Jump to content

Amoi N828

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει smartphone, αλλά απ' όσα έχω διαβάσει εδώ και με βάση τα χρήματα που θέλω να διαθέσω, με ψήνει το Amoi.

Έχω τις εξής απορίες:

1) Επειδή δεν επείγει η αγορά του και θα μπορούσα -αν υπάρχει λόγος- να περιμένω, θα ήθελα να μάθω αν έχει λόγο μια τέτοια αναμονή. πχ αν γνωρίζει κάποιος ότι είμαστε στο μεταίχμιο για να κυκλοφορήσουν σε αυτή την κατηγορία τιμής κινητά με καλύτερη τεχνολογία στις οθόνες κλπ. Εννοείται ότι με τον καιρό υπάρχει εξέλιξη, αλλά αναφέρομαι στην περίπτωση που είμαστε σε κάποιο κομβικό σημείο.

2) Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία από earphones που λειτουργούν με το Ν828; (νομίζω ότι είδα μόνο ένα λινκ για aliexpress σε μια προηγούμενη σελίδα).

3) ίσως η πιο χαζή ερώτηση: Αν -αγοράζοντάς το από minideal- επιλέξω να μου εγκαταστήσουν αγγλικό λειτουργικό (προτιμώ να βλέπω τους τεχνικούς όρους στα αγγλικά, παρά στα ελληνικά), θα μπορώ να γράφω στα ελληνικά (όπως δηλαδή συμβαίνει και στους υπολογιστές);

Ευχαριστώ.

Edited by Tenant

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1. Δεν ξέρω τι παιζει τεχνολογικά, αλλά το ΑΜΟΙ είναι είδη κανα εξάμηνο στην αγορά και αρκετά πιο φτηνό από τότε που κυκλοφόρησε. Ένα καινούριο μοντέλο θα είναι αρκετά ακριβό όταν κυκλοφορήσει και μέχρι να πέσει η τιμή του θα έχει περάσει κανά τετράμηνο από τώρα.

2. Υπάρχουν ακουστικά αλλά δεν κάνουν όλα όσα έχουν minijack. Εγώ βρήκα κάτι παλιά που είχα και από τα 4 δούλεψε το ένα.

3.Είναι multilingual και έχει και Ελληνικά.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

2. Υπάρχουν ακουστικά αλλά δεν κάνουν όλα όσα έχουν minijack.

Το γνωρίζω. Γι' αυτό θα ήθελα συγκεκριμένη πρόταση από κάποιον που έχει αγοράσει και λειτούργησαν.

αν παραγγειλεις τετοιας αξιας η απο το aliexpress η απο το ebay ποσο κανει ναρθει

γιατι παρηγγειλα ενα φορτιστη universal για μπαταριες κινητων εχει 15 μερες κ ακομα δε λεει να κουνηθει

παραγγελεια 8-8

information received 12-8

item despatced to overseas 15-8

ελτα tracking ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ- ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ. 22-08

απο βδομαδα μαλλον θα ερθει το ειδοποιητητριο σωστα? ποσες μερες κανει αν σου βγαλει πληροφοριες στο ελτα tracking? πρεπει να γραψει κατι και στο delivery status? αντε να δουμε!!!!

Κι εγώ παραγγελία απο minideal 8-8, έφυγε 14-8. Χτες το είδα στο track των ΕΛΤΑ, σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση για παραλαβή αύριο.

Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει smartphone, αλλά απ' όσα έχω διαβάσει εδώ και με βάση τα χρήματα που θέλω να διαθέσω, με ψήνει το Amoi.

Έχω τις εξής απορίες:

1) Επειδή δεν επείγει η αγορά του και θα μπορούσα -αν υπάρχει λόγος- να περιμένω, θα ήθελα να μάθω αν έχει λόγο μια τέτοια αναμονή. πχ αν γνωρίζει κάποιος ότι είμαστε στο μεταίχμιο για να κυκλοφορήσουν σε αυτή την κατηγορία τιμής κινητά με καλύτερη τεχνολογία στις οθόνες κλπ. Εννοείται ότι με τον καιρό υπάρχει εξέλιξη, αλλά αναφέρομαι στην περίπτωση που είμαστε σε κάποιο κομβικό σημείο.

2) Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία από earphones που λειτουργούν με το Ν828; (νομίζω ότι είδα μόνο ένα λινκ για aliexpress σε μια προηγούμενη σελίδα).

3) ίσως η πιο χαζή ερώτηση: Αν -αγοράζοντάς το από minideal- επιλέξω να μου εγκαταστήσουν αγγλικό λειτουργικό (προτιμώ να βλέπω τους τεχνικούς όρους στα αγγλικά, παρά στα ελληνικά), θα μπορώ να γράφω στα ελληνικά (όπως δηλαδή συμβαίνει και στους υπολογιστές);

Ευχαριστώ.

1) Αν δεν βιάζεσαι, μπορείς να περιμένεις να πέσει η τιμή του Jiayu G3s, που ναι κι αυτό στις 4.5" αλλά πολύ ανώτερο σε χαρακτηριστικά κι επιδόσεις.

3) Η rom του κινητού έχει 56 γλώσσες. Στο πληκτρολόγιο μπορείς να χεις ότι θες ανεξάρτητα απ την γλώσσα εμφάνισης που χρησιμοποιείς, είτε στο στοκ, είτε σε άλλο πληκτρολόγιο που θα εγκαταστήσεις

1) Αν δεν βιάζεσαι, μπορείς να περιμένεις να πέσει η τιμή του Jiayu G3s, που ναι κι αυτό στις 4.5" αλλά πολύ ανώτερο σε χαρακτηριστικά κι επιδόσεις.

Ευχαριστώ για την πρόταση. :)

Ωραίο φαίνεται, έχει και καλύτερη οθόνη απ' ό,τι βλέπω, αλλά το βρίσκω αρκετά παχύ και μάλλον δε θα με βολέψει. Εν αναμονή κάποιου λεπτότερου με παρόμοια χαρακτηριστικά (το G4 είναι πιο λεπτό. Κάποια στιγμή...)

Κι εγώ παραγγελία απο minideal 8-8, έφυγε 14-8. Χτες το είδα στο track των ΕΛΤΑ, σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση για παραλαβή αύριο.

κ εμενα σημερα μου εβγαλε κ.δ θεσσαλονικης.. επομενως την δευτερα η τριτη το αργοτερο θα το εχω..για αυριο δυσκολα..σαββατο βλεπεις..

ρε παιδια και γω ιδια ημερομινια με σας το παραγγειλα και στις 16-8 στο SG-post εγραφε "item despatced to overseas"..στα ελτα ομως δεν μου βγαζει τπτ...το tracking number που μ εδωσαν απ το minideal χρισιμοποιω και στα ελτα..?

περιμενε λιγο γιατι στα ελτα πρεπει να λειπουν ολοι :lol:

και εγω περιμενω απο αγγλια (e-bay) που κανονικα σε 6 μερες ειναι εδω και περιμενω ηδη 13

Πιστεύω είναι θέμα του ελτα...λογικά θα έχει έρθει αφού το στείλανε από κει αλλά στον ελτα ίσως να καθυστέρησαν λιγάκι να το γράψουν η κάτι τέτοιο.....

Γινεται, πατας πανω στο εικονιδιο της επαφης και μετα το αριστερο πληκτρο με τις γραμμες. Εχει επιλογη εκει για να ορισεις ηχο κλησης.

Ολα καλά με το τηλέφωνο. Ακριβώς ότι περίμενα με αυτά που διάβασα εδώ, τόσο σε αυτονομία μπαταρίας, όσο και σε ταχύτητα επεξεργαστή.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν δουλεύει καλά η εφαρμογή που μέσα για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Ενώ ανοίγει κανονικά, δημιουργούνται οι λογαριασμοί, λαμβάνει τα μηνύματα, όταν πάω να τα ανοίξω με πετάει έξω και λέει "δυστυχώς η εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει κλείσει". Δοκίμασα να καθαρίσω τα δεδομένα, επανεκίνηση κλπ αλλά πάλι τα ίδια. Είναι από τις εφαρμογές που δεν με αφήνει να την απεγκεταστήσω για να την εγκαταστήσω ξανά. Καμιά ιδέα;

Ολα καλά με το τηλέφωνο. Ακριβώς ότι περίμενα με αυτά που διάβασα εδώ, τόσο σε αυτονομία μπαταρίας, όσο και σε ταχύτητα επεξεργαστή.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν δουλεύει καλά η εφαρμογή που μέσα για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Ενώ ανοίγει κανονικά, δημιουργούνται οι λογαριασμοί, λαμβάνει τα μηνύματα, όταν πάω να τα ανοίξω με πετάει έξω και λέει "δυστυχώς η εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει κλείσει". Δοκίμασα να καθαρίσω τα δεδομένα, επανεκίνηση κλπ αλλά πάλι τα ίδια. Είναι από τις εφαρμογές που δεν με αφήνει να την απεγκεταστήσω για να την εγκαταστήσω ξανά. Καμιά ιδέα;

Eίχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την στοκ ρομ και είχα βάλει άλλη εφαρμογή που ήταν και πολύ καλύτερη (Κ-9 mail)

Αυτο χρησιμοποιω και μου βγαζει αυτο"No information was found"

To ΕΛΤΑ θα στο εμφανήσει όταν φτάσει Ελλάδα. Αυτό που λέει τώρα σημαίνει ότι το δέμα σου είναι transit. Συνήθως η ενημέρωση είναι άμεση στο σαιτ τους αλλά καμιά φορά μπορεί να αργήσει καμιά 10αριά ώρες να ενημερωθεί. Αύγουστος είναι ακόμα....οπότε.....

Eίχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την στοκ ρομ και είχα βάλει άλλη εφαρμογή που ήταν και πολύ καλύτερη (Κ-9 mail)

Συμφωνω απόλυτα, δεν εχω χρησιμοποιήσει στοκ μειλ, το Κ-9 διαχειρίζεται άριστα τους 5-6 λογαριασμούς μου, με καλύτερη παραμετροποίηση

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

δε την εχει αυτη την επιλογη, δε ξερω μηπως παιζει ρολο ο dialer
τελικα ηταν θεμα dialer κατεβασα το dw contacts και ειχε οντως την επιλογη για διαφορετικο ηχο σε καθε επαφη

να ρωτησω κατι αλλο,

μηπως κανεις φιλος εχει βρει καμια εφαρμογη οταν ειναι κλειστη η οθονη να μη θελει να παταμε το power για να ανοιξει και μετα να τη ξεκλειδωνουμαι αλλα με καποιο αλλο τροπο ισως (δηλαδη ν αποφευγουμαι το πατημα του power)

ευχαριστω

Edited by soullis

εγω εχω ενα hero h3000+ και τελευταια το κινητο ζεσταινεται στισ κλησεισ,μπορει να βοηθηση καποιοσ ?

Λόγω προβλημάτων που παρουσίασε το zte v970 που ειχα αγοράσει απο Antelife και ειχα αναφέρει παλιότερα στις αντίστοιχες σελίδες το έστειλα πίσω και μου έστειλαν επειδή αυτο εξαντλήθηκε το Amoi N850 Aliyun MTK6589 Quad Core Android 4.2 4.5 Inch WCDMA 3G GPS 1G RAM 4G ROM 5.0MP Camera GPS Smart Phone στο οποίο όμως μου λένε έχουν εγκαταστήσει Android 4.2.1. Κάπου πριν διάβασα οτι ειναι ίδιο με το Amoi n828 γιαυτο γράφω εδω. Διαφέρουν μόνο στην κάμερα. Δεν το έχω παραλάβει ακόμα αλλά ας ετοιμάζομαι για τα φλασαρίσματα. Ξέρει κανείς πως κάνω backup sto Aliyun αν έχει τέτοιο; Drivers κλπ που τα βρίσκω;