teomcl Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 από πίεση τίποτα άλλο.τους τα χω σώσει για τα καλά.'εύχομαι τις επόμενες μέρες να το στείλουν..πάντως παράγγειλα και ένα v970 και το έστειλαν αμέσως.ίδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 (edited) Τι χρειαζομαστε: 1.recovery 2.MediaTek USB VCOM drivers 3.SP Flash Tool 4.rom κατεβαζουμε το recovery απο εδω (http://d-h.st/lA8) και τα υπολοιπα αρχεια απο εδω(http://www.4shared.com/fol...5xx_Tools.html) το password ειναι :bm-smartphone-reviews.blogspot.com το ποιο σημαντικο που θελει προσοχη ειναι να μπουμε οι MediaTek USB VCOM drivers ωστε το pc να βλεπει το κιν. στα αρχεια που θα κατεβασετε περιλαμβανονται μεσα. αφου τους εγκαταστησετε μην τρομαξετε αν το SP Flash Tool συνεχιζει να μην το βλεπει το κιν.! Θα ανοιξετε το SP Flash Tool … http://3.bp.blogspot.com/-RrYRRBm9s1o/T6pekhu6ReI/AAAAAAAABoc/GJXCY5wRMaQ/s1600/sp0.png Και θα πατησετε το scatter-loading οπου θα επιλεξετε τοMT6589_Android_scatter_emmc. Βγαζετε την μπαταρια απο το κιν. Και μετα απο λιγο την ξαναβαζετε-πατατε το download και οταν αρχισει να κανει searching ΤΟΤΕ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ PC. Oταν τελειωσει αφου η μπαρα θα αλλαξει διαφορα χρωματα θα γραψει download ok Ειναι μια διαδικασια που κραταει δευτερολεπτα. http://4.bp.blogspot.com/-IvFvMBgpN3E/T6peuktNpCI/AAAAAAAABpI/bQNPEVJ6FoA/s1600/sp6.png Βγαζουμε το κιν. Και πλεον εχουμε ClockworkMod Recovery! Σε περιπτωση που εχουμε recovery,κινεζικο η ποιο παλιο και θελουμε να κανουμε update ενας ευκολος τροπος ειναι με την εγκατασταση του Mobileuncle MTK Tools(https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileuncle.toolbox&hl=el) Αφου εχουμε κατεβασει το recovery, και το εχουμε αποσυμπιεσει(να εχει καταληξη .img) το μεταφερουμε στην καρτα sd. Aνοιγουμε το ΜΤΚ tools και επιλεγουμε ''recovey update''.Θα το βρει αμεσως ,το επιλεγουμε και γινεται η εγκατασταση. ΑΝ δεν το βρει σημαινει οτι δεν το εχετε κανει unzip η δεν το εχετε στην sd(οχι μεσα σε καποιο φακελο) Εγκατασταση rom.... Πλεον εχουμε βαλει το recovery και ηρθε η ωρα να βαλουμε rom...εχουμε κατεβασει την rom που θελουμε και την εχουμε βαλει στην καρτα sd(ειναι με μορφη zip και δεν το αποσυμπιεζουμε!) παταμε με διαρκεια volume+ μαζι με το power κουμπι και βλεπουμε αυτο! http://www.tasteofandroid.com/wp-content/uploads/2012/07/CWM-recovery-6.0.0.jpg (στην εικονα δεν ειναι η εκδοση μας αλλα το μενου ειναι ιδιο) Διαλεγουμε install zip from Sdcard και και ουσιαστικα ανοιγει ενας file manager οπου καθοδηγουμε που θα βρει την rom. Tην βρηκαμε? INSTALL και reboot οταν τελειωσει. Σημ.:το κουμπι power οταν ειμαστε στο recovery ειναι για να επικυρωνει την εντολη και το volume για να κινουμαστε στις επιλογες. Rom μπορειται να κατεβαστε απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874 (+να δωσετε ενα μεγαλο μπραβο και μια μπυρα στο dev.) η αν θελετε κατι miui εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44395880#post44395880 υπαρχουν και αλλες σελιδες αλλα ουσιαστικα αυτες ειναι οι ποιο βασικες. internal memory re-partition(αφορα την 4.1 και κυριως τις v1&v2 bruno roms πρωτη μας κινηση ,κανουμε backup τα παντα(και sd)! κατεβαζουμε το αρχειο http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1906265&d=1366749881 Αντιγραφουμε το disable_internal_sdcard.zip στην sd καρτα μας και κλεινουμε το κιν. ανοιγουμε το SP Flash Tool και φορτωνουμε το scatter file τικαρουμε τα MBR, EBR1, EBR2 & recovery http://img560.imageshack.us/img560/966/v987internalmemoryrepar.png οταν τελειωσει το φλασαρισμα μπαινουμε recovery και format /data. και συνεχιζουμε κανοντας εγκατασταση disable_internal_sdcard.zip αρχειο. reboot και τελος! ολες οι πληροφοριες και η δουλεια που εχει γινει ειναι απο εδω http://bm-smartphone-reviews.blogspot.gr/2012/05/mt6575-flashing-tutorial.html http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874 Edited August 20, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cksot Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Συγχαρητήρια στον ulvergr για τις οδηγίες εγκατάστασης! Κι εγώ με Αυτόν τον τρόπο έβαλα την custom recovery (με την καταλυτική βοήθεια φίλου μου καθώς δεν ξέρω). ulvergr γνωρίζεις και τον τρόπο που εγκαθιστούμε τους drivers στον υπολογιστή μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Συγχαρητήρια στον ulvergr για τις οδηγίες εγκατάστασης! Κι εγώ με Αυτόν τον τρόπο έβαλα την custom recovery (με την καταλυτική βοήθεια φίλου μου καθώς δεν ξέρω). ulvergr γνωρίζεις και τον τρόπο που εγκαθιστούμε τους drivers στον υπολογιστή μας; μεσα στο φακελακι με τους drivers υπαρχει ενα εκτελεσιμο αρχειο .exe ,το ανοιγεις και μπαινουν μονοι τους;) απλα οπως αναφερω υπαρχει trick για να δει στο sp flash tool το κιν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cksot Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Κατάλαβα! Οι drivers που είχα βρει εγώ δεν ήταν .exe και τους έβαζες με κάποιον άλλο τρόπο. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Κατάλαβα! Οι drivers που είχα βρει εγώ δεν ήταν .exe και τους έβαζες με κάποιον άλλο τρόπο. Ευχαριστώ! κοιτα υπαρχουν 3 τροποι,1 ενας ειναι μεσω .exe ,ο αλλος ειναι να πας πανω στο αρχειο usb2ser_Win.inf και κανοντας δεξι κλικ install(αλλα νομιζω μονο σε xp γινεται) και ο τριτος απο device manager οπου ουσιαστικα εσυ καθοδηγεις το pc απο που θα παρει τους drivers για την αγνωστη συσκευη που εχει βρει. παντως συγκριτικα οι 2 ρομ που αλλαξα(bruno και minideal)του bruno τρεχει ποιο smooth το κινητο αλλα το wifi ειναι λιγο ποιο ασθενες σε σχεση με του minideal. παντως αξιζει να την βαλετε (και να τον καντε donate!)οπως επισης να κανετε την διαδικασια για re-partition το κιν. εχω μια 32 γιγα μεσα ...ποτε δεν θα μου πει οτι δεν εχω χωρο!!! offtopic:βαλτε το exdialers&contacts...οπως και το widgetlocker για να ''ξυπναει '' η οθονη με τα πληκτρα ηχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 παντως συγκριτικα οι 2 ρομ που αλλαξα(bruno και minideal)του bruno τρεχει ποιο smooth το κινητο αλλα το wifi ειναι λιγο ποιο ασθενες σε σχεση με του minideal. παντως αξιζει να την βαλετε (και να τον καντε donate!)οπως επισης να κανετε την διαδικασια για re-partition το κιν. εχω μια 32 γιγα μεσα ...ποτε δεν θα μου πει οτι δεν εχω χωρο!!! Εμενα θα μου ερθει με την rooted rom απο merimobile....λογικα θα εχει clockworldrecovery οποτε γινεται να κανω μονο την διαδηκασια re-partition???? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Εμενα θα μου ερθει με την rooted rom απο merimobile....λογικα θα εχει clockworldrecovery οποτε γινεται να κανω μονο την διαδηκασια re-partition???? το recovery που θα εχεις λογικα ειναι το κινεζικο(ετσι ηταν και σε εμενα). μαλλον δεν γλυτωνεις την διαδικασια... πληροφοριακα παντως στο xda παιδι εχει βαλει καρτα 64GB και την διαβαζει κανονικα!επισης μια λειτουργια που τουλαχιστον εγω δεν ειχα ανακαλυψει ειναι πατωντας με διαρκεια το ''σπιτακι' εμφανιζει task switcher Edited May 15, 2013 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Δεύτερη μέρα με τον zte... Πρώτες εντυπώσεις είμαι κατά ενθουσιασμενως... Όθωνη φανταστική.... Browser σφαίρα συγκριτικά με galaxy s 3 σε ταυτόχρονο άνοιγμα 50 διαφορετικών σελίδων συνδεμενοι στο ίδιο ρουτερ και οι 50 άνοιξαν πρώτα στο zte... Απίστευτο.... Δεν το περίμενα... Gps με igo primo για jb άψογα με τα το πρώτο κλείδωμα κλειδώνει σε 3-4 λεπτά με πολύ καλό σημά σε οδήγηση στην Αθήνα ακόμα και κάτω από τις γέφυρες του Village στο Ρέντη.. Κάμερα παρα πολύ καλή την ημέρα... Όχι δυνατό led για την νύχτα... Απίστευτη ταχύτητα συμπεριφοράς θα έλεγα είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου μαζί με τον s3 Το τηλέφωνο φοράει την rooted rom από merimobile... Δεν έχει Ελληνικά αλλά είναι με gapps... Έχω εντοπίσει 2,3 θέματα... Χρήσημοποίο. 2 σιμ wind και Vodafone Στις ρυθμίσεις των sim έχω βάλει να με ρωτάει πάντα με πια θα καλέσω... Στις επαφές όμως έχω κάνει associate κάποιους αριθμούς με μια από τις 2 σιμ και κανονικά θα πρέπει αυτές να τις καλεί απευθείας χωρίς ερώτηση.... Αλλά δεν το κάνει... Μου βγάζει πάντα ερώτηση... Πράγμα που δεν συμβαίνει στο παλιό μου Acer gallant duo mtk6575 android 4.0.3 2ο και συμαντικοτερο όπου αφορά όλες τις Android 4.1.2...Δεν υποστηρίζει flash player κανένας browser(opera, dolfin) εκτός του ενσωματωμένου-ευτυχώς-που δεν με βολεύει γενικός... 3ο...τα soft keys και ιδιαίτερα το μεσαίο-home-δεν είναι τόσο ευαίσθητα όσο θα ήθελα... Μερικές φορές χρειάζεται και 2η φορά για να δώσει εντολή.... Οποιος γνωρίζει κάτι για αυτά τα θέματακια ίσως φοροντας κάποια άλλη ρομ ας βοηθήσει.... Εχαριστω.... Edited May 18, 2013 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cksot Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Όσον αφορά το μεσαίο πλήκτρο, πιστεύω ότι αν μπορούσαμε με κάποιον τρόπο να παρατείνουμε τον χρόνο που φωτίζεται θα μπορούσαμε να το πατάμε πιο εύστοχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 2ο και συμαντικοτερο όπου αφορά όλες τις Android 4.1.2...Δεν υποστηρίζει flash player κανένας browser(opera, dolfin) εκτός του ενσωματωμένου-ευτυχώς-που δεν με βολεύει γενικός... Δοκίμασε τον Firefox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Δοκίμασε τον Firefox. Εβαλα τον Xscope pro (μονο ο 'pro' υποσηριζει flash) και δουλευει αψογα και σφαιρα..... O firefox μου εκανε νουμερα στα flash.... Και ο στοκ browser παιζει καλα τα flash αλλα κλεινει τον φωτισμο τησ οθωνης στο οριο που τησ εχω θεση εγω και δεν βρηκα τροπο να κραταει αναμενη την οθωνη ενω βλεπω καποιο βιντεο flash.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool_J Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Ας βοηθήσουν αυτοί που το αγόρασαν με ένα εκτενές & σωστό review!! 1) Δουλεύουν και οι δύο SIM ταυτόχρονα? (υποτίθεται θα λυνόταν με τον MTK6589) - θα πρέπει να ΜΗΝ δειχνει κατελλημένο όταν μιλάμε με την μία από τις 2 SIM 2) Το ηχείο τι λέει από ένταση? Κάτι διάβασα πως είναι αδύναμο όπως και στο v970. 3) Το GPS κλειδώνει σωστά και γρήγορα ΧΩΡΙΣ να είναι ενεργό το A-GPS? 4) Η μπαταρία με ανοιχτό Wi-Fi ή data ΟΛΗ μέρα πόσο κρατάει? 5) Τα προηγούμενα MTK chipsets είχαν προβλήματα με Skype & Viber/Tango, o άλλος σε άκουγε σαν να μίλαγες με μπουρμπουλήθρες μέσα από την μπανίερα. Είναι καθαρός ο ήχος? Τι λέει η δευτερεύουσα κάμερα στις videoκλήσεις 6) Κάμερα & οθόνη κινητού (ποιότητα?) :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Ας βοηθήσουν αυτοί που το αγόρασαν με ένα εκτενές & σωστό review!! 1) Δουλεύουν και οι δύο SIM ταυτόχρονα? (υποτίθεται θα λυνόταν με τον MTK6589) - θα πρέπει να ΜΗΝ δειχνει κατελλημένο όταν μιλάμε με την μία από τις 2 SIM 2) Το ηχείο τι λέει από ένταση? Κάτι διάβασα πως είναι αδύναμο όπως και στο v970. 3) Το GPS κλειδώνει σωστά και γρήγορα ΧΩΡΙΣ να είναι ενεργό το A-GPS? 4) Η μπαταρία με ανοιχτό Wi-Fi ή data ΟΛΗ μέρα πόσο κρατάει? 5) Τα προηγούμενα MTK chipsets είχαν προβλήματα με Skype & Viber/Tango, o άλλος σε άκουγε σαν να μίλαγες με μπουρμπουλήθρες μέσα από την μπανίερα. Είναι καθαρός ο ήχος? Τι λέει η δευτερεύουσα κάμερα στις videoκλήσεις 6) Κάμερα & οθόνη κινητού (ποιότητα?) :thanks: καλημερα,θα σου απαντησω σε οσα μπορω... 1.Δουλεύουν και οι δύο SIM ταυτόχρονα? ναι αλλα αν σε παρουν και μιλας δειχνει το αλλο κατελλειμενο-νομιζω αυτο που θες γινεται μονο αμα εχεις 2 κεραιες. 2.Το ηχείο τι λέει από ένταση?δεν ξερω τι παιζει απο το v970 αλλα εγω ειμαι ευχαριστημενος 3. Το GPS κλειδώνει σωστά και γρήγορα ΧΩΡΙΣ να είναι ενεργό το A-GPS?δεν το εχω δοκιμασει λογω οτι εχω εξ. gps. 4.Η μπαταρία με ανοιχτό Wi-Fi ή data ΟΛΗ μέρα πόσο κρατάει?με μια νορμαλ χρηση 2 μερες 5.Τα προηγούμενα MTK chipsets είχαν προβλήματα με Skype & Viber/Tango....skype καλα μου εχει δουλεψει. 6.Κάμερα & οθόνη κινητού (ποιότητα?)καμερα και οθονη ειναι αψογα!!!τρομερες φωτογραφιες και τρομερη οθονη. διαβασε το review του bruno που φτιαχνει και την rom για περισσοτερα http://bm-smartphone-reviews.blogspot.com.es/2013/04/zte-v987-dual-sim-with-3g-support.html δες και το videaki του gerstauros http://www.youtube.com/watch?v=BXcBLdCKxqU παντως μεχρι τωρα ειναι ισως η καλυτερη αγορα που εχω κανει με τα χρηματα που εχω δωσει.αξιζει με 1000.... Edited May 22, 2013 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Παιδια μπορει καποιος να μου επιβαιβεωση αν του λειτουργει το associate sim contacts που συνδεης μια επαφη με συγγεκριμενη σιμ ωστε να μη σε ρωταει με πια θα καλεσεις? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 καλημερα,θα σου απαντησω σε οσα μπορω... 1.Δουλεύουν και οι δύο SIM ταυτόχρονα? ναι αλλα αν σε παρουν και μιλας δειχνει το αλλο κατελλειμενο-νομιζω αυτο που θες γινεται μονο αμα εχεις 2 κεραιες. 2.Το ηχείο τι λέει από ένταση?δεν ξερω τι παιζει απο το v970 αλλα εγω ειμαι ευχαριστημενος 3. Το GPS κλειδώνει σωστά και γρήγορα ΧΩΡΙΣ να είναι ενεργό το A-GPS?δεν το εχω δοκιμασει λογω οτι εχω εξ. gps. 4.Η μπαταρία με ανοιχτό Wi-Fi ή data ΟΛΗ μέρα πόσο κρατάει?με μια νορμαλ χρηση 2 μερες 5.Τα προηγούμενα MTK chipsets είχαν προβλήματα με Skype & Viber/Tango....skype καλα μου εχει δουλεψει. 6.Κάμερα & οθόνη κινητού (ποιότητα?)καμερα και οθονη ειναι αψογα!!!τρομερες φωτογραφιες και τρομερη οθονη. διαβασε το review του bruno που φτιαχνει και την rom για περισσοτερα http://bm-smartphone-reviews.blogspot.com.es/2013/04/zte-v987-dual-sim-with-3g-support.html δες και το videaki του gerstauros http://www.youtube.com/watch?v=BXcBLdCKxqU παντως μεχρι τωρα ειναι ισως η καλυτερη αγορα που εχω κανει με τα χρηματα που εχω δωσει.αξιζει με 1000.... `Μια ερωτηση,το λεντ φλας ειναι ικανοποιητικο?με λιγο φωτισμο βγαζει φωτο?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Γνωρίζουμε αν έχει το συγκεκριμένο sensor, π.χ. για πυξίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Γνωρίζουμε αν έχει το συγκεκριμένο sensor, π.χ. για πυξίδα; Οχι πυξιδα δεν εχει και το led που ρωταει αλλος φιλος ειναι απλα καλο αλλα σε μερα τραβαει αριστες φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Παιδιά το προτείνετε στα χρηματά του ή να προτιμήσω κάτι από τα καινούρια (π.χ. UMI X2 T); Υπάρχει κάτι καλύτερο στα χρήματα αυτά; Κάποιο πρόβλημα έχει αναφερθεί; Η υποστήριξη (custom rom, ...) προβλέπεται σημαντική; διότι ακόμη 4.1.2 βλέπω είναι. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Παιδιά το προτείνετε στα χρηματά του ή να προτιμήσω κάτι από τα καινούρια (π.χ. UMI X2 T); Υπάρχει κάτι καλύτερο στα χρήματα αυτά; Κάποιο πρόβλημα έχει αναφερθεί; Η υποστήριξη (custom rom, ...) προβλέπεται σημαντική; διότι ακόμη 4.1.2 βλέπω είναι. Ευχαριστώ. Ειναι Επωνυμο τετραπυρινο στα 200ε(τρελλη τιμη!)....μην το συγκρινεις με αλλα κινεζικα λαχεια. Υποστηριξη υπαρχει στο xda και σε αλλα κινεζικα φορουμ,τωρα οσο αφορα την 4.1 που φοραει,η Zte εχει βγαλει και την 4.2 απλα ειναι beta ακομα(απο οτι διαβαζω τρεχει αριστα παντως) Ειναι ποιοτητικα φτιαγμενο με καλη φωτογραφικη και αψογη οθονη.δεν θα το μετανιωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Ειναι Επωνυμο τετραπυρινο στα 200ε(τρελλη τιμη!)....μην το συγκρινεις με αλλα κινεζικα λαχεια. Υποστηριξη υπαρχει στο xda και σε αλλα κινεζικα φορουμ,τωρα οσο αφορα την 4.1 που φοραει,η Zte εχει βγαλει και την 4.2 απλα ειναι beta ακομα(απο οτι διαβαζω τρεχει αριστα παντως) Ειναι ποιοτητικα φτιαγμενο με καλη φωτογραφικη και αψογη οθονη.δεν θα το μετανιωσεις ...ευχαριστώ πολύ. Έχω ήδη το ΑΜΟΙ Ν828 και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά προέκυψε ανάγκη να το δώσω στην κόρη μου και είπα να μετακινηθώ στις 5" με καλύτερη ακόμα ποϊότητα. 200 ευρώ που το είδες, γιατί σκέφτομαι από minideal όπου και έμεινα υπερευχαριστημένος την πρώτη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) ...ευχαριστώ πολύ. Έχω ήδη το ΑΜΟΙ Ν828 και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά προέκυψε ανάγκη να το δώσω στην κόρη μου και είπα να μετακινηθώ στις 5" με καλύτερη ακόμα ποϊότητα. 200 ευρώ που το είδες, γιατί σκέφτομαι από minideal όπου και έμεινα υπερευχαριστημένος την πρώτη φορά. minideal το εχω παρει και εγω.αυτη την στιγμη το εχουν στα 275$(212ε) πιστευω οτι αν τους πεις για κουπονι εκπτωσης στο chat θα σου δωσουν και θα πεσει και αλλο η τιμη-εγω ετσι το ειχα κανει. οριστε και μια λιστα με roms(περα απο την ρομ στο xda που αναπτυσει ο bruno) http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=zh-CN&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.zhongxingfans.com%2Fthread-70551-1-1.html Edited May 26, 2013 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Αξίζουν ρε παιδιά τα 100 δολάρια παραπάνω σε σχέση με το 967s? Δεν λέω καλύτερο είναι αλλά πολλά δεν είναι τα 100... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Αξίζουν ρε παιδιά τα 100 δολάρια παραπάνω σε σχέση με το 967s? Δεν λέω καλύτερο είναι αλλά πολλά δεν είναι τα 100... Καλυτερη οθονη,καλυτερη καμερα και σιγουρα καλυτερη υποστηριξη θα εχει... Αν αξιζουν?πρεπει να εχεις πιασει και τα 2 για να πεις.για μενα παντως ναι,πιστευω στις 5inches χρειαζεσαι και καλυτερη αναλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) ...τελικά ξέρουμε διαπιστωμένα τί ταχύτητα 3G υποστηρίζει; Αλλού βλέπω 3.5G HSDPA 7.2Mbps και αλλού 42 Mbps. Αλλού πάλι μιλάνε για HSPA+ αλλά αμφιβάλλω ότι υποστηρίζει. Είμαι στη φάση που το παραγγέλνω και με προβλημάτισε η πληροφορία αυτή. Αν έχετε την καλοσύνη... ...τέλος πάντων το παρήγγειλα, ας ελπίσουμε ότι αξίζει τα χρήματά του :) Edited May 28, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts