Jump to content

BlackstarinC

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About BlackstarinC

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

BlackstarinC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους. Μπράβο στα παιδιά για τους διαγωνισμούς καλή επιτυχία σε όλους!
  2. Καλημέρα.. έχω ένα LG KP501, μου το έφεραν από Αγγλία και είναι κλειδωμένο. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκλειδώσω το USIM εκτός από τον κωδικό??
  3. Εντάξει φίλε μου το έκανα εχθές. Έβαλα αυτό που δημοσίευσες πιο πάνω -->Παράθεση από MickWellington > Κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ; https://drive.google.com/f...GM&usp=sharing Για δοκίμασε αυτό το CWM... Οι οδηγίες είναι οι ίδιες μόνο που αν έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader, δε χρειάζεται να το ξανακάνεις. Απλά πάτα Flash_Recovery. Ξεκλείδωσε και bootloader και έβαλα και recovery και CWM.. Τώρα ξανά έχω cyanogenmod χάρη σε αυτά που έβαλες.. Ευχαριστώ!!
  4. Στο κινητο οταν παω να μπω σε recovery.
  5. Δεν το κάνει.. μου βγάζει αυτό: Secure booting error! Cause : boot certification verify
  6. Καλησπέρα. Είχα την Cyanogenmod 10.2 και πήγα να αλλάξω rom και κόλλησε το κινητό. Δεν άνοιγε με τίποτα. Το επανέφερα στην αρχική του μορφή όπως όταν το αγόρασα. Κάνω Root για να ξανά περάσω CWM και Bootloader αλλά δεν ανοίγει κανένα απ΄τα δύο. Όταν πάω να μπω σε recovery μου βγάζει ένα μαύρο παράθυρο γράφει error και όταν το κάνω επανεκκίνηση μου το ξανά βγάζει στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??
  7. Εντάξει παιδιά το βρήκα. με αυτή --> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2339781 είναι η Cyanogenmod 10.1 και με V20 baseband στην πρώτη επανεκκίνηση δεν αναγνωρίζει την sim. Εγώ το έκλεισα έβγαλα την sim και την μπαταρία και τα ξανά έβαλα και δούλεψε μια χαρά. Τώρα θα δουλέψω το κινητό να δω τι έχει και τι δεν έχει τι χρειάζεται και τι όχι και θα ενημερώσω..
  8. Καλησπέρα!! Έχω εγκατεστημένη την Cyanogenmod 10. Το μόνο που με ενδιαφέρει προς το παρόν είναι το οτι δεν μου αναγνωρίζει την sim. Δεν ζητάει κωδικό πρόσβασης απλά βγαίνει στο μενού κατευθείαν. Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό??
×
×
  • Create New...