mertaghon2 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 σας ευχαριστωω παιδιααα:p θα το παρω σε λιγες μερες:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 (edited) Για πες μας αν θες περισσοτερα.....!!!!! θα κανω copy/paste... Features and Improvements : - Full memory management. -Linux kernel tweaks and improvements for better performance and battery life. - Entropy generator engine used to reduce lags. - Zipalign apps in "/system" and apps in "/data" every 48 hours which result in less RAM usage. - Sqlite optimizations and faster database access. - CPU governors tweaks and improvements for better performance and battery life. - Increased SD Card read-ahead cache to 2048 KB . - Ad blocking. - Build.prop tweaks and improvements. - Cleans log files and tombstones at every boot. - Many other tweaks for better performance and battery life! εγω σε αυτο που ειδα μεγαλη διαφορα ειναι στην μνημη,μιλαμε για 500mb free ενω ηταν στα 300! ταχυτητα...και πριν πηγαινε σφαιρα(και ο atom launcher που χρησιμοποιω ειναι πολυ γρηγορος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dlto.atom.launcher&hl=el)δεν μπορω να κρινω κανε ενα backup απο το recovery να εισαι καλυμενος και δοκιμασε το,αξιζει. επισης μου ηρθε σημερα και η mofi case που ειχα παραγγειλει,καλη ποιοτητα δειχνει,καλυτερη απο την nilkin αλλα θα δειξει στο περασμα του χρονου. η nilkin μετα απο 3-4 μηνες πλεον το πισω μερος(το πλαστικο) εχει αρχισει και ''ξεβαφει'' Edited August 22, 2013 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Ειναι αριστο φιλε mertaghon2 το τηλ... εδω και 2 μερες δοκιμαζω ενα Mod που βρηκα,θεωρητικα βαση του dev. δουλευει σε ολες τις συσκευες(τις πειραγμενες;)) λοιπον δεν παιζεται!!!τρομερη διαφορα στην μνημη! περισσοτερα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2226373 αλλα για να μην παιδευεστε... κατεβαζουμε τα εξης 2 αρχεια:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2193593&d=1376686430 & http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2187823&d=1376469962 γυρναμε σε recovery και φλασαρουμε πρωτα το beta2 και μετα το sqlite,reboot και τελος! τι υποσχεται ολο αυτο?μνημη,μπαταρια,ταχυτητα....αξιζει δοκιμαστε το! Βγήκε και το beta3.... smooth... Edited August 24, 2013 by navi55 διόρθωση post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Την περιμένω, ελπίζω σε καμία 10 μέρες να την εχω σου ήρθε η θήκη; τι εντυπώσεις αποκομίζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 σου ήρθε η θήκη; τι εντυπώσεις αποκομίζεις; οπως γραφω και ποιο πανω ,ποιοτικα ειναι ανωτερη απο την nilkin και ισως και ποιο ομορφη. πρακτικα η nilkin μου φαινεται ποιο πρακτικη(λογο συνηθειας?)δηλ. με την nilkin μπορεις να βαλεις για φορτιση το τηλ. με κλειστο καπακι ενω με την mofi πρεπει να το εχεις ανοικτο, στην mofi ειναι ποιο δυσσκολο να πατησεις τα κουμπια του ηχου σε σχεση με την nilkin(αυτο ειναι και καλο και κακο;)) και τελος η αλλη θεση κουμπωματος που εχουν (της nilkin μου φαινεται καλυτερη η θεση) λεπτομεριες ειναι βεβαια ολα αυτα....ποιοτικα παντως η mofi ειναι καλυτερη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_skr Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 παιδια το κινιτο εχει γινει despathced to overseas απο 17 του μηνα ποτε θα εμφανιστει Αθηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Κανει γυρω στις 10 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_skr Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Κανει γυρω στις 10 μερες Δηλαδη αυριο μεθαυριο θα ειναι Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Μεχρι παρασκευη πιστευω θα το χεις στα χερια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_skr Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Μεχρι παρασκευη πιστευω θα το χεις στα χερια σου Ευχαριστω φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Εμένα στις 19/8 μου το έγραψε...για να δουμε ποτε θα έρθει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 (edited) Δηλαδη αυριο μεθαυριο θα ειναι Ελλαδα? Ναι κάπου εκεί, αναλόγως την διάθεση των ελτα :-P Αθήνα μένεις; Εμένα στις 19/8 μου το έγραψε...για να δουμε ποτε θα έρθει .... Και εσύ υπολογιζε τέλος εβδομάδος με αρχή της άλλης -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 26, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Παιδια , μιας και θα το παρω και εγω , μπορει καποιος μιας και τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα , τη να γραψω ωστε να βαλουν την τελευταια rom και να εχει ελληνικα και playstor. στα αγγλικα λεω ...... Eυχαριστω :) Edited August 27, 2013 by maroulisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_skr Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Ναι κάπου εκεί, αναλόγως την διάθεση των ελτα :-P Αθήνα μένεις; Ναι Αθηνα Νικαια Edited August 27, 2013 by navi55 διόρθωση quote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sada12 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 ευχάριστα νέα. 21-8 έφυγε, εχθές μπήκε Ελλάδα, αύριο θα το έχω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) επειδη ψαχνω και εγω κινητο,ισως παω σε αυτο,αλλα θα ηθελα να ξερω το τι sar εχει. δεν εχω βρει τιποτα στο google περα αποhttp://www.jsxltech.com/products/zte-v987-smartphone που γραφει ο,21!! αλλα τιποτα αλλο,head,body,eu,us. αν ξερει καποιος ας μας πει. ευχαριστω τελικα το βρηκα και πιο επισημα. υποτιθετε οτι ειναι απο το Manual της zte,ειναι 0.212 w/kg εδω Συγνωμη για την επιπροσθετη τροποποιηση. Ψαχνωντας παρατηρησα οτι στις φωτογραφιες εδω εκει πουγραφει για την μνημη εχει total 1008.3 mb? 4 Gb δεν εχει?και οκ το συστημα θα κρατει καποια,αλλα οχι και 3gb. και ραμ 255/971 mb, ποσο το εχουν φορτωσει για να εχει τοση λιγη ακομα?η δεν γινεται καλη διαχειρηση? ας απαντησει καποιος που το εχει. αφου θα ειναι root θα μπορω να μεταφερω τα παντα στην sd σωστα?ρωταω γιατι αν μενουν μενει 1 gb μονο αν βαλω 2-3 καλα παιχνιδια γεμισε.(ελπιζω να κανω λαθος και να μην ισχυει κατι τετοιο,πανω απο που αποφασισα να το παρω) Edited August 27, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 επειδη ψαχνω και εγω κινητο,ισως παω σε αυτο,αλλα θα ηθελα να ξερω το τι sar εχει. δεν εχω βρει τιποτα στο google περα αποhttp://www.jsxltech.com/products/zte-v987-smartphone που γραφει ο,21!! αλλα τιποτα αλλο,head,body,eu,us. αν ξερει καποιος ας μας πει. ευχαριστω τελικα το βρηκα και πιο επισημα. υποτιθετε οτι ειναι απο το Manual της zte,ειναι 0.212 w/kg εδω Συγνωμη για την επιπροσθετη τροποποιηση. Ψαχνωντας παρατηρησα οτι στις φωτογραφιες εδω εκει πουγραφει για την μνημη εχει total 1008.3 mb? 4 Gb δεν εχει?και οκ το συστημα θα κρατει καποια,αλλα οχι και 3gb. και ραμ 255/971 mb, ποσο το εχουν φορτωσει για να εχει τοση λιγη ακομα?η δεν γινεται καλη διαχειρηση? ας απαντησει καποιος που το εχει. αφου θα ειναι root θα μπορω να μεταφερω τα παντα στην sd σωστα?ρωταω γιατι αν μενουν μενει 1 gb μονο αν βαλω 2-3 καλα παιχνιδια γεμισε.(ελπιζω να κανω λαθος και να μην ισχυει κατι τετοιο,πανω απο που αποφασισα να το παρω) Φιλε μου το τηλεφωνο ειναι σουπερ.....οτι αφορα την ραμ με ροοτ,40 εφαρμογες + 5 βαρια παιχνιδια εχω παντα περιπου 480mb ελευθερη ραμ και αυτα χωρισ καποιο mod η taskkiller......τα οποια ειναι υπεραρκετα να κανεις ταυτοχτονα οτι θελεις και ας τρεχουν απο κατω mails,facebook,googleplus(που τρεχουν απο μονα τους) Οτι αφορα την μνημη ειναι 4γιγα αλλα εσυ εχεις σην διαθεση σου 1γιγα για εφαρμογες στην μνημη συστηματος και 1,7γιγα σαν εσωτερικη καρτα μνημης..... Προσωχη...αυτο αλλαζει με το'mod' του Bruno που μας εδωσε την 4.2.1 V3 εκδοση με Ελληνικα(την οποια και θα περασεις οποσδηποτε) και μετατρεπη τις μνημεσ ωσ εξης....2γιγα για εφαρμογες και 700-κατι mb σαν εσωτερικη καρτα μνημης Σαφως και μπορεις να μεταφερεις τις εφαρμογες σου στην εξωτερικη καρτα επιλογης σου... Το τηλεφωνο σε γενικες γραμες ειναι σουπερ αγορα και απο τα λιγα MTK που δεν εχει αναφερθει προβλημα με το GPS..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) πολυ ωραια.κατι μου λεει οτι θα κανω την αγορα σε μερικες μερες, με το Online του minideal που μιλησα σημερα,τους ειπα αν μου περνανε ρομ με ελληνικα κτλ, ξερουμε ποια θα βαλουν?αν ειναι δηλαδη να μου βαλουν του bruno που λες,(γενικα ξερω να περναω λογω του Blade,δεν ειναι δυσκολο απλα βαριεμαι παλι) απο καμερα τι λεει?αξιζει να λεγετε 8mp?και το βραδυ με το φλας βγαζει τιποτα?γιατι το v967 δεν ακουω τα καλυτερα για την καμερα. Δηλαδη καποιο προβλημα δεν υπαρχει ετσι?και απο σημα πως τα παει?(ξερω οτι παιζει ρολο ο παροχος) αλλα στο δωματιο μου το Blade πολλες φορες εχει ελαχιστο σημα,(σε σημειο που να δειχνει κλειστο) ενω αλλα ,οκ, δεν εχουν καλο αλλα ποτε δεν τα κοιταω για να δω μηπως δεν εχουν καθολου. οπως και να εχει ευχαριστω . σημειωση: δεν εχω σκοπο να το χρησιμοποιησω με 2 sim.δεν θα εχω καποιο προβλημα σωστα?εννοω θα λειτουργει κανονικα σαν να ηταν για 1 sim. συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις και τροποποιησεις,αλλα το ψαχνω τωρα και βλεπω διαφορα γι αυτο ρωταω. Edited August 27, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sada12 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 πιο / ποια screen protector προτείνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 πολυ ωραια.κατι μου λεει οτι θα κανω την αγορα σε μερικες μερες, με το Online του minideal που μιλησα σημερα,τους ειπα αν μου περνανε ρομ με ελληνικα κτλ, ξερουμε ποια θα βαλουν?αν ειναι δηλαδη να μου βαλουν του bruno που λες,(γενικα ξερω να περναω λογω του Blade,δεν ειναι δυσκολο απλα βαριεμαι παλι) απο καμερα τι λεει?αξιζει να λεγετε 8mp?και το βραδυ με το φλας βγαζει τιποτα?γιατι το v967 δεν ακουω τα καλυτερα για την καμερα. Δηλαδη καποιο προβλημα δεν υπαρχει ετσι?και απο σημα πως τα παει?(ξερω οτι παιζει ρολο ο παροχος) αλλα στο δωματιο μου το Blade πολλες φορες εχει ελαχιστο σημα,(σε σημειο που να δειχνει κλειστο) ενω αλλα ,οκ, δεν εχουν καλο αλλα ποτε δεν τα κοιταω για να δω μηπως δεν εχουν καθολου. οπως και να εχει ευχαριστω . σημειωση: δεν εχω σκοπο να το χρησιμοποιησω με 2 sim.δεν θα εχω καποιο προβλημα σωστα?εννοω θα λειτουργει κανονικα σαν να ηταν για 1 sim. συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις και τροποποιησεις,αλλα το ψαχνω τωρα και βλεπω διαφορα γι αυτο ρωταω. ...προσωπικές εκτιμήσεις: Καταρχάς, περνάνε νομίζω την πρόσφατη rooted stock rom. Του Bruno θα πρέπει να τη βάλεις μόνος (ειδικά αν επιθυμείς και τη μετατροπή της εσωτερικής μνήμης). Η κάμερα είναι πολύ καλή την ημέρα και σε συνθήκες καλού φωτισμού, αλλά στο σκοτάδι είναι τυπικής απόδοσης με περιπτώσεις καλής απόδοσης αν γνωρίζεις να σετάρεις ανάλογα τις ρυθμίσεις (π.χ. scene mode). Κάποιο μη αντιμετωπίσιμο πρόβλημα δε γνωρίζω να υπάρχει. Το σήμα είναι καλό και καθαρό, ωστόσο ανάλογα και τον πάροχο, μέσα σε σπίτι μπορεί να είναι χαμηλό και να κάνει διακοπές (π.χ. το έχω παρατηρήσει με τη WIND, αλλά πιστεύω είναι θέμα εταιρείας, άλλη μπορεί να έχει σήμα καμπάνα). Κανένα πρόβλημα με χρήση μίας SIM μόνο (και εγώ έτσι το χρησιμοποιώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 τελικα δεν αντεξα και εβαλα ενα mod ακομα που ειχα δει,το V6 SuperCharger+Kick *** Kernelizer+ 3G TurboCharger(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276) μεχρι τωρα το supercharger ''δουλευει'' στο 50% γιατι δεν εχω κανει patch ολα οσα λεει(launcher&services.jar ) ,αλλα και παλι εχει διαφορα! antuntu 13104! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dahakaa Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) εδω και 2 μερες δοκιμαζω ενα Mod που βρηκα,θεωρητικα βαση του dev. δουλευει σε ολες τις συσκευες(τις πειραγμενες;)) λοιπον δεν παιζεται!!!τρομερη διαφορα στην μνημη! περισσοτερα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2226373 αλλα για να μην παιδευεστε... κατεβαζουμε τα εξης 2 αρχεια:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2193593&d=1376686430 & http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2187823&d=1376469962 γυρναμε σε recovery και φλασαρουμε πρωτα το beta2 και μετα το sqlite,reboot και τελος! τι υποσχεται ολο αυτο?μνημη,μπαταρια,ταχυτητα....αξιζει δοκιμαστε το! τελικα δεν αντεξα και εβαλα ενα mod ακομα που ειχα δει,το V6 SuperCharger+Kick *** Kernelizer+ 3G TurboCharger(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276) μεχρι τωρα το supercharger ''δουλευει'' στο 50% γιατι δεν εχω κανει patch ολα οσα λεει(launcher&services.jar ) ,αλλα και παλι εχει διαφορα! antuntu 13104! Δηλαδή για να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι, έβαλες και 2ο mod πάνω στο άλλο; Ρωτώ διότι στο 1ο mod λέει να μην έχουμε άλλα memory managers εκτός από εκείνο εάν δεν απατώμαι.:blink: (εκτος και τα θαλάσσωσα στο διάβασμα... είναι και αργά) Όταν με το καλό πιστεύεις πως τα έχεις δοκιμάσει και μπορείς να βγάλεις συμπεράσμα, αναμένω να ακούσω τη συνολική διαφορά σε σχέση με απλά τη bruno rom! :p Edited August 29, 2013 by Dahakaa συμπλήρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Πρώτα από όλα έκανα ένα backup την rom! Αλλά ναι ουσιαστικα αυτό έκανα, στο thread για το fly mod είναι πολλοί που τα τρέχουν μαζί με το supercharger v6 με την διαφορά ότι πρώτο έχουν βάλει το v6 και μετά το fly mod χωρίς κανένα conflict ... Εγώ τα έκανα ανάποδα μιας και το fly mod το είχα από πριν. Αν έχω δει διαφορά; με σκέτο το fly mod στην free ram, με το v6 στην μπαταρία. Ταχύτητα όπως και να είναι τρέχει σφαίρα το κιν. Για αυτό έκανα και το antutu να δω αν υπάρχει διαφορά. Πάντως είναι mod και τα 2 που αξίζουν την προσοχή μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sada12 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Παρέλαβα και εγώ εχθές. 16-8 έκανα παραγγελεία απο GeekBuying.com 19-8 το μάρκαραν οτι έφυγε 20-8 είχε εκτυπωμένο αυτοκόλητο οτι έφυγε 28-8 το είχα στα χέρια μου Αυτοί που απαντάνε στα email αργούν (2 ξεχωριστές ερωτήσεις έστειλα, και στα 2 έλαβα απάντηση μετά από 5 ημέρες). τους είπα να το κάνουν root και να περάσουν Ελληνικά, μου είπε οτι δεν υποστιρίζει Ελληνικά. Το παρέλαβα με Ελληνικά. το πακέτο http://imageshack.us/a/img716/4017/tjs7.jpg άνοιγμα http://imageshack.us/a/img46/1383/zr4w.jpg το κουτί (ανοιγμένο για το root) http://imageshack.us/a/img853/1471/yplz.jpg ολα τα περιεχόμενα του κουτιού μαζί με τις original κινέζικες δαχτυλιές :p :lol: http://imageshack.us/a/img9/3474/nwym.jpg Ερώτηση: όταν είναι ανοικτό και το αφήνω για λίγο, μετά για να επανέλθει η οθόνη πρέπει να πατήσω το power button. ενα απλό touch στην οθόνη δεν κάνει κάτι, ούτε και απο τα 3 κουμπιά κάτω απο την οθόνη. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_skr Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 καλορίζικο φίλε,κι εμένα σήμερα έφτασε ταχυδρομείο άλλα έλειπα από σπίτι οπότε αύριο πρωί θα το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts