tsopanos Δημ. June 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 οΚ το εφτιαξα,μου εκανε αρκετες απενεργοποιησεις στο wifi οσο κατεβαζα τις εφαρμογες,δεν εχω κανει τιποτα αλλο,θα το δω και θα σας ενημερωσω,ειναι ομορφο παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. June 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Πρωτο θεμα που ανεκυψε ειναι το gps πριν εβρισκε και με wifi και χωρις 13 δορυφορους και κλειδωνε αμεσα,τωρα τοση ωρα στο μπαλκονι βρηκε 4 με την βια και δεν κειδωσε σε κανεναν,λυση υπαρχει? στο antutu δε βγαζει μονο 6998 γιατι? Μετα το σοκ το ξαναεκανα κι εβγαλε 12720,παλι λιγοτερο απο την προηγουμενη αλλα καλα ειναι,μ αρεσει η ρομ πολυ,με τους δορυφορους τι να κανω? Edited June 7, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Πρωτο θεμα που ανεκυψε ειναι το gps πριν εβρισκε και με wifi και χωρις 13 δορυφορους και κλειδωνε αμεσα,τωρα τοση ωρα στο μπαλκονι βρηκε 4 με την βια και δεν κειδωσε σε κανεναν,λυση υπαρχει? στο antutu δε βγαζει μονο 6998 γιατι? Μετα το σοκ το ξαναεκανα κι εβγαλε 12720,παλι λιγοτερο απο την προηγουμενη αλλα καλα ειναι,μ αρεσει η ρομ πολυ,με τους δορυφορους τι να κανω? Για δοκίμασε ξανά untutu με γεμάτη μπαταρία, και μόλις έχει ξεκινήση το κινητό σου, και πες μας εάν άλλαξε κάτι ? =========== Προσθήκη =========== Το gps θα το δείς πως λειτουργεί την δεύτερη φορά που θα το ξεκινήσεις. Το πρωϊ είχε σύννεφα. Μπορεί αυτό να έπαιξε σημαντικά τον αρνητικό του ρόλο Edited June 7, 2013 by 10dimitris Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. June 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Για δοκίμασε ξανά untutu με γεμάτη μπαταρία, και μόλις έχει ξεκινήση το κινητό σου, και πες μας εάν άλλαξε κάτι ? τα εγραψα και πιο πανω,τωρα το θεμα ειναι το gps πριν και χωρις wifi κλειδωνε αμεσως τωρα δυσκολα,ασε με εχει ταραξει στις αποσυνδεσεις καθε δυο λεπτα,δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογη αμεσως.λιγη-λιγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 τα εγραψα και πιο πανω,τωρα το θεμα ειναι το gps πριν και χωρις wifi κλειδωνε αμεσως τωρα δυσκολα,ασε με εχει ταραξει στις αποσυνδεσεις καθε δυο λεπτα,δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογη αμεσως.λιγη-λιγη Κατ'αρχήν κάνε ενα reload γιατι πρόσθεσα στο προηγούμενο ποστ Σχετικά με το wifi. Μήπως κατεβάζεις data με την κάρτα σου ? Για κοίτα System setting --> SIM manager --> Data connection Ειναι on ή off ? Βάλτο σε off , κάνε επανεκίννηση στο κινητό σου, και ξανακοίτατο σε τι θέση μπαίνει. Εάν είναι on, μερικές φορές μπλέκει το 3G με το wifi και κάνει αυτό που περιγράφεις. Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. June 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Κατ'αρχήν κάνε ενα reload γιατι πρόσθεσα στο προηγούμενο ποστ Σχετικά με το wifi. Μήπως κατεβάζεις data με την κάρτα σου ? Για κοίτα System setting --> SIM manager --> Data connection Ειναι on ή off ? Βάλτο σε off , κάνε επανεκίννηση στο κινητό σου, και ξανακοίτατο σε τι θέση μπαίνει. Εάν είναι on, μερικές φορές μπλέκει το 3G με το wifi και κάνει αυτό που περιγράφεις. ηταν ανοιχτη η ντατα αλλα δεν εχω προσβαση το εχω κοψει απο την καρτα.το wifi εχει λογο που αποσυνδεεται συνεχεια?το σημα ειναι πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 ηταν ανοιχτη η ντατα αλλα δεν εχω προσβαση το εχω κοψει απο την καρτα.το wifi εχει λογο που αποσυνδεεται συνεχεια?το σημα ειναι πολυ καλο Βάλτο σε off, [ γιατι μπλέκει το 3G με το wifi σαν priority ] Kάνε επανεκκίνηση και με φρέσκια φορτισμένη μπαταρία, κοίτα τι Antutu θα πάρεις. Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. June 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Βάλτο σε off, [ γιατι μπλέκει το 3G με το wifi σαν priority ] Kάνε επανεκκίνηση και με φρέσκια φορτισμένη μπαταρία, κοίτα τι Antutu θα πάρεις. θα την δοκιμασω μερικες μερες να δω τι γινεται με το gps και το wifi αν δεν φτιαξει θα την αλλαξω,πρεπει να μου πεις τι αρχεια να κλικαρω οταν ανοιξω το φλας γιατι δεν τα εχει κλικαρισμενα ολα,μαλλον επειδη ανοιγω για το ρικοωερυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Το GPS δεν είναι ρυθμισμένο στην Ελλάδα αλλά στην Ρωσία. Κατεβάζεις το faster GPS και το ρυθμιζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. June 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Το GPS δεν είναι ρυθμισμένο στην Ελλάδα αλλά στην Ρωσία. Κατεβάζεις το faster GPS και το ρυθμιζεις. H ρομ ειναι πολυ καλη,ο ηχος ειναι κατι διαφορετικο απο τον ηχο της οριτζιναλ,θα κανω αυτο που ειπες,με το wifi τι τρεχει και ολο αποσυνδεεται ενβ εκεινη την ωρα εχει πολυ καλο σημα?Επισης οι ρυθμισεις ειναι ολες στ αγγλικα παρ ολο που εχω γυρισει την γλωσσα στα ελληνικα.Eχει και ρωσικα πολλα ανακατεμενα στο μενου και ακομα και στο restart Edited June 7, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. June 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Λοιπον,συμπερασματα ενας ασχετου απο την ρομ του mask2011 Θετικα και αρνητικα Η ρομ ειναι πολυ καλη,κυλαει ανετα,στο τελευταιο antutu εβγαλε 12900 και κατι,ο launcher ευχρηστος εχω την εντυπωση οτι η καμερα ειναι καλυτερη αλλα παλι ασχετος ειμαι,αυτο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι ο ηχος ειναι πολυ καλυτερος απο την οριτζιναλ που ειχα,παρα πολυ,ακουω το τηλεφωνο οταν κτυπαει,πριν ηταν μετριος ο ηχος,στην μουσικη ειναι αλλο κινητο απο το προηγουμενο ακομα δεν τεσταρα το gps με την νεα εφαρμογη που εβαλα και μου συστησε ο mask2011,αυριο θα το κανω και αυτο,το wifi συνεχιζει ομως να συνδεεται και να αποσυνδεεται παρ οτι το σημα απο το ρουτερ ειναι εξαιρετικο,μπλοκαρει και το ρουτερ μερικες φορες και του κανω restart το μενου στις ρυθμισεις παρ οτι η γλωσσα ειναι στα ελληνικα παραμενει στην αγγλικη γλωσσα,και απο εδω και απο εκει πεταγονται και ρωσικα οπως οταν απενεργοποιω τοο τηλεφωνο μια απο τις λεξεις που ειναι στα ρωσικα ειναι το restart,επανεκινηση.Στις ρυθμισεις το κινητο περιγραφεται σαν Zopo στο antutu σαν ΜIZ ενα παραπλησιο μοντελο με το s5,αυτο δεν με απασχολει mask2011 κι εσενα το ιδιο λεει? Αν βρεθει μια λυση με το gps + wifi ειναι πολυ καλη ρομ. Edited June 7, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Μοαααα........... Μιά ολόκληρη μέρα, χωρίς πόστ ? Τι έγινε ? Φτιάξατε τα κινητά σας, και την κάνατε ? Ε ? :lol::lol::lol: Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos292 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Στην αναμονη για το τηλ οποτε κανω ερωτησεις Η 3g θυρα ειναι στη microsim ή στην κανονικη; Για να ξερω ποια καρτα θα κοψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Στην αναμονη για το τηλ οποτε κανω ερωτησεις Η 3g θυρα ειναι στη microsim ή στην κανονικη; Για να ξερω ποια καρτα θα κοψω Και στις 2 θέσεις μπορείς να βάλεις 3G κάρτα. ! Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. June 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Μοαααα........... Μιά ολόκληρη μέρα, χωρίς πόστ ? Τι έγινε ? Φτιάξατε τα κινητά σας, και την κάνατε ? Ε ? :lol::lol::lol: Καλημερα,το τεσταρουμε Κυριε μου,το gps τελικα παει σφαιρα,δεν ξερω αν ειναι λογικο ομως να τρωει την μπαταρια απο το 65% στο 27% σε 20 λεπτα,wifi επιασε σε ολες τις καφετεριες που πηγαμε το τεστ συνεχιζεται. http://pan.baidu.com/share/link?shareid=344910&uk=3459581771 για οποιον ψαχνει την official rom λεει οτι αυτη ειναι,τωρα πως εγκαθισταται δεν γνωριζω Edited June 9, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devdok Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Καλημερα και απο εμενα. Εγω εχω αλλο θεμα με την ρομ αυτη (του ρωσου), το wifi ειναι οκ (τιποτα το ιδιαιτερο απλα οκ) το gps .... καλυτερα αποτελεσματα θα εχω αμα παρω τον αστρολογο Λεφακη τηλεφωνο. Θελει 10 χρονια για να πιασει. Αντε και ας πουμε οτι στο σπιτι που εχω και το wifi πιανω μερικους δορυφορους. Οταν βγαινω στον δρομο και το τεσταρω, (google, sygic, gps running κλπ) Η θα με δειχνει στο απεναντι τετραγωνο, η θα δειχνει οτι παω σαν μεθυσμενος :lol: Παραδειγμα, τις προαλλες βαριομουν να οδηγησω και πηρα το κτελ αττικης, Με τα πολλα εκατσα διπλα στον οδηγο, του ειπα να τεσταρω το κουνιτο μου :lol: Σε ολη την διαδρομη δεν επιασα τιποτα. Ενω σε ενα σπιτι αργοτερα που ειμουν ακινητος επιασε. Αλλα με βγαζει σε παραλληλο δρομο, και οχι εκει που ειμαι. Στο αμαξι επισης αργει. Μια απο αυτες τις ημερες θα βαλω την update της μαμας του, να δω πως ειναι. EDIT: To sygic ειναι εξυπνο παντος. Του ειπα να μου βγαλει διαδρομη απο Ν.μακρη στο Μαρμαρι (απεναντι, νοτια Ευβοια) κι μου λεει παρε το πλοιο απο Ραφηνα :lol::lol: Edited June 9, 2013 by devdok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. June 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Καλημερα και απο εμενα. Εγω εχω αλλο θεμα με την ρομ αυτη (του ρωσου) το wifi ειναι οκ (τιποτα το ιδιαιτερο απλα οκ) το gps .... καλυτερα αποτελεσματα θα εχω αμα παρω τον αστρολογο Λεφακη τηλεφωνο. Θελει 10 χρονια για να πιασει. Αντε και ας πουμε οτι στο σπιτι που εχω και το wifi πιανω μερικους δορυφορους. Οταν βγαινω στον δρομο και το τεσταρω, (google, sygic, gps running κλπ) Η θα με δειχνει στο απεναντι τετραγωνο, η θα δειχνει οτι παω σαν μεθυσμενος :lol: Εβαλα την εφαρμογη faster gps οπως μου ειπε ο mask2011 πιανει αμεσως αλλα χθες που το τσεκαρα πρωτη φορα απο αθηνα προς Αεροδρομιο συνεχεια μου ελεγε στριψε αριστερα δηλαδη να παω Σπατα ενω η διαδρομη ηταν ευθεια,θα το τεσταρω και σημερα,βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Καλημερα και απο εμενα. το gps .... Ενω σε ενα σπιτι αργοτερα που ειμουν ακινητος επιασε. EDIT: To sygic ειναι εξυπνο παντος. Για νσ κλειδώσει το gps, ΠΡΕΠΕΙ να μην μετακινήστε. Να είσαι σταματημένος - ακίνητος. Επίσης πρέπει να βλέπει ουρανό, και όχι ταβάνι αυτοκινήτου ή σπιτιού. Γιαυτό τον λόγο μπαίνουν στο μπροστινό τζάμι, ή βάζεις εξωτερική κεραία. Το sygic και το κάθε πρόγραμμα πλοήγησης ΠΡΕΠΕΙ να είναι ενημερωμένο, διαφορετικά σε πάει απο τους δρόμους που ξέρει οτι είναι διαθέσιμοι. Επίσης εάν επιλέξεις την συντομότερη διαδρομή, και δεν του έχεις αποκλείσει πλοία, τότε φυσικό είναι να πάει με πλοίο αφου είναι η συντομότερη, και όχι η πιό γρήγορη. Εβαλα την εφαρμογη faster gps οπως μου ειπε ο mask2011 πιανει αμεσως αλλα χθες που το τσεκαρα πρωτη φορα απο αθηνα προς Αεροδρομιο συνεχεια μου ελεγε στριψε αριστερα δηλαδη να παω Σπατα ενω η διαδρομη ηταν ευθεια,θα το τεσταρω και σημερα,βλεπουμε. Εχεις τους τελευταίου χάρτες ?... Ε ? τους έχεις ? Το καλύτερο πάντως πρόγραμμα πλοήγησης με πολύ ενημερωμένους χάρτες είναι το Mireo DON'T PANIC αλλα....... δεν υπάρχει σπασμένο ! =============================== Τα δικά μου τώρα :mad: =============================== Προσπάθησα να του βάλω την rom των παιδιών, την Xperia, ...... αλλά Τίποτα. Νάδα. Καπούτ. Δεν με βάζει σε recovery με τίποτα. Βγαίνω σε μιά μαύρη οθόνη, και μετά..... ξαναξεκινά @ Tsopanos...... Είπαμε, να μιλάμε καμμιά γλώσσα άλλη, αλλά Κινέζικα βρε φίλε ? Τι να καταλάβω για την rom ? Και εάν ΔΕΝ είναι rom και είναι τίποτε άλλο, να βρεθούμε σε καμμιά έκπληξη ? -) ================================ Οι φωτό είναι απο το Mireo DON'T PANIC Edited June 9, 2013 by 10dimitris Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devdok Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Δημητρη, Βαλε ξανα την recovery απο το mobile uncle tools. Εχει επιλογη για install recovery. Απλα να την εχεις root folder στην sdcard (μαζι με την rom), και την επιλεγεις και σε κανει reboot μετα σε recovery. Απο recovery μετα install rom from sd card. Πολυ ευκολο. Επισης, εχει μερικες λεξεις που δεν τις εχουν μεταφρασει και ειναι στα Ρωσσικα. Οπως επισης εχει κατι προγραμματακια που ειναι και αυτα στην μαμα γλωσσα του :lol: To reboot π.χ ειναι σε ξενη γλωσσα. Τωρα που ειπα reboot... μια στο τοσο με περνουν (η περνω) τηλεφωνο και δεν με ακουν καθολου μα καθολου και πρεπει να κανω reboot το τηλεφωνο. Αμα βαριεσαι τα βαλε βγαλε roms, περιμενε λιγο, ειμαι σιγουρος οτι σε λιγες μερες θα βγει καινουργια rom ή update rom. Μαμα rom δεν θα χρειαστουμε να βαλουμε ποτε. Εχουν βγει updated version της μαμας. Edited June 9, 2013 by devdok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. June 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Για νσ κλειδώσει το gps, ΠΡΕΠΕΙ να μην μετακινήστε. Να είσαι σταματημένος - ακίνητος. Επίσης πρέπει να βλέπει ουρανό, και όχι ταβάνι αυτοκινήτου ή σπιτιού. Γιαυτό τον λόγο μπαίνουν στο μπροστινό τζάμι, ή βάζεις εξωτερική κεραία. Το sygic και το κάθε πρόγραμμα πλοήγησης ΠΡΕΠΕΙ να είναι ενημερωμένο, διαφορετικά σε πάει απο τους δρόμους που ξέρει οτι είναι διαθέσιμοι. Επίσης εάν επιλέξεις την συντομότερη διαδρομή, και δεν του έχεις αποκλείσει πλοία, τότε φυσικό είναι να πάει με πλοίο αφου είναι η συντομότερη, και όχι η πιό γρήγορη. Εχεις τους τελευταίου χάρτες ?... Ε ? τους έχεις ? Το καλύτερο πάντως πρόγραμμα πλοήγησης με πολύ ενημερωμένους χάρτες είναι το Mireo DON'T PANIC αλλα....... δεν υπάρχει σπασμένο ! =============================== Τα δικά μου τώρα :mad: =============================== Προσπάθησα να του βάλω την rom των παιδιών, την Xperia, ...... αλλά Τίποτα. Νάδα. Καπούτ. Δεν με βάζει σε recovery με τίποτα. Βγαίνω σε μιά μαύρη οθόνη, και μετά..... ξαναξεκινά @ Tsopanos...... Είπαμε, να μιλάμε καμμιά γλώσσα άλλη, αλλά Κινέζικα βρε φίλε ? Τι να καταλάβω για την rom ? Και εάν ΔΕΝ είναι rom και είναι τίποτε άλλο, να βρεθούμε σε καμμιά έκπληξη ? -) ================================ Οι φωτό είναι απο το Mireo DON'T PANIC εμενα μου μεταφρασε την σελιδα το χρομ,κατεβασα τ αρχειο,φυσικα δεν ξερω πως να το βαλω αν θελησω ν αλαξω ρομ,εγω πριν βαλω την ρομ το ρουταρα πρωτα μετα εβαλα το αρχειο αζιπαριστο στην εξωτερικη sd και με το uncle tools μπηκα και εγκατεστησα την ρομ,αν διαβασεις τις παραπανω συνομιλιες μου με τον mask2011 δεν ειναι δυσκολο,αν τα καταφερα εγω που ειμαι τελειως ασχετος ειναι πανευκολο για ολους εσας Edited June 9, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devdok Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 H μαμα rom ειναι και εδω -> http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2013/04/MP_mt89_v9_STAR_S5_pulid_jb2_20130314-144929_lixiaoli_PC.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Επανήλθα. Δουλεύω βράδυ και είμαι λίγο χαμένος. @τσοπάνος Και σε εμένα το ίδιο λέει. Zopo. Για το antutu δεν κοίταξα. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Το gps ακόμα να το δοκιμάσω. Έχω και εγώ ένα μικρό πρόβλημα με την μπαταρία. Ενώ στην αρχή δεν παρατηρούσα κανένα battery drain τώρα μάλλον μπορώ να πω ότι με επηρεάζει. Όμως, στην δουλειά δεν έχει καλό σήμα σε όλο το κτίριο, και από ότι βλέπω αυτό είναι που καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία, δλδ το να ψάχνει σήμα. Επίσης δεν μου ανανεώνεται το widget της μπαταρίας όταν το φορτίζω πχ ή το πόσο απομένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. June 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Επανήλθα. Δουλεύω βράδυ και είμαι λίγο χαμένος. @τσοπάνος Και σε εμένα το ίδιο λέει. Zopo. Για το antutu δεν κοίταξα. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Το gps ακόμα να το δοκιμάσω. Έχω και εγώ ένα μικρό πρόβλημα με την μπαταρία. Ενώ στην αρχή δεν παρατηρούσα κανένα battery drain τώρα μάλλον μπορώ να πω ότι με επηρεάζει. Όμως, στην δουλειά δεν έχει καλό σήμα σε όλο το κτίριο, και από ότι βλέπω αυτό είναι που καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία, δλδ το να ψάχνει σήμα. Επίσης δεν μου ανανεώνεται το widget της μπαταρίας όταν το φορτίζω πχ ή το πόσο απομένει. Kαλως τον,αν θελουμε πες να βαλουμε την updated του Δημητρη τι κανουμε,ενα ενα τα βηματα να τα καταλαβω,κι εμενα χθες απο 65% σε μιση ωρα εφτασε στο 28% με gps ανοιχτο.Ετην αυθεντικη ρομ updated αν θελω να την βαλω τι πρεπει να κανω?Επισης παρατηρησα οτι το κινητι ζεσταινεται υπερβολικα ενω δεν το εκανε πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Κάνεις τα ίδια ακριβώς βήματα με το video του Δημήτρη μόνο που θα διαλέξεις το scatter file της rom. Μόλις βγει ο πράσινος κύκλος θα έχει περαστεί η rom. Δεν το έχω κάνει αλλά έτσι ξέρω ότι γίνεται. Περίμενε να σου πει και κανένας άλλος που την πέρασε για ποιο σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. June 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Κάνεις τα ίδια ακριβώς βήματα με το video του Δημήτρη μόνο που θα διαλέξεις το scatter file της rom. Μόλις βγει ο πράσινος κύκλος θα έχει περαστεί η rom. Δεν το έχω κάνει αλλά έτσι ξέρω ότι γίνεται. Περίμενε να σου πει και κανένας άλλος που την πέρασε για ποιο σίγουρα. οταν επιλεγω τον φακελλο αυτον ειναι κοκκινο το preloader τσεκαρισμενο το recovery,ολα τ αλλα ειναι ατσεκαριστα γιαυτο ρωταω,αν επιλεξω απ ευθειας τον φακκελο με την ρομ δεν τον εμφανιζει ενω υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts