ibiza2004 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα, και συμφωνώ απόλυτα με τον tsopanos ... μ αρεσει περισσοτερο οσο περναει ο καιρος..... @ ibiza2004 Με την rom διάβασα πως όλα ok, και πως θα την κρατήσεις μέχρι νεοτέρας. Ετσι κρατάω και εγώ την δικιά μου, αλλά ψάχνω για την original. Μήπως την έχει πάρει πουθενά το μάτι σου ? τσιμπα την απο εδω http://www.needrom.com/mobile/star-s5-2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Αυτήν έχω τώρα, αλλα είναι updated ! ....Εχει και κάποια νούμερα διαφορά ! copy απο το site Update ROM Official Star S5 : 20130321-160914 ROM Official Star S5 : 20130314-144929 Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosT Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 http://www.minideal.net/x920-mtk6589-quad-core-smart-phone-android-4-2-with-5-0-inch-hd-screen-1g-8g-12-0mp-camera.html δες ενα παρομοιο πολυ καλυτερη τιμη εδω πολυ καλο,μονο η μπαταρια με χαλαει λιγο , ευχαριστω πολυ παντως !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 πολυ καλο,μονο η μπαταρια με χαλαει λιγο , ευχαριστω πολυ παντως !! :) σου δινει δυο ομως ενω το αλλο μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 σου δινει δυο ομως ενω το αλλο μια του έδωσες όμως το X920 όχι το S5 :( Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 του έδωσες όμως το X920 όχι το S5 :( Εμενα μ αρεσει το S5,εκεινος ειπε οτι του αρεσει περισσοτερο το αλλο,του εδωσα μια φθηνοτερη εναλλακτικη,νομιζω με το s5 θα ειναι ικανοποιημενος αλλα ειναι δικο του θεμα αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Εμενα μ αρεσει το S5,εκεινος ειπε οτι του αρεσει περισσοτερο το αλλο,του εδωσα μια φθηνοτερη εναλλακτικη,νομιζω με το s5 θα ειναι ικανοποιημενος αλλα ειναι δικο του θεμα αυτο. Ναι. Δίκιο έχεις, διάβασα τα προηγούμενα !... αλλά δεν το καταλαβαίνω.... Εχει διαφορές εξωτερικές ? Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Ναι. Δίκιο έχεις, διάβασα τα προηγούμενα !... αλλά δεν το καταλαβαίνω.... Εχει διαφορές εξωτερικές ? εμενα ιδια μου φσινονται,το πισω καλυμα ειναι ματ στο χ920 δεν βλεπω τιποτα αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_k7 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) Status Date Status Description 22-05-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) είναι φυσιολογικό τόσες μέρες σε κατάσταση? Edited May 30, 2013 by petros_k7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Item No. Posting Date Status Date Status Description RF144087754SG 22-05-2013 22-05-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) είναι φυσιολογικό τόσες μέρες σε κατάσταση? Ναι,οπου ναναι θα γραψει οτι εφτασε και μετα δυο μερες θα το εχειςκανει 10-14 μερες να ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_k7 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 ανησύχησα μην κόλλησε σε κανένα τελωνείο πριν μπει Eλλάδα και άντε να βγάλω άκρη :p σημερα ειναι η 13η μερα στης 17 εγραφε στην αρχη στης 22 εγινε Despatched to overseas (Country code: GR) και επειδη ειμαι απο θεσσαλονικη βελε και αλλες 5 μερες μεχρι να ερθη απο αθηνα σε κανενα 10ημερο ακομα.δεν μπορω να περιμενω αλλο λεμε :blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 ανησύχησα μην κόλλησε σε κανένα τελωνείο πριν μπει Eλλάδα και άντε να βγάλω άκρη :p σημερα ειναι η 13η μερα στης 17 εγραφε στην αρχη στης 22 εγινε Despatched to overseas (Country code: GR) και επειδη ειμαι απο θεσσαλονικη βελε και αλλες 5 μερες μεχρι να ερθη απο αθηνα σε κανενα 10ημερο ακομα.δεν μπορω να περιμενω αλλο λεμε :blink::blink: Μετραμε απο την ημερα που εφυγε οχι απο την ημερα παραγγελιας,απο τις 22 μεχρι σημερα ειναι 8 ημερες,απο βδομαδα θα εχεις αλλαγη στο στατους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_k7 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) παραγγελια εγινε και πληρωθηκε στης 11-05-2013 αργισαν να το στηλουν γιατι ζητησα να εχει λογοτυπα HTC επανο και μετα στο site λεει Shipping time 2013-05-17 20:36:37 οπου το ειχα δει στης 17 στο site της Post/EMS tracking μετα γιρισε σε Despatched to overseas (Country code: GR).σας εχαριστω για της αμεσες απαντισης. Edited May 30, 2013 by petros_k7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosT Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 εμενα ιδια μου φσινονται,το πισω καλυμα ειναι ματ στο χ920 δεν βλεπω τιποτα αλλο. Οντως, η διαφορα τους ειναι στο πισω καλυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Καλησπέρα, επειδή ενδιαφέρομαι σοβαρά για το συγκεκριμένο θα ήθελα να με ενημερώσετε εάν λειτουργεί το gps, εάν μπορώ να περάσω mls destinator, igo κλπ και εάν δουλεύει καλά η κάμερα χωρίς θόρυβο (stabilizer κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Είναι πολύ καλή επιλογή σαν συσκευή. Ας ξεκινήσουμε με αυτό ! Το GSP που έχει, όντως δουλεύει, δεν το έχω δοκιμάσει με MLS, αλλά με Sygic και με Mireo DON'T PANIC και είναι άψογο. Επίσης έχω και το gps test, και μου δείχνει ακρίβεια 3 μέτρων. Εχει πυξίδα και γυροσκόπιο, οπότε σε καλύπτει. Για την κάμερα τώρα. νομίζω πως πρέπει να έχει. Δεν στο επιβεβαιώνω, γιατί δεν έχω ασχοληθεί. Με καλύπτει οτι είναι 12 Mpix και μέχρι εκει. Τα βιντεάκια που δοκιμαστικά έχω τραβήξει, είναι σαφώς καλύτερα απο οποιαδήποτε άλλη κάμερα κινητού και μή έχω τραβήξει. Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Είναι πολύ καλή επιλογή σαν συσκευή. Ας ξεκινήσουμε με αυτό ! Το GSP που έχει, όντως δουλεύει, δεν το έχω δοκιμάσει με MLS, αλλά με Sygic και με Mireo DON'T PANIC και είναι άψογο. Επίσης έχω και το gps test, και μου δείχνει ακρίβεια 3 μέτρων. Εχει πυξίδα και γυροσκόπιο, οπότε σε καλύπτει. Για την κάμερα τώρα. νομίζω πως πρέπει να έχει. Δεν στο επιβεβαιώνω, γιατί δεν έχω ασχοληθεί. Με καλύπτει οτι είναι 12 Mpix και μέχρι εκει. Τα βιντεάκια που δοκιμαστικά έχω τραβήξει, είναι σαφώς καλύτερα απο οποιαδήποτε άλλη κάμερα κινητού και μή έχω τραβήξει. Για το SAR τι έχεις να πεις? Σε sites διαβάζω ότι είναι αρκετά υψηλός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Για το SAR τι έχεις να πεις? Σε sites διαβάζω ότι είναι αρκετά υψηλός... Που το διαβάζεις ? γιατί ΔΕΝ έχω κάτι να πω. Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Που το διαβάζεις ? γιατί ΔΕΝ έχω κάτι να πω. Μία απάντηση που είδα από το merimobiles είναι 0.44. Είναι δυνατόν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Δεν ξέρω, και δεν μπορώ εγώ να το μετρήσω.... Αλλά απο συζητήσεις που και εγώ έχω διαβάσει λένε οτι βγάζουν το συμπέρασμα αυτό, επειδή....... ζεσταίνετε,....... Τι να πω........... :lol: Εαν είναι έτσι, τότε το Samsung S4 πρέπει να εκπέμπει περισσότερο απο 1 κιλό :lol::lol::lol: Αστεία πράγματα φίλε μου. Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Δεν ξέρω, και δεν μπορώ εγώ να το μετρήσω.... Αλλά απο συζητήσεις που και εγώ έχω διαβάσει λένε οτι βγάζουν το συμπέρασμα αυτό, επειδή....... ζεσταίνετε,....... Τι να πω........... :lol: Εαν είναι έτσι, τότε το Samsung S4 πρέπει να εκπέμπει περισσότερο απο 1 κιλό :lol::lol::lol: Αστεία πράγματα φίλε μου. Από πού το αγόρασες? Εγώ λέω να το πάρω από minideals. Η μνήμη τελικά είναι 8 gb ή 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Απο εδω --> http://www.mixeshop.com/star-s5-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-screen-android-42-1g-8g-50mp-front-camera-smart-phone_p1910.html Σχετικά με την μνήμη θέλει μάλλον προσοχή, γιατι κυκλοφορούν και με 4 και με 8 Αρα διαβάζεις τον αναλυτικό πίνακα απο εκει απο όπου το αγοράζεις, κάνεις και ένα prt scr για τυχών επιπλοκές και είσαι μιά χαρά Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Απο εδω --> http://www.mixeshop.com/star-s5-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-screen-android-42-1g-8g-50mp-front-camera-smart-phone_p1910.html Σχετικά με την μνήμη θέλει μάλλον προσοχή, γιατι κυκλοφορούν και με 4 και με 8 Αρα διαβάζεις τον αναλυτικό πίνακα απο εκει απο όπου το αγοράζεις, κάνεις και ένα prt scr για τυχών επιπλοκές και είσαι μιά χαρά http://www.minideal.net/star-s5-butterfly-mtk6589-android-4-2-quad-core-5-0-inch-ips-screen-8g-rom-1280-x-720-pixels-smart-phone.html Από αυτό τι καταλαβαίνεις? Σε άλλα κινητά έχουν prt screen τα χαρακτηριστικά τους όπως τα αναγράφει στο τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) Μου πιστωθηκαν τα χρηματα απο την paypal για το S5..οποτε ειπα να παρω λιγο διαφορετικο Αυτη τι στιγμη εχει το Tianhe Η920 180$(αν και πριν βγει το happy hour ειχε 170.. με το που βγηκε δε ξερω τι παιχτηκε και εβγαλε μικροτερη εκπτωση στα 180) στο pandawill Edited May 30, 2013 by The X Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 http://www.minideal.net/star-s5-butterfly-mtk6589-android-4-2-quad-core-5-0-inch-ips-screen-8g-rom-1280-x-720-pixels-smart-phone.html Από αυτό τι καταλαβαίνεις? Σε άλλα κινητά έχουν prt screen τα χαρακτηριστικά τους όπως τα αναγράφει στο τηλέφωνο... prt screen έχουν κάνει και στο site που το πήρα εγώ,... γιαυτό και το πήρα απο εκει. Μου πιστωθηκαν τα χρηματα απο την paypal για το S5..οποτε ειπα να παρω λιγο διαφορετικο] Ευχάριστα νέα, και πολύ γρήγορα ! Μπράβο Αυτη τι στιγμη εχει το Tianhe Η920 180$(αν και πριν βγει το happy hour ειχε 170.. με το που βγηκε δε ξερω τι παιχτηκε και εβγαλε μικροτερη εκπτωση στα 180) ... Δεν σκέφτεσαι για S5 πλέον ? Γιατί ? Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts