dimkit Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Και εγω επειδη θα το εχω αυριο μεθαυριο μπηκα και διαβασα λιγο πιο προσεχτικα το XDA και αρχιζω να πιστευω οτι τελικα θα εχουμε κλειδωμενο bootloader. Δεν ειναι τυχαίο οτι για το 9500 εχουν καταφερει να περάσουν CWM αλλα για το 9505 ακομα τιποτα. ελπίζω να μην συμβει κατι τετοιο αλλα πολυ το φοβάμαι. Θα είναι πραγματικά μεγάλο φαουλ απο την Sammy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Δεν το βλέπω να συμβεί φίλε μου...Αν η HTC σε αφήνει να το ξεκλειδώσεις,δεν υπάρχει περιπτώσει να μην το κάνει και η σαμμυ.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Μάνο εδώ είσαι... Το text τρομερό όπως και η διπλωση των σελίδων... ειδα το ματακι στο statusbar και δουλευει κανονικα με αλλους browser οπως o opera και οχι μονο με τον stock; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 ειδα το ματακι στο statusbar και δουλευει κανονικα με αλλους browser οπως o opera και οχι μονο με τον stock; Όχι αυτό ήταν το μάτι για να μένει η οθόνη ανοικτή όταν την κοιτάς... Το άλλο που ανάλογα που κοιτάς κατεβάζει η ανεβάζει την οθόνη λειτουργεί μόνο με τον στοκ... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Πέρασα κ εγώ σήμερα από το Πλαίσιο Σουρνάρη,είχε 0 κόσμο (συνεπώς καμία ενόχληση),AC σε καλό επίπεδο για να νιώθεις άνετα από την πολύ ζέστη που είχε έξω.Το επεξεργάστηκα λοιπόν με την ησυχία μου για κανα 40' και μάλλον θα είμαι πιο συγκρατημένος στα σχόλιά μου,από τους περισσότερους. Για αρχή έστειλα σχεδόν όλες τις default φωτογραφίες που είχε μέσω bluetooth στο note II.Με τα σχόλια που διάβαζα εδώ μέσα (σαν να ξεπηδάει η οθόνη από το τηλ κλπ),η αλήθεια είναι ότι είχα μεγάλες προσδοκίες.Η σύγκριση όμως στις 2 οθόνες με προσγείωσε κάπως. Ούτε είδα τις ταιράστιες διαφορές που αναφέρετε κάποιοι,ούτε είδα οθόνη από άλλο πλανήτη.Το μάτι μου έπιανε μικρές αποκλίσεις και μάλιστα μπορώ να πω ότι στο note II τις χώρταινα τις φωτογραφίες πολύ περισσότερο.Αυτό προφανώς οφείλεται στην διαφορά ιντσών που εντοπίζεται. Φωτεινότητα ένα τικ πιο πάνω από note II (ακόμα και με την σχεδόν 40% αύξηση που έφερε σε κάποιες συσκευές η 4.2). Σχετικά με το βάρος του κινητού,μάλλον θα συμφωνήσω με τα σχόλια των περισσότερων.Είναι όντως πούπουλο και χαίρεσαι να το κρατάς.Βολικότατο και η αίσθηση της αφής στο χέρι πολύ απαλή. Για να μην γράφω σεντόνια λοιπόν γιατί πάνω κάτω το έχετε δει η αγοράσει οι περισσότεροι,η δική μου άποψη είναι πως το τηλέφωνο έχει πάρει τρελό hype.Περίμενα το super duper εξωγήινο τηλέφωνο αλλά μάλλον δεν εντόπισα και τόσο μεγάλες διαφορές με το note ΙΙ που έχω στη διάθεσή μου. Για κάποιον που ψάχνει να αγοράσει τώρα νέο τηλέφωνο γιατί έχει παλιό android(s3 κ πίσω),είναι μια σαφής αναβάθμιση δεν το συζητώ. Από note II όμως σε s4 + 250e που είναι η διαφορά...not so much ... Αυτά! me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Δεν το βλέπω να συμβεί φίλε μου...Αν η HTC σε αφήνει να το ξεκλειδώσεις,δεν υπάρχει περιπτώσει να μην το κάνει και η σαμμυ.. Το θέμα είναι να το κάνεις από την πίσω πόρτα. Αν είναι να δώσεις αναφορά όπως στην htc τότε βράστα... You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Και κλειδωμένος bootloader... http://www.gsmarena.com/us_variants_of_galaxy_s4_ship_with_locked_bootloaders-news-5944.php Δε μας τα λέει καθόλου καλά φέτος η Sammy... Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Μάνο εδώ είσαι... Το text τρομερό όπως και η διπλωση των σελίδων... Σ Ευχαριστώ φίλε :) Έβαλες στα settings το zoom στο 300 % όπως σου είπα? Γιατί αν είναι έτσι τα πράγματα είναι καλύτερα απ το Ζ αλλά δυστυχώς Νίκο δε φτάνει το note πράγμα που περίμενα βεβαίως αλλά θα με δυσκολέψει εμένα που το καλοκαίρι το χρησιμοποιώ κυρίως σα mini tablet για browsing και Internet. Any way ο Opera είναι δεξί μου χέρι, τον έχω σε όλες τις συσκευές μου από εποχές wm και στο desktop και κάνουν sync όλα και είμαι μια χαρά. Καλορίζικο πάλι Νίκο :) Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Παιδιά flash player παίζει, πρέπει να το εγκαταστήσουμε όπως στο s3 σαν apk και από που ενεργοποιήτε? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Παιδιά flash player παίζει, πρέπει να το εγκαταστήσουμε όπως στο s3 σαν apk και από που ενεργοποιήτε? Ευχαριστώ me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Παιδιά flash player παίζει, πρέπει να το εγκαταστήσουμε όπως στο s3 σαν apk και από που ενεργοποιήτε? Ευχαριστώ Απλά κάνεις εγκατάσταση όπως και στο 3αρι δεν χρειάζεται κάτι άλλο. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Εφτασε η ωρα της κρίσης παίρνω τώρα τηλέφωνο και επιβεβαιώνω την παραγγελία και το έχω αύριο πρωί ή περιμένω την έκδοση με το exynos. Τι να κάνω ρε παιδία πραγματικά δεν ξέρω . Περά από την διαφορά στα benchmarks και την μπαταρία το gt9500 θα παίρνει και τα update πρώτο. Αξίζει η αναμονή? Που θα είναι και μεγάλη από ότι φαίνεται ,δεν το έχω βρει καν σε καμία ευρωπαϊκή χώρα ακόμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Σε ευχαριστώ, αλλά εγω θέλω να παιζει στον stock broswer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Απλά κάνεις εγκατάσταση όπως και στο 3αρι δεν χρειάζεται κάτι άλλο.[/Q Το έκανα Αλλά δεν παιζει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Καπου ειχα δει δεν θυμάμαι που ομως σιγουρα σε yoytube μερια το backround στις ρυθμίσεις σε λευκό χρώμα... Ψαχνω να βρω την ρυθμιση αλλα δεν βλέπω κατι... σε εμενα ειναι μαυρο και δεν ξερω αν οντως αλλαζει απο καπου Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Το έκανα Αλλά δεν παιζει Νομίζω ότι ακόμα δεν παίζει στον στοκ. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galactic Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Και κλειδωμένος bootloader... http://www.gsmarena.com/us_variants_of_galaxy_s4_ship_with_locked_bootloaders-news-5944.php Δε μας τα λέει καθόλου καλά φέτος η Sammy... Φιλε η SAMSUNG οπως εχεις καταλαβει,βρισκεται σε φαση πειραματισμου ! Ταπεινη μου αποψη..= Μην ανησυχεις για τον bootloader,,,«συντομα»,,στο αυριο.. :) ! Αλλα αν κοιτας στο πολυ μακρινο μελλον ;)(?),,,τοτε δεν θα εχεις αναγκη για τον bootloader,,αρα να ανησυχεις:p:lol: ! Επειδη ειμαι ασχετος με αυτα,ειπα να σου γραψω ενα παραμυθακι !:lol::p @ bouss Μολις βρω 10 λεπτακια παραπανω,σου στελνω pm για αυτο που με ρωτησες στο -VS- και Θεσσαλονικη να σου δειξω ! Edited April 30, 2013 by Galactic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Πέρασα κ εγώ σήμερα από το Πλαίσιο Σουρνάρη,είχε 0 κόσμο (συνεπώς καμία ενόχληση),AC σε καλό επίπεδο για να νιώθεις άνετα από την πολύ ζέστη που είχε έξω.Το επεξεργάστηκα λοιπόν με την ησυχία μου για κανα 40' και μάλλον θα είμαι πιο συγκρατημένος στα σχόλιά μου,από τους περισσότερους. Για αρχή έστειλα σχεδόν όλες τις default φωτογραφίες που είχε μέσω bluetooth στο note II.Με τα σχόλια που διάβαζα εδώ μέσα (σαν να ξεπηδάει η οθόνη από το τηλ κλπ),η αλήθεια είναι ότι είχα μεγάλες προσδοκίες.Η σύγκριση όμως στις 2 οθόνες με προσγείωσε κάπως. Ούτε είδα τις ταιράστιες διαφορές που αναφέρετε κάποιοι,ούτε είδα οθόνη από άλλο πλανήτη.Το μάτι μου έπιανε μικρές αποκλίσεις και μάλιστα μπορώ να πω ότι στο note II τις χώρταινα τις φωτογραφίες πολύ περισσότερο.Αυτό προφανώς οφείλεται στην διαφορά ιντσών που εντοπίζεται. Φωτεινότητα ένα τικ πιο πάνω από note II (ακόμα και με την σχεδόν 40% αύξηση που έφερε σε κάποιες συσκευές η 4.2). Σχετικά με το βάρος του κινητού,μάλλον θα συμφωνήσω με τα σχόλια των περισσότερων.Είναι όντως πούπουλο και χαίρεσαι να το κρατάς.Βολικότατο και η αίσθηση της αφής στο χέρι πολύ απαλή. Για να μην γράφω σεντόνια λοιπόν γιατί πάνω κάτω το έχετε δει η αγοράσει οι περισσότεροι,η δική μου άποψη είναι πως το τηλέφωνο έχει πάρει τρελό hype.Περίμενα το super duper εξωγήινο τηλέφωνο αλλά μάλλον δεν εντόπισα και τόσο μεγάλες διαφορές με το note ΙΙ που έχω στη διάθεσή μου. Για κάποιον που ψάχνει να αγοράσει τώρα νέο τηλέφωνο γιατί έχει παλιό android(s3 κ πίσω),είναι μια σαφής αναβάθμιση δεν το συζητώ. Από note II όμως σε s4 + 250e που είναι η διαφορά...not so much ... Αυτά! Συμφωνώ με τον φίλο πιό πάνω στο θέμα του super duper εξωγήινου τηλεφώνου και σε πολλά σημεία.Σ'ημερα το περιεργάστηκα και εγώ επιτέλους με την ησυχία μου στα mediamarkt περιστερίου.Τα είχε και σε λευκό και μαυρο και το μαυρο μου αρέσει πιό πολύ τελικά.Ήμουν εγώ και το τηλέφωνο,κανένας άλλος και έτσι το περιεργάστηκα όσο ήθελα. Η οθόνη όντως με εξέπληξε αλλά όπως λέει και ο φίλος ήταν δίπλα το note 2 και τα σύγκρινα με τις ίδιες φωτογραφίες.ήταν όντως καλύτερη του S4 σε φουλ φωτεινότητα και σε mode βελτιστοποιήση εικόνας αλλά όχι τραγική διαφορά,φαινόταν με το μάτι όμως και εμένα με ικανοποιήσε.:) Οι λειτουργίες όλες δουλευουν αρκεί να τις περιεργαστείς και να τις μάθεις σωστά.Αir gesture,air view,eye scrolling (νομίζω) και smart stay δουλεύουν καλά (όχι τέλεια). Από ήχο έβαλα ένα βίντεο που έχει μέσα helicopter και έπαθα πλάκα...πραγματικά ακούγεται σαν στερεοφωνικός ήχος.Όσο καλύτερος και άν είναι ο ήχος από άλλα κινητά (One) τί άλλο θέλει κανείς?Dolby surround7.1 στο κινητό?:p Εικόνα καταπληκτική και εκεί που το έβλεπα κοίταξα λίγο το κράνος που το είχα αφήσει δίπλα και σταμάτησε το βίντεο.Σκάλωσα γιατι είχα ξεχάσει το smart stay και νόμισα προς στιγμή ότι κόλλησε.:lol: Μόλις γύρισα τα μάτια μου στην οθόνη άρχισε αμέσως η προβολή και το τέσταρα 5-6 φορές και δούλευε άψογα.:) Κάτι που παρατήρησα στο κινητό είναι ότι στην ονομασία συσκευής είναι το i9505X το Χ τί είναι?Εγώ μέχρι στιγμής ήξερα ότι πρέπει να είναι σκέτος ο κωδικός χωρίς γράμματα.:blink: Επίσης σήμερα που έχει φανταστική λιακάδα μιάς και δέν είχα το δικαίωμα να βγώ έξω να το δοκιμάσω (θα το έπαιρνα και θα έφευγα στάνταρ!!:X) κοίταξα πάλι το κινητάκι μου με ντάλα ήλιο σε κλήσεις,μυνήματα και γενικά όλες τις οθόνες.Να σημειώσω ότι έχω το Galaxy S με το τελευταίο ROM της υπογραφής μου.Η οθόνη του μπορεί και διαβάζεται ΑΝΕΤΑ στον ήλιο,διαβάζω πολλά για το πόσο χάλια φαίνονται στον ήλιο τα S3 και ότι είναι λίγο καλύτερα τα S4 σε αυτό το θέμα.Μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί στο θέμα αυτό?Εφόσον διαβάζω εγώ με το δικό μου,πιστεύω όταν με το καλό το πάρω θα είναι μιά χαρά το κινητό στον ήλιο.:) Τέλος το μεγάλο ξενέρωμα ήρθε όταν μετά από το τέρας δοκίμαζα το δικό μου από ταχύτητα και κατάλαβα πόσο πιό δυνατό είναι το S4 και άς φοράω την Jelly Bean 4.2.2 και εγώ. edit:Καιρός δεν είναι να μπεί στην "επίσημη λίστα" και το S4???:cool: Edited April 30, 2013 by ioannis_m Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα παραπάνω παιδιά. Βέβαια η οθόνη πάσχει κάτω από τον ήλιο και αυτό είναι fact. Σήμερα το απόγευμα θα γίνει το μεγαλύτερο crash test μεταξύ s4,htc one, note ii, s3 και n4!!!χεχε... Ήδη όλοι στη παρέα ξεσκονιζουμε τα εργαλεία και ετοιμαζόμαστε για ΜΕΓΆΛΗ κοντά! Άρα θα ενημερώσουμε με πραγματικά και τσεκαρισμένα στοιχεία το βράδυ.... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα παραπάνω παιδιά. Βέβαια η οθόνη πάσχει κάτω από τον ήλιο και αυτό είναι fact. Σήμερα το απόγευμα θα γίνει το μεγαλύτερο crash test μεταξύ s4,htc one, note ii, s3 και n4!!!χεχε... Ήδη όλοι στη παρέα ξεσκονιζουμε τα εργαλεία και ετοιμαζόμαστε για ΜΕΓΆΛΗ κοντά! Άρα θα ενημερώσουμε με πραγματικά και τσεκαρισμένα στοιχεία το βράδυ.... Αναμένουμε το "crash test"!!!!Θα παίξει και μπυρομαχία προφανώς!!Βούρ!!!:lol::lol: Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galactic Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα παραπάνω παιδιά. Βέβαια η οθόνη πάσχει κάτω από τον ήλιο και αυτό είναι fact. + 1 Θα περιμενω νεας σας φιλε Ηλια και αποτελεσματα (πολυ δυσκολη δουλεια..!). Σε ευχαριστω πολυ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Εγω μαλλον ειμαι ανωμαλος που το εβαλα διπλα στο One X και μου φαινονταν οτι τα ιδια δειχνουν στον ηλιο ε?Οταν τα εβαζα με τον ηλιο καθετα ουτε στο ενα εβλεπα ουτε στο αλλο. Οταν κοιταγε εμενα και οχι τον ηλιο τοτε ημουν κομπλε και στα 2 με παραμορφωση βεβαια χρωματων και στα 2... Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Μολις παρέλαβα απο Γερμανία το μαύρο. Πούπουλο το εργαλείο:lol: Αντε και απο βδομάδα να φύγει το (προς κυκλοφορία):p Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Με τετοια τιμη παντως δεν δικαιολογηται με τιποτα αυτη η ποιοτητα κατασκευης, χειροτερα και απο το S3: http://www.squaretrade.com/press/squaretrades-breakability-score-debuts-as-new-richter-scale-for-device-danger-new-samsung-s4-rated-a-dangerous-7 Η εκδοση με τον exynos ποτε βγαινει; Μηπως και πεσει η τιμη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Δηλαδη περιμενουν να βρουν τα κινητα για να τα καταστρεψουν... Τι να πω.. Φροντιζεις να μην σου πεσει και οχι το κανεις τεστ.. Δηλαδη πριν παρει αμαξι αυτος περνει ενα το πεταει στο γκρεμο και μετα βλεπει αν θα το παρει?? Η οταν θελει να παει στο σουπερ να παρει βουτυρο κανει τεστ πιο λιωνει πιο γρηγορα.. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts