Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Ο Hyperion έχει κάτι θεματάκια οπότε δοκιμάστε τον λίγο πιο πολύ πριν πάτε στον pro .. αν και εφόσον!!!

Τι θεματακια?

Μου εχει κάνει κάτι force close αλλά φαίνεται ΠΟΛΎ δυνατός και πολύ καλή απόδοση.

Τι θεματακια?

Μου εχει κάνει κάτι force close αλλά φαίνεται ΠΟΛΎ δυνατός και πολύ καλή απόδοση.

Κάποια στιγμή άρχισε να μην συμβαδίζει η θερμοκρασία που έδειχνε το "at a glance" με αυτή που έδειχνε όταν έμπαινε στο Google weather.

Επίσης δεν άνοιγε η αναζήτηση πατώντας στην μπάρα.

Τώρα έχει φτιάξει. Μετά από restart κλπ.

Είναι καλός. Προσωπικά πήρα και την pro έκδοση

Όλοι λίγο πολύ ίδιοι είναι. Κλώνοι του pixel launcher. Εγώ με nova τόσα χρόνια έχω δοκιμάσει ντους περισσότερους και πάντα γύρναγα σε αυτόν. Μέχρι που δοκίμασα για πλάκα στο παλιό μου τηλέφωνο τον Evie launcher και από τότε τον έχω σε όλες μου τις συσκευές. Νομίζω είναι όμοιο smooth launcher που υπάρχει. Το search function του είναι φοβερό και έχει.και δικό του news feed που είναι εξαιρετικό. Δεν έχει πολλές παραμετροποιήσεις αλλά είναι όμορφος, γρήγορος και διαφορετικος. Δοκιμάστε άφοβα.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Εγώ πάντως χρόνια με nova αλλά για λόγους ελέγχου της δραστηριότητας των παιδιών, έβαλα τον αντίστοιχο της Microsoft και έχω βολευτεί απίστευτα

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ πάντως χρόνια με nova αλλά για λόγους ελέγχου της δραστηριότητας των παιδιών, έβαλα τον αντίστοιχο της Microsoft και έχω βολευτεί απίστευτα

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενδιαφέρον αυτό με τα παιδιά. Μπορείς να το εξηγήσεις σε παρακαλώ;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ ωραίος ο Hyperion και εχει τα ωραία τα animation του pixel launcher.

Ο νόβα έχει μείνει με τα παλιομοδιτικα από το 2010 (μιλάω για τα app launch animations)

Πολύ ωραίος ο Hyperion και εχει τα ωραία τα animation του pixel launcher.

Ο νόβα έχει μείνει με τα παλιομοδιτικα από το 2010 (μιλάω για τα app launch animations)

Θα συμφωνήσω. Προσωπικά με κέρδισε επίσης το open/close των φακέλων καθώς και το parallax effect του Samsung Experience launcher.

12χ7 grid ποιος δίνει από αυτούς που αναφέρετε τώρα τελευταία;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Εκτός Nova δεν έχω δει κάποιον άλλον μέχρι στιγμής.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Όλοι λίγο πολύ ίδιοι είναι. Κλώνοι του pixel launcher. Εγώ με nova τόσα χρόνια έχω δοκιμάσει ντους περισσότερους και πάντα γύρναγα σε αυτόν. Μέχρι που δοκίμασα για πλάκα στο παλιό μου τηλέφωνο τον Evie launcher και από τότε τον έχω σε όλες μου τις συσκευές. Νομίζω είναι όμοιο smooth launcher που υπάρχει. Το search function του είναι φοβερό και έχει.και δικό του news feed που είναι εξαιρετικό. Δεν έχει πολλές παραμετροποιήσεις αλλά είναι όμορφος, γρήγορος και διαφορετικος. Δοκιμάστε άφοβα.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ο Evie είναι όμορφος ναι αλλά απίστευτα permissions ρε γμτ.

Επίσης η εξέλιξη του είναι αρκετά αργή...

O apex pro έκανε σήμερα ενημέρωση.Εκτος του ότι μου άλλαξε τα πάντα σα να έκανε μια επανεκκίνηση μόνος του, παρατήρησα ότι άλλαξαν πολύ οι ρυθμίσεις του ,μοιάζει πολύ με το nova. Απογοητεύτηκα....

Από χθες δοκιμάζω και το Niagara launcher (early access).

Ενδιαφέρον έχει. Μου κάνει κάτι μικρά κολλήματα στο g6 αλλά όχι κάτι σπουδαίο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=bitpit.launcher

Μετα απο μια αναβαθμιση του android, απο 7 σε 8, βλεπω οτι ο nova launcher κανει swipe απο κατω προς πανω, αντι για απο αριστερα προς δεξια, οπως το ειχα ρυθμισει επι χρονια.

Πως γινεται να το επαναφερω ξανα;

Μετα απο μια αναβαθμιση του android, απο 7 σε 8, βλεπω οτι ο nova launcher κανει swipe απο κατω προς πανω, αντι για απο αριστερα προς δεξια, οπως το ειχα ρυθμισει επι χρονια.

Πως γινεται να το επαναφερω ξανα;

Φαντάζομαι εννοείς το συρτάρι εφαρμογών.

Εάν ναι, μέσα στις ρυθμίσεις του Νόβα για το συρτάρι θα το βρεις. Πρώτη επιλογή πάνω πάνω.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Θα πας Nova Settings > App & widget drawers > App drawer style > Horizontal

Τελικα μαλλον δεν ειναι αυτο η απαντηση σε αυτο που ψαχνω; Παροτι το αλλαξα σε horizontal, τωρα ελαβα μια κληση και παλι μονο προς τα πανω μπορουσα να την απαντησω.

Υπαρχει λυση;

Τελικα μαλλον δεν ειναι αυτο η απαντηση σε αυτο που ψαχνω; Παροτι το αλλαξα σε horizontal, τωρα ελαβα μια κληση και παλι μονο προς τα πανω μπορουσα να την απαντησω.

Υπαρχει λυση;

Η εφαρμογή για τις κλήσεις δεν έχει να κάνει με τον launcher. Είναι του oreo.

Αυτό νομίζω δεν είναι θέμα Lancher, έχει να κάνει με την εφαρμογή "Τηλέφωνο" στη συσκευή σου. Δοκίμασε κάποια άλλη μήπως έχει αυτό που θέλεις.

Αυτόν τον ξέρει κανείς;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.luutinhit.ioslauncher

Προς τους χρήστες Nova.

Τι γνώμη έχετε για τις Sesame shortcuts;

Τις χρησιμοποιείται;

Επίσης θα ήθελα και την οποία εμπειρία σας με τις Sesame και σε άλλους launchers.

Προς τους χρήστες Nova.

Τι γνώμη έχετε για τις Sesame shortcuts;

Τις χρησιμοποιείται;

Επίσης θα ήθελα και την οποία εμπειρία σας με τις Sesame και σε άλλους launchers.

Το χρησιμοποιώ με nova. Με έχει βολέψει πολύ

Πολλά ++++ κι από εμένα για το Sesame σε Nova. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει κομμάτι της επόμενης επίσημης έκδοσης του Android κατά τη γνώμη μου.

Αυτόματα κάνει ανανέωση συνεχώς. Ιδιαίτερα αυτόματα όταν αλλάζει περιοχή η συσκευή σου, βάση του GPS. Πατώντας επάνω στο εικονίδιο του καιρού, θα εμφανιστεί πρώτα η περιοχή που βρίσκεσαι με τις λεπτομέρειες του καιρού.

Επάνω δεξιά υπάρχει ένα γραναζάκι για την προσθήκη κι άλλων περιοχών που σε ενδιαφέρουν, σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Αυτά μόνο από ρυθμίσεις.

Είναι όμως αξιόπιστες οι προβλέψεις κ η παρούσα κατάσταση.

Κατέβασα χθες για δοκιμή τον Microsoft launcher, έβαλα widget ρολόι και καιρός, μα δεν μπορώ να βρω επιλογή για αυτόματη ανανέωση του καιρού.

Κάθε βοήθεια δεκτή.

(ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...)

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II