Jump to content

Blackberry Q10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα

Απέκτησα και εγω το Q10 μόλις σήμερα (εταιρικο) αλλά έχω ενα θεμα και ζητώ την βοηθειά σας.

Δεν μου εμφανίζει το όνομα που με καλεί παρά μόνο το νούμερο

Μήπως καποιος μπορεί να βοηθήσει???

Ευχαριστω

Καλησπέρα. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και την ίδια ανησυχία για το +30. Ευτυχώς υπάρχει λύση πολύ απλή. Από την κεντρική οθόνη πατάς το εικονίδιο του ακουστικού για να σου ανοίξει το call list. Κάνεις swipe από πάνω προς τα κάτω και σου εμφανίζονται πάνω αριστερά οι ρυθμίσεις. Ανοίγεις τις ρυθμίσεις->smart dialing (Έξυπνη κλήση)->Αριθμός ψηφίων εθνικού δικτύου: από επιλογή είναι στο 9. Κάντο 10 και είσαι έτοιμος.. :):)

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ευχαριστω πολυ το εκανα ευχομαι να ειναι οκ

εχω ομως άλλο ενα θεμα κάποια τηλέφωνα ενώ είναι περασμένα στις επαφε΄ς μου δεν μου τα βγαζει οταν τα κανω αναζητηση....

πχ σημερα ηθελα να καλεσω την πεθερα μου δεν εβρισκα πουθενα το νουμερο της ενω το χω αποθηκευμενο....ψαχνω τον κουναδιο μου επισης δνε εβρισκα το κινητο του ... τον καλεσα στο σταθερο και μου στειλει μηνυμα απο το τηλεφωνο του το κινητο της πεθερας... οταν την καλεσα εβλαλε το ονομα της επισης το μηνημα που ηρθε φαινοταν οτι ηταν απο τον κουνιαδο μου εννοω το γραφε οταν το ψαχνω ομως στις επαφες δεν βρισκει τπτ..... και εχω ψαξει και στο ολα και στις επαφες μειλ και στις επαφες σιμ και παντου...........

καμια λυση για αυτο μηπως υπαρχει/?????

ευχαριστω πολυ το εκανα ευχομαι να ειναι οκ

εχω ομως άλλο ενα θεμα κάποια τηλέφωνα ενώ είναι περασμένα στις επαφε΄ς μου δεν μου τα βγαζει οταν τα κανω αναζητηση....

πχ σημερα ηθελα να καλεσω την πεθερα μου δεν εβρισκα πουθενα το νουμερο της ενω το χω αποθηκευμενο....ψαχνω τον κουναδιο μου επισης δνε εβρισκα το κινητο του ... τον καλεσα στο σταθερο και μου στειλει μηνυμα απο το τηλεφωνο του το κινητο της πεθερας... οταν την καλεσα εβλαλε το ονομα της επισης το μηνημα που ηρθε φαινοταν οτι ηταν απο τον κουνιαδο μου εννοω το γραφε οταν το ψαχνω ομως στις επαφες δεν βρισκει τπτ..... και εχω ψαξει και στο ολα και στις επαφες μειλ και στις επαφες σιμ και παντου...........

καμια λυση για αυτο μηπως υπαρχει/?????

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως κατά τη μεταφορά από την παλιά συσκευή κάποιες επαφές έπαθαν κοκομπλόκο...:lol:

Προσπάθησε το εξής: άνοιξε τις επαφές που έχουν θέμα (επεξεργασία), σβήσε το όνομα και ξαναγράψτο. Αποθήκευσε τις αλλαγές. Κάνε αναζήτηση να δεις εάν λύθηκε το θέμα..

Καλησπέρα

Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας αν θα πρέπει να κάνω εγκατάσταση του καινούργιου λογισμικού που διέρρευσε BB 10.2.1.1055 ή να περιμένω να βγει επίσημα ;

Θα σου πρότεινα να την βάλεις τώρα. Αν περιμένεις θα αργήσει αρκετά. Συν του οτι έχεις πολλα πλεονεκτήματα.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

ρωτάω μήπως έχω κάποιο πρόβλημα και αν θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει με την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω

Τα προβλήματα στο q10 με τις επαφες συνεχιζονται.....

δεν κανει αναγνωριση

εχει μπερδεψει νουμερα με τηλεφωνα

ενα χαλι μαυρο

πραγματικα δεν ξερω τι να κανω

σε ελληνικους χαρακτηρες εβαλε 2-3 νουμερα και 2-3 επαφες μαζι

τα νευρα μου!!!!!!!

το πρόγραμμα πλοήγησης που είναι προεγκατεστημένο στο ος10 είναι μόνο για χρήση με ίντερνετ και εάν ναι υπάρχει κάποιο χωρίς την χρήση του ίντερνετ? ευχαριστώ

Τα προβλήματα στο q10 με τις επαφες συνεχιζονται.....

δεν κανει αναγνωριση

εχει μπερδεψει νουμερα με τηλεφωνα

ενα χαλι μαυρο

πραγματικα δεν ξερω τι να κανω

σε ελληνικους χαρακτηρες εβαλε 2-3 νουμερα και 2-3 επαφες μαζι

τα νευρα μου!!!!!!!

Contacts / Settings -> Διάλεξε από που θέλεις να βλέπεις επαφές. Προφανώς έχει μπερδέψει τις επαφές της συσκευής, με τις επαφές της sim και τις επαφές από το fb ή ότι άλλο έχεις.

Ελληνική κοινότητα BlackBerry : http://www.greekberry.com

το κανα και αυτο τπτ τα ιδια στην ιδια επαφη 5 νουμερα ψαχνω να βρω ποιο νουμερο ειναι πιανου

παει καταστραφηκα ολα τα επαγγελματικα τηλεφωνα τα ειχα στο κινητο

μιλησα και με VF μου προτειναν να παω σε ενα καταστημα αλλα δεν νομιζω οτι εχουν ιδεα!!!!!

πραγματικα μου ρχετε να το σπασω

και ειπα οκ θα παω σπιτι θα βαλω το παλιο αμ δε το νεο εχει μικρο καρτα το παλιο ειχε κανονικη οποτε και απο κει την πατησα

το κανα και αυτο τπτ τα ιδια στην ιδια επαφη 5 νουμερα ψαχνω να βρω ποιο νουμερο ειναι πιανου

παει καταστραφηκα ολα τα επαγγελματικα τηλεφωνα τα ειχα στο κινητο

μιλησα και με VF μου προτειναν να παω σε ενα καταστημα αλλα δεν νομιζω οτι εχουν ιδεα!!!!!

πραγματικα μου ρχετε να το σπασω

και ειπα οκ θα παω σπιτι θα βαλω το παλιο αμ δε το νεο εχει μικρο καρτα το παλιο ειχε κανονικη οποτε και απο κει την πατησα

Απ το παλιο σου είχες παρει back up τα contacts?

Και το παλιό σου ηταν bb?

BlackBerry Passport and a Playbook

το παλιο ηταν το ΒΒ BOLD 9900 back up δεν θυμαμαι να πω την αληθεια λογικα επαιρνε μονο του τωρα προσπαθω να συνδεθω με το παλιο στο ΒΒ desctop Μπας και εχει καποιο αρχειο με τις επαφες μου εκει μεσα......

αυριο σκεφτομαι να παω σε μια VF στο κεντρο μπας βρω κανα expert και ξερει αν το φτιαξει (παρόλο που πηγα ήδη στην Καλλιθεα αλλα δεν ήξεραν την τυφλα τους)

παντως το ΙΤ μας που ρωτησα που γενικα το χει με νεα κινητα κλπ μου ειπε οτι εχουν θεμα τα Q10 και οτι ψαχνει καιρο και αυτος να βρει λυση και δεν βρισκει......

αλλα μα την Παναγια θα το σπασω τετοια νευρα εχω

πριν λιγο με καλεσε το Big boss μου λεει με πηρες συμβαινει κατι αντε τωρα να εξηγησεις οτι δεν ηθελα να καλεσω εσενα αλλα μια φιλη μου αλλα το ηλιθιο κινητο εχει μπερδεψει τα νουμερα σας!!!!!!!!!

πήγαινε στις επαφές σου ,μετά στις ρυθμίσεις ( σύρε από πάνω προς τα κάτω ) άφησε ανοιχτές μόνο της κάρτας sim μετά πήγαινε πάλη στα ονόματα σύρε από αριστερά προς τα δεξιά και βάλε μόνο κάρτα sim αν συνεχίσει το πρόβλημα μάλλον έχει κάνει αυτόματα το κινητό συνδέσμους με άλλους αριθμούς , το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στην επαφή που έχει πρόβλημα να πατήσεις τις τελείες κάτω δεξιά μετά σύνδεσμοι και να καταργήσεις της συνδέσεις .

Εύχομαι να βοήθησα.

Edited by themis_gtg

Μην πας σε κατάστημα, χειρότερα θα στο κάνουν, καλύτερα όχι.

Για μένα τσεκάρισε αν έχεις όλα σου τα contacts στην παλιά συσκευή και κάνε το αυτόματο transfer.

Εγώ από το 9700 στο q10 έτσι το έκανα και έχω αντίστοιχο αριθμό επαφών. ΑΡΓΕΙ να τις εμφανίσει όλες (~1 ώρα), αλλά τις φέρνει.

Γίνετε λίγο χαμός μετά με τις επαφές από τα social, αλλά όπως έγραψα και πριν τις απενεργοποιείς ή τις κάνεις link και είσαι ωραίος.

Εναλλακτικά, κάνει ένα sync το παλιό με το gmail, και φέρτες στο καινούργιο από εκεί.

Ελληνική κοινότητα BlackBerry : http://www.greekberry.com

Καλημερα

Ειμαι ευτυχισμένη τα καταφερα !!!!!!!

Βασικα εκανα το εξης:

Εργοστασιακες ρυθμισεις στην συσκευη οποτε τα πεταξε ολα

Μετα με BB ID περασα τις επαφες του τηλεφώνου

και μετά σιγά σιγά FB, Linkdeln, twitter κλπ

Ενα θεμα που εχω ειναι οτι δεν συγχρονιζει ημερολογιο με g mail και αυτο ειναι προβλημα διοτι δεν βλεπω τα ραντεβου μου

Καμιά καλή ιδέα???????

το πρόγραμμα πλοήγησης που είναι προεγκατεστημένο στο ος10 είναι μόνο για χρήση με ίντερνετ και εάν ναι υπάρχει κάποιο χωρίς την χρήση του ίντερνετ? ευχαριστώ

κάποια βοήθεια?

Καλημερα

Ειμαι ευτυχισμένη τα καταφερα !!!!!!!

Βασικα εκανα το εξης:

Εργοστασιακες ρυθμισεις στην συσκευη οποτε τα πεταξε ολα

Μετα με BB ID περασα τις επαφες του τηλεφώνου

και μετά σιγά σιγά FB, Linkdeln, twitter κλπ

Ενα θεμα που εχω ειναι οτι δεν συγχρονιζει ημερολογιο με g mail και αυτο ειναι προβλημα διοτι δεν βλεπω τα ραντεβου μου

Καμιά καλή ιδέα???????

Θα πας να περασεις ενα account. Θα πας στο Other και θα διαλεξεις Caldav. Θα βαλεις το gmail σου και εκει που λεει για σερβερ θα βαλεις google.com.

Εισαι ετοιμη...

έχει κανείς πρόβλημα με τα μηνύματα ( ειδοποιήσεις )που έρχονται στο facebook με το blackberry hub. Μόλις μου έρχεται ένα μήνυμα και το βλέπω στο blackberry hub και πάω να το πατήσω κολλάει για δευτερόλεπτα και δεν μεταβαίνει στο facebook Edited by themis_gtg

Μου το κάνει κι εμένα το Ζ10, αλλά όχι πάντα. Επίσης σε συγκεκριμένα μηνύματα αδυνατώ να απαντήσω, όσες φορές κι αν προσπαθήσω, αποτυγχάνει η αποστολή.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Μου το κάνει κι εμένα το Ζ10, αλλά όχι πάντα. Επίσης σε συγκεκριμένα μηνύματα αδυνατώ να απαντήσω, όσες φορές κι αν προσπαθήσω, αποτυγχάνει η αποστολή.

same here !!!!!

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

• The topic was unpinned