Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Τον είχα δοκιμάσει παλιά, αλλά παραείναι μινιμαλ

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Τον είχα δοκιμάσει παλιά, αλλά παραείναι μινιμαλ

Εμφανισιακά ναι είναι πολύ minimal αλλά εμένα μου αρέσει. Λειτουργικά πάντως δεν του λείπουν πολλά πράγματα.

Π.χ. δεν έχει folders (θα βάλουν έχουν πει οι devs) αλλά έχει το δεξί swipe πάνω σε ένα item / app το οποίο σου εμφανίζει υπομενού. Στο υπομενού μπορείς να βάλεις κι άλλες (παρόμοιες ή μη) εφαρμογές. Η φιλοσοφία είναι π.χ. να έχεις όλα τα messengers μαζί (αν έτσι σε βολεύει). Εγώ έχω το Viber στα favorites της homescreen και με δεξί swipe πάνω του βγαίνει υπομενού (σαν folder δηλαδη) με τα υπόλοιπα messengers που χρησιμοποιώ. Στο υπομενού του Spotify έχω βάλει Shazam και Soundhound, στην Κάμερα έχω βάλει Gallery και Google Photos, κ.ο.κ. Ετσι δεν μου λείπει τίποτα και έχω άμεση πρόσβαση σε όλα.

Επίσης συνειδητοποιώ ότι στην πράξη η αλφαβητική αναζήτηση εφαρμογών παίρνει τον ίδιο σχεδόν χρόνο με αυτόν που μου έπαιρνε για να τις βρω περνώντας (πχ με τον Nova) από τη μία σελίδα στην άλλη.

To widget του καιρού είναι μια χαρά - θα ήθελα απλά να παίρνει και από άλλες πηγές που επιλέγουμε εμείς.

Το calendar widget επίσης εξαιρετικό.

Και η συνεργασία με Sesame φαίνεται πολύ καλή (μέσα στα άλλα σου μετατρέπει το search app σε κάτι σαν το spotlight του iOS που ψάχνει τα παντα, ενώ σου αυξάνει και τα shortcuts που μπορείς να βάλεις), αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα να πληρώσω για το Sesame.

Προφανώς και για μένα θα είναι δύσκολο να φύγω από τον Nova, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Nova με όλα τα καλά του δεν παύει να μοιάζει με κάθε άλλο γνωστό launcher στο θέμα εμφάνισης και προσωπικά το έχω λίγο βαρεθεί αυτό.

Edited by stark

Εμφανισιακά ναι είναι πολύ minimal αλλά εμένα μου αρέσει. Λειτουργικά πάντως δεν του λείπουν πολλά πράγματα.

Π.χ. δεν έχει folders (θα βάλουν έχουν πει οι devs) αλλά έχει το δεξί swipe πάνω σε ένα item / app το οποίο σου εμφανίζει υπομενού. Στο υπομενού μπορείς να βάλεις κι άλλες (παρόμοιες ή μη) εφαρμογές. Η φιλοσοφία είναι π.χ. να έχεις όλα τα messengers μαζί (αν έτσι σε βολεύει). ....................

Προφανώς και για μένα θα είναι δύσκολο να φύγω από τον Nova, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Nova με όλα τα καλά του δεν παύει να μοιάζει με κάθε άλλο γνωστό launcher στο θέμα εμφάνισης και προσωπικά το έχω λίγο βαρεθεί αυτό.

Τον ειχα δοκιμασει παλια, θα τον δω και τωρα, με την pro εκδοση δοκιμαστικα. Η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω βαρεθει τον Nova. Παντα ψαχνω για καποιον που να ειναι λιγο διαφορετικος. Ειχα αγαπησει πολυ τον Aviate και τον Everything me.

Φιλικά, Κατερίνα

Αν θέλετε διαφορετικότητα.... aio launcher

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν θέλετε διαφορετικότητα.... aio launcher

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τον έχω δει σε ευχαριστώ. Δεν μου άρεσε ☹️

Φιλικά, Κατερίνα

• 1 month later...
Καλησπερα έπεσε σατ χέρια μου ένα nubia red magic. Τα 3 κουμπιά κάτω μάλλον δεν αλλάζουν διάταξη (εγώ τουλάχιστον δεν βρήκα τρόπο από τα μενού) Με nova η κάποιο άλλο launcher μπορούμε να κάνουμε κάτι; ευχαριστώ

καλησπέρα έχω τον nova έχω γραφτεί και στην beta αλλα γιατί δεν βγαίνει στο play store η καινούρια έκδοση και πρέπει να την κατεβάσω από το discord τους?

spacer.png

καλησπέρα έχω τον nova έχω γραφτεί και στην beta αλλα γιατί δεν βγαίνει στο play store η καινούρια έκδοση και πρέπει να την κατεβάσω από το discord τους?
Γιατί είναι ακόμη σε beta μορφή και ο δημιουργός δεν θα την ανεβάσει στο Google Play έως ότου γίνει stable.

Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Γιατί είναι ακόμη σε beta μορφή και ο δημιουργός δεν θα την ανεβάσει στο Google Play έως ότου γίνει stable.

Δεν ισχύει αυτό γιατί μια χαρά έχω γραφτεί στο πρόγραμμα beta και μια χαρά κατέβασα από το play store την beta έκδοση και μου ερχόντουσαν και ενημερώσεις αλλα εδώ και μερικούς μήνες απλά δεν βγαίνει καινούρια έκδοση στο store και πρέπει να την κατεβάσω από αλλου

spacer.png

Δεν ισχύει αυτό γιατί μια χαρά έχω γραφτεί στο πρόγραμμα beta και μια χαρά κατέβασα από το play store την beta έκδοση και μου ερχόντουσαν και ενημερώσεις αλλα εδώ και μερικούς μήνες απλά δεν βγαίνει καινούρια έκδοση στο store και πρέπει να την κατεβάσω από αλλου
Σίγουρα έπαιρνες beta αναβαθμίσεις μέσω του Google Play σε παλιότερες εκδόσεις.

Στην v17 δεν έδωσε ποτέ update στο Google Play, οπότε ισχύει αυτό που σου έγραψα.

Παιδιά εγώ στο Apkmirror βρίσκω μέχρι και την 7.0.24 που είναι 11 Μαρτίου.

Έχει σταματήσει εκεί και στο Discord?

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Παιδιά εγώ στο Apkmirror βρίσκω μέχρι και την 7.0.24 που είναι 11 Μαρτίου.

Έχει σταματήσει εκεί και στο Discord?

Στο Discord χτες το βράδυ ανέβασε την 7.0.25.

Στο Discord χτες το βράδυ ανέβασε την 7.0.25.

Οκ. Νόμιζα ότι είχα μείνει πολύ πίσω...

Βέβαια τώρα που τσέκαρα το Apkmirror δεν έχει ανέβει ακόμη η 25 αλλά λογικά εντός της ημέρας θα γίνει κι αυτό

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Ενα περίεργο πράγμα, έχω περάσει την 25 έκδοση του Νova, μετά από 2 ημέρες σωστής λειτουργίας σήμερα δεν κλειδώνει η συσκευή με 2πλό κτύπημα και τα εικονίδια (tigad αγορασμένη κανονικα η εφαρμογή ) μου τα βγάζει με ένα ασπρο τετράγωνο φόντο περιμετρικά

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ενα περίεργο πράγμα, έχω περάσει την 25 έκδοση του Νova, μετά από 2 ημέρες σωστής λειτουργίας σήμερα δεν κλειδώνει η συσκευή με 2πλό κτύπημα και τα εικονίδια (tigad αγορασμένη κανονικα η εφαρμογή ) μου τα βγάζει με ένα ασπρο τετράγωνο φόντο περιμετρικά

Ρυθμίσεις nova

Εμφάνιση και αίσθηση

Στυλ εικονιδίων

Ξεκλικαρεις τον ανασχηματισμο αρχικών εικονιδίων.

Μάλλον αυτή είναι η αιτία.

Για το double tap το κάνει μερικές φορές και σε μένα και λύνεται με επανεκκίνηση.

Παύλος Παυλίδης 

Ρυθμίσεις nova

Εμφάνιση και αίσθηση

Στυλ εικονιδίων

Ξεκλικαρεις τον ανασχηματισμο αρχικών εικονιδίων.

Μάλλον αυτή είναι η αιτία.

Για το double tap το κάνει μερικές φορές και σε μένα και λύνεται με επανεκκίνηση.

είχες δίκο, thanks !

Για το double tap έστρωσε με με την επανεκκίνηση αλλά μετά από λίγο πάλι το ίδιο....μου έχει συμβεί ξανά πριν από κάτι μήνες....θα δείξει μπας και στρώσει στην επόμενη αναβάθμιση

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δοκίμασε να εξαιρέσεις τον νόβα από την εξοικονόμηση μπαταρίας. Στα xiaomi έτσι γίνεται.

Και καλού κακού βάλτον αυτόματη έναρξη.

Παύλος Παυλίδης 

είχες δίκο, thanks !

Για το double tap έστρωσε με με την επανεκκίνηση αλλά μετά από λίγο πάλι το ίδιο....μου έχει συμβεί ξανά πριν από κάτι μήνες....θα δείξει μπας και στρώσει στην επόμενη αναβάθμιση

μήπως δεν είσαι device admin?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Δοκίμασε να εξαιρέσεις τον νόβα από την εξοικονόμηση μπαταρίας. Στα xiaomi έτσι γίνεται.

Και καλού κακού βάλτον αυτόματη έναρξη.

και αυτόματη έναρξη το έχω και το έχω εξαιρέσει.....δεν . . . . .

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μήπως δεν είσαι device admin?

εννοείς root ?

Διαχειριστης συσκευης. Καμια φορα αλλαζει απο μονη της η ρυθμιση στο nova.

Οχι root

όχι φυσικα,στην κεντρική σελίδα του nova settings θα πας κάτω κάτω advanced και θα πατήσεις το screen lock method και θα επιλέξεις device admin

restart ......

• 3 weeks later...
Γεια σας. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικούς launchers που να είναι γρήγοροι και να έχουν μειωμένη κατανάλωση μπαταρίας. Πιο πολύ να είναι γρήγοροι. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Γεια σας. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικούς launchers που να είναι γρήγοροι και να έχουν μειωμένη κατανάλωση μπαταρίας. Πιο πολύ να είναι γρήγοροι. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Αληθώς ανέστη.

Βασιλιάς όλων ο Nova.

Επίσης γρήγορος ο Poco, αλλά με πολύ λιγότερη παραμετροποίηση.

Παύλος Παυλίδης 

Αληθώς ανέστη.

Βασιλιάς όλων ο Nova.

Επίσης γρήγορος ο Poco, αλλά με πολύ λιγότερη παραμετροποίηση.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Είναι γρήγορος ο poco, αλλά λένε ότι δεν έχει καλή διαχείριση ενέργειας. Ο nova μου φάνηκε αργός.Τελικά κατέβασα τον Ruthless launcher και πάει πραγματικά σφαίρα το redmi note 8 3/32. Το έχω 1 χρόνο και 2 μήνες. Και κρατάει η μπαταρία μια μέρα και κάτι, όπως και στην αρχή κρατούσε έτσι. Αυτά

Edited by MPOMP
Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II