Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σιγά που σας "κλέβουν" κιόλας τα πλαίσια και οι γερμανοί και τα public κλπ.

ΟΛΟΙ παραδέχεστε ότι πάτε εκεί και περιεργάζεστε με τις ώρες τα κινητά για να πάτε να τα αγοράσετε από αλλού, άρα ΕΣΕΙΣ εκμεταλλεύεστε το κάθε κατάστημα που το χρησιμοποιείτε και αγοράζετε απ' αλλού.

Τα μεγάλα καταστήματα και οι αλυσίδες πληρούν νοίκια, ΔΕΚΟ, λειτουργικά έξοδα, έντυπα με χαρακτηριστικά και φυσικά πολλούς υπαλλήλους.

Ποιος σας είπε ότι το "κέρδος" τους είναι η διαφορά χονδρικής-λιανικής;

Ο καθένας αποφασίζει που θα πάει να αγοράσει. Δεν ασχολούνται όλοι φανατικά με τα κινητά όπως οι περισσότεροι εδώ στο φόρουμ και θέλουν κάποιον άνθρωπο να τους καθοδηγήσει στις αγορές τους και να τους διευκολύνουν στο να ξεκαθαρίσουν ποιες είναι και οι ανάγκες τους, που πολλοί ούτε αυτό γνωρίζουν.

Αν κλείσουν τα πλαίσια κλπ. να δω ΠΟΥ θα πηγαίνετε να δείτε την εικόνα της καινούργιας τηλεόρασης που βγήκε ή να πιάσετε στα χέρια σας το καινούργιο κινητό.

Συμφωνω μαζι σου φιλε μου.. Ετσι ειναι.. και να πω οπως εχω ξανα πει.. παπουτσι απο τον τοπο σου.. Στην Ελλαδα της κρισης τα λεφτα να μενουν στην Ελλαδα!! απο αυτα τα 50 εως 90 ευρο παραπανω που θα το βρεις απο το εξωτερικο θα πληρωθουν ποσες οικογενειες μεσα στο μαγαζι!!

Edited by SourTouki

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sorry αλλά εγώ σαν καταναλωτής κοιτάζω μόνο την πάρτη μου. Δεν περιμένω καμία μεγάλη αλυσίδα να "σώσει την χώρα" μου με τα λεφτά που θα της δώσω για να αγοράσω ένα ακριβό smartphone μέσα σε μία καπιταλιστική κοινωνία. Φυσικά θα πάω και θα επεξεργαστώ τα κινητά, θα ρωτήσω ότι θέλω και στην τελική αν δεν με ικανοποιεί η τιμή θα το πάρω από αλλου φθηνότερα. Ποιος θα με εμποδίσει; Τα περι λειτουργικών εξόδων τα ακούω βερεσε. Είναι επιλογή του καθενός αν θα ανοίξει ένα κατάστημα ή αν θα απασχολήσει έναν-δύο ή 102 υπαλλήλους. Λειτουργικά έξοδα έχουν όλοι όσοι έχουν ένα κατάστημα. Δεν έχουν όλοι πελατεία όμως, οπότε μην λέτε ότι θέλετε...

Γνώμη μου προσωπική είναι ότι τις τιμές δεν τις ανεβάζουν τόσο οι αλυσίδες καταστημάτων πάντα αλλά το ΦΠΑ.

Α, και για τον φίλο που μίλησε για hands on στο S4 ορίστε σχετικό video εδώ

Edited by wotanmetal

Δεν ασχολούνται όλοι φανατικά με τα κινητά όπως οι περισσότεροι εδώ στο φόρουμ και θέλουν κάποιον άνθρωπο να τους καθοδηγήσει στις αγορές τους και να τους διευκολύνουν στο να ξεκαθαρίσουν ποιες είναι και οι ανάγκες τους, που πολλοί ούτε αυτό γνωρίζουν.

Αυτό είναι το κακό πάει ένας άνθρωπος που δεν ξέρει πολλά απο κινητά τηλεοράσεις κλπ. και τον πιάνουν στην κοροϊδία και στην ψευτιά ! σε τέτοια καταστήματα ο υπάλληλος ή είναι και αυτός πσιλοάσχετος ή και να ξέρει ο άνθρωπος δεν μπορεί να πει αυτά που θέλει γιατί εχει πάρει γραμμή απ την εταιρεία να πει αυτά που πρέπει να πει.

Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο alfamobiles και μου ειπαν

οτι θα εχουν το μοντελο με τον Exynos στισ 23-26 Απριλιου.

τιμη 699 ευρω, μολις φτασει στο καταστημα τους ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο.

Sorry αλλά εγώ σαν καταναλωτής κοιτάζω μόνο την πάρτη μου. Δεν περιμένω καμία μεγάλη αλυσίδα να "σώσει την χώρα" μου με τα λεφτά που θα της δώσω για να αγοράσω ένα ακριβό smartphone μέσα σε μία καπιταλιστική κοινωνία. Φυσικά θα πάω και θα επεξεργαστώ τα κινητά, θα ρωτήσω ότι θέλω και στην τελική αν δεν με ικανοποιεί η τιμή θα το πάρω από αλλου φθηνότερα. Ποιος θα με εμποδίσει; Τα περι λειτουργικών εξόδων τα ακούω βερεσε. Είναι επιλογή του καθενός αν θα ανοίξει ένα κατάστημα ή αν θα απασχολήσει έναν-δύο ή 102 υπαλλήλους. Λειτουργικά έξοδα έχουν όλοι όσοι έχουν ένα κατάστημα. Δεν έχουν όλοι πελατεία όμως, οπότε μην λέτε ότι θέλετε...

Γνώμη μου προσωπική είναι ότι τις τιμές δεν τις ανεβάζουν τόσο οι αλυσίδες καταστημάτων πάντα αλλά το ΦΠΑ.

Α, και για τον φίλο που μίλησε για hands on στο S4 ορίστε σχετικό video εδώ

Αφορμή για το προηγούμενο μου ποστ είναι που εσύ (και άλλοι σήμερα και παλαιότερα) τους χαρακτήρισες ΚΛΕΦΤΕΣ.

Η μόνη λύση για να μάθουμε αν και πόσο μας κλέβει το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο είναι να βρούμε πόσο αγοράζει το κινητό το κάθε μαγαζί χονδρική...

Εξ άλλου αυτή είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής.

Όσοι μπορούν και δεν έχουν υπαλλήλους και λειτουργικά έξοδα απλά πουλάνε φθηνότερα.

Εγώ δεν χαρακτήρισα κανέναν φίλε μου..

Απλά ελάτε λίγο και στην λογική του καταναλωτή. Ο καταναλωτής στην Ελλάδα τουλάχιστον ενδιαφέρεται μόνο για την τιμή και πόσα λεφτά θα του φύγουν. Καλώς ή κακώς έτσι είναι και καλό θα ήταν όλοι οι επαγγελματίες να προσαρμοστούν σε αυτό..

Edited by wotanmetal

Έγραψες "αν και πόσο μας κλέβει". Λες και σου παίρνουν τα χρήματα αγοράσεις, δεν αγοράσεις.

Τέλος πάντων. Το νόημα του προηγούμενου ποστ μου έχει 2 σημεία:

1. Όλα αυτά τα καταστήματα/αλυσίδες είναι χρήσιμα (α) στους (ελάχιστους) γνώστες που θέλουν να επεξεργαστούν τα είδη και να τα δουν από κοντά (β) στην συντριπτική πλειοψηφία που θέλουν κάποιον να τους βοηθήσεις με βάση τις ανάγκες ΤΟΥΣ και αδιαφορούν για το Exynos και την κάθε τεχνολογία. Και ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ όσους πουν "Ναι, να κάτσουν και αυτοί να ασχοληθούν όπως εμεις κτλ. κτλ, ο ενημερωμένος καταναλωτής μπλα-μπλα-μπλα" ΕΙΜΑΙ απόλυτα σίγουρος ότι κι εσείς είστε ΑΣΧΕΤΟΙ σε ένα σωρό άλλα ζητήματα (νομικά, ιατρικά, τεχνικά και χίλια μύρια) που και να θέλατε δεν θα μπορούσατε να ασχοληθείτε και χρειάζεστε καθοδήγηση.

Κανένας δεν θα ωφεληθεί με το "να κλείσουν", σίγουρα θα χάσουμε ΟΛΟΙ.

2. Σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις που πουλάνε προϊόντα είναι: Τιμή χονδρικής + Κέρδος + Λειτουργικά έξοδα.

Δεν νομίζω ότι τα "μικρά" σκρουτζομάγαζα συμβιβάζονται με ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ κέρδος. Απλά έχουν μικρότερα έξοδα. Απεναντίας αν βρούμε συγκεκριμένα παραδείγματα, μπορεί το κέρδος τους ανά συσκευή να και μεγαλύτερο και "καθαρότερο".

Όσον αφορά τα κινητά, τα περισσότερα είναι και branded από τα φθηνά σκρουτζομάγαζα και μπαίνεις αυτόματα στην διαδικασία, να τα ρουτάρεις για να σβήσεις το bloatware και τα λογότυπα, να ψάχνεις να βρεις πως μηδενίζει το κοντέρ για να ξαναπεράσεις τη παλιά ρομ αν σου βγάλει πρόβλημα για να μην χάσεις την εγγύηση κ.ο.κ.

Όλα αυτά θέλουν χρόνο, ψάξιμο, ρίσκο, που το 99% των χρηστών δεν διαθέτουν.

Η διαφορά στην οθόνη εμφανέστατη παιδιά...

Στα άλλα λίγο πολύ ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το εργαλείο...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

ναι και φαντασου ειναι με φωτογραφικη τραβηγμενο φανταζομαστε οτι αυτη η διαφορα θα ειναι μεγαλυτερη οταν το δουμε με το ματι μας.

iphone xs max ipad 6th gen

ναι και φαντασου ειναι με φωτογραφικη τραβηγμενο φανταζομαστε οτι αυτη η διαφορα θα ειναι μεγαλυτερη οταν το δουμε με το ματι μας.

Μακάρι δηλαδή να είναι όπως φαίνεται και να κατάλαβαν την περισυνη πατάτα που είχαν κάνει...

Όχι τίποτα άλλο ζούμε και σε μια χώρα με πολλούς μήνες ήλιο ρε παιδιά...χαχαχαχα...

Το τηλέφωνο δικαίως θα είναι και πάλι το number one of the 2013...

Στα άλλα λίγο πολύ ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το εργαλείο...

Πραγματικα παιδιαλιγο η πολυ ειναι σε ολα αναβαθμισμενο.

Οθονη,μπαταρια,καμερα και αν ειναι και απροβληματιστο τοτε το μονο που μενει ειναι να περιμενει καποιος λιγο να πεσουν οι τιμες.

Μεγαλο συν παντως για μενα ειναι η καθαρη 5αρα οθονη(χωρις on screen battons)στο μεγεθος περιπου του S3:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Μάνο ετοιμάσου... Αφού δεν έκανες την αλλαγή με το z τώρα δεν έχεις τι άλλο να δεις...

Τελείωσαν οι σοβαρές υλοποιήσεις από τις εταιρίες με τον ερχομό του s4.

Μετά πάλι από Οκτώβρη μεριά, ξέρεις για πιο...

Χαχαχαχα

Μακάρι δηλαδή να είναι όπως φαίνεται και να κατάλαβαν την περισυνη πατάτα που είχαν κάνει...

Όχι τίποτα άλλο ζούμε και σε μια χώρα με πολλούς μήνες ήλιο ρε παιδιά...χαχαχαχα...

Το τηλέφωνο δικαίως θα είναι και πάλι το number one of the 2013...

Εσύ αγόρι μου είσαι samsungάκιας, τρελός και παλαβός, τέλος!!! :p

Πραγματικα παιδιαλιγο η πολυ ειναι σε ολα αναβαθμισμενο.

Οθονη,μπαταρια,καμερα και αν ειναι και απροβληματιστο τοτε το μονο που μενει ειναι να περιμενει καποιος λιγο να πεσουν οι τιμες.

Μεγαλο συν παντως για μενα ειναι η καθαρη 5αρα οθονη(χωρις on screen battons)στο μεγεθος περιπου του S3:)

Είναι αναβαθμισμενο σε όλα, όντως Μάνο και λογικά θα είναι σε όλα καλό (να δούμε και το video μετά από κάποια update να πάρει τα πάνω του).. Επίσης σημαντικό και για εμένα η σωστή εκμετάλλευση των διαστάσεων και 5αρα οθόνη σε μέγεθος S3, το μόνο που θέλω να δω είναι αν όντως η φωτεινότητα του είναι στα ίδια επίπεδα με του S3 γιατί έτσι έχω διαβάσει δεξιά κι αριστερά τελευταία.. Σίγουρα θα είναι εμπορικό και πρώτο σε πωλήσεις, ένα λίγο πιο ελκυστικό σχέδιο να είχε θα τιναζε την μπάνκα στον αέρα (ώστε κάνεις μας δεν θα είχε ενδοιασμό αν και από όλων τα χέρια μας θα περάσει αργά ή γρήγορα) :)

Σωστός πολύ σωστός!!!

ΕυθυμηΕγώ τουλάχιστον μπορεί να τα δοκιμάζω όλα αλλά από εδώ μέσα αλλά και από κοντά σου έχω πει ότι είμαι φαν σαμμυ...

Το avatar μου το είδες???

Χαχαχαχα

Σωστός πολύ σωστός!!!

ΕυθυμηΕγώ τουλάχιστον μπορεί να τα δοκιμάζω όλα αλλά από εδώ μέσα αλλά και από κοντά σου έχω πει ότι είμαι φαν σαμμυ...

Το avatar μου το είδες???

Χαχαχαχα

Το είδα, το είδα... Πάντως πιστεύω ότι μόλις πιάσεις το One θα τα ξεχάσεις για λίγο τα Lego :p:p

Απλά ελάτε λίγο και στην λογική του καταναλωτή. Ο καταναλωτής στην Ελλάδα τουλάχιστον ενδιαφέρεται μόνο για την τιμή και πόσα λεφτά θα του φύγουν. Καλώς ή κακώς έτσι είναι και καλό θα ήταν όλοι οι επαγγελματίες να προσαρμοστούν σε αυτό..

...τα καλα και συμφεροντα ταις ψυχαις υμων...

Τους εκμεταλλευσσαι ομως,με το να χρησιμοποιεις τα δειγματα που εχουν,και τους υπαλληλους που πληρωνονται για να ενημερωνουν εσενα.Αρα,αναγκαζεις τον αλλο,που δεν μπορει να αγορασει απ' αλλου,ειτε γιατι φοβαται,ειτε γιατι δεν ξερει...

Καλο.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Σίγουρα αυτός είναι ο απώτερος σκοπός :) αλλά λέω για τα μάτια του κόσμου βρε αδερφέ ποια είναι εκείνη -έστω και χαζή- η δικαιολογία που μας πετάνε στα μούτρα. Π.χ. δεν χωράει, είναι ακριβό το εξάρτημα, υπερθερμαίνεται ο επεξεργαστής κ.λ.π. Δεν μπορεί κάποιος θα ρώτησε κάποιον υπεύθυνο και θα πήρε μία απάντηση.

Υ.Γ. Δε λέω και πάλι θα το πάρω γιατί το τηλέφωνο στο σύνολο είναι μπροστά από τα υπόλοιπα αλλά μου αρέσει που ένας λόγος που κατηγορούσα την Apple ήταν και για το ραδιόφωνο.

Εαν το μεν το κινητο,σου αρεσει για τα υπολοιπα που εχει,γιατι δεν αγοραζεις ενα καλο ΒΤ,με ενσωματωμενο ραδιοφωνο,ωστε με ενα σμπαρο,δυο τρυγονια;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Έγραψες "αν και πόσο μας κλέβει". Λες και σου παίρνουν τα χρήματα αγοράσεις, δεν αγοράσεις.

Τέλος πάντων. Το νόημα του προηγούμενου ποστ μου έχει 2 σημεία:

1. Όλα αυτά τα καταστήματα/αλυσίδες είναι χρήσιμα (α) στους (ελάχιστους) γνώστες που θέλουν να επεξεργαστούν τα είδη και να τα δουν από κοντά (β) στην συντριπτική πλειοψηφία που θέλουν κάποιον να τους βοηθήσεις με βάση τις ανάγκες ΤΟΥΣ και αδιαφορούν για το Exynos και την κάθε τεχνολογία. Και ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ όσους πουν "Ναι, να κάτσουν και αυτοί να ασχοληθούν όπως εμεις κτλ. κτλ, ο ενημερωμένος καταναλωτής μπλα-μπλα-μπλα" ΕΙΜΑΙ απόλυτα σίγουρος ότι κι εσείς είστε ΑΣΧΕΤΟΙ σε ένα σωρό άλλα ζητήματα (νομικά, ιατρικά, τεχνικά και χίλια μύρια) που και να θέλατε δεν θα μπορούσατε να ασχοληθείτε και χρειάζεστε καθοδήγηση.

Κανένας δεν θα ωφεληθεί με το "να κλείσουν", σίγουρα θα χάσουμε ΟΛΟΙ.

2. Σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις που πουλάνε προϊόντα είναι: Τιμή χονδρικής + Κέρδος + Λειτουργικά έξοδα.

Δεν νομίζω ότι τα "μικρά" σκρουτζομάγαζα συμβιβάζονται με ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ κέρδος. Απλά έχουν μικρότερα έξοδα. Απεναντίας αν βρούμε συγκεκριμένα παραδείγματα, μπορεί το κέρδος τους ανά συσκευή να και μεγαλύτερο και "καθαρότερο".

Όσον αφορά τα κινητά, τα περισσότερα είναι και branded από τα φθηνά σκρουτζομάγαζα και μπαίνεις αυτόματα στην διαδικασία, να τα ρουτάρεις για να σβήσεις το bloatware και τα λογότυπα, να ψάχνεις να βρεις πως μηδενίζει το κοντέρ για να ξαναπεράσεις τη παλιά ρομ αν σου βγάλει πρόβλημα για να μην χάσεις την εγγύηση κ.ο.κ.

Όλα αυτά θέλουν χρόνο, ψάξιμο, ρίσκο, που το 99% των χρηστών δεν διαθέτουν.

- Έγραψα "αν και πόσο". Δεν χαρακτήρισα κανέναν, επαναλαμβάνω, εκτός αν αυτό θες να καταλάβεις διότι απ' ότι φαίνεται είσαι υπάλληλος ή ιδιοκτήτης αλυσίδας.

- Όσον αφορά το 2 που αναφέρεις δεν ξέρω που θες να καταλήξεις. Οι καταναλωτές μήπως θα πρέπει να υπολογίσουν τα λειτουργικά έξοδα του κάθε μαγαζιού πριν κάνουν αγορά ή να αγοράζουν ντε και καλά από τις αλυσίδες για να μην κλείσουν και έτσι "χάσουν όλοι"; Επαναλαμβάνω ότι το μόνο που μετράει για τους καταναλωτές είναι η τιμή και τίποτε άλλο.

- Όσον αφορά το τελευταίο που αναφέρεις, θα σου πω ότι η τελευταία μου αγορά ήταν ένα smartphone από το Πλαίσιο που προέκυψε branded αν και πουθενά δεν αναφέρονταν. Οπότε αυτό που λες δεν συμβαίνει μόνο στα σκρουτζομάγαζα αλλά παντού.

Μάνο ετοιμάσου... Αφού δεν έκανες την αλλαγή με το z τώρα δεν έχεις τι άλλο να δεις...

Τελείωσαν οι σοβαρές υλοποιήσεις από τις εταιρίες με τον ερχομό του s4.

Μετά πάλι από Οκτώβρη μεριά, ξέρεις για πιο...

Χαχαχαχα

Ποιο Ζ μονο?Nexus4 και οτι υπαρχει να μη κουραζω κιολας!

Αφου εφτασα και δοκιμασα μεχρι και το 920 και δε με καταφερε να αλαξοπιστησω τελος!

Δε φευγω απ τη Σαμμυ με τιποτα.

Είναι αναβαθμισμενο σε όλα, όντως Μάνο και λογικά θα είναι σε όλα καλό (να δούμε και το video μετά από κάποια update να πάρει τα πάνω του).. Επίσης σημαντικό και για εμένα η σωστή εκμετάλλευση των διαστάσεων και 5αρα οθόνη σε μέγεθος S3, το μόνο που θέλω να δω είναι αν όντως η φωτεινότητα του είναι στα ίδια επίπεδα με του S3 γιατί έτσι έχω διαβάσει δεξιά κι αριστερά τελευταία.. Σίγουρα θα είναι εμπορικό και πρώτο σε πωλήσεις, ένα λίγο πιο ελκυστικό σχέδιο να είχε θα τιναζε την μπάνκα στον αέρα (ώστε κάνεις μας δεν θα είχε ενδοιασμό αν και από όλων τα χέρια μας θα περάσει αργά ή γρήγορα) :)

Ευθυμη τρελο και παλαβο Σαμσουνγκακια με εκανε και εμενα η πραγματικοτητα με τις επαναλαμβανομενες βλακειες και κολληματα των αλλων εταιριων και αντοιστιχα με την κοντα στο αψογο υλοποιηση απ τη Σαμσουνγκ του Νοτε2!

Τωρα αφου τα πηρα και τα δοκιμασα ολα(και μερικα πολαπλως) δε μενει καποια στιγμη να παρω και το 4αρι.

Αλλωστε και περυσι λογο καλοκαιριου ειχα δωσει το Νοτε1 και πηρα το S3 οπως σου εχω πει και δε το μετανοιωσα καθολου,απλα φετος ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα καθως το noteli2 εχει φτασει σε απιστευτη ολοκληρωση σε ολα ειδικα για εμενα που εχω καταργησει τα ταμπλετ και κανω τα παντα σχεδον απο αυτο!:)

Το θεμα ειναι οπως λες και εσυ το νεο 4αρι να εχει αποδεκτη ευκρινεια οθονης εξω αλλιως με βλεπω να περιμενω το Νοτε3 χωρις αλλαγη φιλοσοφιας!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Guest Nerven
Αν δεις ποιο πριν το ποσταρε αλλος φιλος :p

Ooops sorry βιάστηκα! Φταίει το hype!

Edit:

Βρήκα μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ιδικά στο 190 post που φαίνεται το παλικάρι να ξέρει 2 πράγματα παραπάνω σχετικά με της GPU, συζητάνε για (exynos 5) 544 vs (Qualcomm S600) adreno 320

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40051842&postcount=190

Τι λέτε;

Source: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=40034628

Edited by Nerven

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...