Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Το φαντάστηκα αλλά δεν το πρόσεξα καλά.

Κανείς ένα backup της εφαρμογής και όταν βγει update το κάνεις ... μετά ένα restore και νομίζω είσαι έτοιμος ή κάνω λάθος;

sent from my Nexus 4

Κανείς ένα backup της εφαρμογής και όταν βγει update το κάνεις ... μετά ένα restore και νομίζω είσαι έτοιμος ή κάνω λάθος;

Παιδια αδικα το συζητατε δεν πιανει μουφα οσες φορες και αν το δοκιμασα χθες και ισχυε για χθες οχι σημερα

Γι αυτό τον ξήλωσα και κράτησα τον μαμισιο του G που βάζω όπου θέλω ότι θέλω. Τραγική έλλειψη για τέτοιο launcher.

Όντως ο launcher του g είναι ότι πιο smooth υπάρχει. Ούτε ο next ούτε ο Nova συγκρίνονται μαζί του.

Έχει όμως μία έλλειψη που για μένα είναι πολύ σημαντική. Δεν μπορώ να κρύψω εφαρμογές από το app drawer. Εκτός και αν υπάρχει η επιλογή και δεν την βρήκα.

Για μένα από τη στιγμή που υπάρχουν οι δυνατότητες καρτελών , φακέλων και σειρών dock δεν μου λείπει αυτή η επιλογή καθώς έχω κατηγοριοποιήσει όλες τις εφαρμογές σε καρτέλες ανά είδος,έχω σβήσει την γενική χύμα καρτέλα "εφαρμογές" και τα "widgets" ενώ παράλληλα έχω βάλει τις 21 πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές στις 3 σειρές dock.Όλα οργανωμένα δλδ και γρήγορα προσβάσιμα.:)

Πέρα από αυτό που ανέφερε ο Giov87 υπάρχει και ένας άλλος τρόπος :

1)Τσεκάρεις στις προχωρημένες ρυθμίσεις του Nova τη δυνατότητα επικάλυψης widget

1)Δημιουργείς μέσω zooper widget ένα απλό πλαίσιο,

2)του ορίζεις διαφάνεια,

3)το μεγαλώνεις για να πιάσει όλη την οθόνη ( πλην dock ),

4)το πατάς παρατέταμένα επάνω και διαλέγεις τη μεταφορά του πίσω από τα άλλα widgets.

5)του ορίζεις disable στο πάτημα ώστε να υπάρχει απλά σαν φόντο

Εγώ με αυτόν τον τρόπο έχω κάνει καθαρές τις home screens μου με τη διαφορά ότι τελευταία αντί για ημιδιαφάνεια διάλεξα χρώματα για τα πλαίσια.Εσύ μπορείς να διαλέξεις απλά ημιδιαφάνεια χωρίς να βάζεις χρωματιστά backgrounds με τίτλους κτλ :

http://i59.photobucket.com/albums/g311/ipred/hm.jpg

Ευχαριστώ πολύ! Το έκανα όπως είπες! Το έβαλα πίσω από τα εικονίδια σαν φόντο, αλλά πώς το κάνω και disable ώστε να βάζω μετά άλλα εικονίδια πάνω κλπ, πατώντας παρατεταμένα? Γιατί έτσι, πατώντας παρατεταμένα ακόμα και από πίσω, με πηγαίνει στο zooper να του φτιάξω το brightness κλπ. Ωχ..μήπως θέλει την pro έκδοση? Γιατί κάπου είδα στο μενου "Widget on Tap action" ότι θέλει την προ έκδοση. Και αλήθεια, αν θέλω να αγοράσω κάτι πώς γίνετα? Χρεώνεται στο κινητό μου? Θέλει paypal? τι απ'όλα? Ευχαριστώ και πάλι!

υγ.Πάτησα να δω κλικ στην αγορά του pro αλλα μου λέει κάτι ότι η εφαρμογή θα 'χει πρόσβαση στις κλήσεις μου, στα sms, mms, κλπ, κάτι κουφά.Γιατί?Τι τα θέλει αυτά? Και δεν το αγόρασα τελικά...

Edited by camerakias

Δεν θυμάμαι αν το δωρεάν zooper έχει το "widget on tap".Πάντως αυτή είναι η επιλογή που πρέπει να πατήσεις και να διαλέξεις disable:) Κρίμα αν δεν το αγοράσεις πάντως.

-----------------------

Όσο για το μαμίσιο launcher του G , αν είναι σαν του 4Χ τότε είναι πολύ ωραίος αλλά βρε παιδιά όχι και να τον συγκρίνετε με τον Nova Prime.Δυνατότητα δημιουργίας καρτελών έχει? Σειρές dock έχει? Διαμόρφωση του grid οθονών και παράλληλα μηδενισμό κενών περιθωρίων έχει? Υποστήριξη icon packs από το Google Play? Δυνατότητα αλλαγής μεγέθους των widgets? Aπόκρυψη εφαρμογών? Αν όχι τότε δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης.

Δεν θυμάμαι αν το δωρεάν zooper έχει το "widget on tap".Πάντως αυτή είναι η επιλογή που πρέπει να πατήσεις και να διαλέξεις disable:) Κρίμα αν δεν το αγοράσεις πάντως.

-----------------------

Όσο για το μαμίσιο launcher του G , αν είναι σαν του 4Χ τότε είναι πολύ ωραίος αλλά βρε παιδιά όχι και να τον συγκρίνετε με τον Nova Prime.Δυνατότητα δημιουργίας καρτελών έχει? Σειρές dock έχει? Διαμόρφωση του grid οθονών και παράλληλα μηδενισμό κενών περιθωρίων έχει? Υποστήριξη icon packs από το Google Play? Δυνατότητα αλλαγής μεγέθους των widgets? Aπόκρυψη εφαρμογών? Αν όχι τότε δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης.

Η σύγκριση του launcher της LG και του Nova, αφορούσε το smoothness και εκεί υπερέχει της LG με μεγάλη αισθητή διαφορά. Ωστόσο όντως σε ρυθμίσεις ο Nova υπερτερεί αν και έχει το μεγάλο μειονέκτημα που δεν μπορώ να ρυθμίσω που θα βάλω την κάθε εφαρμογή στο app drawer.

Α ok:) Για το smoothness δεν μπορώ να κάνω σύγκριση γιατί δεν έχω το G.Στο 4Χ πάντως και σε jellybean αν θέσεις στον Nova "χαλαρη ταχύτητα" τότε γίνεται πιο smooth από τον stock.

Έκανα activation (που είναι δωρεάν για σήμερα) τον next launcher για να τον δοκιμάσω μια που όλοι λέτε τα καλύτερα λόγια...

Έφαγε σκάλωμα με το NoLED και με το που ήρθε μήνυμα, άφησε ανοιχτή την οθόνη και μου ρούφηξε την μπαταρία (50% μέσα σε 2 ώρες...)

Αναγκάστηκα να τον πετάξω....

Βέβαια δεν θα τον κρατούσα ούτως ή άλλως μια που θεωρώ πως ο prime είναι κλάσεις καλύτερος...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Όταν ανανεώνεται ο Nova Launcher δεν ανανεώνεται κι ο Prime;

Ο prime απλά ξεκλειδώνει κάποιες έξτρα λειτουργίες, δεν είναι αυτόνομος, ξεχωριστός launcher. Γι'αυτό άλλωστε, για να χρησιμοποιήσεις τον prime, πρέπει να έχεις ήδη εγκαταστήσει τον free.

Ο prime απλά ξεκλειδώνει κάποιες έξτρα λειτουργίες, δεν είναι αυτόνομος, ξεχωριστός launcher. Γι'αυτό άλλωστε, για να χρησιμοποιήσεις τον prime, πρέπει να έχεις ήδη εγκαταστήσει τον free.

Α, ευχαριστώ. Γιατί είδα ότι ο ένας είχε να ανανεωθεί από το Μάρτιο και μου έκανε εντύπωση.

Χθες έκανα update το nova κ μπορείς πλέον να αλλάξεις σειρά μέσα στους φακέλους!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Χρώμα στα γράμματα κάτω από τα εικονίδια στις αρχικές οθόνες πότε θα μας βάλουν δεν ξέρω. Τους το έχω γράψει καιρό τωρα

Ψαχνω Launcher για ταμπλετ. Τι προτεινετε?

τσεκαρε τον chameleon πιστευω θα σ΄αρεσει ειναι διαφορετικη νοοτροπια απο τους αλλους

Για τον Holo launcher τι γνωμη εχετε. Εγω τον εχω σχεδον 1 χρονο και ειμαι πολυ ικανοποιημενος

Τον είχα για αρκετό στο Xperia μου κ ήμουν πολύ ικανοποιημένος,κάτι με είχε χαλάσει ως προς τα γραφικά του κ έβαλα τον holo hd για καλύτερα αλλά σα να lagαρε λιγάκι κ τον έβγαλα κ έβαλα nova.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Για τον Holo launcher τι γνωμη εχετε. Εγω τον εχω σχεδον 1 χρονο και ειμαι πολυ ικανοποιημενος

Σε μένα δεν δούλευε πάντα το παρατεταμένο κλικ ( όπως και στον apex ) και τον σούταρα.

Ωραίο update και στον tsf.

Μου άρεσε η δυνατότητα αλλαγής μεγέθους στα δικά του widgets.

Τώρα μπορώ να χρησιμοποιήσω το ρολόι του χωρίς να μου πιάνει την μισή οθόνη.

Ωραίο update και στον tsf.

Μου άρεσε η δυνατότητα αλλαγής μεγέθους στα δικά του widgets.

Τώρα μπορώ να χρησιμοποιήσω το ρολόι του χωρίς να μου πιάνει την μισή οθόνη.

Ο tsf κατ εμένα παραμένει ο καλύτερος launcher, καλύτερος και από τον Next τον οποίον παρότι αγόρασα και δοκίμασα εκτενώς νομίζω παραμένει ένα κλικ πιο κάτω.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ο tsf κατ εμένα παραμένει ο καλύτερος launcher, καλύτερος και από τον Next τον οποίον παρότι αγόρασα και δοκίμασα εκτενώς νομίζω παραμένει ένα κλικ πιο κάτω.

συμφωνω για τον tsf μου αρεσει περισσοτερο απο ολους αλλα δεν ειναι για συσκευες με κατω απο 1 giga ram.γιαυτο συμβιβαστηκα με τον nova που δεν τρωει πολλη μνημη και δουλευει απροβληματιστα η συσκευη μου.

στο επομενο που θα παρω με 2 giga ram,θα βαλω tsf απο την πρωτη μερα!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

συμφωνω για τον tsf μου αρεσει περισσοτερο απο ολους αλλα δεν ειναι για συσκευες με κατω απο 1 giga ram.γιαυτο συμβιβαστηκα με τον nova που δεν τρωει πολλη μνημη και δουλευει απροβληματιστα η συσκευη μου.

στο επομενο που θα παρω με 2 giga ram,θα βαλω tsf απο την πρωτη μερα!:)

Κι όμως! Προς έκπληξη μου δουλεύει παρα πολύ καλά στο nexus s μου με μονο 500 ραμ. Καθόλου λαγκ. Πολύ όμορφος launcher. Θυμάμαι παλιότερα τον είχα σβήσει γιατί κολλούσε και μου έσπαγε τα νεύρα. Τώρα όμως που τον ξαναδοκιμασα δεν έχω πρόβλημα.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II