soullis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 καλημερα φορτισα το κινητο στο φουλ και μετα απο 4/5 ωρες αχρησιμοποιητο και σε λειτουργια πτησης επεσε στο 98% πηγα να δω τη καταναλωση της μπαταριας κ ειχε μονο το τηλεφωνο ειναι αδρανες, τι μπορει να καταναλωσε το 2% ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 καλημερα φορτισα το κινητο στο φουλ και μετα απο 4/5 ωρες αχρησιμοποιητο και σε λειτουργια πτησης επεσε στο 98% πηγα να δω τη καταναλωση της μπαταριας κ ειχε μονο το τηλεφωνο ειναι αδρανες, τι μπορει να καταναλωσε το 2% ? λιγο υπερβολη δεν ειναι αν σε ανησυχει μετα απο 5 ωρες το 2% που εχασε σε αδρανεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 λιγο υπερβολη δεν ειναι αν σε ανησυχει μετα απο 5 ωρες το 2% που εχασε σε αδρανεια?δικιο εχεις, απλα το προηγουμενο που ειχα ενα SE οταν δε το χρησιμοποιουσα δεν επεφτε καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 καλημερα φορτισα το κινητο στο φουλ και μετα απο 4/5 ωρες αχρησιμοποιητο και σε λειτουργια πτησης επεσε στο 98% πηγα να δω τη καταναλωση της μπαταριας κ ειχε μονο το τηλεφωνο ειναι αδρανες, τι μπορει να καταναλωσε το 2% ? Μην δίνεις σημασία στον μετρητή της μπαταρίας για τέτοιες λεπτομέρειες. Και σε μένα σ άλλες συσκευές πέφτει γρήγορα στο 90%, και μετά πέφτει πιο αργά. Σημασία έχει πόσο σου κρατάει μια φόρτιση, όχι πώς κατεβαίνει το ποσοστό, που έχει να κάνει με τις μπαταρίες, και το callibration. Απλά η Sony προσαρμόζει τον μετρητή καλύτερα, ώστε να κατεβαίνει πιο ομαλά το ποσοστό, μόνο για τα μάτια του κόσμου (καλά κάνει βέβαια, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι στην αυτονομία της μπαταρίας) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 εβαλα στην εφαρμογη του ηλεκτρονικου ταχυδρομειου το e-mail μου που εχω στον οτε, φορτωνει κανονικα τα μηνυματα αλλα μολις παταω καποιο να διαβασω κλεινει η εφαρμογη και βγαζει μηνυμα οτι δυστυχως η εφαρμογη μηνυμα ηλεκτρονικου ταχυδρομειου εχει σταματησει πως γινετε να δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Bάλε το Κ9 ή το Aqua Mail. Έιναι άπειρες φορές καλύτερα από την στοκ εφαρμογή που παρεμπιπτόντως και μένα το ίδιο μου έκανε και δεν έκατσα να το πολυψάξω μιας και υπήρχαν καλύτερες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Bάλε το Κ9 ή το Aqua Mail. Έιναι άπειρες φορές καλύτερα από την στοκ εφαρμογή που παρεμπιπτόντως και μένα το ίδιο μου έκανε και δεν έκατσα να το πολυψάξω μιας και υπήρχαν καλύτερες επιλογές. Ναι δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή mail. Το K9 είναι και για 'μένα πολύ καλή εναλλακτική, ίσως και καλύτερο... Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 To K9 είχα στην αρχή αλλά έχει μια έλλειψη σοβαρή για εμένα. Όταν φτιάχνεις καινούριο μυνημα έχει autofill-autosuggest μόνο διευθύνσεις email που είναι αποθηκευμένα στις επαφές σου. Αν θες να στείλεις κάπου που έχεις ξαναστείλει ή σε κάποιον που σου είχε στείλει μειλ παλιότερα, θα πρέπει να πληκτρολογήσεις την διέυθυνση. Στην στοκ εφαρμογή όπως και στο Aqua Mail σου προτείνει καθως πληκτρολογείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Με την τελευταία αναβάθμιση του gravitybox, μπήκε και επιλογή για 160 χαρακτήρες από τη stock εφαρμογή για SMS. Άψογο! Οσοι δεν το έχουν δοκιμάσει, πραγματικά χάνουν σε ευκολίες και επιλογές. http://img.tapatalk.com/d/13/09/25/yqe9yqus.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbv Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Μια ακυρη ερωτηση: Επειδη πηρα καινουργια καρτα μνημης, αν αντιγραψω ολα τα δεδομενα της παλιας στην καινουργια οι εφαρμογες δεν παιζει να δουλεψουν χωρις να τις εγκαθιστω μια μια απ την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Εγώ πάλι γιατί είχα μείνει στην έκδοση 1.8.5;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Μια ακυρη ερωτηση: Επειδη πηρα καινουργια καρτα μνημης, αν αντιγραψω ολα τα δεδομενα της παλιας στην καινουργια οι εφαρμογες δεν παιζει να δουλεψουν χωρις να τις εγκαθιστω μια μια απ την αρχη? Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Έκανα το ίδιο πριν από 5-6 μέρες, και εκτός από την ώρα που πήρε να αντιγράψω από τη μια κάρτα στην άλλη, όλα πήγαν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Η μπαταρία του κινητού κρατάει, μετά από 5 φορτίσεις που είμαι τώρα, όλο και περισσότερο. Τώρα, μετά από 15 ώρες και 48 λεπτά συνεχούς λειτουργίας, είναι στο 54%. Άρα μιάμιση μέρα την βγάζει πιστεύω. Μια παρατήρηση το Mr. Number εμένα δεν λειτουργεί αλλά υπάρχει και το call filter. Με έχουν πρήξει οι διαφημιστικές εταιρείες και οι εταιρείες κινητής και σταθερής για προσφορές, έλεος ρε παιδιά τρεις φορές αυτή την εβδομάδα μόνον η Vodafone, μια η Hol και άλλη μια η Cyta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbv Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Έκανα το ίδιο πριν από 5-6 μέρες, και εκτός από την ώρα που πήρε να αντιγράψω από τη μια κάρτα στην άλλη, όλα πήγαν μια χαρά. Ευχαριστω, θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Καλημέρα σε όλους. Χθες πέρασα την 5.6 του minideal. Ελιχα δ ώρες για να καταφέρω να κάνω το system rw. Πέρασα μέσω recobery το supersu 1.65, αλλά τίποτα. Το τηλ είναι ρουταρισμένο, γιατί το titanium backup δουλεύει κανονικά. Αλλά δεν μπορώ να μπω στο system και να διαγράξω με τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Καλημέρα σε όλους. Χθες πέρασα την 5.6 του minideal. Ελιχα δ ώρες για να καταφέρω να κάνω το system rw. Πέρασα μέσω recobery το supersu 1.65, αλλά τίποτα. Το τηλ είναι ρουταρισμένο, γιατί το titanium backup δουλεύει κανονικά. Αλλά δεν μπορώ να μπω στο system και να διαγράξω με τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Έχει κάποιο πρόβλημα η official του minideal με τα permissions. Εγώ έβαλα την alexneoua_mod v.1.2 που βασίζεται στην 5.6, και είναι όλα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Ωραίος, μη παιδεύομαι κι άλλο, είχα τόση ώρα. Σε ευχαριστώ. Την είχα δοκιμάσει και εγώ την alexneoua_mod v.1.2. Καλή ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Nα δοκιμάσετε και την ρομ από xperia c. Kατ'εμέ η κορυφαία για αυτό το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Την είχα δοκιμάσει. Δε θυμάμαι γιατί, αλλά δε μου άρεσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Την είχα δοκιμάσει. Δε θυμάμαι γιατί, αλλά δε μου άρεσε... Σαν πρώτη ROM μετά τη stock του Minideal, είχα βάλει τη Samsung S4, τη δούλεψα για 1-2 μέρες και μετά δοκίμασα την Experia. Ούτε εγώ θυμάμαι το λόγο που γύρισα πάλι στην Samsung, ώσπου ανακάλυψα οτι σ'αυτή δε δούλευε το video call στο hangouts. Τώρα έχω την alexneoua και προς το παρόν πάει πολύ καλά (σε συνεργασία με το GravityBox, που δεν ήξερα τι έχανα τόσο καιρό:) ) Ο λόγος που δοκίμαζα διαφορετικές ήταν εκτός από το εκνευριστικό με το /system και το SuperSU, οτι έψαχνα (και ακόμα ψάχνω) μια ROM που να δουλεύει σωστά με προγράμματα fitness tracking. Όλα αναφέρουν τρελλές ταχύτητες, εκτός από το RunKeeper. Διάβασα οτι είναι πρόβλημα του Android 4.2.1 και είπα να δοκιμάσω κάτι σε 4.2.2, αλλά τζίφος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shikai Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Για το gps tracking και τους mediatek έχει αναφερθεί ενα fix στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45279780#post45279780 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Για το gps tracking και τους mediatek έχει αναφερθεί ενα fix στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45279780#post45279780 με αυτο το fix λυνεται το προβλημα ,με την ρομ του xperia το μονο θεμα που εχω ειναι οτι η μπαρα του σηματος στη 1 σιμ χανεται και επανερχεται συχνα πυκνα σαν να μην εχει σημα και οι 2 καρτες μου ειναι wind η δευτερη εχει νορμαλ συμπεριφορα βεβαια τη χρησιμοποιω μονο για το νετ και αρα δε ξερω αν οντως δεν εχει σημα κλπ Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Στο δικό μου και σε ένα φίλου η ρομ του xperia δουλεύει άψογα. Πολυ πιο smooth και με καλύτερο σκορ στο antutu. Και τo Real Racing 3 τρέχει πάρα πολύ καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Για το gps tracking και τους mediatek έχει αναφερθεί ενα fix στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45279780#post45279780 Το έχει δοκιμάσει κανείς; Απλά προσθέτεις τη γραμμή στο τέλος του build.prop και είσαι εντάξει; Δε χρειάζεται κάτι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosgeor Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Γεια σας παιδιά, και εγώ amoitis μόλις το πήρα... Αλλά εχω πρόβλημα με το wifi, βλέπει το δύκτιο και συνδέεται στο wifi αλλά δεν μπαίνει στο internet. Κατάφερα να μπώ μόνο με 3G από την vodafone, αλλά το περίεργο είναι ότι 3G δεν έχω... Έχει κανείς καμία ιδέα???? android 4.2.1 ΔΕν το έχω πειράξει καθόλου το κινητό με partition κτλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts