mertaghon2 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα BlackBerry Q10 από τον ιανουάριο του 2014 και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του έχει πέσει αισθητά σε σχέση με τα πρώτα χρόνια χρήσης του. Αν αλλάξω την μπαταρία με μία καινούρια, η αυτονομία της συσκευής θα είναι όπως το πρώτο διάστημα που την είχα, ή παίζει και τίποτε άλλο ρόλο; Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα στο ίντερνετ, το οποίο να έχει την αυθεντική μπαταρία της BlackBerry για το Q10; κανε ενα καθαρισματακι του κινητού και με την χρηση που εκανες τοτε, αν κανεις ιδια χρήση τώρα δεν υπάρχει λόγος να είναι άλλη η αυτονομία της. ebay παιρνω εγω μπαταριες καινουργιες, αλλα για αλλα μοντέλα. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Συμφωνώ εάν κάνεις μια επαναφορά θα είναι όπως το πήρες στην αρχή. Και μην κάνεις το ίδιο μετά να εγκαθιστάς κάθε χαζό εφαρμογή ειδικά Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Γεια σε όλους! Άκουσα ότι από την πρωτοχρονιά 2018, σταματά η υποστήριξη του λειτουργικού BB. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι το Q10 μου πρέπει να το πετάξω στα σκουπίδια? Με άλλα λόγια, οι βασικές λειτουργείες της συσκευής (τηλεφωνικές κλήσεις, SMS) θα κοπούν μαχαίρι την 1η Ιανουαρίου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Καλημέρα, δεν ισχύει αυτό..! Πήρες παράταση για αλλά δύο χρόνια, με κάποιες όμως υποχωρήσεις. http://blogs.blackberry.com/2017/12/supporting-bb10-and-bbos-customers-and-rewarding-your-loyalty/ Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Καλημέρα, δεν ισχύει αυτό..! Πήρες παράταση για αλλά δύο χρόνια, με κάποιες όμως υποχωρήσεις. http://blogs.blackberry.com/2017/12/supporting-bb10-and-bbos-customers-and-rewarding-your-loyalty/ Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση! Αν σταματήσει εντελώς η υποστήριξη του λειτουργικού (όποτε κι'αν γίνει αυτό), μπορεί να συμβεί αυτό που λέω? Δηλαδή, εκτός από τις εφαρμογές, υπηρεσίες κτλ, μπορεί η εταιρεία να διακόψει και τις βασικές λειτουργίες μίας συσκευής (τηλεφωνικές κλήσεις και SMS) ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Όχι, δεν επηρεάζονται αυτές οι υπηρεσίες. Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Το online καταστημα Blackberry World σταματάει 31/12/2019, οι συσκευές θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά όσο αντέχουν και τα Blackberry αντέχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Πάντως, δε μπορώ να πω.. Ο Chen από τη μία έξυπνη κίνηση, στην επόμενη.... :down: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts