DJDB Δημ. March 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Βρε παιδιά ποιος λέει στο podcast πως δεν έχει αλλάξει σημαντικά ο υπολογιστής τα τελευταία 5 χρόνια? :lol::lol::lol: Εγώ. Και δεν λέω ότι δεν έχει αλλάξει σημαντικά, άκουσε το ξανά ;). Αυτό που θέλω να πω (δεν νομίζω πως το αναλύω όμως) είναι πως οι κατασκευαστές εξαρτημάτων υπολογιστών (cpu, gpu κτλ) έφτασαν κάποια στιγμή την τεχνολογία σε παρακμή. Μετά από τον «καλπασμό» των Mhz και Ghz που υπήρξε επί αρκετά χρόνια, επήλθε κάποια στιγμή η παρακμή (και δεν νομίζω πως έχει ξεπεραστεί ακόμη, δεν βλέπω κανέναν να ασχολείται ιδιαίτερα με το θέμα). Το ίδιο πράγμα πάει να συμβεί σήμερα και στα smartphones... Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Μάλλον όχι. Έχω Note II και δεν κοιτάζω πίσω. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 ΗΤC και one θα φορεσω φετος! Πρεπει να προσπαθήσει more για να με πεισει η samy ξανα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Το κινητο ειναι μια κατηγορια απο μονο του (λογω οκταπυρηνου και μοναδικοτητας αρκετων λειτουργιων).Επειδη εχω αγορασει προσφατα το S3 ειναι κομματακι δυσκολο να το αγορασω τωρα.Μετα απο καποιους μηνες ....θα δουμε... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Εφόσον κρατήσανε το μέγεθος κάτω από τα 7 εκ. πλάτος και έχει και καλή κάμερα από τα λίγα δείγματα που είδα, είναι το 1ο μου υποψήφιο. Σκέφτομαι και το Νοτε 2, γιατί μου αρέσει το ελληνικό handwriting recognition και η γραφίδα αλλά με πειράζει λίγο το μέγεθός του, το ZL για το κουμπί της κάμερας και το επίσης συμμαζεμένο μέγεθος σαν του S4 περίπου, αλλά όχι το HTC One. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Συγκεκριμένα αυτή η εποχή του κυνηγητού των mhz τελείωσε το 2005 στον p4 670 στα 3.8ghz μετά βγήκαν οι διπύρηνοι. Αλλά τώρα συγκεκριμένα στα smartphones τι κορέστηκε? αν μπορούν να βγάλουν έναν 4 πύρινο που καίει λιγότερο κ αποδίδει παραπάνω δεν είναι εξέλιξη? αν μπορούν να του βάλουν full hd ανάλυση διπλάσια μνήμη καλύτερη κάμερα δεν είναι εξέλιξη? Θέλω να πω τι άλλες απαιτήσεις πρέπει να έχει κάποιος από ένα κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Όχι. Θέλω ένα S4 με 4.3 ίντζες οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσει από τα χέρια μου κάποια στιγμή, τώρα το πότε δεν μπορώ να το ορίσω αλλά σίγουρα δεν θα ψάχνω να το βρω στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας όπως συνήθιζα παλαιότερα.. θέλω πάντως να έχω επαφή από κοντά να δω την αίσθηση που θα μου αφήνει στο χέρι, την οθόνη του κτλ...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) Το κινητο ειναι μια κατηγορια απο μονο του (λογω οκταπυρηνου και μοναδικοτητας αρκετων λειτουργιων).Επειδη εχω αγορασει προσφατα το S3 ειναι κομματακι δυσκολο να το αγορασω τωρα.Μετα απο καποιους μηνες ....θα δουμε... δεν ειναι 8 core εχουμε πει αλλα ενας double 4 core επεξεργαστης ... Για καποιο λογο σε φορτωνει με 4 χ κουτσαδια Α7 οταν το Σουηδικό, Αμερικανικο θα σφαζει με τους snap στα 1,9ghz! Τα πειραματα της η samy θα τα κανει στους υπολοιπους εκτος απο τους Σουηδους, Αμερικανους και Kαναδους! Edited March 19, 2013 by Sebastian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. March 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) Συγκεκριμένα αυτή η εποχή του κυνηγητού των mhz τελείωσε το 2005 στον p4 670 στα 3.8ghz μετά βγήκαν οι διπύρηνοι. Αλλά τώρα συγκεκριμένα στα smartphones τι κορέστηκε? αν μπορούν να βγάλουν έναν 4 πύρινο που καίει λιγότερο κ αποδίδει παραπάνω δεν είναι εξέλιξη? αν μπορούν να του βάλουν full hd ανάλυση διπλάσια μνήμη καλύτερη κάμερα δεν είναι εξέλιξη? Θέλω να πω τι άλλες απαιτήσεις πρέπει να έχει κάποιος από ένα κινητό? Μην κολλήσουμε στις ημερομηνίες (αν και εγώ θεωρώ πως συνέβη αργότερα). Δεν είπα πως κορέστηκε ακόμη η αγορά των smartphones (για κάποιους μπορεί), είπα πως πάει να κορεστεί, κάτι που μπορεί να συμβεί στα επόμενα 1-2 χρόνια. Προσωπικά βλέπω πως ο ανταγωνισμός πάει να κινηθεί γύρω από τον εντυπωσιασμό και όχι γύρω από την πραγματική τεχνολογική πρόοδο. Το να μου βάλεις δύο πυρήνες παραπάνω ή ανάλυση 4K σε κινητό, δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο αυτήν την στιγμή. Πάρε παράδειγμα τις οθόνες. Μεγάλωναν, μεγάλωναν, τέλος τώρα, δεν πάνε παραπάνω (εκτός αν θέλεις smartphone με 8 ίντσες). Περιμένω από τις εταιρείες να το πάνε σε άλλα επίπεδα, στα οποία αν δεν το πάνε σχετικά γρήγορα, τότε θα υπάρξει κορεσμός. Βλέπε flexible, μπαταρίες κ.α. Και για να πω την αλήθεια, το smartphone υπό την σημερινή του μορφή θεωρώ πως είναι απλά ένα σκαλοπάτι και πως αν υπάρξει το innovation που πρέπει να υπάρξει, σε λίγα χρόνια θα είναι αγνώριστο. Edited March 19, 2013 by DJDB Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Τωρα σιγουρα οχι, τωρα εχω το Ζ και με καλυπτει απολυτα(αφου εγινε και root ;) ) Eπισης δεν το θεωρω μεγαλη αλλαγη απο το S3 (που ειχα και ημουν ευχαριστημενος) παρολα αυτα κάποια στιγμή πιστευω οτι θα περάσει από τα χέρια μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 "E, η ΝΟΚΙΑ θα βγάλει ένα Lumia 1000, αλουμινένιο, 250 γραμμάρια..." :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Μου αρέσει πολύ και δεν με αφήνει αδιάφορο άλλα σαν κάτοχος Note 2 μάλλον θα περιμένω το Note 3 (αν αντέξω) αφού δεν μπορώ να μην έχω το πενάκι.. Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Nα πω και 2 λόγια για το podcast, όχι ότι έχω ακούσει τα άπειρα και είμαι έμπειρος, απλά τη γνώμη μου.. Να μιλάτε παιδιά, δεν έχει νόημα να απαντάω εγώ που σας ακούω στα ακουστικά μου, εσείς σχολιάζετε. Επίσης, τρομερή επιλογή μουσικής από τον συντονιστή, και μια ερώτηση. Τι κινητό έχει ο plankton69 που λέτε ότι είναι παλιο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Μαλλον οχι αλλα οχι γιατι δεν αξιζει αλλα γιατι προσπαθω να κανω οικονομια...δεν προλαβαινω να πληρωνω χαρατσια φετος..:( Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. March 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Nα πω και 2 λόγια για το podcast, όχι ότι έχω ακούσει τα άπειρα και είμαι έμπειρος, απλά τη γνώμη μου.. Να μιλάτε παιδιά, δεν έχει νόημα να απαντάω εγώ που σας ακούω στα ακουστικά μου, εσείς σχολιάζετε. Επίσης, τρομερή επιλογή μουσικής από τον συντονιστή, και μια ερώτηση. Τι κινητό έχει ο plankton69 που λέτε ότι είναι παλιο;; Να είσαι καλά :) (ο plankton έχει Nokia E71. Απλώς μας αρέσει να τον πειράζουμε :D - όχι ότι δεν είναι παλιό δλδ :p) Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cascader Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Όχι δεν θα το αγοράσω. Μετά το παλιό αλλά αγαπημένο Ν9 περιμένω το BB Z10..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Σίγουρα δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου καθώς έχω το s3 μερικούς μήνες μόνο και θεωρώ πως μπορώ να κάτσω μαζί του χρόνο και!!! Τώρα αν πετύχω καμιά καλή προσφορά όταν θα πέσει λίγο η τιμή του δεν το αποκλείω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Έτσι όπως το βλέπω εγώ η samsung με τα galaxy θέλει να γίνει apple στη θέση της apple. Το Ζ μου αρέσει πολύ αλλά και το αναμενόμενο SP μια χαρά είναι.;) Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Δεν θα το αποκτήσω καθότι μετά από αρκετά Android και με τελευταία αγορά το LG 4X, άλλαξα σε iphone 5 και με καλύπτει απόλυτα. Επίσης δεν βολεύουν εμένα προσωπικά τηλεφωνικές συσκευές άνω των 4 ή άντε 4,5 ιντσών. Προτιμώ ένα μικρό tablet αντ αυτού. Το GALAXY 4 είναι σπουδαία συσκευή αλλά είναι και το τι ταιριάζει στον καθένα ενώ ανέκαθεν μου άρεσε το κινητό μου να έχει και κάποιο ξεχωριστό design.Αν κάποια στιγμή βαριόμουν το iphone και τα windows 8 και bb10 αποκτούσαν περισσότερες εφαρμογές ίσως το σκεφτόμουν για κάποιο lumia h bb. Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Δεν νομίζω,φέτος εχουμε και άλλους πρωταγωνιστες Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Πολύ καλό το podcast :up: Νηφάλιες και σοβαρές οι απόψεις όλων των παρουσιαστών. Πλέον τα specs των smartphone έχουν ξεφύγει σε γελοία όρια, και το hardware δεν αξιοποιείται καθόλου. Για παράδειγμα τετραπύρηνους cpu και 2gb ram τι να τα κάνει ένα κινητό; Είναι σαν να δένεις πυραύλους σε πατίνι. Πολλά pc τρέχουν ακόμη και σήμερα με λιγότερη μνήμη. Τα smartphone δεν έχουν καμία απαιτητική χρήση. Το browsing, το άνοιγμα email και pdf και τα angry birds είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν και το κάνουν ακόμη και τα βασικότερα μοντέλα με άνεση. Οι σημαντικές καινοτομίες εμφανίζονται σε διάστημα αρκετών χρόνων. Παλιά ήταν τα camera phones, πριν από λίγα χρόνια τα smartphone. Ελπίζω ότι στην επόμενη γενιά θα δούμε τα κινητά να γίνονται πραγματικά pc και να αξιοποιούν πλήρως τα χαρακτηριστικά τους, παρέχοντας δυνατότητες όπως σύνδεση με περιφερεακά, αναβαθμισιμότητα hardware, πραγματική ελευθερία επιλογής OS και εκτέλεση προγραμμάτων, όχι applications. Πολλά από αυτά μάλλον είναι κουλά, αλλά θα ήθελα πολύ να τα δω σε κινητό. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Θέλω να πω τι άλλες απαιτήσεις πρέπει να έχει κάποιος από ένα κινητό? Aν θες τη δική μου άποψη, να παίρνει τηλέφωνα και να στέλνει SMS. Tα υπόλοιπα είναι και λίγο περιττά, για μένα πάντα... Τι κινητό έχει ο plankton69 που λέτε ότι είναι παλιο;; (ο plankton έχει Nokia E71. Απλώς μας αρέσει να τον πειράζουμε :D - όχι ότι δεν είναι παλιό δλδ :p) Tο απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο της Nokia, με κορυφαία υλικά, δύναμη, εμφάνιση και ναι, Symbian OS!!! :D Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Αλλη μια ακυρη δημοσκοπιση.. .. Και αυτο το λεω γιατι μπορουν να ψηφισουν ολοι, εχουν ή δεν εχουν λεφτα να το παρουν, η πριν λιγες μερες ηδη πηραν ενα κινητο που τους αρεσει και λενε να το κρατησουν τουλαχιστον εναμιση χρονο. Το ερωτημα θα επρεπε να ηταν σε αλλο χρονο.. "Θα αγοραζατε ποτέ το galaxy 4;" Ποιος δεν θα το παιρνε ηθελα να ξερα.. ή το αλλο.. "αν σας διναμε τζαμπα το galaxy4 (σε διαγωνισμο πχ) θα το περνατε???.." Προσπαθηστε να εμπλουτιζετε τα ερωτηματα σας γιατι οι στατιστικες θα εχουν αστοχιες μετα.. Εγω ψηφισα ναι ναι παντως. Και η αληθεια ειναι οτι δεν παιζει να το παρω ποτε γιατι δεν δινω 500+ ευρω για κινητο. Αλλα αν ημουν golden man θα το επαιρνα σιγουρα!! Ετσι για να το χω στην συλλογη μου διπλα σε αλλα πανακριβα κινητα οπως iphone6, sony ericsson x, κ.α... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Σίγουρα όχι, εάν αλλάξω συσκευή θα πάω στο one .......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts