Jump to content

[LG Optimus L7 (P700)] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

pkatsaras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετω την παρέα!

Εχω κι εγώ ενα Lg l7 με v20d.

Μηπως μπορείτε να με βοηθήσετε να του κάνω ΜΟΝΟ root, μιας και το cyanogen δεν ειναι ακόμα stable για το l7 ;

Ευχαριστώ και καλως σας βρήκα!:)

Καλώς μας ήρθες! Δοκίμασε αυτό...

Πρώτα πρέπει να κάνεις root το κινητό με το εργαλείο που θα κατεβάσεις από εδώ.->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276

• Απαντήσεις 583
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση αλλά και για την καταπληκτική λύση!:D

Να 'σαι καλά!

Κάτι άλλο, το cm10 ξέρουμε αν και πότε θα βγεί σταθερό για τη συσκευή μας; Αξίζει νομίζω σε σχέση με το στοκ, ε;

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση αλλά και για την καταπληκτική λύση!:D

Να 'σαι καλά!

Κάτι άλλο, το cm10 ξέρουμε αν και πότε θα βγεί σταθερό για τη συσκευή μας; Αξίζει νομίζω σε σχέση με το στοκ, ε;

Νομίζω πως όχι. Αλλά ποτέ δε ξέρεις. Η στοκ αν την πειράξεις λίγο είναι αρκετά καλή.

Νομίζω πως όχι. Αλλά ποτέ δε ξέρεις. Η στοκ αν την πειράξεις λίγο είναι αρκετά καλή.

Ενδιαφέρον! Έχουμε τίποτα καλό για Overclocking στη στοκ ρομ; Ο,τι δοκίμασα λεει δεν συνεργαζεται με τη ρομ αυτη....

Περιττό να πώ βέβαια πως μετά το root και τη διαγραφή της σαβούρας το κινητό δουλέυει πολύ καλύτερα.

Θα δοκιμασω και το link 2 sd μπας και γίνει λίγο πιο γρήγορο!

Αν βέβαια έχεις να προτείνεις και κάτι άλλο, είναι ευπρόσδεκτο!

Καλημέρα!:)

Ενδιαφέρον! Έχουμε τίποτα καλό για Overclocking στη στοκ ρομ; Ο,τι δοκίμασα λεει δεν συνεργαζεται με τη ρομ αυτη....

Περιττό να πώ βέβαια πως μετά το root και τη διαγραφή της σαβούρας το κινητό δουλέυει πολύ καλύτερα.

Θα δοκιμασω και το link 2 sd μπας και γίνει λίγο πιο γρήγορο!

Αν βέβαια έχεις να προτείνεις και κάτι άλλο, είναι ευπρόσδεκτο!

Καλημέρα!:)

Ψάξε για το greenify, μια εφαρμογή που αδρανοποιεί εφαρμογές ώστε να μην βαραίνουν το κινητό. Ψάξτο στο google για να μπορείς να βάζεις και εφαρμογές συστήματος. (χρειάζεται η donate έκδοση από το play store). ;) Overclocking υπάρχει σε εργοστασιακή ROM αλλά νομίζω είναι λίγο ασταθές και χρειάζεται CWM recovery για να το βάλεις.

Μετά από επιτυχή προσπάθεια που έκανα και πέρασα την cyanogen mod, προσπάθησα να το κανω unroot και γενικά επαναφορά στην κατάσταση που ήταν όταν το αγόρασα με την επίσημη rom, αλλά κάτι πήγε στραβά και το κινητό ξεκινάει μεν, αλλά κολλάει στην αρχική οθόνη όπου δείχνει το σήμα της LG και μένει εκεί.

Καμμιά ιδέα για να το επαναφέρω;

Μετά από επιτυχή προσπάθεια που έκανα και πέρασα την cyanogen mod, προσπάθησα να το κανω unroot και γενικά επαναφορά στην κατάσταση που ήταν όταν το αγόρασα με την επίσημη rom, αλλά κάτι πήγε στραβά και το κινητό ξεκινάει μεν, αλλά κολλάει στην αρχική οθόνη όπου δείχνει το σήμα της LG και μένει εκεί.

Καμμιά ιδέα για να το επαναφέρω;

Πάτα ενώ είναι κλειστό το κινητό vol+, vol- το κεντρικό πλήκτρο και το power ταυτόχρονα και μόλις δονήσει άστο...

Με τα κουμπιά vol+ , vol- πήγαινε εκεί που λέει wipe data / factory reset και κάν' του επανεκκίνηση.

Μηπως μπορει καποιος να δωσει καποιο λινκ για τις τροποποιημενες v20e του szymel ,γιατι τοσο τα λινκς εδω οσο και στο xda που κατευθυνουν στο google drive βγαζουν λαθος και δε με αφηνουν να κατεβασω.

Μηπως μπορει καποιος να δωσει καποιο λινκ για τις τροποποιημενες v20e του szymel ,γιατι τοσο τα λινκς εδω οσο και στο xda που κατευθυνουν στο google drive βγαζουν λαθος και δε με αφηνουν να κατεβασω.

Σόρυ για την καθυστέρηση φίλε. Εμένα τα ανοίγει μια χαρά τα link... -> https://drive.google.com/folderview?id=0B2Yt4LYuF0UuOXAwanROZlcwQ1U&usp=sharing

Τωρα κατεβαινει,πρεπει να υπηρχε καποιο πρόβλημα με το google drive μου. Ευχαριστω,ελπιζω να μπορεσω να το περασω στο φιλο μου,γιατι με στοκ ics το κινητό του ειναι πολυ προβληματικο :confused: ...

• 2 weeks later...

Υπάρχει λινκ για την v20d greek? Το αρχικό λινκ δε δουλεύει και θέλω να αναβαθμίσω το κινητό χωρίς να χαθεί η εγγύηση. (Το εχω πάρει απο κατάστημα Γερμανός.)

Ευχαριστώ.

Υπάρχει λινκ για την v20d greek? Το αρχικό λινκ δε δουλεύει και θέλω να αναβαθμίσω το κινητό χωρίς να χαθεί η εγγύηση. (Το εχω πάρει απο κατάστημα Γερμανός.)

Ευχαριστώ.

Γιατί δεν το αναβαθμίζεις μέσω PC ή μέσω WiFi;

Γιατί δεν το αναβαθμίζεις μέσω PC ή μέσω WiFi;

Γιατι ηταν στην τελευταία έκδοση αλλα anyway, το έκανα hard reset και ολα οκ.. :)

ενας φιλος μου εχει το κινητο τι μπορει να κανει για να μην κολλαει ?

του εκανα root μεσω μιας εφαρμογης και του περασα greenify and Rom customizer (για να του βγαλω μερικες εφαρμογες)

Γινεται να βαλω την Cyanogen χωρις να ξεκλειδωσω τον bootlader?

ενας φιλος μου εχει το κινητο τι μπορει να κανει για να μην κολλαει ?

του εκανα root μεσω μιας εφαρμογης και του περασα greenify and Rom customizer (για να του βγαλω μερικες εφαρμογες)

Γινεται να βαλω την Cyanogen χωρις να ξεκλειδωσω τον bootlader?

Οχι δεν γινεται, αλλα πιστεψε με αξιζει τον κοπο. Ειναι σαν να πηρε καλυτερο κινητο

Οχι δεν γινεται, αλλα πιστεψε με αξιζει τον κοπο. Ειναι σαν να πηρε καλυτερο κινητο

Εκτός από τον οδηγό τι άλλο μπορώ να του κάνω ώστε να βελτιωθεί και άλλο το κινητό (δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα)

Επίσης το root το έκανα με το frameroot (κάτι τέτοιο)

edit: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2360670 αυτο mod βοηθαει?

Edited by chourdis

Εκτός από τον οδηγό τι άλλο μπορώ να του κάνω ώστε να βελτιωθεί και άλλο το κινητό (δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα)

Επίσης το root το έκανα με το frameroot (κάτι τέτοιο)

edit: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2360670 αυτο mod βοηθαει?

Το greenify βαλε για να παγωσεις τις backround εφαρμογες... Εγω ειμαι στην cm10 με greenify και τρεχει αρκετα ομαλα, και σε λιγο θα περασω την vanir του bart, απλα περιμενω να λυσει καποια θεματα

Το greenify βαλε για να παγωσεις τις backround εφαρμογες... Εγω ειμαι στην cm10 με greenify και τρεχει αρκετα ομαλα, και σε λιγο θα περασω την vanir του bart, απλα περιμενω να λυσει καποια θεματα

Κι εγώ θέλω να την δοκιμάσω αυτή ειδικά τώρα που λέει ότι λειτουργούν και viber, skype κλπ κλπ αλλά όντως έχει κάποια θεματάκια που πρέπει να λυθούν πρώτα...

Παιδιά αυτό το framaroot απλώς το τρέχεις στη συσκευή και κάνεις ρουτ; ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Παιδιά, είχα περάσει παλιότερα CWM Recovery με το ROM Manager και ξαναπέρασα χθες, είχα και την CM10 την τελευταία Nightly στην κάρτα αλλά όταν πήγα να μπω σε recovery mode μου έβγαλε το εξής μήνυμα:

Secure booting error!

Cause: boot certification verify

Έκανα restart και είχα χάσει όλα τα δεδομένα. Ξαναφόρτωσα ROM Manager, Framaroot κτλ, ξαναφλασάρω CWM Recovery από το ROM Manager, κάνω restart πάλι το ίδιο μήνυμα. Έγινε άλλη μία φορά όλο αυτό και τώρα έχει μπρικάρει μάλλον το κινητό καθώς μένει στο σήμα της LG και δεν κάνει τίποτα.

Πώς μπορώ να ξεπεράσω αυτήν την κατάσταση και πως θα φορτώσω εν τέλη το CWM Recovery ώστε να κάνω την δουλειά μου; Ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά αυτό το framaroot απλώς το τρέχεις στη συσκευή και κάνεις ρουτ; ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Ναι, απλα το κανεις εγκατασταση.

Δουλεψε και στην 20d και στην 20e

Μια χαρά δούλεψε στην 20d που έχω σ'ευχαριστώ, έβαλα και το greenify και λειτουργεί καλύτερα το κινητό.

Πείτε μου αν θέλει κανένας να ανεβάσω το system.img μου από v20e με τις τροποποιήσεις που έχω (αφαιρεμένα πολλά bloatware από την συσκευή και περασμένο το Operation Killjoy script για καλύτερη διαχείριση της μνήμης και κατ' επέκταση πιο γρήγορη συσκευή...). Θα ανεβάσω και το CWM την έκδοση 6.0.3.2 που είναι η πιο λειτουργική κατ' εμέ... Προϋποθέτει όμως να είστε σε v20e... Αν υπάρχει κάποιος πιο έμπειρος σε άλλη έκδοση που θέλει να δοκιμάσει και να δει αν λειτουργεί, τότε το μοιράζεται... Πάντα η ευθύνη σε ότι δοκιμάζετε είναι δική σας, τα λέω συνεχώς για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις...

Παιδιά, είχα περάσει παλιότερα CWM Recovery με το ROM Manager και ξαναπέρασα χθες, είχα και την CM10 την τελευταία Nightly στην κάρτα αλλά όταν πήγα να μπω σε recovery mode μου έβγαλε το εξής μήνυμα:

Secure booting error!

Cause: boot certification verify

Έκανα restart και είχα χάσει όλα τα δεδομένα. Ξαναφόρτωσα ROM Manager, Framaroot κτλ, ξαναφλασάρω CWM Recovery από το ROM Manager, κάνω restart πάλι το ίδιο μήνυμα. Έγινε άλλη μία φορά όλο αυτό και τώρα έχει μπρικάρει μάλλον το κινητό καθώς μένει στο σήμα της LG και δεν κάνει τίποτα.

Πώς μπορώ να ξεπεράσω αυτήν την κατάσταση και πως θα φορτώσω εν τέλη το CWM Recovery ώστε να κάνω την δουλειά μου; Ευχαριστώ πολύ.

Κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ;

• The title was changed to [LG Optimus L7 (P700)] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις