-6044 αλλα δεν λειτουργει. Υπαρχει η δυνατοτητα το αρχειο αυτο να περαστει με το sp flash tool (μεσω scatter)? Επισης υπαρχει η δυνατοτητα με τον ιδιο τροπο να κανω αναβαθμιση rom γιατι με δυο διαφορετικα κινεζικα recovery mod που δοκιμασα δεν βλεπει την καρτα sd ωστε να κανει update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Το εχω κανει ηδη (οπως περιγραφω πιο πανω ) με το αρχειο recovery-cwm-6044 αλλα δεν λειτουργει. Υπαρχει η δυνατοτητα το αρχειο αυτο να περαστει με το sp flash tool (μεσω scatter)? Επισης υπαρχει η δυνατοτητα με τον ιδιο τροπο να κανω αναβαθμιση rom γιατι με δυο διαφορετικα κινεζικα recovery mod που δοκιμασα δεν βλεπει την καρτα sd ωστε να κανει update. Πρέπει να μετονομάσεις το αρχείο σε recovery.img για να δουλέψει. Μπορεί να γίνει και με τα SPF tools αλλά χρειάζεται και το αντίστοιχο scatter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juvesalonika Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Πρέπει να μετονομάσεις το αρχείο σε recovery.img για να δουλέψει. Μπορεί να γίνει και με τα SPF tools αλλά χρειάζεται και το αντίστοιχο scatter. Τελικα το αρχειο εφταιγε .Τα καταφερα με το CarlivTouchRecovery.img. Σ'ευχαριστω για τον χρονο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καμια βοηθεια παιδια να το διορθωσουμε και αυτο ( ποστ 1475 δεν μπορω να το κανω παραθεση δεν με αφηνει το ταπαταλκ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Είδα ότι ο wolfgang έβγαλε updates. Δοκίμασε κανείς καμιά καινούρια rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ξέρει κανείς παιδιά αν το κινητό είναι συμβατό με οποιοδήποτε bluetooth stereo hands free; Ρωτάω καθώς λόγω κακής χρήσης δικής μου η εσοχή για τα ακουστικά πνέει τα λοίσθια και πλέον όταν μιλάω με hands free να ακούγεται μόνο από το ένα ακουστικό και μόνο αν πιέσω με το δάχτυλο να ακούγεται και από τα δύο. Αυτό γιατί το έβαζα σε τσάντες, τσέπες, κτλ. τα οποία πίεζαν το jack του καλωδίου στην εσοχή με αποτέλεσμα μετά από ένα χρόνο χρήσης (και πολύ άντεξε) να αρχίσει να παραπονιέται. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ξέρει κανείς παιδιά αν το κινητό είναι συμβατό με οποιοδήποτε bluetooth stereo hands free; Ρωτάω λόγω κακής χρήσης δικής μου η εσοχή για τα ακουστικά πνέει τα λοίσθια και πλέον όταν μιλάω με hands free να ακούγεται μόνο από το ένα ακουστικό και μόνο αν πιέσω με το δάχτυλο να ακούγεται και από τα δύο. Αυτό γιατί το έβαζα σε τσάντες, τσέπες, κτλ. τα οποία πίεζαν το jack του καλωδίου στην εσοχή με αποτέλεσμα μετά από ένα χρόνο χρήσης (και πολύ άντεξε) να αρχίσει να παραπονιέται. Με δύο που δοκίμασα παίζει τέλεια, το πρώτο ένα Samsung (δεν θυμάμαι τον κωδικό του) και το δεύτερο το Sony Ericsson MW600 που το έχω καθημερινά κανένα απολύτως πρόβλημα εδώ και 10 μήνες. Μιας και το ανέφερες παρατήρησα το εξής : Όταν ανοίγω πρώτα το bluetooth στο κινητό και μετά το handsfree όλα καλά, κανένα πρόβλημα αλλά όταν ανοίξω πρώτα το handsfree και μετά το bluetooth στο κινητό αρχίζουν τα προβλήματα, δηλαδή αποσυνδέεται και δεν με ακούει ο συνομιλητής. Το έχω κάνει επίτηδες αρκετές φορές και πάντα αυτό συμβαίνει. Περίεργο αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nas13 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλημερα σας.παιδια βοηθεια 9 στις 10 κλησεις δεν εχω καθολου ηχο απο το ακουστικο.τι να κανω?τα επαιξε μορε κιολας η κινηταρα μας?μετα απο 10 μηνεςειναι το πρωτο προβλημα που μου βγαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Βαλε ακουστικα και σε 2 μερες θα ειναι παλι ενταξη ειναι αυτοϊασιμο :) Το ιδιο επαθα εγω δεν ειχα καθολου ηχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Είδα ότι ο wolfgang έβγαλε updates. Δοκίμασε κανείς καμιά καινούρια rom? Να απαντήσω ο ίδιος σε αυτό. Η τελευταία "Wolfgang AT-AS45qHD Seavovk Edition от 08.05.2014: AMOI_N828_AT-AS45" είναι πάνω από εκπληκτική. Η καλύτερη που έχω βάλει μέχρι στιγμής. Αυτά είναι γούστα βέβαια, μου αρέσουν τα απλά... Και τώρα, τα εξαιρετικά???? νέα.....!?? ΜΠΟΡΕΙ να βγήκε ΚιτΚατ για το κινητό μας. Βρήκα ήδη δύο, και συνεχίζω το ψάξιμο. Τραβάω backup στη rom μου, και δοκιμάζω, όταν προλάβω... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53394595&postcount=296 http://forum.china-iphone.ru/amoi-n828-proshivki-t27390-2060.html#p1326637 Έχει γούστο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Αν την δοκιμάσεις πες μας αν έχει ελληνικά να την δοκιμάσουμε και μεις Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juvesalonika Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Αυτο το εχει δοκιμασει κανεις? Ισχυει? Και αν ναι, τοτε γιατι δεν το βγαζανε με otg απο το εργοστασιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 @TziMmys79 και @juvesalonika προσωπικά με τρελάνατε και οι δύο! Πρώτα απ' όλα έψαχνα κι εγώ Andoirod 4.4 σαν τρελός για το AMOI, αλλά πουθενά... Όσο για το OTG, σούπερ! Θα το κάνω κάποια στιγμή όταν θα έχω χρόνο σίγουρα... Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Να απαντήσω ο ίδιος σε αυτό. Η τελευταία "Wolfgang AT-AS45qHD Seavovk Edition от 08.05.2014: AMOI_N828_AT-AS45" είναι πάνω από εκπληκτική. Η καλύτερη που έχω βάλει μέχρι στιγμής. Αυτά είναι γούστα βέβαια, μου αρέσουν τα απλά... Και τώρα, τα εξαιρετικά???? νέα.....!?? ΜΠΟΡΕΙ να βγήκε ΚιτΚατ για το κινητό μας. Βρήκα ήδη δύο, και συνεχίζω το ψάξιμο. Τραβάω backup στη rom μου, και δοκιμάζω, όταν προλάβω... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53394595&postcount=296 http://forum.china-iphone.ru/amoi-n828-proshivki-t27390-2060.html#p1326637 Έχει γούστο!!!!! Λοιπόν, δοκίμασα μονο την N828_KK_V1.0_rus, γιατί η άλλη ήθελε φλασάρισμα με flash tool και βαριόμουν. Αυτήν την έβαλα με recovery. Λοιπόν, πρώτον, στα στοιχεία του τηλ λέει όντως 4.4 και μοιάζει με 4.4. Από γλώσσες είχε μόνο Αγγλικά, Κινέζικα και Ρώσικα. Σε πρώτη επαφή, μου φάνηκε αργή, αλλά η αλήθεια είναι ότι ηέχασα να κάνω swipes, οπότε δεν είναι και ακριβ΄ψς αξιόπιστο το τεστ μου. Σε πρώτη φάση δεν είδα κάτι που να με ενυπωσιάσει και χωρίς Ελληνικά νομίζω πως θα απότρέψει πολλούς. Το θέμα βέβαια θεωρώ, πως ήταν να βγουν 4.4 roms. Τώρα είναι απλά θέμα χρόνου να βγάλουν και διαμαντάκια. Λίγο υπομονή λοιπόν... Αυτο το εχει δοκιμασει κανεις? Ισχυει? Και αν ναι, τοτε γιατι δεν το βγαζανε με otg απο το εργοστασιο? Με αυτό λίγο προσοχή, στο xda κάποιος λέει ότι κατέστρεψε το τηλέφωνό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Ξεκίνησε από εχθές και τρίζει το ηχείο. Είναι σπαστικό και δεν ξέρω πως προέκυψε το πρόβλημα, μόνο στην δυνατή ένταση το κάνει. Μάλλον θα πρέπει να βρω χρόνο να δοκιμάσω λίγο να αυξο-μειώσω τις τιμές στην ένταση του ηχείου Με την ένταση δεν φτιάχνει άρα πάμε για αντικατάσταση του ηχείου. Η παραγγελία έφυγε: http://m.aliexpress.com/item/1258380650.html Δεν νομίζω να είναι πολύ δύσκολη η αλλαγή του ηχείου. Edited June 26, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Γενικά αλλάζουν απλά όταν κάνεις reboot μπαίνει πάλι το αρχικό. Με το Tone Picker λύνεται το θέμα. Καλημέρα! Μετά από καιρό έβαλα κι εγώ την ROM σου και μπορώ να πω πως πράγματι είναι αρκετά καλή. Ένα πράγμα δεν μου δουλεύει ότι και να κάνω... Ότι ringtone και να βάλω πάντα βάζει το default, είτε μέσω του Tone Picker είτε μέσω από το κλασσικό στις ρυθμίσεις, πάντα βάζει το default. Όπως είχαν πει και τα παιδιά πιο πάνω μόνο το ringtone έχει θέμα, τα notifications και το ρολόι δούλεψε μια χαρά. Καμιά ιδέα; Update: Μάλλον έχω την παλιά έκδοση (την 1.0). Κατεβάζω την 1.1 και αν συνεχίσει το θέμα ξαναποστάρω! Update 2: Λήξη συναγερμού. Με την έκδοση 1.1 και το το Tone Picker διατηρεί το ringtone ακόμα και μετά το restart! Edited July 28, 2014 by Z3RatuL Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ακόμη μία επισήμανση για την DarkLightMod του nikosst. Έχετε δοκιμάσει να βάλετε ξεχωριστό ringtone σε κάποιες από τις επαφές και σας έχει δουλέψει; Εγώ που το δοκίμασα με Tone Picker αλλά και με του συστήματος δεν δουλεύει... Κατάφερα με το Tone Picker να κρατήσει μόνο το κεντρικό ringtone κλήσης. Επίσης δεν δέχεται το ringtone για το ρολόι. Μένει πάντα στο default του συστήματος. Μέσα σ' όλα στο Tone Picker λέει ότι έχει αλλάξει το ringtone στις επαφές και του ρολογιού, όμως παρόλα αυτά δεν χτυπάει μ΄αυτό. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts