Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα!καποιος φιλος πριν μιλησε για θερμοτητα,και εγω οταν παιζω πανω απο μια ωρα μερικα "βαρια" παιχνιδια στο κινητο ζεσταινεται!ειναι ανυσηχιτικο?το ιδιο προβλημα το ειχα και με το s3 αλλα δεν ειχα δωσει σημασια..

ερωτηση : οταν μπαινω στiς ρυθμησεις κανω με το δακτυλο πανω κατω και βλεπω τα γραμματα στο μενου να θαμπωνουν ξερει καποιος αν εχει βγει τιποτα που να το διορθωνει ;

εχει βγει ψαξε xda

Τα bench δείχνουν τις δυνατότητες.. Συμφωνείς ή διαφωνεις;

Επειδή μιλάμε πάνω κάτω για την ίδια τιμή δε ξέρω το βλέπω χαζό να μην πάρω το πιο δυνατό.. Είναι κ θέμα γουστου του βέβαια..

Αν ήθελα να είχα 2 θα έπαιρνα και ένα iPhone 5.. Δε υπάρχει λόγος να έχω 2 παρόμοια πράγματα..

φιλε μου και γω αυτην την στιγμη s3 εχω και θα πηγενα να το παρω το s4 με κλειστα ματια .απλος και το one επειδή λενε παιδια εδω μεσα που τα εχουν παρει και τα δυο οτι ειναι πολυ δυνατο και σε μερικα σημεια καλητερο απο το s4 ειπα πως θελω να το δω απο κοντα και να κρινω πιο απο τα δυο θα παρω.τα bench δεν τα εδωσα ποτε σημασια .ειχα και το iphone 3-3gs-4-4s-5 και εκει θα ξαναγυρισω μονο αν κανουν καποια επανασταση στο ios .αν τα bench ηταν το παν γιατι το one ρεει ενω το s4 εχει σκαλοματα?αρα δεν ειναι μονο το hardware που παιζει ρολο αλλα και η υλοποιηση.και σου λεω οτι ειμαι υπερ τις sammy γιατι με το s3 εκτος απο δυο τρια πραγματακια ειμαι υπερευχαριστημενος.το ντεμο s4 που ειδα απο κοντα δεν με ενθουσιασε γιατι ειχε lag ενοχλητικό που στο s3 δεν εχω τωρα.θελω να δοκιμασω και το one που λενε οτι ειναι smooth αλλα και να ξαναδοκιμασω και ενα s4 οχι ντεμο αλλα και αναβαθμισμενο με το τελευταίο update για να δω πιο θα μου κάτσει καλητερα .αυτα δεν ειμαι κολημενος με καμια μαρκα οπως παλια μου αρεζαν τα νοκια-apple-sammy τωρα θα παω σε αυτο που μου αρεση πιο πολύ , μπορει να ειναι πάλι samsung η htc, του χρονου εχει ο θεος μακαρι να ειναι αυτα τα προβληματα μας!χρονια πολλα σε ολους.

Edited by lazman
Γιαννης

Το συγκεκριμενο που λες λεγεται smearing κ ηταν πολυ δυσκολο για την σαμμυ να το φτιαξει.

Κάποια παιδιά ανέφεραν ότι με την τελευταία αναβάθμιση η "χαζή" Samsung το διόρθωσε...

Xiaomi Mi5 White 32GB

υπογραφή εκτός ορίων

φιλε μου και γω αυτην την στιγμη s3 εχω και θα πηγενα να το παρω το s4 με κλειστα ματια .απλος και το one επειδή λενε παιδια εδω μεσα που τα εχουν παρει και τα δυο οτι ειναι πολυ δυνατο και σε μερικα σημεια καλητερο απο το s4 ειπα πως θελω να το δω απο κοντα και να κρινω πιο απο τα δυο θα παρω.τα bench δεν τα εδωσα ποτε σημασια .ειχα και το iphone 3-3gs-4-4s-5 και εκει θα ξαναγυρισω μονο αν κανουν καποια επανασταση στο ios .αν τα bench ηταν το παν γιατι το one ρεει ενω το s4 εχει σκαλοματα?αρα δεν ειναι μονο το hardware που παιζει ρολο αλλα και η υλοποιηση.και σου λεω οτι ειμαι υπερ τις sammy γιατι με το s3 εκτος απο δυο τρια πραγματακια ειμαι υπερευχαριστημενος.το ντεμο s4 που ειδα απο κοντα δεν με ενθουσιασε γιατι ειχε lag ενοχλητικό που στο s3 δεν εχω τωρα.θελω να δοκιμασω και το one που λενε οτι ειναι smooth αλλα και να ξαναδοκιμασω και ενα s4 οχι ντεμο αλλα και αναβαθμισμενο με το τελευταίο update για να δω πιο θα μου κάτσει καλητερα .αυτα δεν ειμαι κολημενος με καμια μαρκα οπως παλια μου αρεζαν τα νοκια-apple-sammy τωρα θα παω σε αυτο που μου αρεση πιο πολύ , μπορει να ειναι πάλι samsung η htc, του χρονου εχει ο θεος μακαρι να ειναι αυτα τα προβληματα μας!χρονια πολλα σε ολους.

Δε ξέρω ποιο s4 τρώει σκάλωματα κ αν μιλάνε για το demo ή όχι.. Το δικό μου που δεν είναι demo παει σφαίρα όπως και μερικών άλλων ατόμων που κάνανε το update και γράψανε εδώ μέσα..

Γράφω απο ipad 4ης γενιάς τώρα οπότε έχω να συγκρινω για τυχόν σκάλωματα.. Δε τα βγάζω απ το κεφάλι μου..

Ποτε μην οδηγεις και πινεις!! Μπορει ετσι να χυσεις τη μπυρα...

Iphone X, iPad Pro 9.7, Macbook Pro 15" touchbar

Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα!καποιος φιλος πριν μιλησε για θερμοτητα,και εγω οταν παιζω πανω απο μια ωρα μερικα "βαρια" παιχνιδια στο κινητο ζεσταινεται!ειναι ανυσηχιτικο?το ιδιο προβλημα το ειχα και με το s3 αλλα δεν ειχα δωσει σημασια..

φιλε μου πανω απο μια ςρα το θεωρο λογικο...σε εμενα κ τα 3 σ4 που εχω παρει με την χρηση doa ζεματανε κ σε μια απλη κληση λιγοτερο απο λεπτο σε σημιο να μην μπορεις να ακουμπησεισ την οθονη ψηλα κ μπροστα...

Δε ξέρω ποιο s4 τρώει σκάλωματα κ αν μιλάνε για το demo ή όχι.. Το δικό μου που δεν είναι demo παει σφαίρα όπως και μερικών άλλων ατόμων που κάνανε το update και γράψανε εδώ μέσα..

Γράφω απο ipad 4ης γενιάς τώρα οπότε έχω να συγκρινω για τυχόν σκάλωματα.. Δε τα βγάζω απ το κεφάλι μου..

Αν δεις γραφω καθαρα οτι ηταν demo αυτο που δοκιμασα και θελω να δω την αναβαθμισμενη εκδοση γιατι μου αρεση το s4.

Γιαννης

φιλε μου πανω απο μια ςρα το θεωρο λογικο...σε εμενα κ τα 3 σ4 που εχω παρει με την χρηση doa ζεματανε κ σε μια απλη κληση λιγοτερο απο λεπτο σε σημιο να μην μπορεις να ακουμπησεισ την οθονη ψηλα κ μπροστα...

Θεωρεις λογικο το κινητο να ζεματαει σε μια κληση , σε λιγοτερο απο 60 δευτερολεπτα ;

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Αν δεις γραφω καθαρα οτι ηταν demo αυτο που δοκιμασα και θελω να δω την αναβαθμισμενη εκδοση γιατι μου αρεση το s4.

Σωστός τσεκάρε το. Πάντως γενικά είναι λογικό να πέσουν στα τόσα μυρια συσκευές κ μερικές που έχουν θέμα.. Αστοχία υλικού είναι λογικό να υπάρχει.

Ποτε μην οδηγεις και πινεις!! Μπορει ετσι να χυσεις τη μπυρα...

Iphone X, iPad Pro 9.7, Macbook Pro 15" touchbar

Χρόνια Πολλά σε όλους.

Στην παρούσα φάση όπως δείχνουν τα πράγματα το One είναι καλύτερη συσκευή συνολικά.

Ίσως με κάποιες μελλοντικές αναβαθμίσεις να βελτιωθεί το S4.

Όταν βλέπουμε ότι όλοι οι κάτοχοι εδω στο φόρουμ είναι απόλυτα ικανοποιημενοι, όπως ήταν οι κάτοχοι του Note2 όταν κυκλοφόρησε, λέει πολλά.

Το S4 υπολοιπεται του Note2 στο οτι δεν είναι συσκευή που δουλεύει τέλεια out the box. Η Samsung αν θέλει να κρατηθεί στην κορυφή στις προτιμήσεις των power users, θα πρέπει να δίνει συσκευές οπως το note2 και να αλλάξει επιτέλους το. Design.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Θεωρεις λογικο το κινητο να ζεματαει σε μια κληση , σε λιγοτερο απο 60 δευτερολεπτα ;

Λεω λογικο στον φιλο να ζεστεναιτε οταν παιζει πανω απο μια ωρα παιχνιδι...εγω δεν θεωρω λογικο να ζεματαει σε λιγοτερο απο λεπτο ακομα κ σε κληση...εχω άλλαξη 3συσκευες με χρηση doa αλλα ολες το ιδιο...

Ερώτηση: Η μπαταρία του S4 σε διαστάσεις είναι ίδια με αυτή του S3; Ρωτάω γιατί έχω ένα εξωτερικό φορτιστή και θέλω να ξέρω αν θα μου είναι χρήσιμος σε περίπτωση που προχωρήσω στην αγορά.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Ερώτηση: Η μπαταρία του S4 σε διαστάσεις είναι ίδια με αυτή του S3; Ρωτάω γιατί έχω ένα εξωτερικό φορτιστή και θέλω να ξέρω αν θα μου είναι χρήσιμος σε περίπτωση που προχωρήσω στην αγορά.

Οχι φιλε μ,ειναι μεγαλυτερη σε μεγεθος.

Λεω λογικο στον φιλο να ζεστεναιτε οταν παιζει πανω απο μια ωρα παιχνιδι...εγω δεν θεωρω λογικο να ζεματαει σε λιγοτερο απο λεπτο ακομα κ σε κληση...εχω άλλαξη 3συσκευες με χρηση doa αλλα ολες το ιδιο...

Καλησπερα,

Και σε εμενα κανει το overheating, φτανει στους 45-50 βαθμους κατα την διαρκεια κλήσης και διακόπτετε... Το θεμα ειναι οτι λες πως εχεις αλλαξει 3 τηλ. και τα 3 παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα... Αρα και να το παω πισο για αλλαγη, δεν θα αλλαξει τιποτα... Πλακα μας κανουνε? εχει ακουσει κανεις αν ειναι hardware related (μαλλον) η software?

Να γιατί δεν αγοράζω ποτέ απο τις πρώτες παρτίδες!

Η αναμονή 2-3 μηνες να ρολαρει το τηλέφωνο και να βγάλει οτι παιδικές η μη αρρώστιες εχει,απεδείχθη σοφό. ..

me > you

Παιδια επειδη ειμαι ετοιμος να το αγορασω, ποιο σκρουτζομαγαζο θεωρειται το πιο αξιοπιστο;

Δεν ειμαι πολυ σιγουρος βεβαια για την αγορα του με αυτα που διαβαζω εδω μεσα. Λογω θερμοκρασίας κυριως...κ λογω οτι εχω ενα πολυ αξιοπιστω τηλ. Galaxy note 2 που ειμαι πολυ ευχαριστημενος .

Το προβλημα ειναι οτι με εχει κουρασει πολυ το νοτε 2 σαν μεγεθος, κατα τ αλλα ειμαι σουπερ ευχαριστημενος.

Κ σκεφτομαι να παω σε s4 ή σε s3.

Λεω s4 λογω οτι ειναι πιο κοντα στο νοτε 2 σε επιδοσεις, απλα θα ειναι κριμα να δωσω κ 300 κ να εχει προβληματα.

Καμια βοηθεια απο το φορουμ στις σκεψεις μου;

Παιδια επειδη ειμαι ετοιμος να το αγορασω, ποιο σκρουτζομαγαζο θεωρειται το πιο αξιοπιστο;

Δεν ειμαι πολυ σιγουρος βεβαια για την αγορα του με αυτα που διαβαζω εδω μεσα. Λογω θερμοκρασίας κυριως...κ λογω οτι εχω ενα πολυ αξιοπιστω τηλ. Galaxy note 2 που ειμαι πολυ ευχαριστημενος .

Το προβλημα ειναι οτι με εχει κουρασει πολυ το νοτε 2 σαν μεγεθος, κατα τ αλλα ειμαι σουπερ ευχαριστημενος.

Κ σκεφτομαι να παω σε s4 ή σε s3.

Λεω s4 λογω οτι ειναι πιο κοντα στο νοτε 2 σε επιδοσεις, απλα θα ειναι κριμα να δωσω κ 300 κ να εχει προβληματα.

Καμια βοηθεια απο το φορουμ στις σκεψεις μου;

S4 με κλειστα ματια...μηδενικο προβλημα θερμοκρασιας.

Αν παιξεις παιχνιδια κανα 2ωρο συνεχομενα...θα ζεσταθει καποια στιγμη και παλι οχι πολυ

Λοιπον στην αρχη το εθαψα και εγω για την εμφάνιση του αλλα τωρα με εχει ενθουσίασε παρα πολυ δεν εχω δει το one αλλα αυτο το μικρο περιθώριο στην οθονη ειναι ολα τα λεφτα και ειναι το πρωτο κινητο σε Ευρώπη που κυκλοφορεί με λιγο bezel στην κινα υπάρχουν πολλά στο one αντίθετα τα περιθώρια ειναι πολυ μεγαλο και δεν ξέρω αν με τοσο κενο πανω κατω η οθονη είναι και 4.7 το αλλο μεγαλο ατου είναι παναλαφρο και για μας τους άντρες το καλοκαίρι που το κινητο μπαίνει σε παντελονι για 5ιντσο ειναι το κατι άλλο το οne ειναι πιο βαρυ και μεταλο δεν ξερω πως θα κάθεται στην τσεπη και φυσικα μπορεις να χρησιμοποιείς θηκες καπακια και να το κάνεις όπως θελεις και υπάρχουν πολλά και ωραία

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...