johnkou Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 salesxian@gmail.com σε αυτο το mail εστειλες?με το θεμα με τα μηνυματα εχει κανεις καποια λυση? Ναι σε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. May 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Μήπως εχει παρατηρήσει κανείς οτι οταν μιλας αρκετή ωρα (πανω απο 10λεπτα) ζεσταίνεται το κινητό (στο πανω μερος της οθονης κοντα στο ακουστικο) ; Δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα το παρατηρησα με την δευτερη sim (εχω δυο sim παντα). Edited May 19, 2013 by nikosst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Μήπως εχει παρατηρήσει κανείς οτι οταν μιλας αρκετή ωρα (πανω απο 10λεπτα) ζεσταίνεται το κινητό (στο πανω μερος της οθονης κοντα στο ακουστικο) ; Δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα το παρατηρησα με την δευτερη sim (εχω δυο sim παντα). Τι εννοεις με την πρωτη sim δεν το κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Τι εννοεις με την πρωτη sim δεν το κανει? Μάλλον εννοεί ότι έχει δύο sim μέσα στο τηλέφωνο. Κι ως γνωστό η ακτινοβολία με 2 sim ενεργές είναι μεγαλύτερη. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Οι εκδόσεις TWRP είναι ported ανά συσκευή; Δλδ για το κινητό μας, μας κάνει η 2.5.0.0 άλλου ή περιμένουμε να βγει ειδική για Amoi N828; Θέλω να αναβαθμίσω σε αυτή την έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 kκαι σε εμενα εστειλαν το ιδιο mail τουλαχιστον αυτο τους τιμα αν δουλευει κι ολας χαχα Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. May 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Τι εννοεις με την πρωτη sim δεν το κανει? Μάλλον εννοεί ότι έχει δύο sim μέσα στο τηλέφωνο. Κι ως γνωστό η ακτινοβολία με 2 sim ενεργές είναι μεγαλύτερη. βασικα το ειπα κυριως ενημερωτικά (και οχι για την ακτινοβολια). Κυρίως γιατι εκει το παρατήρησα. Επισης εχω την εντύπωση οτι οι κεραίες των τηλεφώνων γενικα ειναι στο κατω μερος του τηλεφωνου (μπορει να κανω και λαθος). Μήπως απλα ζεσταίνεται το ακουστικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) ...Νίκο (ή όποιος άλλος γνωρίζει). Θέλω να βάλω τη rom που πόσταρες που κάνει και repartition σε 2.5GB. Θα επιχειρήσω μέσω TWRP. Αρκεί πρώτα να κάνω wipe cache/dalvic, factory reset ή χρειάζεται και wipe system; Επίσης αφού μετά επιλέξω για install το zip του rom που λέμε από την εξωτερική SD κάρτα, χρειάζεται ξανά wipes για κάποιο λόγο; Τέλος, χρειάζονται και τίποτα gapps και συνοδευτικά ή είναι ήδη κομπλέ; Ευχαριστώ προκαταβολικά. :) Edited May 20, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. May 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 ...Νίκο (ή όποιος άλλος γνωρίζει). Θέλω να βάλω τη rom που πόσταρες που κάνει και repartition σε 2.5GB. Θα επιχειρήσω μέσω TWRP. Αρκεί πρώτα να κάνω wipe cache/dalvic, factory reset ή χρειάζεται και wipe system; Επίσης αφού μετά επιλέξω για install το zip του rom που λέμε από την εξωτερική SD κάρτα, χρειάζεται ξανά wipes για κάποιο λόγο; Τέλος, χρειάζονται και τίποτα gapps και συνοδευτικά ή είναι ήδη κομπλέ; Ευχαριστώ προκαταβολικά. :) Repartition εχω την εντυπωση οτι μονο μεσω του sp flash tool μπορεις να κανεις. Και το ζιπ που ποσταρα ειναι για να το φλασαρεις με το sp flash tool. Η διαδικασια ειναι απλη (αν εχεις εγκαταστήσει ηδη τους οδηγούς για το κινητο): -Βγαζεις το κινητο απ το καλωδιο usb (αν το εχεις ηδη συνδεδεμένο) -Φορτωνεις το scatter.txt(υπαρχει ηδη μεσα στην ρομ) στο καταλληλο πεδιο -Μετα επιλεγεις firmware upgrade -Κλεινεις το κινητο και το συνδέεις στο usb -Θα δεις οτι πλεον αρχίζει το tool να φορτώνει τα αρχεια στο κινητό -ΜΗΝ ΞΕΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ -οταν ολα τελειωσουν θα σου βγαλει εναν πρασινο κυκλο (μπορεις να βγαλεις το κινητο τωρα). Μετα μεσω custom recovery μπορεις να φλασαρεις οτι ρομ θες και να εχεις τα ιδια paritions. Επισης να πω οτι μου ηρθαν και τα προστατευτικα οθονης και ειναι οντως λιγο μουφα :p Ακουω προτασεις για καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Repartition εχω την εντυπωση οτι μονο μεσω του sp flash tool μπορεις να κανεις. Και το ζιπ που ποσταρα ειναι για να το φλασαρεις με το sp flash tool. Η διαδικασια ειναι απλη (αν εχεις εγκαταστήσει ηδη τους οδηγούς για το κινητο): -Βγαζεις το κινητο απ το καλωδιο usb (αν το εχεις ηδη συνδεδεμένο) -Φορτωνεις το scatter.txt(υπαρχει ηδη μεσα στην ρομ) στο καταλληλο πεδιο -Μετα επιλεγεις firmware upgrade -Κλεινεις το κινητο και το συνδέεις στο usb -Θα δεις οτι πλεον αρχίζει το tool να φορτώνει τα αρχεια στο κινητό -ΜΗΝ ΞΕΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ -οταν ολα τελειωσουν θα σου βγαλει εναν πρασινο κυκλο (μπορεις να βγαλεις το κινητο τωρα). Μετα μεσω custom recovery μπορεις να φλασαρεις οτι ρομ θες και να εχεις τα ιδια paritions. ...σε ευχαριστώ πολύ Νίκο. Κάποιες διευκρινίσεις: Mπαταρία/SIM βγάζω κατά τη διαδικασία ή δεν πειράζει; Επισης να πω οτι μου ηρθαν και τα προστατευτικα οθονης και ειναι οντως λιγο μουφα :p Ακουω προτασεις για καλυτερα. ...εγώ με του minideal είμαι ευχαριστημένος εφόσον τοποθετηθεί σωστά. Καλύτερο σε τι να είναι; Στην τοποθέτηση ή το πάχος π.χ.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. May 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 ...σε ευχαριστώ πολύ Νίκο. Κάποιες διευκρινίσεις: Mπαταρία/SIM βγάζω κατά τη διαδικασία ή δεν πειράζει; ...εγώ με του minideal είμαι ευχαριστημένος εφόσον τοποθετηθεί σωστά. Καλύτερο σε τι να είναι; Στην τοποθέτηση ή το πάχος π.χ.; Για την μπαταρια/σιμ νομιζω δεν χρειαζεται να τα βγαλεις (σε μενα τουλαχιστον δουλευει κι ετσι - απλα κανε απενεργοποιηση) Για το προστατευτικο και τα δυο :p Αυτες που πηρα ειναι σαν αυτη που ειχε το κινητο απ το εργοστάσιο (τοσο λεπτη) και στο πλάι αφηνει "κενα" και γενικα με δυσκολευει στην τοποθετηση. Στην 4η καταφερα να την τοποθετησω σχετικα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Για το προστατευτικο και τα δυο :p Αυτες που πηρα ειναι σαν αυτη που ειχε το κινητο απ το εργοστάσιο (τοσο λεπτη) και στο πλάι αφηνει "κενα" και γενικα με δυσκολευει στην τοποθετηση. Στην 4η καταφερα να την τοποθετησω σχετικα καλα. ...Νίκο εμένα αυτή που έστειλαν ταιριάζει ακριβώς και έχει ικανοποιητικό πάχος που προστατεύει καλά. Πρέπει να ακολουθήσεις κάποια βήματα για να τοποθετηθεί σωστά όμως. Μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες εγκατάστασης που ακολούθησα και εγώ και είχα υποβάλλει σε προηγούμενο post (με σχετικό βίντεο). Το σημαντικό είναι να είναι καθαρά όλα και να μη βιάζεσαι κατά την τοποθέτηση με τη βοήθεια μιας πλαστικής κάρτας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. May 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 ...Νίκο εμένα αυτή που έστειλαν ταιριάζει ακριβώς και έχει ικανοποιητικό πάχος που προστατεύει καλά. Πρέπει να ακολουθήσεις κάποια βήματα για να τοποθετηθεί σωστά όμως. Μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες εγκατάστασης που ακολούθησα και εγώ και είχα υποβάλλει σε προηγούμενο post (με σχετικό βίντεο). Το σημαντικό είναι να είναι καθαρά όλα και να μη βιάζεσαι κατά την τοποθέτηση με τη βοήθεια μιας πλαστικής κάρτας. :) Τα εκανα ολα αυτα. Και αυτες που πηρα ταιριαζουν μια χαρα.Αλλα ολο και καποια φουσκαλα εμφανιζεται.Ισως ειναι πολυ λεπτες γι αυτο. Επισης να τονισω οτι η ρομ του deathking εχει ως προεπιλεγμενη γλωσσα τα κινεζικα.Οποτε την πρωτη φορα που θα την ανοιξετε θα ειναι ολα στα κινεζικα. Αν θυμαστε απ εξω τα βηματα για να πατε στο μενου αλλαγης γλωσσας δεν θα εχετε προβλημα να βαλετε τα Αγγλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L.Angel Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Για repartition πανεύκολα δείτε αυτό http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=es&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.movilesdualsim.com%2Fforo%2Fthreads%2F31769-Meteos-MTK6589-ROM-EDIT-redimensiona-f%25C3%25A1cilmente-data-(apps)-Com-4GB-8GB-16GB-ROM Παράθεση ΑΓΓΕΛΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Παιδια βρηκα μια rom και την ανεβασα εδω http://www.easybytez.com/2me7kbbspphe Ειναι προσομειωση του galaxy s4 και εχει πολλες γλωσσες αλλα δεν ξερω αν εχει ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 εχει ελληνικα τη δοκιμασα οταν ανοιγει το κινητο γραφει πλεον samsung αντι amoi χαχα λιγο που την ειδα ειναι αρκετα γρηγορη αλλα πολυ samsung δεν αντεχεται χαχα καλα βεβαια γουστα ειναι αυτα δοκιμασα και την αλλη ρομ v5.5 μου εκανε repartition στα 2.5 γιγα αλλα δε μου διαβαζε μετα τη καρτα μνημης με τιποτα πρεπει να την βγαλω κατα τη διαδικασια φταιει κατι αλλο? Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 εχει ελληνικα τη δοκιμασα οταν ανοιγει το κινητο γραφει πλεον samsung αντι amoi χαχα λιγο που την ειδα ειναι αρκετα γρηγορη αλλα πολυ samsung δεν αντεχεται χαχα καλα βεβαια γουστα ειναι αυτα δοκιμασα και την αλλη ρομ v5.5 μου εκανε repartition στα 2.5 γιγα αλλα δε μου διαβαζε μετα τη καρτα μνημης με τιποτα πρεπει να την βγαλω κατα τη διαδικασια φταιει κατι αλλο? Α ωραια αφου εχει ελληνικα θα την περασω και εγω.Για την 5.5 θα ξερει ο Νικος που την εχει περασει.Η διαδικασια ειναι με recovery δεν χρειαζεται κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Παιδια βρηκα μια rom και την ανεβασα εδω http://www.easybytez.com/2me7kbbspphe Ειναι προσομειωση του galaxy s4 και εχει πολλες γλωσσες αλλα δεν ξερω αν εχει ελληνικα. Μπορείς να το ανεβάσεις και κάπου αλλού καθώς μου λέει σαν free user δεν μπορώ να κατεβάσω πάνω από 250mb αρχεία στην easybytez... Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Μπορείς να το ανεβάσεις και κάπου αλλού καθώς μου λέει σαν free user δεν μπορώ να κατεβάσω πάνω από 250mb αρχεία στην easybytez... http://bbs.lewaos.com/thread-136903-1-1.html Μπες εδω και κατεβασε τηνΕιναι στα κινεζικα κανε μεταφραση με το google και θα βρεις ακρη.Απλά κατεβαινει πολυ αργα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L.Angel Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 http://bbs.lewaos.com/thread-136903-1-1.html Μπες εδω και κατεβασε τηνΕιναι στα κινεζικα κανε μεταφραση με το google και θα βρεις ακρη.Απλά κατεβαινει πολυ αργα. Υπάρχει και στο needrom http://www.needrom.com/mobile/amoi-n828-12/. Πάντως, τα καλύτερα Ελληνικά νομίζω τα μιλάει η Rom του minideal. Παράθεση ΑΓΓΕΛΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. May 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 εχει ελληνικα τη δοκιμασα οταν ανοιγει το κινητο γραφει πλεον samsung αντι amoi χαχα λιγο που την ειδα ειναι αρκετα γρηγορη αλλα πολυ samsung δεν αντεχεται χαχα καλα βεβαια γουστα ειναι αυτα δοκιμασα και την αλλη ρομ v5.5 μου εκανε repartition στα 2.5 γιγα αλλα δε μου διαβαζε μετα τη καρτα μνημης με τιποτα πρεπει να την βγαλω κατα τη διαδικασια φταιει κατι αλλο? Σχετικα με την v5.5 αν την περασεις απ το μηδεν λογικα δεν θα εχεις προβλημα. Το προβλημα που λες το ειχα κι εγω αλλα ειχα αλλαξει μονο το boot.img στην ρομ του minideal. Μηπως πειραξες κι εσυ κατι και δεν περασες ολοκληρη την ρομ οπως ηταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 δεν ειχα πειραξει κατι αλλο απο τη μαμα ρομ την περασα με sp flash tool μπορεί και να ξαναδοκιμάσω.Την 4.4.2 απο το needrom τη κατεβασα και τη περασα απο recovery δεν εκανα κατι αλλο ιδιαιτερο δυσκολευτηκα να βρω τα ελληνικα γτ ανοιγει στα κινεζικα με λιγο υπομονη τα βρισκεις ομως ξεχασα να πω πως η ρομ δεν ειναι root θα πρεπει να τη ρουταρετε δε ξερω πωςουτε το εψαξα Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 ...αυτή η 5.5 του Deathking για την οποία συζητάμε: - χρειάζεται εξωτερική κάρτα μνήμης για το repartition; - δεν είναι root; - φλασάρεται τελικά μέσω recovery (TWRP) ή απαιτεί SPFT; - μετά το download/firmware upgrade, απαιτεί wipe/factory reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. May 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) ...αυτή η 5.5 του Deathking για την οποία συζητάμε: - χρειάζεται εξωτερική κάρτα μνήμης για το repartition; - δεν είναι root; - φλασάρεται τελικά μέσω recovery (TWRP) ή απαιτεί SPFT; - μετά το download/firmware upgrade, απαιτεί wipe/factory reset; -δεν παιζει ρολο. -εχει root -μεσω spft -οχι κανει μονο του. Να ξαναγραψω οτι εγω αυτη εχω κατεβασει και βαλει. Δεν ξερω τι αλλα λινκς υπαρχουν και τι διαφορες εχουν. (απο εδω βρηκα το παραπανω λινκ) edit: μολις την ξαναπερασα για δοκιμη (με sdcard μεσα) και δουλευουν ολα μια χαρα. Edited May 21, 2013 by nikosst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duckino Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Ρώτησα και για την τιμή SAR στο επίσημο κινέζικο site της Amoi (στο online chat - http://www.amoi.com.cn/) και η απάντηση ήταν αυτή: SAR value 0.157w/kg, meet the national standard GB21288-2007 requirements Αυτο μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει και απο το manual του κινητου;Αν ισχυει κατι τετοιο , τοτε μιλαμε για το χαμηλοτερο σε SAR smartphone της αγορας και απορω πως μετα απο 12 σελιδες κατι τετοιο εμεινε ασχολιαστο. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts