Jump to content

[LG Optimus L7 (P700)] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

pkatsaras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ;

https://drive.google.com/folderview?id=0B2Yt4LYuF0UuZUJvSTlVcXlfSGM&usp=sharing

Για δοκίμασε αυτό το CWM... Οι οδηγίες είναι οι ίδιες μόνο που αν έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader, δε χρειάζεται να το ξανακάνεις. Απλά πάτα Flash_Recovery.

Edited by pkatsaras

• Απαντήσεις 583
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!! Έχω εγκατεστημένη την Cyanogenmod 10. Το μόνο που με ενδιαφέρει προς το παρόν είναι το οτι δεν μου αναγνωρίζει την sim. Δεν ζητάει κωδικό πρόσβασης απλά βγαίνει στο μενού κατευθείαν. Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό??

Καλησπέρα!! Έχω εγκατεστημένη την Cyanogenmod 10. Το μόνο που με ενδιαφέρει προς το παρόν είναι το οτι δεν μου αναγνωρίζει την sim. Δεν ζητάει κωδικό πρόσβασης απλά βγαίνει στο μενού κατευθείαν. Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό??

Εντάξει παιδιά το βρήκα. με αυτή --> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2339781 είναι η Cyanogenmod 10.1 και με V20 baseband στην πρώτη επανεκκίνηση δεν αναγνωρίζει την sim. Εγώ το έκλεισα έβγαλα την sim και την μπαταρία και τα ξανά έβαλα και δούλεψε μια χαρά. Τώρα θα δουλέψω το κινητό να δω τι έχει και τι δεν έχει τι χρειάζεται και τι όχι και θα ενημερώσω..

Παδιά ότι και να κάνω το κινητό παραμένει brickaρισμένο! Βοήθεια please! Έχει κάποιος να ποστάρει αναλυτικές οδηγίες για να το επαναφέρω; Ευχαριστώ πολύ!

Παδιά ότι και να κάνω το κινητό παραμένει brickaρισμένο! Βοήθεια please! Έχει κάποιος να ποστάρει αναλυτικές οδηγίες για να το επαναφέρω; Ευχαριστώ πολύ!

Μπες σε recovery mode (vol+,vol-, home και power ταυτόχρονα μέχρι να δονήσει και το αφήνεις). Με τα κουμπιά vol+ , vol- πήγαινε εκεί που λέει wipe data / factory reset και κάν' του επανεκκίνηση.

Αλλιώς ξαναφλάσαρε την επίσημη.

Edited by pkatsaras

Καλησπέρα. Είχα την Cyanogenmod 10.2 και πήγα να αλλάξω rom και κόλλησε το κινητό. Δεν άνοιγε με τίποτα. Το επανέφερα στην αρχική του μορφή όπως όταν το αγόρασα. Κάνω Root για να ξανά περάσω CWM και Bootloader αλλά δεν ανοίγει κανένα απ΄τα δύο. Όταν πάω να μπω σε recovery μου βγάζει ένα μαύρο παράθυρο γράφει error και όταν το κάνω επανεκκίνηση μου το ξανά βγάζει στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??

Καλησπέρα. Είχα την Cyanogenmod 10.2 και πήγα να αλλάξω rom και κόλλησε το κινητό. Δεν άνοιγε με τίποτα. Το επανέφερα στην αρχική του μορφή όπως όταν το αγόρασα. Κάνω Root για να ξανά περάσω CWM και Bootloader αλλά δεν ανοίγει κανένα απ΄τα δύο. Όταν πάω να μπω σε recovery μου βγάζει ένα μαύρο παράθυρο γράφει error και όταν το κάνω επανεκκίνηση μου το ξανά βγάζει στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??

Ξαναφλάσαρε την επίσημη 4.1.2 και κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Πανο η cm10.2 του cr3pt που δοκιμασες σε τη κατασταση βρισκεται? Εχει καποιο σοβαρο θεμα η να το περασω? Ηθελα την vanir του bart αλλα αγορασε αλλο κινητο και το παρατησε..

Πανο η cm10.2 του cr3pt που δοκιμασες σε τη κατασταση βρισκεται? Εχει καποιο σοβαρο θεμα η να το περασω? Ηθελα την vanir του bart αλλα αγορασε αλλο κινητο και το παρατησε..

Είναι πολύ σταθερή... Την έχω κοντά 3 μέρες τώρα και δεν έχω θέματα. Το μόνο που έχω παρατηρήσει προς το παρών είναι ότι η μπαταρία κρατάει λίγο λιγότερο. Αλλά η συνολική απόδοση είναι πιο γρήγορη από την stock οπότε κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις...

Είναι πολύ σταθερή... Την έχω κοντά 3 μέρες τώρα και δεν έχω θέματα. Το μόνο που έχω παρατηρήσει προς το παρών είναι ότι η μπαταρία κρατάει λίγο λιγότερο. Αλλά η συνολική απόδοση είναι πιο γρήγορη από την stock οπότε κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις...

ok. thnks.... :)

Δεν το κάνει.. μου βγάζει αυτό: Secure booting error!

Cause : boot certification verify

Δεν το κάνει.. μου βγάζει αυτό: Secure booting error!

Cause : boot certification verify

Στο κινητό στο βγάζει αυτό ή στο KDZ;

Στο κινητο οταν παω να μπω σε recovery.

Μπες σε emergency mode (βγάλε μπαταρία και ενώ πατάς το vol. +, συνέδεσε το κινητό με κο usb) φλάσαρε την επίσημη και ξαναπροσπάθησε. Κανονικά δε θα πρέπει να στο βγάζει.

Μπες σε emergency mode (βγάλε μπαταρία και ενώ πατάς το vol. +, συνέδεσε το κινητό με κο usb) φλάσαρε την επίσημη και ξαναπροσπάθησε. Κανονικά δε θα πρέπει να στο βγάζει.

Εντάξει φίλε μου το έκανα εχθές. Έβαλα αυτό που δημοσίευσες πιο πάνω -->Παράθεση από MickWellington >

Κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ;

https://drive.google.com/f...GM&usp=sharing

Για δοκίμασε αυτό το CWM... Οι οδηγίες είναι οι ίδιες μόνο που αν έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader, δε χρειάζεται να το ξανακάνεις. Απλά πάτα Flash_Recovery.

Ξεκλείδωσε και bootloader και έβαλα και recovery και CWM.. Τώρα ξανά έχω cyanogenmod χάρη σε αυτά που έβαλες.. Ευχαριστώ!!

Κάτι άκουσα για android 4.4 και στο L7... :X Επειδή μπορεί και να έχει πιθανότητες το λέω για όσους παιδεύονται με custom roms, να περιμένουν λίγο μπας και δουμε προκοπή:confused:

Κάτι άκουσα για android 4.4 και στο L7... :X Επειδή μπορεί και να έχει πιθανότητες το λέω για όσους παιδεύονται με custom roms, να περιμένουν λίγο μπας και δουμε προκοπή:confused:

Custom 4.4 απο tudor και cr3pt.. Σιγα μην δωσει ι lg stock 4.4 για την μπακατελα μας... Παντως η 10.2 του cr3pt μεχρι στιγμης ειναι οτι καλυτερο, μονο μελανο σημειο καποια rundom force close σε καποιες εφαρμογες αλλα τιποτα το σπουδαιο , και βεβαια το ραδιο

Εν τέλη κατάφερα να περάσω την τελευταία έκδοση του CM στο κινητό, έχω ένα πρόβλημα όμως, δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα SIM και δεν έχω τηλέφωνο ουσιαστικά. Ξέρετε τι μπορεί να είναι;

Απο οσο θυμαμαι, πρεπει να αλλαξεις baseband.

Καποιες rom θελουν baseband v10, ενω καποιες αλλες v20.

Το καλο της υποθεσης ειναι πως το φλασαρισμα baseband γινεται ταχυτατα.

Εν τέλη κατάφερα να περάσω την τελευταία έκδοση του CM στο κινητό, έχω ένα πρόβλημα όμως, δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα SIM και δεν έχω τηλέφωνο ουσιαστικά. Ξέρετε τι μπορεί να είναι;

Περνα και την σωστη Baseband μεσω cwm

Ποιανου ρομ περασες?

Πέρασα V20A_00 με ΚDZ και μετά cm-10-20131006-NIGHTLY-p700 από CWM. Τι πρέπει να κάνω;

Να περασεις την v10k baseband μεσω cwm

Αν και σου προτινω αυτην την ρομ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472479

Χωρις baseband

Για baseband εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2335273

Edited by Crazygrouzin

Ευχαριστώ πολύ, ακολούθησα την συμβουλή σου, πέρασα την ROM που μου πρότεινες και όλα κομπλέ!

Ευχαριστώ πολύ, ακολούθησα την συμβουλή σου, πέρασα την ROM που μου πρότεινες και όλα κομπλέ!

Μερικες συμβουλες: κατεβασε το greenify και παγωσε οτιδηποτε δεν θες να τρεχει στο παρασκηνιο ( θα ανεβασει κατακορυφα την μπαταρια) , αν δεν χρησιμοποιεις το nfc κατεβασε το root explorer και διεγραψε οτιδηποτε εχει σχεση με nfs και αν δεν χρησιμοποιεις τα maps καντο force close και κατεβασε το rootappdelete και κανε disable το com.network location σε junior mode. θα αυξησει κιαλλο την μπαταρια και θα εχεις και περισσοτερη ραμ. Και μεχρι τοτε περιμενουμε το 4.4 απο τον cr3pt που θα αλαξει εντελως το κινητο μας προς το καλυτερο...

• The title was changed to [LG Optimus L7 (P700)] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις