naxioths197 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 παιδια με τοσα post εχω μπερδευτει.εχω τη μαμισια v10k και θελω να παω στην cm10 που οπως καταλαβα πρεπει να βαλω την προτελευταια που ειναι και πιο σταθερη!!επισης το ραδιο με τη προτελευταια ρομ δουλευει αν καταλαβα σωστα με spirit fm?? εχω αρκετη εμπιρεια αφου ολα τα κινητα μου ειναι πειραγμενα αλλα εδω εχω μπερδευτει απο v10k για cm10 ti κανω πρωτα (root??unlock bootloader ??cwr???) απο το μηδεν και με απλα και οχι αναλυτικα βηματα γιατι εχω γνωση μπορει καποιος να βοηθησει?? ευχαριστω Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 παιδια με τοσα post εχω μπερδευτει.εχω τη μαμισια v10k και θελω να παω στην cm10 που οπως καταλαβα πρεπει να βαλω την προτελευταια που ειναι και πιο σταθερη!!επισης το ραδιο με τη προτελευταια ρομ δουλευει αν καταλαβα σωστα με spirit fm?? εχω αρκετη εμπιρεια αφου ολα τα κινητα μου ειναι πειραγμενα αλλα εδω εχω μπερδευτει απο v10k για cm10 ti κανω πρωτα (root??unlock bootloader ??cwr???) απο το μηδεν και με απλα και οχι αναλυτικα βηματα γιατι εχω γνωση μπορει καποιος να βοηθησει?? ευχαριστω Από v10k, επειδή δεν υπάρχει εργαλείο root πρέπει να φλασάρεις v10k rooted, με ξεκλείδωτο bootloader και CWM. Μετά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φλασάρεις την CM10 την τελευταία 19/5 αν δε κάνω λάθος. Wipe data/factory reset κλπ κλπ και είσαι έτοιμος. Όλα όσα χρειάζεσαι υπάρχουν στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Από v10k, επειδή δεν υπάρχει εργαλείο root πρέπει να φλασάρεις v10k rooted, με ξεκλείδωτο bootloader και CWM. Μετά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φλασάρεις την CM10 την τελευταία 19/5 αν δε κάνω λάθος. Wipe data/factory reset κλπ κλπ και είσαι έτοιμος. Όλα όσα χρειάζεσαι υπάρχουν στο πρώτο post. ευχαριστω!!το link για τη rooted v10k ειναι down υπαρχει καπου αλλου?? Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 ευχαριστω!!το link για τη rooted v10k ειναι down υπαρχει καπου αλλου?? Ψάξτο λίγο στο google αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις να την ανεβάσω αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ψάξτο λίγο στο google αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις να την ανεβάσω αύριο. το εψαξα πολυ ωρα φιλε πριν ποσταρω εδω!!αν μπορεσεις να εισαι καλα! Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 το εψαξα πολυ ωρα φιλε πριν ποσταρω εδω!!αν μπορεσεις να εισαι καλα! Λοιπόν την βρήκα γιατί δεν την είχα για να την ανεβάσω... http://sourceforge.net/projects/lgl7mods/files/%5BP700%5D%20LG%20L7/Rooted%20ROMs/v10k/v10k_ROOTED.kdz/download Απλά όμως, πρέπει μετά να πας στις οδηγίες του πρώτου post και να κάνεις την σημείωση που έχω για όσους έχουν root γιατί αυτή η rom είναι μόνο root δεν έχει ξεκλείδωτο bootloader και CWM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Φιλε στελιο θα μου πεις τελικα τον τροπο πως σου δουλεψε το ραδιο (spirit fm) ? Edited May 25, 2013 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Οπως εψαχνα διαφορα για το κινητακι μας "επεσα" πανω σε αυτο: http://10.cmxlog.com/?device=p700 Λετε να φτιαξουν το ραδιο και να το εχουμε στην επομενη cm10?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Φιλε στελιο θα μου πεις τελικα τον τροπο πως σου δουλεψε το ραδιο (spirit fm) ? σε λιγο θα βάλω την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2285996 και θα σου πω ναι και γι αυτο... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 σε λιγο θα βάλω την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2285996 και θα σου πω ναι και γι αυτο... Ευχαριστω φιλε στελιο περιμενω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Τελικα σε αυτο το build δεν καταφερα να δουλεψει το spirit FM. Καποια στιγμη και ενω ειχα βαλει την CM10 (12 05 2013 ημερ) ειχα βάλει στις ρυθμισεις για τον ηχο (του spirit fm) το lg (την δευτερη επιλογη στα lg) αλλα μετα την εβγαλα και εβαλα την εργοστασιακη και εκτοτε τιποτα. Τωρα λεω να παρακολουθησω την ρομ που γραφω παραπανω, αλλα ο δημιουρος της ενω βγαζει καθε μερα νεα εκδοση, δεν μας δινει το changelog και δεν ξερω τι αλλαγες εχει... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Παιδιά επειδή τώρα άρχισα να μπαίνω κι εγώ στα κόλπα... να ρωτήσω θέλω: στην αρχή πέρασα την V20D rooted, αλλά και πάλι το σκασμένο κολλούσε αρκετά! Έπειτα έπεσα πάνω σ' αυτό το θέμα και τελικά εγκατέστησα την CyanogenMod 10 (CM 10) της 19-5-2013 και, μετά απ' όλη τη διαδικασία που περιγράφεται στην αρχή, πέρασα και το baseband 10 και έτσι όλα καλά. Να ρωτήσω όμως: αν περάσω την Kernel gandalf_kernel_1.4 θα είναι καλύτερα ή όχι; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Παιδιά επειδή τώρα άρχισα να μπαίνω κι εγώ στα κόλπα... να ρωτήσω θέλω: στην αρχή πέρασα την V20D rooted, αλλά και πάλι το σκασμένο κολλούσε αρκετά! Έπειτα έπεσα πάνω σ' αυτό το θέμα και τελικά εγκατέστησα την CyanogenMod 10 (CM 10) της 19-5-2013 και, μετά απ' όλη τη διαδικασία που περιγράφεται στην αρχή, πέρασα και το baseband 10 και έτσι όλα καλά. Να ρωτήσω όμως: αν περάσω την Kernel gandalf_kernel_1.4 θα είναι καλύτερα ή όχι; Ευχαριστώ πολύ! Ποοοοοολυυυυυυυυυυυυυυυ καλυτερα!!!! Το κινητο F1 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Ποοοοοολυυυυυυυυυυυυυυυ καλυτερα!!!! Το κινητο F1 :D Νέα CM10 σημερινη αλλα περιμενουμε να μαθουμε για το FM και για το viber αν δουλευουν. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Νέα CM10 σημερινη αλλα περιμενουμε να μαθουμε για το FM και για το viber αν δουλευουν. Ούτε το ένα ούτε το άλλο...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Ποοοοοολυυυυυυυυυυυυυυυ καλυτερα!!!! Το κινητο F1 Πρακτικά τι θα προσφέρει η αλλαγή στο kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Επίσης, δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Gaps για τα προγράμματα της Google.... Μόλις το εγκαθιστώ, μου βγάζει ως πρόβλημα πως το πληκτρολόγιο της LG σταμάτησε να λειτουργεί! Λοιπόν, τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) ευχαριστω πανω στη διαδικασια μου βγαζει αυτο!!!γιατι?? ok akyro....... Edited May 26, 2013 by naxioths197 Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Πρακτικά τι θα προσφέρει η αλλαγή στο kernel; Tαχυτητα ομαλοτητα καλυτερη αποκριση στα προγραμματα και επεξεργαστικη ισχυ+ καλυτερο multitaskin και αλλα πολλα! Επίσης, δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Gaps για τα προγράμματα της Google.... Μόλις το εγκαθιστώ, μου βγάζει ως πρόβλημα πως το πληκτρολόγιο της LG σταμάτησε να λειτουργεί! Λοιπόν, τι κάνω; Αυτα(Gapps) τα φλασαρεις οπως και την ρομ μεσω CWM, και μετα αμεσως wipe cache, advance/dalvik cache!;) Eαν μετα δεν σου δουλευει το play store, τοτε κατεβασε την τελευταια εκδοση του απο εδω: http://dfiles.eu/files/3gpzupqep καντην εγκατασταση (σαν να κανεις αναβαθμιση το application) και θα εισαι κομπλε! Eπισης τα youtube, Gmail τα κατεβαζεις απο το μαρκετ χωριστα, διοτι δεν υπαρχουν μεσα στα Gapps! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Τελικα σε αυτο το build δεν καταφερα να δουλεψει το spirit FM. Καποια στιγμη και ενω ειχα βαλει την CM10 (12 05 2013 ημερ) ειχα βάλει στις ρυθμισεις για τον ηχο (του spirit fm) το lg (την δευτερη επιλογη στα lg) αλλα μετα την εβγαλα και εβαλα την εργοστασιακη και εκτοτε τιποτα. Τωρα λεω να παρακολουθησω την ρομ που γραφω παραπανω, αλλα ο δημιουρος της ενω βγαζει καθε μερα νεα εκδοση, δεν μας δινει το changelog και δεν ξερω τι αλλαγες εχει... Μπορεις φιλε στελιο να μου πεις ποιο spirit fm εβαλες και αν το εχεις να μου το δωσεις, διοτι εγω κατεβασα 2-3, αλλα ολα δεν ειχαν στις ρυθμισεις την ελλαδα παρα μονο north america και κατι αλλα...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 μήπως, επειδή εγώ δεν είμαι σίγουρος, μπορείτε να μου δώσετε το πιο καινούριο kernel για το p700 για να το περάσω; Ευχαριστώ πολύ παιδιά για όλη την τεράστια βοήθειά σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Ψαξε κανα 2 σελίδες πισω και τον εχω ανεβασει!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Παιδες καλησπέρα, Προσπαθώ να κάνω την διαδικασία του 4 cylturbo μπορεί να βοηθήσει κανείς γιατι κατι χανω? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 ευχαριστώ!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 (edited) Να ξανα-ρωτήσω: το kernel έρχεται από το λειτουργικό (στην δική μου περίπτωση από την CM10 26-5-2013) ή έχει σχέση με τη συσκευή γενικότερα και τον επεξεργαστή; Edit: Βρήκα ό,τι χρειαζόμουν για να ξέρω για το kernel εδώ: http://www.androidcentral.com/android-z-what-kernel. Τώρα όμως, να ρωτήσω και κάτι άλλο: στο κινητό έχω την έκδοση kernel: 3.4.0 - CM Να την αλλάξω ή όχι; Edited May 27, 2013 by panira Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts