ibiza2004 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 η rom που εβαλα ειναι αρκετα καλη ( http://www.needrom.com/mobile/star-s5-10/ ) antutu συνεχεια πανω απο 13000 (οι αλλες εβγαζαν απο 12200-13600 αν θυμαμαι καλα με το μεγαλυτερο να ειναι fresh install η rom) γενικα ειναι γρηγορη αρκετα και εχει και μπιχλιμπιδια απο το xperia μεσα ταβ οποια ειναι ωραια!!!! τωρα στον ηχο κλησης!!επιτελους το ακουω το κινητο gps αψογο wifi ακομα και σην τουαλετα πιανει ενω πριν δεν επιανε ειτε με την μαμα rom ειτε με οποια και αν ειχα δοκιμασει!!!! απο εμενα εγκρινεται και θα μεινει μεχρι να βρω κατι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 η rom που εβαλα ειναι αρκετα καλη ( http://www.needrom.com/mobile/star-s5-10/ ) antutu συνεχεια πανω απο 13000 (οι αλλες εβγαζαν απο 12200-13600 αν θυμαμαι καλα με το μεγαλυτερο να ειναι fresh install η rom) γενικα ειναι γρηγορη αρκετα και εχει και μπιχλιμπιδια απο το xperia μεσα ταβ οποια ειναι ωραια!!!! τωρα στον ηχο κλησης!!επιτελους το ακουω το κινητο gps αψογο wifi ακομα και σην τουαλετα πιανει ενω πριν δεν επιανε ειτε με την μαμα rom ειτε με οποια και αν ειχα δοκιμασει!!!! απο εμενα εγκρινεται και θα μεινει μεχρι να βρω κατι καλυτερο Μ αρεσει κι εμενα αυτο που βλεπω στο σαιτ,πως τα καταφερνετε να αλλαζετε ρομ,μου φαινεται βουνο,δεν καταλαβαινω καν τι πρεπει να κανω,αρχη μεση η τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moumiaq Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) η rom που εβαλα ειναι αρκετα καλη ( http://www.needrom.com/mobile/star-s5-10/ ) antutu συνεχεια πανω απο 13000 (οι αλλες εβγαζαν απο 12200-13600 αν θυμαμαι καλα με το μεγαλυτερο να ειναι fresh install η rom) γενικα ειναι γρηγορη αρκετα και εχει και μπιχλιμπιδια απο το xperia μεσα ταβ οποια ειναι ωραια!!!! τωρα στον ηχο κλησης!!επιτελους το ακουω το κινητο gps αψογο wifi ακομα και σην τουαλετα πιανει ενω πριν δεν επιανε ειτε με την μαμα rom ειτε με οποια και αν ειχα δοκιμασει!!!! απο εμενα εγκρινεται και θα μεινει μεχρι να βρω κατι καλυτερο Installation aborted μου βγάζει . Για πείτε μια πως περνάει η rom ακριβώς παρακαλώ .Και γιατί ως SDCARD βλέπω του κινητού την εσωτερική και οχι την δική μου την εξωτερική ? Είναι Normal ? Edited May 26, 2013 by moumiaq Παράθεση Letv x800 - US version cuoco 14s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 την περνας μεσω recovery mode(power key+volume+ και συνδεδεμενο το κινητο στο pc με το usb και την μπαταρια κανονικα στο κινητο) οχι μεσω sp flash tools!!!κανονικα πρεπει να σου βγαζει 32mb σαν phone storage σαν total space κοντα στα 6.3gb και σαν sd την δικια σου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moumiaq Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 την περνας μεσω recovery mode(power key+volume+ και συνδεδεμενο το κινητο στο pc με το usb και την μπαταρια κανονικα στο κινητο) οχι μεσω sp flash tools!!!κανονικα πρεπει να σου βγαζει 32mb σαν phone storage σαν total space κοντα στα 6.3gb και σαν sd την δικια σου!!! Ναι χωρίς flash tools μέσω android system recovery . Και πας aplly update from sdcard . Σωστά ? Ε εκεί μου βγάζει Installation aborted . Μήπως φταίει το filename του αρχείου ? Φτιάξτε ένα οδηγό ρε παίδες . Παράθεση Letv x800 - US version cuoco 14s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) η rom που εβαλα ειναι αρκετα καλη ....τωρα στον ηχο κλησης!!επιτελους το ακουω το κινητο Μήπως αντιμετώπισες με κάποια rom πρόβλημα ήχου στην συνομιλία ? ή κάποιος άλλος να έχει τέτοιο πρόβλημα ? Το λέω αυτό, γιατι με την δικιά μου rom, σήμερα, στο αυτοκίνητο, άκουγα ένα ΧΡΤΣ άσχημο, και δεν θέλω να πιστεύω πως είναι θέμα hardware. Δεν ξέρω που είναι και το μικρόφωνο..... Ξέρει κανείς που πέφτει ρε παιδιά ? Ουτε οι 2 παράλληλες σχισμές πίσω κάτω είναι, ούτε η κάτω τρυπούλα δίπλα στο usb όπως λέει ο The X είναι. gps αψογο Δηλαδή ? Μήπως έχεις το gps test ? Βρήκα site που έχει ΟΛΑ τα specifications για το τηλέφωνό μας. Εχει τα πάντα http://specdevice.com/showspec.php?id=dabb-13cf-5894-c9b900000000 Το όνομα του κατασκευαστή >? PULID Ψάχνω και για άλλες rom με αυτό το όνομα τώρα. Εαν βρώ, εννοείται θα ενημερώσω Edited May 26, 2013 by 10dimitris Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Βρε ξεφτερια πειτε στον αχρηστο υπαρχει καμια εφαρμογη να αυξανει τον ηχο στην διαρκεια της κλησης,ειναι το μονο που με απασχολει σε αυτο το κινητο,χαμηλος ηχος στην συνομιλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Βρε ξεφτερια πειτε στον αχρηστο υπαρχει καμια εφαρμογη να αυξανει τον ηχο στην διαρκεια της κλησης,ειναι το μονο που με απασχολει σε αυτο το κινητο,χαμηλος ηχος στην συνομιλια. Σελίδα 37, πρώτο πόστ απο τον mits200 ααααα....... με στεναχωρείς. ! Δεν διαβάζεις..... δεν διαβάζεις. :lol: Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) Σελίδα 37, πρώτο πόστ απο τον mits200 ααααα....... με στεναχωρείς. ! Δεν διαβάζεις..... δεν διαβάζεις. :lol: ολα τα διαβαζω,αλλα ειναι και το αλτζχαιμερ,να αλλαξω ρομ....εγω.....που δεν το εχω ξανακανει,και δεν καταλαβαινω ντιπ.... Edited May 26, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Μήπως αντιμετώπισες με κάποια rom πρόβλημα ήχου στην συνομιλία ? ή κάποιος άλλος να έχει τέτοιο πρόβλημα ? Το λέω αυτό, γιατι με την δικιά μου rom, σήμερα, στο αυτοκίνητο, άκουγα ένα ΧΡΤΣ άσχημο, και δεν θέλω να πιστεύω πως είναι θέμα hardware. Δεν ξέρω που είναι και το μικρόφωνο..... Ξέρει κανείς που πέφτει ρε παιδιά ? Ουτε οι 2 παράλληλες σχισμές πίσω κάτω είναι, ούτε η κάτω τρυπούλα δίπλα στο usb όπως λέει ο The X είναι. Δηλαδή ? Μήπως έχεις το gps test ? Βρήκα site που έχει ΟΛΑ τα specifications για το τηλέφωνό μας. Εχει τα πάντα http://specdevice.com/showspec.php?id=dabb-13cf-5894-c9b900000000 Το όνομα του κατασκευαστή >? PULID Ψάχνω και για άλλες rom με αυτό το όνομα τώρα. Εαν βρώ, εννοείται θα ενημερώσω ποτε δεν ειχα προβλημα απο το ακουστικο ο ολα οκ με οποια rom και να ημουν!!μονο τον ηχο κλησης ειχα παντα χαμηλο τωρα εφτιαξε!!!το gps κλασικα με gps test το εκανα και βρηκε δορυφορους αμεσως με epo και agps και αποκληση 3μετρα!!χωρις τα βοηθηματα εκανε 15δευτερολεπτα μεχρι να λοκαρει!! @moumiag ξανακατεβασε την rom και πριν κανεις install κανε wipe data/factory reset και wipe cache partition μετα πηγαινε install zip from sd -> choose zip from sd card και διαλεξε την rom μετα θα εισαι οκ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moumiaq Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 @moumiag ξανακατεβασε την rom και πριν κανεις install κανε wipe data/factory reset και wipe cache partition μετα πηγαινε install zip from sd -> choose zip from sd card και διαλεξε την rom μετα θα εισαι οκ!!!!! Ανεξάρτητα αν θα αναγνωρίσει drivers το pc έτσι ? Γιατί στο site έχει και τους drivers για MTK6589 . Παράθεση Letv x800 - US version cuoco 14s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Ανεξάρτητα αν θα αναγνωρίσει drivers το pc έτσι ? Γιατί στο site έχει και τους drivers για MTK6589 . ναι αν δεν κανω λαθος δεν χρειαζεται να το αναγνωρισει για να μπεις σε recovery mode!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leykadiotis Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Δηλαδη για να flashαρεις αλλη ρομ πρεπει απλα να μπεις σε recovery και να κανεις install from sd?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Δηλαδη για να flashαρεις αλλη ρομ πρεπει απλα να μπεις σε recovery και να κανεις install from sd?? Εξαρτάται απο την rom. Αλλες θέλουν μέσω usb - pc με ή χοωρίς μπαταρία, άλλες όπως λένε παραπάνω τα post των παιδιών Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leykadiotis Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Ok ευχαριστω..ακομα δεν σκεφτομαι να αλλαζω την στοκ μιας και εσβησα τις κινεζιες και ειναι κομπλε.. Μια ερωτηση..Υπαρχει εφαρμογη να μιλας και να γραφει sms?? Εχει το android μεσα αλλα εχει ολες τις γλωσσες εκτος απο ελληνικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Ok ευχαριστω..ακομα δεν σκεφτομαι να αλλαζω την στοκ μιας και εσβησα τις κινεζιες και ειναι κομπλε.. Μια ερωτηση..Υπαρχει εφαρμογη να μιλας και να γραφει sms?? Εχει το android μεσα αλλα εχει ολες τις γλωσσες εκτος απο ελληνικα!! Μπορεις να το κανεις με το swype https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.dtc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5udWFuY2Uuc3d5cGUuZHRjIl0. πρεπει να εχεις data ή wi-fi ανοικτα ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosT Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Kαλημερα απο μενα.. Ειμαι αναμεσα στο να αγορασω αυτο( http://www.aliexpress.com/item/HK-Freeshipping-Star-S5-Butterfly-MTK6589-Quad-Core-5-0-IPS-1280-720-Capacitive-Screen-Android/821138287.html ) και αυτο ( http://www.aliexpress.com/item/HDC-Butterfly-X920-5-Inch-Screen-Quad-core-MT6589-1GB-RAM-8MP-Camera-Android-Phone/869577008.html ). τι μου προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 ιδια κινητα με διαφορετικο περιβλημα!!!!οποιο σου αρεσει οπτικα το τζιμπας!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Kαλημερα απο μενα.. Ειμαι αναμεσα στο να αγορασω αυτο( http://www.aliexpress.com/item/HK-Freeshipping-Star-S5-Butterfly-MTK6589-Quad-Core-5-0-IPS-1280-720-Capacitive-Screen-Android/821138287.html ) και αυτο ( http://www.aliexpress.com/item/HDC-Butterfly-X920-5-Inch-Screen-Quad-core-MT6589-1GB-RAM-8MP-Camera-Android-Phone/869577008.html ). τι μου προτεινετε? Το S5 παντως που εχουμε οι περισσοτεροι ειναι τελειο,το αλλο θα το βρεις πολυ φθηνοτερο σε αλλα μαγαζια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Συμφωνώ με τους παραπάνω, να προσθέσω και εγώ κάτι που έχουμε " δει "¨εδω στο φόρουμ. Καλό είναι, από εκει που θα αποφασίσεις να το πάρεις, να έχει αναλυτικό πίνακα με το τι περιέχει το τηλέφωνό σου, δηλαδή GB σε rom - ram, γλώσσα, κ.λ.π έτσι ώστε εάν αντιμετωπίσεις πρόβλημα και σου στείλουν κάποιο διαφορετικό, να μπορείς να ζητήσεις να σου το αλλάξουν. Εάν θα διαβάσεις τα προηγούμενα πόστ, θα δείς πως κάποια παιδιά, αγόρασαν κάποιο κινητό, και τους ήρθε άλλο Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosT Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 μαλιστα.. ρωταω γιατι το hdc μου αρεσει πιο πολυ εμφανισιακα αλλα δεν ειμαι σιγουρος για την αξιοπιστια του πωλητη και για το ποσο θα αργησει να ερθει.. το star s5 οσοι το εχετε σας εχει βγαλει κανενα προβλημα ως τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 μαλιστα.. ρωταω γιατι το hdc μου αρεσει πιο πολυ εμφανισιακα αλλα δεν ειμαι σιγουρος για την αξιοπιστια του πωλητη και για το ποσο θα αργησει να ερθει.. το star s5 οσοι το εχετε σας εχει βγαλει κανενα προβλημα ως τωρα? Moιαζουν πολυ και εξωτερικα και εσωτερικα,το πισω καλυμα ειναι ματ στο 920,παρε οποιο σ αρεσει πιο πολυ,εμενα το s5 δεν μου εχει βγαλει τιποτα,αντιθετα μ αρεσει περισσοτερο οσο περναει ο καιρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosT Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Moιαζουν πολυ και εξωτερικα και εσωτερικα,το πισω καλυμα ειναι ματ στο 920,παρε οποιο σ αρεσει πιο πολυ,εμενα το s5 δεν μου εχει βγαλει τιποτα,αντιθετα μ αρεσει περισσοτερο οσο περναει ο καιρος. ωραια.. σε ποσο καιρο περιπου σου ηρθε εσενα το κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα, και συμφωνώ απόλυτα με τον tsopanos ... μ αρεσει περισσοτερο οσο περναει ο καιρος..... @ ibiza2004 Με την rom διάβασα πως όλα ok, και πως θα την κρατήσεις μέχρι νεοτέρας. Ετσι κρατάω και εγώ την δικιά μου, αλλά ψάχνω για την original. Μήπως την έχει πάρει πουθενά το μάτι σου ? Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 μαλιστα.. ρωταω γιατι το hdc μου αρεσει πιο πολυ εμφανισιακα αλλα δεν ειμαι σιγουρος για την αξιοπιστια του πωλητη και για το ποσο θα αργησει να ερθει.. το star s5 οσοι το εχετε σας εχει βγαλει κανενα προβλημα ως τωρα? http://www.minideal.net/x920-mtk6589-quad-core-smart-phone-android-4-2-with-5-0-inch-hd-screen-1g-8g-12-0mp-camera.html δες ενα παρομοιο πολυ καλυτερη τιμη εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts