EchiDNA Δημοσιεύτηκε July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 19, 2004 Επειδή έχω σιχαθεί το Norton και μου την σπάει λίγο το BitDefender ;) τι προτάσεις κάνετε για antivirus .....αν είναι και free ακόμα πιο καλά..... Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Ego eixa prin apo 2 meres to AVG Free edition,kalo einai den leo alla tora allaksa sto Panda Platinum 7 to opio einai super Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Κι εγώ το Νορτον είχα αλλά δεν μου έκανε τίποτα. Από τότε που έβαλα το Πάντα Τιτάνιουμ ηρέμησα. Για να καταλάβεις συνέχεια μου χτυπάει τον StartPage. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=17496 http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shinoda Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Ακομα κι αν το σιχαθηκες, εγω δεν παυω να πιστευω πως το Norton antivirus ειναι μια απτις καλυτερες εφαρμογες προστασιας. Καλα θα ηταν να παρεις το Norton Antivirus Internet Security 2004 ειναι ολοκληρωμενο και επιπλεον ευχρηστο και, εδω που τα λεμε, γιατι το σιχαθηκες? Εγω εχω Norton απτο 98 και μια χαρα τα παμε (εγω και το Norton) ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 AVG ή το free-av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 εγώ στο ένα pc μου έχω norton 2003 και στο άλλο panda titanium 7 και από τα 2 είμαι πολύ ευχαριστήμενος... Αφού δεν θες norton το panda σου το προτείνω ανεπιφύλακτα... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Απλά για το Norton δεν βλέπω να κάνει δουλειά..... έβαλα το BitDefender και ησύχασα με worms κλπ αλλά θα θελα ότι πιο καλό κυκλοφορεί...... Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Έβαλα το free AVG για δοκιμή..... αν και το BitDefender που είχε ενσωματωμένο firewall έκανε κάτι παραπάνω...... Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Kaspersky 4.5.0.94 Δεν είμαι απλά ευχαριστημένος, αλλά κάτι πολύ περισσότερο!!! Καταπληκτικό με 3ωρα up-dates!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Eγω χρησιμοποιω το Panda Antivirus Titanium και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ! Αυτο σου προτεινω εγω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Wirelessly posted (SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Poly kalo einai to Stinger Antivirus... Gia na fantasteite 5 wres meta apo format kai vrhke ton Blaster! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 F-Secure rulezzz!!!!Ειχα το Norton 2003 pro και ευτυχως που το αλλαξα.Δεν ξερω και εγω ποσες φορες μου κολλαγε την συνδεση και ηθελε επανεκκινηση.Πιο συγκεκριμενα μου δεν ανταποκρινονταν καποιο process που ηταν για το live update,δεν θυμαμαι τωρα πως το λεγανε. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 exw to norton 2004 pro molis 5meres kai de kserw an tha to allakse apo twra! tha to dw pws doulevei kai meta isws!pantws apo ta proigoumena norton pou eixa eixa meinei poly efxaristimenos! to f-secure einai free?? einai vary? exei ipsilo deikti prostasias?(kai apo uva kai apo uvb? :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dviewm (20 Ιούλ. 2004 , 13:04) exw to norton 2004 pro molis 5meres kai de kserw an tha to allakse apo twra! tha to dw pws doulevei kai meta isws!pantws apo ta proigoumena norton pou eixa eixa meinei poly efxaristimenos! to f-secure einai free?? einai vary? exei ipsilo deikti prostasias?(kai apo uva kai apo uvb? :p ) Οχι δεν ειναι free.Κανει 87 ευρω + Φ.Π.Α.Δεν μπορω να πω οτι ειναι πιο βαρυ απο το Norton.Απλα κανει πιο πολυ ωρα να κανει Full Scan.Για τα αποτελεσματα του δες ΕΔΩ ενα συγκριτικο τεστ. ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 99 per cent? to katevazw kai xalali ta 80kati eyrw. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 kai re paidia gia na min anoikso kainourgio thread...mipos kapoio apo afta (h ena allo)exei tin dinatotita na egkatastathei se ena remote meso(CD)kai me afto na mporeis na skanareis ena allo pc xoris na exei antivirus?kati san tis disketes tou norton...(alla aftes aforoun mono to pc pou tis exeis dimiourgisei)Ksero oti iparxoun paromoia site alla psaxno kati se efarmogi...iparxei? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dviewm (20 Ιούλ. 2004 , 13:04) exw to norton 2004 pro molis 5meres kai de kserw an tha to allakse apo twra! tha to dw pws doulevei kai meta isws!pantws apo ta proigoumena norton pou eixa eixa meinei poly efxaristimenos! to f-secure einai free?? einai vary? exei ipsilo deikti prostasias?(kai apo uva kai apo uvb? :p ) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=30510 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Ναι, το topic που λες υπάρχει και έχουν γραφτεί τόσα εκεί ώστε να μην είναι σίγουρο αν αυτό το νέο topic έχει λόγο ύπαρξης... Το σκέφτηκα από την αρχή, αλλά το θέμα προγράμματα antivirus είναι πολύ μεγάλο. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Λοιπόν έκανα δοκιμές σε μερικά antivirus 1. Karsperky ή πως το λένε το καταραμένο...κάθε φορά που έμπαινα στο νετ και άνοιγα μια σελίδα, η σελίδα έκλεινε με την μια...πάει αυτό 2. McAfee...το έβαλα μια φορά και αναγκάστηκα να το κάνω uninstall απο το safe mode γιατί πάγωσε το desktop και όλο φόρτωνε ο σκληρός 3. Norton Antivirus 2004 pro - Μου βρήκε 3100 ιούς (!!!) αλλά θέλει activiation...του έχω βάλει 500 νούμερα και δεν του κάνει τπτ κούκου οπότε το βλέπω σε μερικές μέρες να μου λέει μπαι μπαι. 4. Ψάχνω σαν παλαβή να βρω το F Secure δεν το βρίσκω πουθενά μόνο κάτι για ΜΙΜΕ sweep βρίσκω. 5. Κατεβάζω το Panda να δούμε και αυτό τι θα μας κάνει. Θέλω ένα antivirusακι να κάνει ένα scan το πιτσι να είναι ενημερωμένο και ότι ιο βρίσκει ή να τον σβήνει ή να τον βάζει σε καραντίνα...δε θέλω τπτ δύσκολο η γυναίκα ε? Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 AVG Antivirus κοπέλα μου..... αυτό μάλλον θέλεις..... και είναι και free..... και έχει και καθημερινά updates..... Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EchiDNA (21 Ιούλ. 2004 , 21:57) AVG Antivirus κοπέλα μου..... αυτό μάλλον θέλεις..... και είναι και free..... και έχει και καθημερινά updates..... Απο πού; Εκτός kazaa ;) Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (22 Ιούλ. 2004 , 18:00) Απο πού; Εκτός kazaa ;) Αφου ειναι free δεν χρειαζεται να το κατεβασεις απο KaZaa.Λοιπον : AVG Anti-Virus FREE Edition .Ενα αλλο free antivirus το οποιο εχω ακουσει καλα λογια (δεν το εχω δοκιμασει) ειναι το avast! 4 Home . :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 paidia afta kanoun doulia ? Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Ego tha sou sinistousa to Norton Antivirus 2004.. ostoso an den to theleis dokimase kati se MacFe (kapos etsi legete) alla den exei tin prostasia tou norton Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts