baltziak Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Ερευνα αγορας σε sites εξωτερικου: 1:Seller στο Alliexpress στα 425ευρω σε Λευκο χρωμα με gifts :case and protector. 2:Seller στο merimobiles στα 440ευρω σε Λευκο χρωμα με protector και Rooted Oλες οι παραπανω τιμες που βρηκα ειναι τελικες με την EMS. Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ευρωπαικες εκδοσεις και δεν ξερουμε τι παιζει με την εγγυηση. Εν αναμονη και βλεπουμε. Βοηθάει;; http://mediaworld.mobi/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=20000&storeId=20000&productId=21649126&langId=-1&category_rn=60597134&siteId=mobile Και αυτοί απο οτι καταλαβα το περιμενουν αλλα μαλλον δεν στελνουν Ελλαδα. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited April 11, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ευρωπαικες εκδοσεις και δεν ξερουμε τι παιζει με την εγγυηση. Εν αναμονη και βλεπουμε. Eγγυηση στην Ελλαδα δε θα εχει σιγουρα γιατι ειναι παραεισαγωγης.. Για τις εκδοσεις που λες...ειναι multilanguage οποτε δε παιζει προβλημα! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Τι λεει βρε παιδια, υπαρχει θεμα στον ηλιο? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Τι λεει βρε παιδια, υπαρχει θεμα στον ηλιο? Kαταρχην : 1)δε μας δειχνει πουθενα στο βιντεακι , που εχει τη φωτεινοτητα της οθονης... 2)Προσωπικα δε με ενδιαφερει καν το συγκεκριμενο στοιχειο(αν θα εχω ευκρινεια στον ηλιο) Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Τι λεει βρε παιδια, υπαρχει θεμα στον ηλιο? Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Αντιθέτως λέει ότι ανταπακρίνεται άψογα στον ήλιο, μπορεί να δεί και να διαβάσει τα πάντα χωρίς πρόβλημα. Μονο όταν έχει στο αυτόματο την φωτεινότητα υπάρχει κάποιο ψιλοπροβλημα αλλά όχι πολύ σοβαρό. Γενικά ειναι ευχαριστημένος με την οθόνη. Είναι κινητάρα παιδιά, δεν έχει αναφερθεί κανένα αρνητικό σχόλιο μέχρι στιγμής για το τηλ. Και στα τεστ που του κάνουν διάφορα περιοδικά και sites παίρνει πολύ καλές βαθμολογίες. Και η κάμερα του (που σχολιάσαμε πιο πάνω) παίρνει θετικά σχόλια. Το μόνο κακό είναι ότι θα αργήσει και άλλο να μας έρθει. Καθυστερεί πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Το μόνο κακό είναι ότι θα αργήσει και άλλο να μας έρθει. Καθυστερεί πολύ. Ναι και καπου διαβασα οτι το περιμενουν στη Γερμανια μεσα Μαιου.. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Ναι και καπου διαβασα οτι το περιμενουν στη Γερμανια μεσα Μαιου.. Ηταν να κυκλοφορήσει μαζικά στην Γερμανία σήμερα 12/4 και πηγε για 10/5. Οπότε για Ελλάδα το βλέπω αρχές Ιουνίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 παιδια με ενδιαφερει το κινητο...το εχω δει εδω...http://hotmid.com/huawei-ascend-mate-quad-core-wcdma-gsm-6-1-inch-ips-android-phone.html και βγαινει στα 390 ευρω σε ασπρο με επιβαρυνση....ροοτ με επιβαρυνση και safe insurance για το προιον...με μεταφορικα βγαινει η τιμη που σας ειπα... Θα εχει ελληνικα και πληκτρολογιο το ρωτησα...αλλα δεν ξερω με την εγγυηση..με καλυπτει.....να το ρισκαρω...παντως οσα κινητα ειχα ποτε δεν χρειασηκα εγγυηση..... Δεν ξερω..να το παρω απο εκει...εχετε δει αλλου...γιατι στο Ελλαδιστα το βλεπω παραεισαγωγης κανα 470 ευρω.... Α κατι ακομα..δεν ξερω αν εχω τελωνειο....να χρησιμοποιησω paypal..η DHL Εχει αγορασει κανεις απο τετοια μαγαζια...διοτι 1η φορα το κανω...παντως αν αγορασετε αομαδικα μεσα ειμαι εγω να μοιραστουμε εξοδα αποστολης...κτλ Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 παιδια με ενδιαφερει το κινητο...το εχω δει εδω...http://hotmid.com/huawei-ascend-mate-quad-core-wcdma-gsm-6-1-inch-ips-android-phone.html και βγαινει στα 390 ευρω σε ασπρο με επιβαρυνση....ροοτ με επιβαρυνση και safe insurance για το προιον...με μεταφορικα βγαινει η τιμη που σας ειπα... Θα εχει ελληνικα και πληκτρολογιο το ρωτησα...αλλα δεν ξερω με την εγγυηση..με καλυπτει.....να το ρισκαρω...παντως οσα κινητα ειχα ποτε δεν χρειασηκα εγγυηση..... Δεν ξερω..να το παρω απο εκει...εχετε δει αλλου...γιατι στο Ελλαδιστα το βλεπω παραεισαγωγης κανα 470 ευρω.... Α κατι ακομα..δεν ξερω αν εχω τελωνειο....να χρησιμοποιησω paypal..η DHL Εχει αγορασει κανεις απο τετοια μαγαζια...διοτι 1η φορα το κανω...παντως αν αγορασετε αομαδικα μεσα ειμαι εγω να μοιραστουμε εξοδα αποστολης...κτλ Φιλε μου καλως ηρθες στη παρεα μας που μεγαλωνει... 1)Μαγαζια αξιοπιστα ειναι alliexpress,merimobiles..(εχω κανει ποστ παραπανω,τσεκαρε) 2)Ποτε μη παραγγειλεις με DHL...περναει τελωνειο...Μονο με EMS θα παραγγελνεις και παντα με paypal! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Φιλε μου καλως ηρθες στη παρεα μας που μεγαλωνει... 1)Μαγαζια αξιοπιστα ειναι alliexpress,merimobiles..(εχω κανει ποστ παραπανω,τσεκαρε) 2)Ποτε μη παραγγειλεις με DHL...περναει τελωνειο...Μονο με EMS θα παραγγελνεις και παντα με paypal! Θεμα εγγυησης...??? Να περιμενω για παραεισαγωγη..τι να κανω..εχω μεινει απο κινητο....:( Το εχω ερωτευτει....:rolleyes: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Θεμα εγγυησης...??? Να περιμενω για παραεισαγωγη..τι να κανω..εχω μεινει απο κινητο....:( Το εχω ερωτευτει....:rolleyes: Εγώ είμαι της άποψης να περιμένουμε λίγο ακόμα και να το πάρουμε απο Ελλαδα η απο Γερμανία (για πιο γρήγορα) εστω και λίγο πιο ακριβά , αλλά θα έχουμε εγγύηση, πλήρη υποστήριξη Ελληνικών και θα είναι και σφραγισμένο. Ακόμη και τα υλικά κατασκευής της Ευρωπαικής εκδοσης είναι άλλα (πιο καλά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Αντιθέτως λέει ότι ανταπακρίνεται άψογα στον ήλιο, μπορεί να δεί και να διαβάσει τα πάντα χωρίς πρόβλημα. Μονο όταν έχει στο αυτόματο την φωτεινότητα υπάρχει κάποιο ψιλοπροβλημα αλλά όχι πολύ σοβαρό. Γενικά ειναι ευχαριστημένος με την οθόνη. Είναι κινητάρα παιδιά, δεν έχει αναφερθεί κανένα αρνητικό σχόλιο μέχρι στιγμής για το τηλ. Και στα τεστ που του κάνουν διάφορα περιοδικά και sites παίρνει πολύ καλές βαθμολογίες. Και η κάμερα του (που σχολιάσαμε πιο πάνω) παίρνει θετικά σχόλια. Το μόνο κακό είναι ότι θα αργήσει και άλλο να μας έρθει. Καθυστερεί πολύ. Ωραίος φίλε ευχαριστώ για την "μετάφραση". Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Εγώ είμαι της άποψης να περιμένουμε λίγο ακόμα και να το πάρουμε απο Ελλαδα η απο Γερμανία (για πιο γρήγορα) εστω και λίγο πιο ακριβά , αλλά θα έχουμε εγγύηση, πλήρη υποστήριξη Ελληνικών και θα είναι και σφραγισμένο. Ακόμη και τα υλικά κατασκευής της Ευρωπαικής εκδοσης είναι άλλα (πιο καλά). Θα έρθει Ελλάδα και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή. Προσωπικά θα το περιμένω να κυκλοφορήσει στη χώρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Θα έρθει Ελλάδα και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή. Προσωπικά θα το περιμένω να κυκλοφορήσει στη χώρα μας. Και εγω τελικα θα το περιμενω να το παρω απο Ελλαδα! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Εγώ εκτιμώ ότι εδώ θα είναι τουλάχιστον 50 ευρώ πιο ακριβό από Γερμανία δηλ 530 (529) ευρώ, και θα αργήσει τουλαχιστον 2 εβδομάδες απο ότι στην Γερμανία. Δεν μπορώ να περιμένω, μόλις κυκλοφορήσει μαζικά στην Γερμανία (10 Μαιου το περιμένουν) θα το παραγγείλω απο εκεί και σε 2-3 μέρες θα το έχω στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Eνα πολυ καλο review παιδια : Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Eνα πολυ καλο review παιδια : Όντως πολύ καλό και αναλυτικότατο. Η τιμή του πάντως έπεσε στα 449 στο amazon.de (πέφτει η τιμή του πριν ακόμη κυκλοφορήσει) αλλά αργεί πολύ παρα πολύ και έχω ξεμείνει απο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Όντως πολύ καλό και αναλυτικότατο. Η τιμή του πάντως έπεσε στα 449 στο amazon.de (πέφτει η τιμή του πριν ακόμη κυκλοφορήσει) αλλά αργεί πολύ παρα πολύ και έχω ξεμείνει απο κινητό. Λογικα μετα τα μεσα Μαιου θα το εχουμε.. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Όντως πολύ καλό και αναλυτικότατο. Η τιμή του πάντως έπεσε στα 449 στο amazon.de (πέφτει η τιμή του πριν ακόμη κυκλοφορήσει) αλλά αργεί πολύ παρα πολύ και έχω ξεμείνει απο κινητό. Δε θα ειναι πολυ μακρια απο αυτο η τιμη του στην Ελλαδα. Επαιξα μαζι του. Παρα πολυ καλη συσκευη, εξαιρετικη ποιοτητα, οθοναρα. Και εκπληκτικη αυτονομια. Μπραβο στη Huawei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ερώτηση, αυτο το TBD που γράφει στα χαρακτηριστικά στο "Ραδιόφωνο" (απο το gsmarena) τι είναι? Κατα τα αλλα σε αυτή τη τιμή φαίνεται super! :cool: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 (edited) Ερώτηση, αυτο το TBD που γράφει στα χαρακτηριστικά στο "Ραδιόφωνο" (απο το gsmarena) τι είναι? Κατα τα αλλα σε αυτή τη τιμή φαίνεται super! :cool: Ραδιόφωνο fm έχει σίγουρα το έχω δει σε κάποιο βίντεο. (δεν θυμάμαι σε ποιο). Άλλο ένα καλό βιντεακι: και αυτό Edited April 27, 2013 by baltziak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Δε θα ειναι πολυ μακρια απο αυτο η τιμη του στην Ελλαδα. Επαιξα μαζι του. Παρα πολυ καλη συσκευη, εξαιρετικη ποιοτητα, οθοναρα. Και εκπληκτικη αυτονομια. Μπραβο στη Huawei... Η τιμή του θα είναι στα 449 ευρώ και θεωρώ ότι στην κλάση του θα παίζει χωρίς αντίπαλο. Η οθόνη του είναι πραγματικά αναφοράς και σαφώς ανώτερη του Note 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Νομίζω το καλύτερο review: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Βλεπω να το παραγγλενω απο Εξωτερικο..γιατι Ελλαδα ακομη δε το βλεπω παιδια.. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Δε μου "αρέσει" οπως βλεπω να προεξέχει στο πισω μέρος η κάμερα. . . Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts