Jump to content

[LG Optimus L7 (P700)] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

pkatsaras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπερα παιδια.

Εβαλα κανονικα την ρουταρισμενη ρομ αλλα οταν παω να περασω την cm μου βγαζει το παρακατω μηνυμα

assert failed: getdrop (ro,prod

uct.ct.device") == "p700 ii getprop

(ro".build.product") == "p700"

E:error in sdcard/cm-10-2013042

9-NIGHTLY-P700.ZIP

(status7)

instalation aborted.

Eχω δοκιμασει 2 διαφορετικες καρτες μνημης και εχω κατεβασει το αρχειο 4-5 φορες. Καμια ιδεα τι φταιει και τι να κανω για να περασω την ρομ?

http://hugefiles.net/mu8ta9a11mm8

Κατέβασε αυτό, κάντο extract στον C:/ και τρέξε το Flash_Recovery.bat...Θα κάνει επανεκκίνηση και μόλις ανοίξει πήγαινε recovery και ξαναπροσπάθησε...

• Απαντήσεις 583
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση ολα εγιναν κανονικα τωρα.

http://funkradio.listen2myradio.com/

16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική.

Τωρα ειδα την απαντηση σου! Σε ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση ανταποκριση! Θα δοκιμασω και θα επανελθω με εντυπωσεις...

:thanks::thanks::thanks::thanks: Εισαι φοβερος, καταπληκτικος, ανεπαναληπτος κι οτι και να πω θα ειναι λιγο! Προσπαθουσα μερες τωρα και ωρες ατελειωτες αλλα τιποτα! Με την οδηγια σου ομως ολα κομπλε! Mε το που ανοιξε στα 3 λεπτα βρηκε κατευθειαν σημα!!!

τα υπολοιπα δεν τα κοιταξα ακομα να δω για κολληματα και τετοια! Θα κοιταξω απο δευτερα και θα επανελθω...

2 απριες εχω μονο ακομα: αναβαθμισεις αλλες εαν βγουν περνιωνται απευθειας οπως τωρα... η ξαναβαζω το αρχειακη που μου ειπες?

και εαν θελω να βαλω αλλον kernel (v4 που ειδα) μπαινει ? και αν ξερεις αν δουλευει σωστα απο μπαταρια σταθεροτητα κ.α? :thanks::thanks::thanks::thanks:

Edited by athanaso77
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα.

γεια σας

ειμαι νεο μελος και εχω το συγκεκριμενο κινητο.εκανα ολα τα βηματα root και ολα τα σχετικα οπως λεει το πρωτο σκελος το μελος pkatsaras.ολα ειναι τελεια αλλα εχω ενα μικρο πιστευω προβλημα.

εκει που καθομαι και επεξεργαζομαι το κινητο κανει επανακκινηση μονο. μου βγαζει στην οθονη CYANOGENMOD και ενα κυκλο που φορτωνει.

και θελω να ρωτησω

γινεται να το διωρθωσουμαι? αν ναι πως.

(σας ευχαριστω που με κανατε και αγαπησα το κινητο μου και δεν θελω να το αλλαξω με τιποτα τωρα.)

Edited by vagleon

2 απριες εχω μονο ακομα: αναβαθμισεις αλλες εαν βγουν περνιωνται απευθειας οπως τωρα... η ξαναβαζω το αρχειακη που μου ειπες?

και εαν θελω να βαλω αλλον kernel (v4 που ειδα) μπαινει ? και αν ξερεις αν δουλευει σωστα απο μπαταρια σταθεροτητα κ.α? :thanks::thanks::thanks::thanks:

Κάθε αναβάθμιση που βγαίνει την περνάς από πάνω, δε χρειάζεται κάτι άλλο. Επίσης μπορείς να άλλαξεις kernel είναι βασισμένοι στην CM10 αν δε κάνω λάθος. Backup πάντα καλού κακού και δοκιμάζεις. :p

Τώρα από θέμα μπαταρίας, η στοκ είναι καλύτερη αλλά από απόκριση η CM10 είναι άπαιχτη, άρα εξαρτάται τι θες.

γεια σας

ειμαι νεο μελος και εχω το συγκεκριμενο κινητο.εκανα ολα τα βηματα root και ολα τα σχετικα οπως λεει το πρωτο σκελος το μελος pkatsaras.ολα ειναι τελεια αλλα εχω ενα μικρο πιστευω προβλημα.

εκει που καθομαι και επεξεργαζομαι το κινητο κανει επανακκινηση μονο. μου βγαζει στην οθονη CYANOGENMOD και ενα κυκλο που φορτωνει.

Είναι θέμα των 2 τελευταίων αναβαθμίσεων οι επανεκκινήσεις. Αν θες, βάλε την πιο παλιά μετά τις 2 τελευταίες, δε θυμάμαι πια είναι όμως.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=233

Όσοι θέλετε, δοκιμάστε αυτό και σε στοκ και σε CM10. Είναι στα αγγλικά αλλά επειδή δεν είμαι σε PC αν μπορεί ας το μεταφράσει κάποιος. Είναι διαχειριστής μνήμης, για όσους ξέρουν παρόμοιο με το v6 supercharger αλλά πολύ πιο απλό σε εγκατάσταση και λειτουργία. Θα χρειαστείτε το Terminal Emulator αν είστε σε στοκ (από το play) και φυσικά root. Επίσης σε στοκ, μην κάνετε εγκατάσταση το zRam δεν έχει νόημα, δεν το υποστηρίζει, μόνο σε CM10. Ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες και αφού το εγκαταστήσετε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ κάντε wipe cache / wipe dalvik. Ποστάρετε εντυπώσεις!:)

Μιας και παρατηρησα κατι ας το αναφερω. Μετα απο περιπου 11 ωρες με το κινητο να φοραει CM10 εχω να πω τα εξης:

Σε γενικες γραμμες νομιζω πως αγορασα αλλο κινητο! το κινητο πεταει και σχεδον σε ολα του παει καλα! Τα μονα προβληματα που αντιμετωπισα μεχρι στιγμης ειναι τα παρακατω:

1) Με την τελευταια CM10 μου εκανε πανω απο 10 reboot και εβαλα την προπροτελευταια οπως ειπε ο φιλος μας ο pkatsaras και μεχρι τωρα ολα οκ...

2) Οταν σβηνω το κινητο και το βαζω για φορτιση δεν εμφανιζεται το εικονιδιο της μπαταριας οτι φορτωνει και η οθονη ειναι ναι μεν αναμμενη, αλλα μαυρη. Ενω οταν ειναι αναμμενο το τηλ, ειναι ολα οκ.

Προς το παρων θα μεινω σε αυτην (λογο των reboot που δεν κανει)) εως οτου βγαλουν καμια εκδοση ποιο σταθερη.

Δυο αλλα που ηθελα να ρωτησω ειναι πως γινεται (εαν γινεται) να εχουν συνεχεια φως τα κουμπια μπροστα? Διοτι με την v20a που ειχα ειχε τετοια... ρυθμιση ενω στην CM10 δεν βρισκω τετοια επιλογη.

Και πως γινεται οταν "πλοηγησε" στα μενου να μην εχει εφε (κινουμενες εικονες)?

Edited by memostrikas

Μιας και παρατηρησα κατι ας το αναφερω. Μετα απο περιπου 11 ωρες με το κινητο να φοραει CM10 εχω να πω τα εξης:

Σε γενικες γραμμες νομιζω πως αγορασα αλλο κινητο! το κινητο πεταει και σχεδον σε ολα του παει καλα! Τα μονα προβληματα που αντιμετωπισα μεχρι στιγμης ειναι τα παρακατω:

1) Με την τελευταια CM10 μου εκανε πανω απο 10 reboot και εβαλα την προπροτελευταια οπως ειπε ο φιλος μας ο pkatsaras και μεχρι τωρα ολα οκ...

2) Οταν σβηνω το κινητο και το βαζω για φορτιση δεν εμφανιζεται το εικονιδιο της μπαταριας οτι φορτωνει και η οθονη ειναι ναι μεν αναμμενη, αλλα μαυρη. Ενω οταν ειναι αναμμενο το τηλ, ειναι ολα οκ.

Προς το παρων θα μεινω σε αυτην (λογο των reboot που δεν κανει)) εως οτου βγαλουν καμια εκδοση ποιο σταθερη.

Δυο αλλα που ηθελα να ρωτησω ειναι πως γινεται (εαν γινεται) να εχουν συνεχεια φως τα κουμπια μπροστα? Διοτι με την v20a που ειχα ειχε τετοια... ρυθμιση ενω στην CM10 δεν βρισκω τετοια επιλογη.

Και πως γινεται οταν "πλοηγησε" στα μενου να μην εχει εφε (κινουμενες εικονες)?

Πάλεψε το για τα κινούμενα εφέ στις ρυθμίσεις της CM10. Για φωτισμό δε νομίζω ότι έχει ρύθμιση, για να πω την αλήθεια επειδή χρειαζόμουν viber είμαι σε στοκ και περιμένω μια πιο σταθερή έκδοση! :p

Πάλεψε το για τα κινούμενα εφέ στις ρυθμίσεις της CM10. Για φωτισμό δε νομίζω ότι έχει ρύθμιση, για να πω την αλήθεια επειδή χρειαζόμουν viber είμαι σε στοκ και περιμένω μια πιο σταθερή έκδοση! :p

Oταν λες viber εννοεις δονηση?

ρωταω επειδη το εχω ξαναακουση αλλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι.

Oταν λες viber εννοεις δονηση?

ρωταω επειδη το εχω ξαναακουση αλλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι.

Είναι εφαρμογή στο play store και στα smartphone γενικά που κάνεις κλήσεις μέσω internet. (με wifi ή μέσω δικτύου).

Παίδες γεια σας έχω μια ερώτηση να κάνω. Γιατί αποσύρθηκε η επίσημη έκδοση για android JB?? θα ξαναβγει???? Εγω σύνδεσα το τηλέφωνο στο pc και μου λέει έχω την νεότερη έκδοση v10k οπότε ακόμα κολλημένος σε android 4.0.3 ...

Europe Open LGP700 V20D 2013-05-09

http://www.smartphenom.com...-beta.html?m=1

Μπορει καποιος να την κανει rooted?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Εργαλείο για root της v20d εδώ->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, απλά στο xda έχει δουλέψει σε αρκετούς για την συσκευή μας. :D

Επίσης έτοιμη rootαρισμένη v20d με ξεκλείδωτο bootloader και CWM εδώ-> http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41291997&postcount=3936

Εργαλείο για root της v20d εδώ->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, απλά στο xda έχει δουλέψει σε αρκετούς για την συσκευή μας. :D

Επίσης έτοιμη rootαρισμένη v20d με ξεκλείδωτο bootloader και CWM εδώ-> http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41291997&postcount=3936

εχω δει το link που αναφέρεις την εχω ήδη εγκαταστήσει και παει πολυ καλα. Σε ευχαριστ καο προσωπικα για την δουλεια που κανεις!

παιδια πως εγκαταστουμε την v20d? οπως καναμε στην αρχη του θεματος βημα-βημα?

φιλε pkatsaras εκει που λες "ετοιμη rootαρισμένη v20d με ξεκλείδωτο bootloader και CWM εδώ-> http://forum.xda-developer...postcount=3936"

που εκριβως τοποθετουμε το αρχειο?

παρακαλω δεν κατεχω και πολλα απο υπολογιστες, αν καποιος το εχει κανει ας με βοηθησει.

ευχαριστω

παιδια πως εγκαταστουμε την v20d? οπως καναμε στην αρχη του θεματος βημα-βημα?

φιλε pkatsaras εκει που λες "ετοιμη rootαρισμένη v20d με ξεκλείδωτο bootloader και CWM εδώ-> http://forum.xda-developer...postcount=3936"

που εκριβως τοποθετουμε το αρχειο?

παρακαλω δεν κατεχω και πολλα απο υπολογιστες, αν καποιος το εχει κανει ας με βοηθησει.

ευχαριστω

Θα κάνεις αυτο που λέει εδω αλλα στο βήμα 1 θα κατεβάσεις αυτην που εχω εδω και θα συνεχισεις τα υπολοιπα βηματα, και τοτε θα εισαι ετοιμος.

Μια που ξαναβρηκα υπολογιστη- ιντερνετ να ρωτησω οποιοι εχετε βαλει την v20d ειναι γρηγορο το κινητο η ειναι οπως με την v20a? Και σε σχεση με την cm10 απο θεμα ταχυτητας ποια ειναι ποιο καλη?

Να αναφερω επισης για οσους ενδιαφερονται οτι η cm10 η τελευταια 12/5 , μετα απο 17 ωρες στο κινητο μου δεν εκανε ΚΑΝΕΝΑ απολυτος reboot και ολα δουλευουν καλα μεχρι στιγμης! Το μονο θεμα (το ειχα με ολες τις cm10) ειναι οτι με σβηστο το τηλ δεν δειχνει να φορτίζει, ενω ανοιχτο ολα ειναι οκ!

Edited by memostrikas

Μια που ξαναβρηκα υπολογιστη- ιντερνετ να ρωτησω οποιοι εχετε βαλει την v20d ειναι γρηγορο το κινητο η ειναι οπως με την v20a? Και σε σχεση με την cm10 απο θεμα ταχυτητας ποια ειναι ποιο καλη?

Να αναφερω επισης για οσους ενδιαφερονται οτι η cm10 η τελευταια 12/5 , μετα απο 17 ωρες στο κινητο μου δεν εκανε ΚΑΝΕΝΑ απολυτος reboot και ολα δουλευουν καλα μεχρι στιγμης! Το μονο θεμα (το ειχα με ολες τις cm10) ειναι οτι με σβηστο το τηλ δεν δειχνει να φορτίζει, ενω ανοιχτο ολα ειναι οκ!

To bloutooth λειτουργεί καλά? το έχεις εντοπίσει? Εχει αλλαγές στην εμφάνιση η τελευταία cm10 ή είναι το ίδια "άχαρη" στην εμφάνιση ( πάντα υποκειμενική είναι η άποψη)

Θα κάνεις αυτο που λέει εδω αλλα στο βήμα 1 θα κατεβάσεις αυτην που εχω εδω και θα συνεχισεις τα υπολοιπα βηματα, και τοτε θα εισαι ετοιμος.

φιλε μου σευχαριστω πολυ, θα το κανω και αν κολλησω καπου θα σε ξαναενοχλησω, σευχαριστω και παλι.

To bloutooth λειτουργεί καλά? το έχεις εντοπίσει? Εχει αλλαγές στην εμφάνιση η τελευταία cm10 ή είναι το ίδια "άχαρη" στην εμφάνιση ( πάντα υποκειμενική είναι η άποψη)

1) Το Bluetooth λειτουργει αψογοτατα (κατα συμπτωση χρησιμοποιω LG bluetooth αν παιζει και αυτο καποιο ρολο)!:D

2) Εχει την ιδια εμφανιση οπως οι αλλες..., αλλα με τα θεματα... που υπαρχουν γινεται ωραιοτερη!;)

1) Το Bluetooth λειτουργει αψογοτατα (κατα συμπτωση χρησιμοποιω LG bluetooth αν παιζει και αυτο καποιο ρολο)!:D

2) Εχει την ιδια εμφανιση οπως οι αλλες..., αλλα με τα θεματα... που υπαρχουν γινεται ωραιοτερη!;)

Τα οποία όμως που τα βρίσκεις? Μπορείς να δόσεις κάποιο link?

Τα οποία όμως που τα βρίσκεις? Μπορείς να δόσεις κάποιο link?

Απο το κινητο μπαινεις στο market της Google και στην αναζητηση γράφεις

CM10 Themes, και σου βγαζει παρα πολλα!:D

Και εδω καποιες φωτο απο το κινητο μου με ενα απο τα θεματα!:)

Απο το κινητο μπαινεις στο market της Google και στην αναζητηση γράφεις

CM10 Themes, και σου βγαζει παρα πολλα!:D

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Πρέπει να ειναι αποκλειστικα για cm10 ή κανει και για AOKP?

Αληθεια με την καμερα εχεις καποιο θέμα?

Edited by steliosk

• The title was changed to [LG Optimus L7 (P700)] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις