Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Πριν λίγο κατέβασα τον nova launcher prime. Έκανα αρκετές παραμετροποιήσεις. Θέλω να σας κάνω δυο ερωτήσεις.

Καταρχήν έβαλα της εφαρμογές σε φακέλους ανάλογα με την κατηγορία (sports,tools,multimedia κτλ) όταν ανοίγω κάποιο φάκελο είναι αρκετά διαφανές με αποτέλεσμα να φαίνονται αρκετά στο παρασκήνιο οι φάκελοι. Υπάρχει τρόπος να κάνω ποιο σκοτεινό μόνο το συγκεκριμένο σημείο;

Βάζω την παρακάτω εικόνα για να καταλάβετε τι λέω.

[ATTACH]31384[/ATTACH]

Και δεύτερον , οι φάκελοι. Μπορώ να τους βάλω σε όποια σειρά θέλω;

[ATTACH]31385[/ATTACH]

θέλω π.χ. να βάλω πρώτα το Social κ.ο.κ

Υπάρχει τρόπος;

Ευχαριστώ.

Θα παιξεις με την διαφανεια ταπετσαριας απο πισω.. αυτη η ρυθμιση ειναι εκει που πηγες κ εκανες τους φακελους, ρυθμισεις nova/συρταρι εφαρμογων/ διαφανεια ταπετσαριας

Update tsf now

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Update tsf now

Ειχε ηδη ενημερωθει αυτοματα πριν λιγο που ξυπνησα

Να πω την αληθεια, δεν το εχω δουλεψει ακομα πολυ, αλλα δεν ξετρελαθηκα.

Τοσους μηνες για ενα dock?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ειχε ηδη ενημερωθει αυτοματα πριν λιγο που ξυπνησα

Να πω την αληθεια, δεν το εχω δουλεψει ακομα πολυ, αλλα δεν ξετρελαθηκα.

Τοσους μηνες για ενα dock?

Αν και δεν τον αναβάθμισα ακόμα και βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στον next, ακριβώς το ίδιο πράγμα σκέφτηκα.. άντε, πες ότι έφτιαξαν και μερικά ακόμα widgets αλλά και κάποια "γνωστά" bugs που οι περισσότεροι από εμάς ίσως δεν αντιληφθούμε ποτέ. Κι εγώ είμαι λίγο μπερδεμένος σε αυτό πάντως, απ'τη μια λέω "μόνο αυτά;".. κι απ'την άλλη σκέφτομαι "πόσα παραπάνω θα μπορούσαν να δώσουν σ'έναν ήδη ιδιαίτερα μοναδικό launcher;"

Θα τον εγκαταστήσω πάλι και βλέπουμε.

Edit: Μόλις εντόπισα ότι μίκρυνε και το μέγεθός του πάντως από τα 8,88mb στα 6,32. :)

Edited by makis206

Το μόνο που δεν μου αρέσει στον tsf είναι η άθλια και μη κεντραρισμένη γραμματοσειρά στους φακέλους και στις εφαρμογές στην homescreen.
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Που είναι ρε παιδιά το μενου που ρυθμίζεις τα εφέ της κύλισης των οθονών;Στον TSF ενννοείται

Άκυρο , ευρέθη.

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Κι εγώ δεν ξέρω ακόμα με τον tsf ρε παιδιά, τον δοκίμασα και μου φάνηκε σαν να επέστρεψα 2 εκδόσεις πίσω στο android.. ίσως φταίει το ότι συνήθισα και τον next όμως αν και κάτι μέσα μου μου λέει ότι προτιμώ ακόμα και τον tw της jelly bean απ'τον tsf.. περιμέναμε τόσο και επιστρέψαμε στα ίδια και τα ίδια και μάλιστα με ένα dock καπέλο.. αλήθεια επειδή δεν το έψαξα και πολύ, αυτό δεν μπορεί να αφαιρεθεί απ'τις homescreens;

Θα του δώσω ακόμα μια ευκαιρία βέβαια, θα τον στήσω όσο πιο κοντά μπορεί να πάει στα "θέλω" μου και βλέπουμε. Είμαι ψιλοαπογοητευμένος όμως..

Δυστυχως εγω εχω σοβαρο προβλημα με τον tsf. Μολις εκανα την αναβαθμιση τα δειχνει ολα σαν σπασμενα και το ενα πανω στο αλλο....δεν ξερω πως να το πω...σαν πιξελιασμα...εκανα απεγκατασταση και τον ξαναεβαλα αλλα τα ιδια....κριμα.............
Φιλικά, Κατερίνα

Δυστυχως εγω εχω σοβαρο προβλημα με τον tsf. Μολις εκανα την αναβαθμιση τα δειχνει ολα σαν σπασμενα και το ενα πανω στο αλλο....δεν ξερω πως να το πω...σαν πιξελιασμα...εκανα απεγκατασταση και τον ξαναεβαλα αλλα τα ιδια....κριμα.............

πριν την απεγκατασταση, εκανες εκκαθαριση δεδομενων;

πριν την απεγκατασταση, εκανες εκκαθαριση δεδομενων;

Δεν ειχα κανει...εκανα τωρα, τον εσβησα, τον ξαναεβαλα και παλι τα ιδια..

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Δεν ειχα κανει...εκανα τωρα, τον εσβησα, τον ξαναεβαλα και παλι τα ιδια..

για ξαναπροσπαθησε με την εκκαθαριση και την απεγκατασταση. παραλληλα, κοιταξε με καποιον file manger, μηπως μενει καποιος φακελος του tsf στη μνημη, ωστε να τον διαγραψεις κι αυτον. κανε μια επανεκκινηση τη συσκευη, και ξανα εγκατασταση.

αν παλι σου κανει τα ιδια, ισως η νεα εκδοση εχει προβλημα με τη συσκευη σου, και καλο θα ηταν να το αναφερεις με ενα mail, για να το διορθωσουν.:)

για ξαναπροσπαθησε με την εκκαθαριση και την απεγκατασταση. παραλληλα, κοιταξε με καποιον file manger, μηπως μενει καποιος φακελος του tsf στη μνημη, ωστε να τον διαγραψεις κι αυτον. κανε μια επανεκκινηση τη συσκευη, και ξανα εγκατασταση.

αν παλι σου κανει τα ιδια, ισως η νεα εκδοση εχει προβλημα με τη συσκευη σου, και καλο θα ηταν να το αναφερεις με ενα mail, για να το διορθωσουν.:)

Σε ευχαριστω τους εχω στειλει ηδη mail.....

Φιλικά, Κατερίνα

Χτες τον δοκίμασα λίγο τον νέο tsf και απογοητεύτηκα. Μου κράσαρε 1-2 φορές, το dock κολλούσε και γενικά δεν. Άσε που αφαιρέθηκε η δυνατότητα να έχεις το παλιό dock. Περίμενα επιλογή σε αυτό το θέμα όπως και τη δυνατότητα για μόνιμο dock ala ADW.

Τώρα που αναφέρθηκε ο ADW, τον έχει κανείς για βασικό; τον έχω αγοράσει αλλά έχω μήνες να τον χρησιμοποίησω.

Τώρα που αναφέρθηκε ο ADW, τον έχει κανείς για βασικό; τον έχω αγοράσει αλλά έχω μήνες να τον χρησιμοποίησω.

Εγώ τον δουλεύω. Και στο x5 που είχα και τώρα στο Xperia P. Άψογος. Βεβαίως δεν έχω τίποτα περιττό επάνω. Μόνο μια οθόνη χωρίς dock, 8 εικονίδια και ένα live wallpaper. Δεν ξέρω τι γίνεται αν φορτωθεί αλλά σε εμένα πάει νεράκι.

Κάτι που με έχει βολέψει αρκετά και δεν το έχω βρει αλλού πλην του tsf είναι ότι το συρτάρι εφαρμογών δεν έχει καρτέλες. Στο nova πχ οι καρτέλες πάνω πάνω μου τρώνε ωφέλιμο χώρο.

Χτες τον δοκίμασα λίγο τον νέο tsf και απογοητεύτηκα. Μου κράσαρε 1-2 φορές, το dock κολλούσε και γενικά δεν. Άσε που αφαιρέθηκε η δυνατότητα να έχεις το παλιό dock. Περίμενα επιλογή σε αυτό το θέμα όπως και τη δυνατότητα για μόνιμο dock ala ADW.

Χαλασε ο tsf.μου κανει και μερικα (μικρα κολληματακια). Οποτε και παλι νοβα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Σε εμένα μια χαρά το ίδιο smooth είναι αλλά με χάλασε η νέα dock και που αφαίρεσαν την δυνατότητα να μην φαίνονται τα εικονίδια .

Εκεί που δεν είχα τις τρεις τελίτσες και το εικονίδιο για πρόσθεση και άλλων οθονών τώρα τα παντρεύτηκα στις κάτω γωνίες της οθόνης.

Χώρια που δεν μπορώ να ακυρώσω την εμφάνιση της αφού πλέον έχω βολευτεί με την πλαϊνή και η κάτω μου είναι άχρηστη

Πρέπει να τους έχει δυσκολέψει πάρα πολύ η τελευταία αναβάθμιση αφού στο παρελθόν αλλιώς παρουσιαζόταν η επιλογή της dock.

Ας ελπίσουμε να τα φτιάξουν όλα αυτά σύντομα γιατί το βλέπω να πατώνει το πράγμα που λέγεται tsf.. ήδη είχαν αγανακτήσει πολλοί ανά τον κόσμο περιμένοντας το update και τώρα ήρθε αυτό. Προσωπικά ευελπιστώ ότι θα δούμε σύντομα update σε 1.8 αλλά αν δεν το δεις κιόλας να συμβαίνει πραγματικά..

Ευτυχώς για μένα που με βόλεψε κι ο next, διαφορετικά θα είχα χαλαστεί πολύ σήμερα..:)

Nova και ξερό ψωμί.. :p

Γατάκια οι άλλοι... :D

Δεν ξέρω ρε'συ Γιάννη, απ'το να έχω τον Nova προτιμώ τον tw που μοιάζουν αρκετά εμφανισιακά και προσωπικά μου αρέσει και πιο πολύ.. οκ χάνεις τα gestures, κάποιες ρυθμίσεις και τη δυνατότητα για αλλαγή εικονιδίων αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί προσωπικά.. και έχω και τον Prime υπόψιν..

Τουλάχιστον o tsf και ο next αλλάζουν τα πάντα σχεδόν στο ui, ότι πρέπει για όσους βαρεθούν τον stock (τουλάχιστον σε Samsung)..

Anyway, ότι βολεύει τον καθένα.:p

Περίμενα τόσο καιρό την αναβάθμιση του tsf και τώρα δεν μπορώ να τον δουλέψω καθόλου. Χάλια η οθόνη δεν βλέπεις τίποτα... Δεν ξέρω και πως να βάλω εικόνα. Τα έσβησα όλα τα ξαναεβαλα αλλά τίποτα....
Φιλικά, Κατερίνα

Περίμενα τόσο καιρό την αναβάθμιση του tsf και τώρα δεν μπορώ να τον δουλέψω καθόλου. Χάλια η οθόνη δεν βλέπεις τίποτα... Δεν ξέρω και πως να βάλω εικόνα. Τα έσβησα όλα τα ξαναεβαλα αλλά τίποτα....

αν πατησεις παρατεταμενα σε μια οθονη δεν σου βγαζει επιλογες να βαλεις wallpaper?

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

αν πατησεις παρατεταμενα σε μια οθονη δεν σου βγαζει επιλογες να βαλεις wallpaper?

Ναι αλλά ότι και να πατήσω δείχνει ένα χάλι. .. Όλο γραμμές και σπασμένα εικονίδια το ένα πάνω στο άλλο...

Εννοούσα ότι δεν ξέρω πως να βάλω σε σας screeshot για να το δείτε.

Φιλικά, Κατερίνα

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II