ddd13 Δημοσιεύτηκε July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2004 Λοιπον, το προβλημα αφορα ενα φιλο μου.Εχει αγορασει μια Νετκαρτα και προσπαθει για πρωτη φορα να συνδεθει στο ιντερνετ.Εχει Windows XP Professional Ελληνικα.Μολις συνδεεται του βγαζει ενα μηνυμα που εχει ενα χρονομετρο που μετρα αντιστροφα για 1 λεπτο και λεει οτι ο χρηστης ΝΤ θα πρεπει να τερματισει τη λειτουργια του και κατι τετοια και αφου τελειωσει ο χρονος κανει επανεκκινηση ο υπολογιστης του. Μιλησα με εναν γνωστο μου και μου ειπε οτι πρεπει να μολυνθηκε απο καποιο worm και οτι για να μπορεσει να συνδεθει θα πρεπει να ενεργοποιησει καποιο firewall που του παρεχουν τα XP.Μου ειπε να παω στο πινακα ελεγχου,ρυθμισεις ιντερνετ και να το ψαξω(δε θυμοταν που ηταν ακριβως).Ομως ο φιλος μου δε βρηκε κατι που να αναφεροταν σε firewall. Aν μπορειτε ,οσοι ξερετε πως να λυθει το προβλημα βοηθηστε please. Σορρυ και για το μεγαλο ποστ αλλα ηθελα να ειμαι κατατοπιστικος... ;) Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Λοιπόν με καποιο τρόπο θα πρέπει ο φίλος σου να αφαιρέσει αυτό το worm. Μπορεί να χρησιμοποιήσει spybot search & destroy, ad-aware, spysweeper κτλ Για να ενεργοποιήσει το firewall. Έναρξη->Πίνακας Ελέγχου->Συνδέσεις Δικτύου->(δεξί κλικ στο εικονίδιο της netcarta)->Ιδιότητες->Για προχωρημένους->Ενεργοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 (17 Ιούλ. 2004 , 19:54) Λοιπον, το προβλημα αφορα ενα φιλο μου.Εχει αγορασει μια Νετκαρτα και προσπαθει για πρωτη φορα να συνδεθει στο ιντερνετ. ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ: Πως κόλλησε το σκουλήκι, από τη στιγμή που συνδέετε 1η φορά???? :o :blink: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 exei kolisi to wenzia worm (den thimamai akribos to onoma tou!) iparxei ena update ton windows xp pou sou ftiaxnei to problima! eixan ginei kapoia posts paliotera gia ayto to worm psakse sta paliotera!! Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. July 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Ο φιλος μου ενεργοποιησε το firewall αλλα και παλι του εμφανιζει το ιδιο μηνυμα!!!Κανονικα δε θα επρεπε να συνδεθει??? Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 πήγαινε στο site http://www.symantec.com κατεβασε τα removal kit για τα worm blaster.worm32 και sasser.worm και αφου κανεις αυτη τη δουλεια κατεβασε απο την microsoft τα security patches που αναφερονται σε αυτα τα worms και δεν θα εχεις προβλημα Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Σε ενα γνωστο μου που του εστησα το μηχανημα και με δικα του cds μου εδειξε και εμενα το μηνυμα αυτο.....Και επειδη γνωριζα τι ειχε παιχθει κατεβασα τα removal tools!!!!ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!Δεν εβρισκαν κανενα ιχνος ιου!!!!Το ιδιο και το antivirous!!!!! :wacko: :wacko: :wacko: Τελικα εβαλα το firewall και τον παρατησα!!!! :p Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. July 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS (18 Ιούλ. 2004 , 00:29) Σε ενα γνωστο μου που του εστησα το μηχανημα και με δικα του cds μου εδειξε και εμενα το μηνυμα αυτο.....Και επειδη γνωριζα τι ειχε παιχθει κατεβασα τα removal tools!!!!ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!Δεν εβρισκαν κανενα ιχνος ιου!!!!Το ιδιο και το antivirous!!!!! :wacko: :wacko: :wacko: Τελικα εβαλα το firewall και τον παρατησα!!!! :p Tι εννοεις εβαλες το firewall και τον παρατησες?Δηλαδη μετα δουλεψε το Ιντερνετ?Επειδη ο φιλος μου ενεργοποιησε το firewall αλλα και παλι τιποτα. Αυτα τα removal tools θα διορθωσουν το προβλημα του ιντερνετ??Επισης ξεχασα να σας πω οτι αρχισαν να του εμφανιζονται και προβληματα σε παιχνιδια... :blink: Μηπως μπορειτε να μου δωσετε τα ακριβη links των removal tools??Επειδη γινεται ψιλοχαμος στο site και δε ξερω απο που να τα κατεβασω.Please δωστε τα μου και απαντηστε μου σε ολες τις παραπνω τις ερωτησεις μου αν δε σας κανει κοπο.Ευχαριστω πολυ guys.....!!!! ;) Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Μόλις μπειτε στο Internet πήγαινε στο Έναρξη--> εκτέλεση (έτσι δεν είναι στα ελληνικά xp?) και γράψε: SHUTDOWN -a Αυτό θα σου δώσει αρκετό χρόνο για ψάξιμο. Αν σου πεταχθεί πάλι η οθόνη τερματισμού κλπ κλπ κάνε το ίδιο. Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω κάτι πιο συγκεκριμένο. Θα χρειαστεί να ψάξεις και αν δεν είσαι τυχερός θα ψάχνεις για πολύ, καθότι τα σκουλήκια που χρησιμοποιούν τερματισμό σε 60 δεύτερα είναι πλέον τόσα πολλά που δεν μπορώ να σου πω ότιδήποτε συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosgep Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα με τον sasser(ή τον blaster). Τα removal tool δεν εβρισκαν τπτ.Ετσι κατεβασα το removal patch της microsoft και διορθωθηκαν ολα.Δοκιμασε ετσι. Παράθεση P@niS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panosgep (18 Ιούλ. 2004 , 10:44) Ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα με τον sasser(ή τον blaster). Τα removal tool δεν εβρισκαν τπτ.Ετσι κατεβασα το removal patch της microsoft και διορθωθηκαν ολα.Δοκιμασε ετσι. Ακριβως και με το μηχανημα που ειπα ετσι γινοταν....αλλα με το firewall on τελικα δεν τον πεταγε εκτος σε ενα λεπτο!!!!!Δοκιμασα και εγω τα removals αλλα τιποτα!!!!Δεν γνωριζα οτι ειχε βγαλει και η Μ$ παντως....... Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 αυτο που εβγαλε η MS δεν ηταν removal tool , ειναι απλα ενα patch που διορθωνει το προβλημα στο RPC που εκμεταλευεται ο Blaster/sasser και οι παραλαγες τους ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Φίλε ddd13, κοίταξε τα 2 παρακάτω threads που αφορούν τα γνωστά worms Blaster και Sasser... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=21487#post21487 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=380310#post380310 Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. July 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Λοιπον απο οτι ειδα στα θρεντς που μου εδωσες θελω να μου πειτε αν αυτα ειναι τα σωστα βηματα που πρεπει να κανω.Επειδη ο φιλος μου δε μπορει να κατεβασει τα removal tools αγου δε μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ.(δε προλαβαινει) πρεπει να το κανω εγω και να τα περασω σε ενα cd.Και εχουμε και λεμε: 1)Aπενεργοποιω το system restore των windows XP (εναρξη>πίνακας ελέγχου>επιδόσεις&συντήρηση>σύστημα>επαναφορά συστήματος>τσεκάρισμα της επιλογής 'απενεργοποίηση επαναφοράς συστήματος') 2)Τρέχω το FixBlast.exe και το FixSasser.exe 3)Ενεργοποιω πάλι το system restore windows XP Με αυτο θα λυθει το προβλημα???????? Επεισης ξεχασα να τονισω οτι εκτος απο το ιντερνετ που δε μπορει να μπει,ο υπολογιστης του σερνεται!!!!Please οποιος μπορει να βοηθησει..! Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 ean akolouthise ola ta vimata pou episimanei i symantec kai de ginetai tipote to FORMAT pistevw einai monodromos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 (19 Ιούλ. 2004 , 15:51) Λοιπον απο οτι ειδα στα θρεντς που μου εδωσες θελω να μου πειτε αν αυτα ειναι τα σωστα βηματα που πρεπει να κανω.Επειδη ο φιλος μου δε μπορει να κατεβασει τα removal tools αγου δε μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ.(δε προλαβαινει) πρεπει να το κανω εγω και να τα περασω σε ενα cd.Και εχουμε και λεμε: 1)Aπενεργοποιω το system restore των windows XP (εναρξη>πίνακας ελέγχου>επιδόσεις&συντήρηση>σύστημα>επαναφορά συστήματος>τσεκάρισμα της επιλογής 'απενεργοποίηση επαναφοράς συστήματος') 2)Τρέχω το FixBlast.exe και το FixSasser.exe 3)Ενεργοποιω πάλι το system restore windows XP Με αυτο θα λυθει το προβλημα???????? Επεισης ξεχασα να τονισω οτι εκτος απο το ιντερνετ που δε μπορει να μπει,ο υπολογιστης του σερνεται!!!!Please οποιος μπορει να βοηθησει..! θα πρεπει να κατεβασεις ΚΑΙ τα patches απο την microsoft και να τα κανεις εγκατασταση Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obsession Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 (19 Ιούλ. 2004 , 15:51) Λοιπον απο οτι ειδα στα θρεντς που μου εδωσες θελω να μου πειτε αν αυτα ειναι τα σωστα βηματα που πρεπει να κανω.Επειδη ο φιλος μου δε μπορει να κατεβασει τα removal tools αγου δε μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ.(δε προλαβαινει) πρεπει να το κανω εγω και να τα περασω σε ενα cd.Και εχουμε και λεμε: 1)Aπενεργοποιω το system restore των windows XP (εναρξη>πίνακας ελέγχου>επιδόσεις&συντήρηση>σύστημα>επαναφορά συστήματος>τσεκάρισμα της επιλογής 'απενεργοποίηση επαναφοράς συστήματος') 2)Τρέχω το FixBlast.exe και το FixSasser.exe 3)Ενεργοποιω πάλι το system restore windows XP Με αυτο θα λυθει το προβλημα???????? Επεισης ξεχασα να τονισω οτι εκτος απο το ιντερνετ που δε μπορει να μπει,ο υπολογιστης του σερνεται!!!!Please οποιος μπορει να βοηθησει..! Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα (sasser) και το ελυσα ακριβως ετσι. Αλλα απο πρωτη φορα Ιντερνετ ειναι λιγο κουλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. July 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (19 Ιούλ. 2004 , 19:02) θα πρεπει να κατεβασεις ΚΑΙ τα patches απο την microsoft και να τα κανεις εγκατασταση Mπορεις να μου δωσεις τα ακριβη links pleaseeeeeeeeee!!!! Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Εδώ με λίγο ψαξιμο και υπομονή θα βρεις όλα τα critical security updates που χρειάζεσαι ωστε να είσαι καλυμένος απο κάθε άποψη και όχι μόνο από sasser/blaster ....και αν χαθεις λίγο μπορείς να πας και εδώ που είναι λίγο πιο ξεκάθαρα... Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ddd13 (20 Ιούλ. 2004 , 01:05) Mπορεις να μου δωσεις τα ακριβη links pleaseeeeeeeeee!!!! 1. Sasser Worm Patch για αγγλικα Windows XP Εδω και για ελληνικα Windows XP Εδω 2. Blaster Worm Patch για αγγλικα εδω και για ελληνικα εδω Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 einai entaksei to provlima twra? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts