alextrela Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Το xperia c6502 που πουλανε τα σκρουτζομαγαζα εχουν 4g/lte ;Λειτουργει στην vodafobe? 4G δεν υποστηριζει,τωρα αν θα παιζει στη Vodafone δεν το γνωριζω,λογικα ναι αλλα μονο μεχρι 3G. Καλο ειναι να ρωτησεις για επιβεβαιωση στο αναλογο καταστημα. Καλυτερα να παρεις το 6503 που υποστηριζει ολες τις ευρωπαικες μπαντες κινητης και 4G/LTE Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ξερεις που μπορω να βρω το c6503πιο φθηνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ξερεις που μπορω να βρω το c6503πιο φθηνα; Εγω το πηρα απο εδω τελη Μαιου. http://www.amazon.de/Sony-Smartphone-Touchscreen-Quad-Core-Megapixel/dp/B00BCSXOOS/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1379953489&sr=8-2&keywords=xperia+zl Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 408 τελικη τιμη ειναι;και εγγυηση;Σε ζαλισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 408 τελικη τιμη ειναι;και εγγυηση;Σε ζαλισα. Βαλε και τα μεταφορικα 20-30 ευρω περιπου. Εγγυηση 2 ετη απο Sony Γερμανιας,οτιδηποτε συμβει μεσα στις 30 πρωτες ημερες μπορεις να ζητησεις αντικατασταση συσκευης η' πιστωση απο το amazon,αν δηλαδη πεσεις σε προβληματικη παρτιδα και γενικα οπως ρωτησα στη Sony Γερμανιας με email οτιδηποτε χρειαστω επικοινωνω με amazon πρωτα και λογικα το στελνουν αυτοι στη Sony για τα περαιτερω αφου περασουν οι πρωτες 30 ημερες. Αυτα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Απο κει και περα σε καλυπτει η πανευρωπαικη εγγυηση.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Απο κει και περα σε καλυπτει η πανευρωπαικη εγγυηση.;) Δεν καλυπτει εδω Ελλαδα διοτι δεν εισαγεται επισημα. Ισως να μπορει να το παραδωσει εδω και αυτοι να το στειλουν Γερμανια,αυτα βεβαια υποθετικα και κατοπιν συνεννοήσεις με την Sony Hellas,αν δεχτουν δηλαδη.αλλιως μεσω αμαζον στη Sony Γερμανιας. Τα εξοδα μεταφορας για βλαβες τα καλυπτει το αμαζον και πιστωνονται στην καρτα απ οπου εγινε η αγορα. Edited September 23, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ευχαρισυω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Αχ ναι ρε συ..πώς την πάτησα και το ξέχασα;; :p Όχι τίποτα άλλο αλλά εδώ στην Ελλάδα ξεχνάς επισκευή.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Αν θελει κανεις να πουλησει το zl του 6503,ας μου στειλει πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Amazon.de το εχει πλέον στα 415€ Αξίζει η αγορά του πιστεύετε με την προοπτική 2ετων; Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) Amazon.de το εχει πλέον στα 415€ Αξίζει η αγορά του πιστεύετε με την προοπτική 2ετων; Το ειχε την προηγουμενη εβδομαδα στα 350 ευρω. Αμα ξαναπεσει τοσο δεν βλεπω το λογο να μην αξιζει να κρατησει για μια 2ετια. Εγω ευχαριστημενος ειμαι και με βλεπω 1 χρονο μαζι του εως την ανοιξη εκτος αν βγει κατι νωριτερα και να μου κανει κλικ και να αξιζει νωριτερα. Απο οσα ανακοινωθηκαν η' θα ανακοινωθουν G2/Z1/Nexus 5 κανενα δεν μου γεμιζει το ματι. Edited October 3, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 350!! Θα περιμένω λίγο τότε ..ή αυτο ή το ZR.. βλακεία της Sony που δεν τα έφερε πάντως επίσημα! Thanks Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Όποιος ενδιαφέρεται για λευκό c6503 ας μου στείλει μήνυμα.Ψάχνω για μαύρο c6503. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Να ρωτησω τους κατοχους του ZL, απο αναπαραγωγη μουσικης πως τα παει? Εχει καλη ποιοτητα στα ακουστικα (το ξερω εξαρταται κ απο τα ακουστικα) , υψηλη ενταση χωρις παραμορφωση του ηχου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Η ένταση του είναι ικανοποιητική.Τα ακουστικά που έχει στην συσκευασία είναι πάρα πολύ καλά.Ακούω πολύ μουσική αν και δεν χρησιμοποιώ τα ακουστικά της συσκευασίας και είμαι ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis72 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλησπερα παιδια!!! Οποιος πουλαει το ZL ας μου στειλει πμ!!! ενδιαφερομαι παρα πολυ!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Ελληνική γλώσσα υποστηρίζει...??? (..ρωτάω γιατι δεν εισήχθει ποτέ επίσημα απο την Sony...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts